خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چی کار کنم؟؟؟  (دفعات بازدید: 535 بار)
farzaaneh_s2003
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 2

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

من نه منم ، نه من منم!!!

« : 16 مرداد 1388,ساعت 04:35:50 »

من 20 سالمه و دانشجوی سال اول حقوق و فرزند کوچک و تک دختر خونواده که همه نگاهشون رو منه...از بچگی همیشه با بزرگتر از خودم گشتم و همیشه چند سال جلوتر بودم و الان دارم در جا می زنم ولی با این وجود الان که به این سن رسیدم و به عقب نگاه می کنم فقط از گذشته درس می گیرم و سعی می کنم که الان و فردا رو بهتر بسازم اما واقعا هیچ انگیزه ای واسه ادامه ندارم ، این مساله رو با خانواده م در میون گذاشتم ، مادرم خیلی دم دمی شده یه بار می گه درستو ادامه بده یه بار می گه ازدواج کن ، بابام هم از طرفی مثل مادرمه ولی تا حالا حتی اجازه ندادن کسی به عنوان خواستگار پاشو تو خونه مون بذاره ، من الان واقعا احساس می کنم که به کسی جز خانواده نیاز دارم که برای همیشه کنار هم باشیم ، و با هم زندگیمونو بسازیم ، به تازگی هم قرار شد برا اولین بار یکی از خواستگارام اجازه ورود داشته باشه که بابام لحظه ی آخر گفت استخاره کردم و خوب نیمده ... ما هم جواب رد دادیم مثل همیشه... حالا من نمی دونم چی کار کنم؟؟؟ خودم همیشه خوب همه رو راهنمایی می کنم ولی این بار گیر کردم و واقعا 2-3 ماهه که هیچ انگیزه ای واسه انجام هیچ کدوم از کارام ندارم، نه نقاشی می کنم و نه ورزش می کنم و نه کتاب می خونم و درسامم که هیچی... موندم چی کار کنم... رومم نمی شه با خانواده م بیش از این صحبت کنم چون حس می کنم پرده ی حیامون از بین می ره چون الان سر همین تحکیم حرف مادرم که این کار کن و اون کار و نکن الا رابطه م به شدت باهاش شکر آبه..
لطفا کمکم کنید... نمی دونم چه جوری باید رفتار کنم و باید چی کار کنم... گیجم... تازگی اعصابم به شدت ضعیف شده و اصلا تعادل روحی و فکری ندارم...همش تو خودم هستم و پکرم و حوصله ی هیچ چیز و هیچ کس رو هم ندارم و از همه ی کارام عقب موندم و همچنان بی هدف دارم ادامه میدم..
 ناراحت ممنون می شم راهنمایی م کنید.
خارج شده است

به هر آنچه که بخواهی می رسی فقط کافی است صدایش کنی...
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #1 : 18 مرداد 1388,ساعت 23:04:35 »

سلام
ورودت رو به خانواده ofc تبریک میگم

دوست من چرا فکر می کنی نمی تونی با خونوادت صحبت کنی و اگه حرف بزنی حیای بینتون از بین میره ؟؟!!
عزیزم همه حیاها خوب نیست، بعضی ها حیای مسموم هست که باید ازش دوری کنی ، و ممکنه بعدها به خاطر داشتن یه حیای مسوم پشیمون بشی ...

خیلی راحت این مسئله رو با مادرتون در میون بذار :
"مامان لطفا خواستگار راه بدین"
و اگه صحبتی کردن که فرضا "چقدر پررو هستی" و از این موراد هیچ پاسخی نده!
فقط حرفت رو بزن، همین باعث میشه مادرتون به فکر فرو برن و در مورد راه دادن یا راه ندادن خواستگار تجدید نظر کنن ...

همین که این مسئله رو با مادرتون در میون بذارید باعث میشه بسیاری از مشغله های ذهنیتون از بین بره و بهتر بتونید به کارهای جانبی دیگتون مثل ورزش و نقاشی و درس برسید، چون از این نظر خیالتون راحت شده ...

موفق باشی

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Diabloo

خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
dorsad
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 212

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 35

« پاسخ #2 : 26 مرداد 1388,ساعت 13:05:32 »

سلام
عزیزم تو هنوز 20 سالته هیچ وقت برای ازدواج دیر نیست
برای یه دختر درس از همه چیز واجب تره اگه می شه درستو ادامه بده این جوری هم بیشتر افراد را می شناسی هم تو اجتماع قرار می گیری وهم برای خودت می تونی کسی باشی و هم وقتی به سلامتی ازدواج کردی می دونی که دستت تو جیبته
رشته ای هم که انتخاب کردی رشته خیلی خوبیه
به نظر من نباید بشینی و غصه رد کردن خواستگارارو بخوری
شاید پدرو مادرت یه چیزایی می دونن و با دلیل های منطقی که خودشون دارن خواستگاراتو رد می کنن نباید شما حرفی بزنی الان برای شما(البته این نظر شخصی منه)خیلی زوده ازدواج کنید بزارید یه 2 سال دیگه یا اصلا بزارید بعد از دانشگاتون
وقتی وکیل بشید و برای خودتون کسی باشید با افراد بیشتری اشنا می شید شاید خواستگارایی که اون موقع داشته باشید خیلی خیلی بهتر از خواستگارایی است که الان داری می یاد (از همه لحاظ ایده ال)
دوست من عجله نکن
نمی دونم تونستم کمکت کنم یا نه؟؟
خارج شده است
quantum2009
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 30

تشكر
اهدا شده: 22
دريافت شده: 7

« پاسخ #3 : 28 مرداد 1388,ساعت 20:14:29 »

البته من کسی نیستم که بخوام راه حل ارایه بدم  ;)ولی فکر میکنم 20 سالگی برای ازدواج کمی زود باشه. به نظر من هم درست رو ادامه بدی بهتره. من چند وقت پیش یه همچین احساسی داشتم و هنوز هم دارم ( البته کمتر) ولی یه نگاه به کسایی که دور و برم بودن و زود ازدواج کردن انداختم و زندگیشون رو دیدم به خودم گفتم تا 24 سالگی حق ازدواج نداری.
این رو مطمین هستم که اگه ازدواج در این چنین شرایطی صورت بگیره ( تحت تاثیر احساسات) آخر و عاقبتش خوب نیست.
موفق باشی لبخند
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :