خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: درخواست راهنمایی در مورد "صیغه"؟؟؟  (دفعات بازدید: 2503 بار)
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #15 : 04 مرداد 1388,ساعت 12:47:38 »

فکر می کنم اکثر آقایون حالا ازهرنوعش متاهل ویا مجرد والبته متاهلها بیشتر  با مساله صیغه وازدواج موقت مووافقند ولی این موافقت به معنای این نیست که حتما یه روز کسی رو صیغه می کنند

یه نکته ای که خیلی جالبه اینه : چند شب پیش ما یک  بحث خانوادگی با همین موضوع  داشتیم  خانومها یه صدا می گفتند نه  و آقایون  با هزارویک دلیل سعی می کردند توجیه کنند که بابا  مشکلی نداره

به آقایون گفتم تا حالا شده یه آقایی بیان خواستگاریه خواهرتون  وشما از باب غیرت باهاش برخورد کنین   ؟  گفتند  : خیر 
بعد اضافه کردم اگه یه خواهر متعلقه تو خونه داشته باشید  وبه قول خودتون این خانم نیاز داشته باشه که میل جنسیش برطرف بشه  بعد یه آقایی بیان و خیلی محترمانه  به شما بگن :  ببخشید بنده یه مرد متاهلم واگه اجازه بدین خواهرتون رو 6 ماهی صیغه کنم ؟؟

یا مثلا فرض کنید بلا به دور پای مردی از زندگیش کوتاه بشه آیا می تونید فقط تصور کنید که زنتون هر 6 ماه صیغه بشه ودست به دست بچرخه ؟؟؟

خیلی جالبه با مطرح کردن این موضوع  چیزی نمونده بود آقایون جمع از شدت ناراحتی وعصبانیت رگ گردنشون پاره بشه

پس  چیزی خوبه که همیشه خوب باشه  !!! چشمک

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

خانومی, دنیای کوچک

خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 741

تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218

« پاسخ #16 : 04 مرداد 1388,ساعت 16:58:17 »

مرسی اسطوره جان از مثال توپی که زدی!
راستی چرا صفحه ی اول پاک شد؟
اینهمه ما حرف زدیم و بحث کردیم!
اول فکر کردم کامپیوترم مشکل داره ولی انگار صفحه ی اول این تاپیک به کل پاک شده و پستهاش حذف شده
من یکی 2روز نبودم !

ostore

خارج شده است

این نیز بگذرد...
farhad52
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 175

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 147

« پاسخ #17 : 04 مرداد 1388,ساعت 17:58:38 »

نقل قول
نه دوست عزیز ..

من خودم وقتی طرفداری تصنعی و نوعی متجرانه شما در صفحه اول رو خوندم که به نوعی چهره افراد طرفدار این کار را نشان میداد احساس خوبی بهم دست نداد

شما اول به شکل یک مدافع  وارد عرصه شدید و لحن حرف شما نوعی تصنعی و تعمدا به گونه ای بود که خشم مخالفان را برمیانگیخت

اما در صفحه دوم یهوییرنگ عوض شده و چهره واقعی و نظر واقعی خود را نشان دادید

دوست عزیز اگر انتقاد داری خب از اول میگفتی من با این کار مخالفم و بحث را ادامه میدادی ..

یادتان باشد در بحث منطقی انصاف حرف اول را میزند

ای حسین جان نازنینم، این طرفداری من نیست که متحجرانه است بلکه این خود قانون صیغه هست که متحجرانه هست، راستی حسین جان من کی اعلام کردم طرفدار صیغه هستم؟؟؟؟؟من چند سوال در مورد صیغه داشتم و خواهش کردم جواب رو از اصول فقه شیعه بدین نه از روی احساس قلبی، خب....شما زحمت کشیدی و جواب دادی و چندتاش رو جواب ندادی که من درخواست کردم در صورت دونستن جواب اونها رو هم اعلام کنید، که بعضی از عزیزان اومدن گفتن پاسخش تو کتابها هست، منم گفتم اگه قرار بود بجای پاسخ به من کتاب بهم معرفی کنین خب اسم این فروم رو بگذاریم فروم معرفی کتاب.
در ضمن حسین عزیزم این رو بدونید اگه این جور قوانین که مشکل دارند از طرف من و شما بحث نشن و به چالش کشیده نشن هرگز اصلاح نمیشن، میدونی چرا؟ چون یکسری مغز عدسی وجود دارن که میگن چون تو کتابها نوشته شده تمام و کمال باید اجرا بشه و مو هم لای درزش نره، اونها توی کله شون نمیره که ممکنه اون کتاب هم اشتباه کرده باشه. از این دست قوانین مانند سنگسار و عدم برابری زن و مرد و چه و چه خیلی زیاد داریم، اگه من و شما نشیم آیینه بلاهت این موجودات نه تنها این قوانین اصلاح نمیشن بلکه میخ خودشون رو محکم  تر هم میکوبند.
به هر حال حسین جان شوربختانه این روزها افراد قیچی بدست خیلی زیادند که تا چیزی به مزاقشون خوش نیومد قیچیش میکنن، کافیه یه نگاه به دوروبرت کنی تا آثار اونها رو به وضوح ببینی، ولی باور کن اونها نمیدونن که قیچی کردن مشکل اونها رو حل نمیکنه.

گیرم که پرواز را غدغن میکنی.....با جوجه های در آشیانه چه میکنی.
خارج شده است

«هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابرت پيرسينگ" »
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #18 : 04 مرداد 1388,ساعت 19:23:03 »

نقل قول
چون یکسری مغز عدسی وجود دارن که میگن چون تو کتابها نوشته شده تمام و کمال باید اجرا بشه و مو هم لای درزش نره، اونها توی کله شون نمیره که ممکنه اون کتاب هم اشتباه کرده باشه. از این دست قوانین مانند سنگسار و عدم برابری زن و مرد و چه و چه خیلی زیاد داریم، اگه من و شما نشیم آیینه بلاهت این موجودات نه تنها این قوانین اصلاح نمیشن بلکه میخ خودشون رو محکم  تر هم میکوبند.

در معبدی گربه ای وجود داشت که زمان مراقبه ی راهب ها مزاحم تمرکزشون می شد. بنابراین استاد بزرگ دستور داد هر وقت زمان مراقبه شد یک نفر گربه رو بگیره و ته باغ ببره و به درختی ببنده. این روال سال ها ادامه پیدا کرد و یکی از اصول کارمذهب شد. سال ها بعد استاد بزرگ در گذشت. گربه هم مرد. راهبان اون معبد گربه ای خریدند و به معبد آوردند تا هنگام مراقبه به درخت ببندند تا اصول مراقبه را درست به جا آورده باشند. سالها بعد استاد بزرگ دیگری رساله ای نوشت در باره ی اهمیت بستن گربه!!!!

آقا فرهاد با حرفتون موافقم
امیدوارم داستانی که گفتم معنیش واضح باشه واسه ی شما و دوستان!
خارج شده است

این نیز بگذرد...
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #19 : 04 مرداد 1388,ساعت 21:33:31 »

خب دوستان ظاهرا علی رغم ضیق وقت باید نکاتی را عرض کنم ....

راستش با خوندن برخی جملات و اظهار نظرات عجولانه و تعجب برانگیز احساس میکنم باید دقیق تر بحث بشود...

دوستان اول اشتباه نکنید کسی نیامد بگه چرا شما مخالف صیغه هستید و یا چرا تاپیکی علیه او ایجاد کرده اید .. اگر توجه داشته باشید دقیقا قسمت هایی که اقا فرهاد وارد بحث شده اند و صیغه را به چالش کشیده اند باقی مانده و ان قسمتی که حالت فرافکنی داشته حذف شده ..

پس اگر قیچی کردن بیشتر در بالا بردن بحث بوده نه ناقص کردن بحث..

متاسفانه الان همه فکر میکنن ازادی اندیشی یعنی اجازه دادن به هر روش عرفی و عامه پسند برای القاء بزور یک مطلب درحالیکه بحث علمی روش خاص خود را دارد که هر روشنفکری آنرا قبول دارد...

بگذریم که الان زمانه ای شده که هرچی رنگ و لعاب حرف خوشکل تر باشه درجه علمی اون هم بالاتره ...   متعجب

اما در مورد صیغه ...

در وهله اول ما باید مخاطب بحث خود را بشناسیم ..

گروهی که مخاطب ما هستند شاید هر نوع رابطه نامشروعی را جایز میدونن ولی خب به صیغه که میرسن میگن همون فحشاست تنها تفاوتش یک خط دعاست..!

گروهی هم نه مطلقا رابطه نامشروع رو بد میدونن اما به صیغه که میرسن میگن خیانته و این حرفها ...

خب جواب برای هر گروه متفاوت خواهد بود .. شما اول مشخص کنید جزء کدام گروه هستید تا بحث را بصورت مبسوط ادامه دهم..
خارج شده است
Y.A.S
دوستتان دارم...
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 113

تشكر
اهدا شده: 29
دريافت شده: 86

عاشق عشق محبت دوستی

« پاسخ #20 : 04 مرداد 1388,ساعت 23:04:03 »

مثلا تو همین قانون دیه، وقتی دیگه تقریبا" گندش همه جا در اومد و تمام مجامع حقوق بشری ایراد گرفتن که آخه بابا چرا زن باید نصف مرد دیه اش باشه ?
سلام بر جناب فرهاد و عزیزان حاضر در بحث و خواننده
فرهاد عزیز قانون دیه به این دلیل است که مرد در خانه نفقه می دهد و زن خرجی به عهده ندارد! به این دلیل دیه ی مرد دو برابر است تا خانواده او بتوانند از عهده ی مخارج بر آمده و حداقل منبع درآمد یا خانه یا وسیله ای برای ادامه ی امرار معاش تهیه کنند! اما زن نفقه میگیرد و دیه ای که بابتش پرداخت میشود بدلیل انسان بودنش است! اما نصف دیگر دیه ی مرد برای هزینه های خانواده اش می باشد قانع شدید؟ فرض کنید من مردم و زنم خانه دار است چه باید بکند؟ اما زنم (ندارم) مرد من از نظر مالی مشکلی ندارم فقط دین بدلیل حق انسانیتش دیه ی یک انسان کامل را به من و فرزندانم اگر باشند می دهد!

در مورد صیغه نیز بسیااااااااار محرک جذاب و ظاهرا عالیست زیرا شرعی و قانونی هم هست! اما ظاهرا... پس انسانیت چه؟ اخلاق؟
خوشبختانه همه قبول داریم صیغه خوب است یا می تواند باشد اما قوانین دینی و حکومتی ضعیفند! مثلا مثلا مثلا برای مردان یا زنانی که توانایی ازدواج ندارند بدلیل مشکل مالی ژنتیکی یا... صیغه عالیست اما حداقل زمانی هم تعیین شود(2سال)! عده  برای زن کم است و مرد هم عده ندارد... خانم استوره بهترین مثال را بیان کردند!
بنده خود مجردم نیاز جنسی دارم نیاز روحی دارم و هیچکدام بدون حضور جنس مخالف برطرف نمی شوند! اما زمانی که فکرش را می کنم که اگر من صیغه کنم باید قبول کنم این حق برای همسر آینده ی من نیز باید باشد! پس اگر به من گفت من صیغه شدم باید قبول کنم!
اما فکر این مسئله برایم غیرقابل تحمل است پس اگر نمی توانم قبول کنم همسر آینده ام می تواند در زمان تجرد صیغه باشد پس خودم هم غلط  می کنم از این غلطا بکنم...
موفق و شاد باشید.
یاعلی

ostore

خارج شده است

در زماني دورتر از مادها                   در نزاعي سخت با جلادها

عده اي رفتند حج حاجي شدند       عده اي ماندندو اخراجي شدند
farhad52
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 175

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 147

« پاسخ #21 : 05 مرداد 1388,ساعت 14:00:15 »

یاس جان عزیزم، هر چند که خیلی دل و دماغ پست دادن تو تاپیک نازنینم رو نداشتم ولی چون زحمت کشیده بودی و جواب داده بودی دلم نیومد شما رو بی جواب بگذارم.
ببین یاس جان، اول از همه در مورد دیه خدمتتون عرض کنم که پاسخ شما بسیار منطقی، من منظور شما رو از نفخه نمیدونم چیه ولی اگه منظورتون همون خرج خانه هست باید خدمتتون عرض کنم که آیا شما میدونید که در جوامع امروزی بسیاری از زنان شاغل هستند و در خرج خانه کمک میکنند و حتی بسیار زنانی هستند که بنا به هزار و یک دلیل خرج خانه را به عهده دارند، آیا قانون دیه برای آنها فرق میکنه؟؟؟؟؟میدونی یاس جان مشکل بزرگ من هم همینجاست، من نمیگم این قوانین بد هستند، برعکس بسیار خوب هم هستند ولی این قوانین ناقص هستند، حالا اگه قوانین دینه، قوانین شریعته، از طرف خدا اومده، اصلا خود خدا این قوانین رو هم که وضع کرده باشه این قوانین ناقص هستند، و باید باز نگری و ترمیم بشند، ولی خیلی ها این جمله من رو کفر گفتن میدونند.خیلی ها عوض گشتن دنبال راه حل مسئله صورت مسئله پاک میکنند.

در دیاری که در آن نیست کسی یار کسی.......کاش یارب نیوفتد به کسی کار کسی

خانومی

خارج شده است

«هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابرت پيرسينگ" »
Y.A.S
دوستتان دارم...
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 113

تشكر
اهدا شده: 29
دريافت شده: 86

عاشق عشق محبت دوستی

« پاسخ #22 : 06 مرداد 1388,ساعت 00:48:45 »

درود
بله جناب فرهاد قیقا چنین مشکلی وجود دارد! قانون مذکور توسط بنده در شرایطیست که زن خانه دار باشد! اما من به شخصه زن خانه دار را نمی پسندم نه بخاطر درآمد زیرا بنظر من تمامی درآمدش از آن خودش بوده و بنده از او چیزی نمی خواهم بلکه بدلیل حضور در اجتماع دید بازتر نشاط و بسیاری مسائل بنده زنی را می پسندم که شاغل باشد هر شغل آبرومندی...
مذهب شیعه اساسا فرقش با سنی در همین تغییرات برحسب نیاز است اما در این موارد هنوز تغییراتی وجود ندارد و بسیار ناقص و تک بعدی می باشند...
بنده فقط دلیل دوبرابر بودن دیه را عرض کردم شرایط متفاوت قوانین متفاوت می طلبد که بنده معذورم...
موفق و شاد باشید.
یاعلی
خارج شده است

در زماني دورتر از مادها                   در نزاعي سخت با جلادها

عده اي رفتند حج حاجي شدند       عده اي ماندندو اخراجي شدند
آواره
آواره
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 40

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 4

« پاسخ #23 : 07 مرداد 1388,ساعت 10:30:40 »

می بینم که ای ن بحث خیلی سرو صدا را ه انداخته گفتم بد نیست منم  یه درددلی بکنم. حقیقتش من هم به عنوان یه زن آزرده خاطر می شم وقتی می بینم مردی که از زندگیش ناراضیه یا حتی راضیه این تجازه و اختیار رو داره که زن دیگری رو صیغه یا عقد کنه
فوقش  زن اولش می فهمه و یه کم جنجالو دعوا و ماست مالی و......گاما یه زن در جامعه ی ما هر چقدر هم که از زندگی و همسرش ناراضی باشه نمی تونه این کار رو بکنه تنها راهی که جلوی پاش می ذارن طلاقه البته اول مجبور به سازش و مداراش می کنن
بعد که زورشون نرسید زن خودش می ره و طلاق
اما به قول آقای فرها حق نداره بدون اجازه ی همسرش پا رو از خونه بیرون بذاره
 اگه انسانها در تساوی و حقوق یکسان هستند و آزاد پس این چه قانونی یه که همش به نفع مرداست
یا همون قضیه دیه که بعضی ها می گفتن دلیلش کاربری مرد و بازدهی اون به جامعست در حالی که الان مثلن خود من به اندازه یک مرد شاید هم بیشتر دراین جامعه کار می کنم و بازدهی دارم اما...........
 امیدوارم روزی برسه که چاره ای  هم غیر از طلاق برای زنایی  اندیشیده بشه که  مرداشون آینه ای دستشونه که فقط خودشون رو تو اون می بینن
خارج شده است

