خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: اعتبار قرارداد شخصی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  (دفعات بازدید: 759 بار)
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 29

« : 09 مرداد 1388,ساعت 20:32:38 »

سلام
یکسوال اساسی دارم..من قراردادی با همسرم بستم بین خودمون که توی قرارداد نوشتیم نسخه اصلی نزد اونو نسخه دوم کپی برابر اصل خواهد شد در نزد من می ماند حالا در اینترنت اینجمله روخوندم....قرارداد باید بصورت یکسان و به تعداد طرفین قرارداد باشد چون فتوکپی قرارداد در صورت انکار طرف مقابل هیچ ارزشی ندارد...پسیعنی چی؟؟؟الان همسرم منکر قرارداده هست توی دادگاه ومن هستموهمین نسخه کپی دوم برابر اصل دادگاه ...آیا این نسخه اعتبار داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #1 : 10 مرداد 1388,ساعت 11:08:05 »

ليدي جان قرارداد دوم را كجا برابر اصل كرديد؟؟؟

نسخه كپي برابر اصل از اسمش پيداست يعني برابر با اصل در نتيجه نميشه به راحتي منكر اون شد.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

HIDDEN WAY

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 10 مرداد 1388,ساعت 23:31:16 »

سلام
نسخه دوم رو با همسرم رفتیمدادگاه و برابر اصل کردنش اول ازروی نسخه اونکپی گرفت و بعد مهر ومومهدادگاه کرد...حالا شوهرم زده زیر اصلش..ویعنی منظورش اینهکه من با رشوه دادن اینکارو در غیابش کردمواصلی نبوده و امضاء هاروجعل کردمو....به هر حال امیدوارم طبق نظر شما بررسی کنن موضوع رو
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 11 مرداد 1388,ساعت 09:34:53 »

خب پس اصلا نگران نباش چون نميتونه همچين ادعايي بكنه اين كار يعني زير  سوال بردن كارمندان دادگاه و اگه اين رو بگه بدجوري پاي خودش گيره چون علناً داره اونها رو به قبول رشوه متهم ميكنه و تازه بهش گير ميدن كه ادعات رو ثابت كن
خيالت راحت باشه
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 12 مرداد 1388,ساعت 17:18:49 »

دارم دیوانه میشم...توی یک سایت حقوقی مشکلموگفتم...گفت: در صورت انکار طرف مقابل کپی برابر اصل هیچارزشی ندارد.....ای خدا به همین راحتی؟؟؟؟؟؟
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 13 مرداد 1388,ساعت 08:50:33 »

دارم دیوانه میشم...توی یک سایت حقوقی مشکلموگفتم...گفت: در صورت انکار طرف مقابل کپی برابر اصل هیچارزشی ندارد.....ای خدا به همین راحتی؟؟؟؟؟؟

ليدي جان
1- آدرس اون سايت رو بده تا من در صورت صلاحديد درش رو گل بگيرم
2- با اين همه توضيحات بازم شك داري اي باباااااااااااااااا
عزيزم كپــــــــــــــــــــــــــــــــــي برابـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر اصـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــل يعني چي
يعني اين برگه كپي گرفته شده كه در دفترخانه مهر شده برابر و مساوري با اصل اونه

تو كه به قول خودت اين همه مراحل حقوقي رو گذروندي !!

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

HIDDEN WAY

خارج شده است

lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 13 مرداد 1388,ساعت 16:00:23 »

ای خدا.......................دفتر خانه کجا بوده؟؟؟؟؟؟؟بابا جان من و همسرم نشستیم توی خونه یک قرارداد نوشتیم امضاء زدیم صبحش رفتیم دادگاه مهر برابر اصل زدیمش ...تقسیمش کردیم...اصل مال اون...کپی برابر اصل مال من...حالا اون میگه کدوم قرارداد؟؟؟؟هااااااا؟؟؟؟من یادم نمی یاد؟؟؟اصلشو نمی یاره...منمو همین کپیه ...ما دفتر خانه نرفتیم که ...اگه رفته بودیم که اینقدر نمی پرسییدم....حالا چی جای امیدی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :