خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1] 2 3 ... 13   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: دیوانه شدم  (دفعات بازدید: 9824 بار)
وحیده
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 109

تشكر
اهدا شده: 20
دريافت شده: 23

« : 13 مرداد 1388,ساعت 16:47:04 »

سام من بعدکلی زجر تونستم تو این سایت عضو شم تقریبا 10ماه گلاب به روتون عقد کردم اما اگه اغراق نکرده باشم یه 2ماه خوش بودم راستش من با این پسر همسایه از قبل اشنایی نداشتم جالبه نامزدی من 1 هفته بود بعد یه عقد محضری .توی عقد پدر من با پدر همسرم سر عندالمطالبه واستطاعه بحث میکردن که همسرم گفت همه چی قبول اما کینه بین خانواده ها موند اما مشکل زیاد میشد اختلاف سلیقه اختلاف طبقاتی .اخه اونا لر هستند وما فارس تازه پدر من سرهنگ ما با نظم اما اونا بینظم پدر ومادرم از اول با این ازدواج مخالف بودن من خودم کردم و حالا 5ماه خانواده ها با هم رسما رفت امدی ندارن  فقط من وهمسرم میریم ومیام
هرروز هم را میبینیم اوایل هفته 8روز دعوا بعد شد 3هفته 1بار حالا شده ماهی 1بار اما شدید همسرم اشتباهات خودشو قبول نداره ومیگه من مقصرم اوایل اینطور نبود اما جدیدا میگه حرف حرف من .مادرم میگه پامو خونت نمیذارم وقهر.پدرمم میگه خودت کردی خودت میدونی خلاصه اگه دوسش نداشتم جدا میشدم بدبختی 4عقدی که از فامیل نزدیکن بامن هست اگه جدا شم دشمن شاد میشم مشاوره هم رفتم اما بیفایده بود کمکم کنید :'( :'( :'( :'( :'( :'( بی تفاوت بی تفاوت بی تفاوت :'( :'( :'( :'(
خارج شده است

تمام شادیهایم را به شما هدیه میکنم از کم بودنش بر من خرده مگیرید این تمام سهم من از روزگار است
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« پاسخ #1 : 13 مرداد 1388,ساعت 17:27:02 »

شوهرت دوست داره ؟ می خواد به زندگیش ادامه بده ؟مشکل شما خانواده ها هستن نه خودتون
خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
آرام دل
--
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 169

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 39

--

« پاسخ #2 : 13 مرداد 1388,ساعت 19:23:05 »

خودتون با هم باشید به دیگران توجه نکنید

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

قوی سفید, Saba_Y

خارج شده است

با هم به کمک هم
وحیده
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 13 مرداد 1388,ساعت 22:50:05 »

سلام فکرنمیکردم کسی جوابمو بده ناامیدم خودش میگه دوسم داره اما من شک دارم
خارج شده است

تمام شادیهایم را به شما هدیه میکنم از کم بودنش بر من خرده مگیرید این تمام سهم من از روزگار است
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« پاسخ #4 : 14 مرداد 1388,ساعت 08:52:02 »

وحیده جون شک نداشته باش مطمئنا دوست داره
سعی کنین یه جایی دور برین از پدر مادرها جدا باشین
اونوقت می بینی که زندگیتون خیلی اروم و خوب میشه
خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
وحیده
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 15 مرداد 1388,ساعت 13:31:38 »

سلام
از روان شناس جوان ودنیای کوچک ممنون اما یه مشکلی هست میگن تا عقدی خیلی واسه همسرت مهمی اما از حالا اینه به سرم وای به حال وقتی عروسی بگیریم میترسم از اینکه خانواده ها که قهرن مادرمم که قهر همسرمم که فقط به فکر خودشه من موندمو تنههایی بی تفاوت
خارج شده است

Saba_Y
saba
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 170

تشكر
اهدا شده: 162
دريافت شده: 95

« پاسخ #6 : 15 مرداد 1388,ساعت 14:32:49 »

وحیده جان درسته که اوایل زندگی معمولا دوران گل و بلبله اما یه چیز دیگه هم هست، خیلی ها معتقدن همون اوله که می تونن طرفشون رو طبق سلیقه ی خودشون بار بیارن واسه همین اوایل سختگیر ترن، و چون همدیگه رو دوست دارید این دعوا ها براتون خیلی سخت شده. اینطور که نوشتی تعداد دعواها کم شده، این خوبه. در ضمن. لازم نیست همیشه کوتاه بیای اما خیلی وقتا که مساله زیاد مهم نیست می تونی کوتاه بیای این احساس قدرت برای مرد تا حدی لازمه.
خارج شده است
آرام دل
--
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 169

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 39

--

« پاسخ #7 : 15 مرداد 1388,ساعت 15:51:02 »

نوع ازدواج شما چه طور بود ؟

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

وحیده

خارج شده است

با هم به کمک هم
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #8 : 15 مرداد 1388,ساعت 19:28:33 »

سلام
ورودتون رو به خانواده ofc تبریک میگم

بحث ها و دعواهای شما و همسرتون سر چه مسائلی هست؟

بهتون توصیه می کنم قبل از این که مسائلتون رو تا حد زیادی حل نکردین، ازدواج نکنید .

موفق باشید .
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
وحیده
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 18 مرداد 1388,ساعت 20:38:14 »

سلام به شما عزیزان
ازدواجما درجواب شما ارزومند جان کاملا سنتی بود
این بار خیلی حادتر شد  دوباره دعوامون شد بخاطر اینکه مامانم چون با من مشکل داره باهام حرف نمیزنه به همسرم محل نمیذاره همسرمم عصبی شد منم بهش گفتم تو که دنبال موقعیت بودی خوب اینم موقعیت حالا میتونی طلاقم بدی من دیگه کم اوردم اونم 2روز سراغم نیومده موندم چیکار کنم
خارج شده است

وحیده
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 23 مرداد 1388,ساعت 13:29:38 »

سلام
امروز8روز نیومده سراغم ازخودم بدم میاد من حتی اونا بیشتر خودم  دوست داشتم اما اون راحت بدون من داره ادامه میده چطور دلش میاد منوعذاب بده بخدا دلم واسش یذره شده اما خونوادم یپا وایستاده طلاق. منم دیگه راهی ندارم بگم دوسم داره بهم میخندن میگن معلومه خیلی تو عذابم تو روخدا برام دعا کنید اگه راه حل دارید بگید
خارج شده است

دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #11 : 23 مرداد 1388,ساعت 14:11:18 »

سلام

عزیزم ما باید مواظب صحبت کردنمون موقع عصبانیت باشیم و وقتی می خوایم حرفی بزنیم به عواقبش هم فکر کنیم ...

این مسائل شما چیزی نیست که کسی بخواد بگه طلاق بگیرید... علی الخصوص که شما و همسرتون با هم مسئله ای ندارید و مسائلتون حول محور خونواده ها می چرخه ...

به نظر بنده غرورتون رو بذارید کنار و با همسرتون تماس بگیرید و باهشون قرار بذارید و یک بار برای همیشه این مباحث رو تمومش کنید، بگید جر و بحث خونواده شما و خونواده ایشون ربطی به زندگی شما دو نفر نداره ... خونواده ها هم هر چقدر خواستن بزنن تو سر و کله هم !!! شما و همسرتون یه مدت این مسائل رو تحمل کنید ، کم کم که خونواده ها ببینن شما دو نفر پای علاقتون وایستادین، بی خیال دعوا میشن ...

اما تا اون موقع اگه خونوادتون به همسرتون کم محالی کردن ، شما می تونید با زبون خوش و مهربونی به جای مادرتون از همسرتون عذرخواهی کنید، این کار نه تنها از محبوبیت شما نزد همسرتون نمی کاهه، بلکه شما نزد ایشون بسیار محبوب تر و بزرگوارتر خواهید شد و تحمل این وضعیت برای ایشون هم راحت تر خواهد شد .

ضمن این که شما و همسرتون با هم عقد کردین و اگر طلاق بگیرید خودتون مسائل بعد از طلاق رو تجربه می کنید نه خونواده هاتون، و شما در رابطه بین خودتون  مسئله خاصی ندارید، پس خودتون باید تصمیم بگیرید .

براتون آرزوی خوشبختی دارم .
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
najme-h
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

تشكر
اهدا شده: 6
دريافت شده: 1

« پاسخ #12 : 23 مرداد 1388,ساعت 15:25:57 »

سلام دوست عزیز
اینکه حرف طلاق را زدی بدترین اشتباهه چون اسم طلاق سردی میاره توی یک رابطه و نباید بگی....سعی کن مواظب رفتارت باشی و اگر واقعا دوسش دای برو و بخاطر حرفه نسنجیدت ازش معذرت بخواه .اگر دوست داشته باشه و تمایلی به ادامه ی رابطه داشته باشه با اغوش باز ازت استقبال می کنه.باید سعی کنی این فضای بین خانواده هاتونو از بین ببری.........از خدا هم بخواه و مطمئن باش کمکت می کنه سکوت
خارج شده است

زن زشت در دنیا وجود ندارد فقط برخی از زنان هستند که نمی توانند خود را زیبا جلوه دهند ( سخنی از برنارد شاو )
وحیده
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 25 مرداد 1388,ساعت 10:27:43 »

سلام از همه ممنون
اما مادرم میگه اگه برگشت قید منو بزن پدرمم میگه ازنظر ما اون مرده  همسرمم الان 10 روز نیومده پدرم میگه تواین هفته به پدرش زنگ میزنم تا توافقی جدا شین اخه چطور ازش دفاع کنم وقتی نیومده تا حالا همش من پیش قدم میشدم واسه اشتی یعنی اون 1بارم نمیخواد تلاش کنه؟
خارج شده است

وحیده
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 25 مرداد 1388,ساعت 19:03:50 »

سلام
امروز پدرم میگفت همسرمو دیده اما همسرم محل نذاشته دیگه پدرم میگه کسی که حرمت سرش نمیشه بدرد نمیخوره موندم اگه ازش جداشم خوبه یا نه  ???مهریمو درخواست کنم یا نه ناراحت اصلا گیجم پدرم میگه مهریه نمیخوایم فقط بره الان 10 روز نیومده سراغم  :'( :'( بی تفاوت عصبانی ناراحت
خارج شده است

صفحه: [1] 2 3 ... 13   بالا
چاپ صفحه
پرش به :