خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: مشکل روحی پیدا کردم!  (دفعات بازدید: 3564 بار)
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 365

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 2

« پاسخ #15 : 29 آذر 1385,ساعت 18:47:38 »

امیر خان من همین الان خوندم مشکلی که مطرح کردید. به نظر من این رفتار شما ناشی از نداشتن اطلاعات کافی راجع به مرگ و بعد از اونه. باید باور کنی که مرگ سفره اما خوب بی برگشت . فقط بگو برای خودت ناراحت می شی یا برای اونی که سفر کرده؟
خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
amir
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 40

تشكر
دريافت شده: 0

« پاسخ #16 : 29 آذر 1385,ساعت 18:55:34 »

سلام . من برای خودم ناراحت میشم که اون فرد رو دیگه نمیبینم!
خارج شده است

یا رب این نای و نی و ما و من و دمدمه چیست؟
دم به دم می دمد و صاحب دم پیدا نیست
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #17 : 29 آذر 1385,ساعت 19:02:29 »

خوب چرا؟ تا حالا فکر کردی چرا؟ مگه تو جون نیستی مگه خونوادت و نداری مگه دوستات و نداری؟ یه چیز دیگه اگه کسی رو خیلی دوست داری باید آزادش بذاری تو هم باید رفتگانی که خیلی دوست داری آزلد بذاری اونا جاشون خیلی خوبه اونقده که دیگه یاد تو نمی افتن پس تو هم به اونا فکر نکن فکرت و راحت و آزاد بذار به روحت اجازه استراحت بده عادتش بده به آزاد بودن اونوقته که اونم دلش پر می کشه واسه آزاد تر بودن بهترین آزادی با این فکر پرواز ترس نداره
خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
Siamak
مهمان
« پاسخ #18 : 29 آذر 1385,ساعت 21:55:11 »

I`m At Your Service
خارج شده است
amir
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #19 : 29 آذر 1385,ساعت 22:36:49 »

خوب چرا؟ تا حالا فکر کردی چرا؟ مگه تو جون نیستی مگه خونوادت و نداری مگه دوستات و نداری؟ یه چیز دیگه اگه کسی رو خیلی دوست داری باید آزادش بذاری تو هم باید رفتگانی که خیلی دوست داری آزلد بذاری اونا جاشون خیلی خوبه اونقده که دیگه یاد تو نمی افتن پس تو هم به اونا فکر نکن فکرت و راحت و آزاد بذار به روحت اجازه استراحت بده عادتش بده به آزاد بودن اونوقته که اونم دلش پر می کشه واسه آزاد تر بودن بهترین آزادی با این فکر پرواز ترس نداره
بله با حرفاتون موافقم کاملا . و حرفاتون منطقیه . فکر کنم باید به خودم یاد بدم که یکم بیخیال باشه! و اینقدر به هر چیزی گیر نده! چون مرگ دست خداست و وقتی هم کسی از دنیا بره جاش بهتر هست از ما! منم به این موضوع اعتقاد دارم که جای ما خیلی بدتر از جای اونایی هست که رفتن . 

خدا خیرتون بدهd: نمیدونین چقدر کمک کردین! فکر کنم یکی از بزرگترین مشکلام این بود که نمیتونستم حرفامو به کسی بگم! اصلا الان نسبت به ظهر که تاپیک رو زدم خییییییلی خییییییلی آرامش خاطر بیشتری دارم .
از هر سه شما عزیزا واقعا تشکر میکنم که به حرفای من توجه کردین! واقعا فکر کنم مشکلم حل شد!  انشالله همیشه تو زندگیتون سالم و موفق باشید
خارج شده است

محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #20 : 29 آذر 1385,ساعت 22:40:15 »

شما بزرگوارید امیر جان

اگر راضی بودی از انجمن و سایت ما

یک لطفی در حق ما بکن

تنها چیزی که ازتون میخوام اینه که این سایت و انجمن رو به کسانی که میدونید مشکل دارند معرفی کنید تا اونها هم مثل ما و شما با هم بخندند به جای اینکه به هم بخندن

مرسی
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
amir
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #21 : 29 آذر 1385,ساعت 22:43:24 »

خواهش میکنم لطف داری شما . 1000% که راضی بودم و به دوستا و اشناهایی که مشکلاتی دارن حتما سایت رو معرفی میکنم که واقعا معجزه میکنید!d:

راستی خیییلی برام جالبه که بدونم که شما مدرک آکادمیک در مورد روانشناسی دارید یا به طور تجربی اینکار رو انجام میدید؟
خارج شده است

محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #22 : 29 آذر 1385,ساعت 22:47:26 »

این سایت و انجمن شامل دوستانی هست که در زمینه مشاوره یا روانشناسی فارغ التحصیل یا دانشجو هستند و بصورت علمی و حتی تجربی (روانپزشک و مشاور) این اصول رو بلد هستند

و نکته جالب اینجاست که تمامی این دوستان اینجا هستند و خدمت میکنند به مردم بدون اینکه ریالی به اونها برسه یا حتی چشم داشتی داشته باشند.