نا کام ترین قطعه ی دنیاست دلم         با این همه حجم غم شکیباست دلم
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« پاسخ #24 : 07 مرداد 1388,ساعت 16:29:38 »

آواره جون اسمت بده اما عکست خوبه
چرا اواره ؟ بزار بگم من اواره نه تو
منم که اواره شدم
به نظر من صیغه یه چیز مضخرفه خیلی مضخرف که اصلن قبولش ندارم
دیروز تو شورا حل اختلاف بودم یه خانم جوا از یه اقای تقریبا 60 ساله شکایت کرده بود ..صیغه هم بودن مرده بهش پو ل داده بود که صیغه دائمی باشه اما زنه پول رو گرفته بود و چند ماه صیغه مونده بود ....به مرد که نگاه می کردم حالم به هم می خورد همش با خودم می گفتم بیچاره زنش چه خیالی در مورد همسرش می کنه ...
و از زن هم بدم اومد اصلا وقتی ادم میره بهرش می بینه همش هوسه

آواره, خانومی

خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #25 : 08 مرداد 1388,ساعت 02:00:25 »

آواره جان - دنیای کوچیک عزیزم
ما همه زنیم و درد همو میفهمیم ولی قدرتی که بر جامعه حاکمه قدرته مرداست و مارو نمیفهمه و فعلا همینه که هست و من حس میکنم باید سوخت و ساخت و با خودمون فکر کنیم که مردای اطرافمونو 2دستی بچسبیم و هواشونو داشته باشیم
متاسفانه خیلی از مردای جامعه ما به زنها مثل کالا نگاه میکنن مثل یه عروسک قشنگ!
تا بوده و هست همینه
کمتر کسی پیدا میشه که بین زن و مرد تفاوت قائل نشه و به چشم یک انسان به هردو نگاه کنه که هردو ارزشهای یکسان دارن و هردورو خدا آفریده و هردو از طرفی کامل هستن و از طرفی نقص دارن و در کنار هم کامل میشن یا به نوعی به آرامش میرسن

سعی کنیم کنار بیایم
چون با حرف زدن تو اینجا یا هرجای دیگه این فرهنگ عقب افتاده عوض نمیشه

دنیای کوچک, آواره

خارج شده است

این نیز بگذرد...
آواره
آواره
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 40

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 4

« پاسخ #26 : 10 مرداد 1388,ساعت 08:00:03 »

مرسی از دنیای کوچیک و خانومی اما من  این حقیقت تلخ رو باور نمی کنم .یعنی وقتی به همسرم گفتم  شاید قانونی تصویب بشه که به زن شوهر دار اجازه بده بره و صیغه هم بشه  نمی دونین چه جوری قاطی کرد مدام دم از اسلام و مملکت اسلام و این جور حرفا می زد این در حالی که اون حتی نماز هم نمی خونه و بیشتر چیزایی که من بهش تقید دارم رو قبول نداره اما واسه این موضوع داشت دیونه می شد با این که همسر من البته نمی تونه یا نمی خواد یا  نمی کنه این کار رو ولی اونم از مردایی که می تونن صیغه کنن طرفداری می کرد.
گفت وقتی  زنی مردش رو تذمین نکنه و به خواسته هاش احترام نذاره حقشه که شوهرش بره. ........... حالا یه سری به تاپیک های قبلی من بزنین اون حتی به کوچکترین درخواست های منم جواب نمی ده و من الان واقعاً تأمین نیستم . دلم می خواد بدونم چرا من این حق رو ندارم.؟ و چرا همه توصیه می کنن مدارا کن و سعی کن  شوهرتو نگه داری؟ چرا؟
خارج شده است

نا کام ترین قطعه ی دنیاست دلم         با این همه حجم غم شکیباست دلم
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :