مثلا تو همین قانون دیه، وقتی دیگه تقریبا" گندش همه جا در اومد و تمام مجامع حقوق بشری ایراد گرفتن که آخه بابا چرا زن باید نصف مرد دیه اش باشه ?
سلام بر جناب فرهاد و عزیزان حاضر در بحث و خواننده
فرهاد عزیز قانون دیه به این دلیل است که مرد در خانه نفقه می دهد و زن خرجی به عهده ندارد! به این دلیل دیه ی مرد دو برابر است تا خانواده او بتوانند از عهده ی مخارج بر آمده و حداقل منبع درآمد یا خانه یا وسیله ای برای ادامه ی امرار معاش تهیه کنند! اما زن نفقه میگیرد و دیه ای که بابتش پرداخت میشود بدلیل انسان بودنش است! اما نصف دیگر دیه ی مرد برای هزینه های خانواده اش می باشد قانع شدید؟ فرض کنید من مردم و زنم خانه دار است چه باید بکند؟ اما زنم (ندارم) مرد من از نظر مالی مشکلی ندارم فقط دین بدلیل حق انسانیتش دیه ی یک انسان کامل را به من و فرزندانم اگر باشند می دهد!
در مورد صیغه نیز بسیااااااااار محرک جذاب و ظاهرا عالیست زیرا شرعی و قانونی هم هست! اما ظاهرا... پس انسانیت چه؟ اخلاق؟
خوشبختانه همه قبول داریم صیغه خوب است یا می تواند باشد اما قوانین دینی و حکومتی ضعیفند! مثلا مثلا مثلا برای مردان یا زنانی که توانایی ازدواج ندارند بدلیل مشکل مالی ژنتیکی یا... صیغه عالیست اما حداقل زمانی هم تعیین شود(2سال)! عده برای زن کم است و مرد هم عده ندارد... خانم استوره بهترین مثال را بیان کردند!
بنده خود مجردم نیاز جنسی دارم نیاز روحی دارم و هیچکدام بدون حضور جنس مخالف برطرف نمی شوند! اما زمانی که فکرش را می کنم که اگر من صیغه کنم باید قبول کنم این حق برای همسر آینده ی من نیز باید باشد! پس اگر به من گفت من صیغه شدم باید قبول کنم!
اما فکر این مسئله برایم غیرقابل تحمل است پس اگر نمی توانم قبول کنم همسر آینده ام می تواند در زمان تجرد صیغه باشد پس خودم هم غلط می کنم از این غلطا بکنم...
موفق و شاد باشید.
یاعلی