فقط و فقط عشق
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
amir
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #23 : 29 آذر 1385,ساعت 22:54:01 »

خییلی عالیه انشالا موفق باشید همیشه . خیلی لطف میکنید که واقعا بدون توقع و منت اینکار رو انجام میدید و مطمئن باشید یه جایی تو زندگیتون که مشکل براتون خدایی نکرده پیش اومد به خاطر همین کمکهایی که به مردم میکنید خدا بهتون صد برابر کمک میکنه . من هم سعی میکنم داخل این فروم تا جایی که بشه فعالیت کنم و تا جایی که بشه زحمت شمارو جبران کنم
خارج شده است

محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #24 : 29 آذر 1385,ساعت 22:58:32 »

از لطف شما بسیار سپاسگذارم

زحمتی نبوده به قول خارجکی ها

Any Time
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #25 : 30 آذر 1385,ساعت 06:20:54 »

با سلام
بحمد الله همه مشکلات حل شد و امیر جان هم به مطلوب خود رسید اما من بنا به مقتضیاتی بهتر می دانم که نکاتی را در این محل بازگو کنم .انشاء الله این نکات سودمند باشد.

بنده بعد از چند روزه امروز فراغت پیدا کردم و تونستم به جمع دوستان دوباره بپیوندم.
خب امیر خان
قبل از هرچیر باید چند چیز را براتون بگم
1-ذهن انسان بسیار بسیار دارای قدرت هس.قدرت تصور خیلی چیزها را داره که اینقدر این قدرت در ذهن انسان زیاد هست که گاهی ممکنه برا انسان مشکل ایجاد کنه.البته این مشکل زمانی ایجاد میشه که پرواز در فضای ذهن کنترل نشده باشه والا همیشه وسعت ذهن انسان باعث ترقی خواهد بود.
2-جدای از عقل در وجود ما انسان ها یک گوهر دیگری هم نهفته هست و آن هم وهم است که بخشی از خطورات ذهن را در بر میگیرد (البته توضیح باشه برا بعد)
خب امیر خان
با وجود این حالت در انسان ممکن است ما گاهی دچار عوارضی بشویم که ممکن است برایمان خوب نباشد.چه جالب دو عنصری که در انسان برای ترقی و بالندگی نهفته شده گاهی ممکن است به ما آسیب برسونه
حالا بعد از مقدمات چی میخوام بگم:
حرف من این این حالتی که شما پیدا کردید را خیلی از انسانها دارن.البته موارد فرق میکنه
یه کسی گیر میده به پاکی و نجسی
یکی گیر میده و همه اش شک میکنه در مورد زندگی موت حیات و....دائم شک میکنه
یکی گیر میده اطرافیانش و..
خلاصه میخوام بگم مورادش زیاد هس اما در همه شون یک جور مشکل رو دارن و اون هم اینه که بین گسیختگی معلومات و توهمات ذهنی خود نمی تواند ارتباط مناسبی بر قرار کنند.
حالا راه درمان این جور مشکلات چیه؟
به نظر من در این گونه حالات انسان باید در هر موردی که احساس میکنه کمی غیر طبیعی شده سعی کنه با هر راهی که ممکنه خودش را دیگر انسانها برسونه

اول بهتره تو ذهن خود این طور مجسم کنید که این حالت کاملا غیر طبیعی هستش البته اگر بتونید این کار را خیلی خوب انجام بدید تقریبا %90مشکلتون حل میشه (به این دلیل که مدیریت ذهنی شما از حالت گیجی به در خواهد آمد و زمانی که احساس خطر بکنه خود به درمان مشغول میشه)

بعدش این که در ذهن خود این طور پرورش بدید که این افکار دور از عقل هست و حداقل منطقی نیست
بعدش سعی کنید گاهی جلوی افرادی که نمیشناسید یا حتی میشناسید بصورت غیر مستقیم افکارتون را بگید.مثلا کنار برادرتون یا دوستاتون شروع کنید گفتن که مثلا من یه نفر میشناسم یه این جوری ....هست(همنون افکار خود را این طریق بگید)..بعد دقت کنید ببینید طرق مقابل چه دیدگاهی به حرفای شما داره.همین باعث میشه که این احساس در شما کمرنگ بشه.
خب فعلا که پر حرفی کردم باقی اش باشه  برا بعد!!!
خارج شده است
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #26 : 30 آذر 1385,ساعت 16:11:14 »

خیلی خوشحالم
خارج شده است

صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :