خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: خجالتی ام  (دفعات بازدید: 1170 بار)
خودم
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 16 آبان 1386,ساعت 04:40:38 »

سلام از وقتی خودمو شناختم همیشه روان پریش بودم خجالتی و ترسو بودم و از همسالانم در مدرسه و... میترسیدم و کمتر با کسی دوست بودم دائما در حال فکر کردن هستم و نمیتونم به صحبتها گوش بدم مثلا از اوضاع خونه که همه اطلاع دارند من بی خبرم فقط فکر میکنم. خیالاتی هم هستم من هیچ پیشرفتی نداشتم در حالی که خیلی بهش امیدوار بودم دانشگاه هم البته پیام نور و غیر انتفاعی (چون زیاد برای کنکور نخوندم به دلیل افکار فراوان و مسخره) قبول شدم ولی نرفتم چون پول ندارم در حال حاضر هم وقتمو با اینترنت تلف میکنم خواستم یعنی میخوام باشگاه برم کتابخانه ثبت نام کنم ولی هیچکدوم رو انجام ندادم من در برقراری ارتباط(مخصوصا ارتباط پایدار) با دیگران هم خیلی مشکل دارم یه مدت هم بد جور خجالتی شده بودم که برای حلش هیچ کاری نکردم با مادرم خیلی کم حرف میزنم من مسایل پیش پا افتاده رو خیلی برا خودم بزرگ میکنم و خودمو به خاطرش عذاب میدم البته الان کمتر شده دوران تحصیلم خیلی شدید بود خیلی چیزها هست که باید بگم ولی خب فعلا طولانی شد این رو هم بگم احساس میکنم خیلی خنگم احساس میکنم یعنی واقعا میبینم کوچکترهایم خواهرهایم یا هر کس دیگری خیلی فهمیده تر از من هستن اولین خواستگاری که قرار شد باش حرف بزنم من اصلا نمودنستم که باید چی بگم حالش اصلا نبود نمیدونم چرا اصلا حوصله نداشتم فقط عصبی بودم خودم هم نمیدونستم چرا ؟ در آخر هم بگم که من فرزند دوم از 9 فرزند خانواده هستم 4 خواهر و4 برادر دارم خواهش میکنم جواب بدید البته میدونم که توضیحاتم کامل نیست ولی تو رو خدا جواب بدید ممنون میشم
« آخرين ويرايش: 25 آبان 1386,ساعت 16:23:36 توسط مریم » خارج شده است
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 365

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #1 : 25 آبان 1386,ساعت 16:42:23 »

آدما به دلایلی خجالتی می شن که احتمالاً این موارد توی زندگی شما وجود داشته و به تدریج تأثیراتش رو گذاشته که می شه از اونها چند مورد رو ذکر کرد:
وقتی فرد توی موقعیت اجتماعی ای قرار می گیره و فکر می کنه که با بقیه تفاوتهایی داره.
وقتی والدین زیاد با فرزندشون صحبت نمی کنن یا به درخواستش کمتر جواب مثبت میدن.
گاهی اوقات دیدن بدرفتاری توی اجتماع مخصوصاً از طرف یه فرد بزرگسال ( مثلاً معلم یا مدیر ) خصوصاً اگر این رفتار جلوی جمع باشه.
و...

خوب برای حل این مشکل باید این فرد مورد تشویق قرار بگیره خصوصاً توی همون محیطی که باهاش بد رفتار شده، بیشتر مورد ارتباط کلامی و غیرکلامی قرار بگیره، لیستی از علایقش تهیه بشه و به اونها توجه بشه.
البته در این مورد شما هم خودت باید به خودت کمک کنی و ظاهراً قبولی در کنکور به این مورد کمک زیادی می کنه. سعی کن توی مجالس و فعالیتهای گروهی خودت رو بیشتر شرکت بدی مثلاً همون کتابخونه یا با چند تا از دوستات درس خوندن شروع خوبیه.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Designer

« آخرين ويرايش: 13 آذر 1386,ساعت 14:55:49 توسط مریم » خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
frediziko
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

تشكر
دريافت شده: 1

« پاسخ #2 : 26 آبان 1386,ساعت 16:13:04 »

من تازه عضو شدم
بابا من سوالم رو کجا بنویسم ؟
قسمت پیشنهادات و سوالات هم که نداره
نگین راهنمایی رو بخون که هیچی نداشت :'( شرمنده متعجب
خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #3 : 26 آبان 1386,ساعت 16:17:23 »

من تازه عضو شدم
بابا من سوالم رو کجا بنویسم ؟
قسمت پیشنهادات و سوالات هم که نداره
نگین راهنمایی رو بخون که هیچی نداشت :'( شرمنده متعجب
بخش مربوط به سوال خود را در صفحه اصلی انجمن(فهرست) انتخاب کنید و بعد از ورود به بخش مربوط دکمه موضوع جدید را بزنید..و سوال خود  را در انجا مطرح نمایید
خارج شده است
frediziko
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

تشكر
دريافت شده: 1

« پاسخ #4 : 26 آبان 1386,ساعت 16:21:05 »

یکی نیست به من بگه که سوالهامو کجا بنویسم من تازه عضو شدم
هرجا که میگردم یانوشته پاسخ یا اینکه سوالهای دیگران هست پس من چی ؟! من هم میخوام سوال کنم

« آخرين ويرايش: 31 شهريور 1387,ساعت 03:15:46 توسط آوا » خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #5 : 26 آبان 1386,ساعت 16:24:11 »

گفتم که .

خب برو به لینک زیر  و اونجا  سوالتو بنویس
http://www.ofc.ir/forum/index.php?action=post;board=17.0