خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: دوستی های ...شاید جدید  (دفعات بازدید: 795 بار)
saraz
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 20 مرداد 1388,ساعت 20:34:18 »

سلام دوستان. من می خواستم نظرتونو راجع به دوستی با جنس موافق بدونم.
به نظر من الان کمتر کسی پیدا میشه که بتونی بهش اعتماد کنی و مطمئن باشی که تو رو به هیچی نمیفروشه.
کمتر کسی هست که تو رو با همه ی اخلاق و خصوصیاتت قبول کنه.
اینکه اصلا دوستی ارزش فداکاری رو داره؟ اگه نداره، یعنی اگه به دوستت اعتماد نکنی، پس باید به کی اعتماد کنی؟ واسه کی باید وقت بذاری؟

لطفا  نظرات و تجربه های تلخ و شیرینتونو بگید و البته اینکه چه جوری باهاشون کنار اومدید تا همه استفاده کنن.
خارج شده است
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #1 : 20 مرداد 1388,ساعت 22:09:29 »

سلام

ورودتون رو به خونواده ofc تبریک میگم .

به نظرم بهتره در این مورد به سخنان امام علی - علیه السلام - رجوع کنیم .

1- حسادت بر دوست، از آفات دوستی است . (حکمت 218)

2- دوست آن است که در نهان، آیین دوستی را رعایت کند . (نامه 31/110)
هر چیز حقوقی دارد، دوستی نیز دارای حقوقی است که دو دوست باید مراعات کنند. رعایت این حقوق سبب می شود که دوستی از استحکام بیشتری برخوردار شود و همیشه ادامه داشته باشد. یکی از این حقوق ها "گرامی داشتن" دوست است . به این معنا که همیشه سعی کنیم به دوست خود احترام بگذاریم و با کلمات سبک و سخیف او را صدا نکنیم، این احترام وقتی بیشتر می شود که در غیاب دوستمان بخواهیم از او حرفی بزنیم . در این گونه موارد باید به عنوان یک دوست خوب امانتدار او باشیم و نگذاریم کسی نسبت به دوست ما سخن ناروایی بگوید .

حقوق دوستی ایجاب می کند که ایرادات دوستانمان را همچون آینه به خود آنها با زبانی ملایم و دوستانه بگوییم نه این که پشت سر آنها عیوب و ایرادات ایشان را بازگو کنیم .

3- در دوستی با دوست مدارا کن، شاید روزی دشمن تو گردد . (حکمت 268)

در هر کاری و به ویژه در دوستی و دشمنی باید اندازه نگه داشت و از افراط و تفریط پرهیز کرد .
با توجه به شخصیت دوستان ، رابطه دوستی تنظیم شود . برخی به گفت و شنود و برخی به سلام گفتن و برخی به رفت و آمد و ... .
مهم ترین اسرار آدمی آن است که در نهان باقی بماند .
برای بهترین دوست هم نباید اسرار مگو را باز گفت، چراکه احتمال دشمنی همواره محفوظ است .
دوستی در ذات انسان ها نیست بلکه بر انسان عارض می شود و هر چیزی که عارض می شود، لزوما پایدار نیست .

4- چون بردارت از تو جدا گردد، تو پیوند دوستی برقرار کن . (نامه 31/98)
نامه 31 نهج البلاغه سفارش های امام علی (ع) به فرزندش امام حسن (ع) می باشد . در بخشی از این نامه، آداب دوست یابی را می خوانیم  .
در دوستی باید تحمل انسان زیاد باشد .
قهر کردن شایسته دوستی نیست .
ناز دوست را باید ارج نهاد زیرا ارزش دوست بسیار گرانبهاست .
رفتار و سفارش پیشوایان معصوم ، پیوند دوستی با دوستان زودرنج است .

5- دوست، دوست نیست مگر آن که حقوق برادرش را در سه جایگاه نگهبان باشد: در روزگار گرفتاری، آن هنگام که حضور ندارد و پس از مرگ . (حکمت 134)

6- از دوستی با بدکار بپرهیز که با اندک بهایی تو را می فروشد . (بخشی از حکمت 38)
امام علی (ع) فرزندش را از همنشینی با چهار کس برحذر می دارد : احمق، بخیل، بدکار و دروغگو . دلیل پرهیز از بدکار، کم بها بودن انسان نزد فاسق است .

7 - از دوستی با دروغگو بپرهیز که او به سراب ماند، دور را به تو نزدیک و نزدیک را دور می نمایاند . (بخشی از حکمت 38)

8- از دوستی با احمق بپرهیز چراکه می خواهد به تو نفعی رساند اما دچار زیانت می کند . (بخشی از حکمت 38)
کمبود خرد را حماقت می نامند. امام از دوستی با کودن پرهیز می دهد ، زیرا زحمت آن بیش از رحمت است .

9- از دوستی با بخیل بپرهیز ، زیرا آنچه را که سخت به آن نیاز داری از تو دریغ می دارد . (بخشی از حکمت 38)

این رو هم خودم اضافه کنم که وابسته شدن به هیچ کسی خوب نیست .

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

HIDDEN WAY

« آخرين ويرايش: 21 مرداد 1388,ساعت 00:11:25 توسط دریا » خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
habill
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 165

تشكر
اهدا شده: 111
دريافت شده: 218

سوار خواهد آمد...

« پاسخ #2 : 21 مرداد 1388,ساعت 01:42:05 »

سلام دوست عزیز
خوش اومدی!

ضمن تایید حرفای دریا جان بهت پیشنهاد میکنم که یه سر به این تاپیک بزنی:
http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,5852.0.html

فکر میکنم بتونی جواب سوالت رو بگیری!
خارج شده است

تاج و تخت شاه دیروز در قلعه شون نمیشه
به خیالشون که این تاج سرشونه تا همیشه
یادشون رفته که اون شاه که به صد مهره نمیباخت
تاج رو از سرش تو میدون؛لشگر پیاده انداخت‎!‎‎!‎‎!‎‎

از پس پرده نگاه کن...
saraz
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #3 : 22 مرداد 1388,ساعت 13:08:36 »

مرسی از نظراتتون. ولی من منظورم دوستی های معمولی بود . نه دوست دختر و دوست پسر
 به نظر من  ما حتی نمی تونیم به دوست خودمون اعتماد کنیم ،چه برسه به جنس مخالف!!
خارج شده است
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #4 : 22 مرداد 1388,ساعت 14:32:46 »

خب شرایط دوست خوب رو به نوعی نوشتم ولی در مورد دوستی همیشه این مورد رو یادت باشه که هیچ وقت راز های مگو رو به دوستت نگو!!! هر دوست قابل اعتمادی یه دوست قابل اعتماد داره، هیچ وقت حرفی رو که اگر دیگران بفهمن باعث شرمندگیت میشه نگو، به هیچ کس نگو!!!

در هر رابطه ای یه رابطه سالم رابطه ای هست که متعادل باشه، یعنی اگه شما چندین بار یه کار و خدمتی برای دوستت می کنی اون هم حاضر باشه برای شما کاری انجام بده، به قولی هر دو طرف رابطه هم دهنده باشن و هم گیرنده ...

موفق باشی
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
talaii
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 13

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 5

« پاسخ #5 : 22 مرداد 1388,ساعت 18:03:32 »

سلام دوست گرامی به نظر من تا دوست خوبی نباشی نمی تونی دوست خوبی داشته باشی البته من به تو توصیه می کنم  همیشه برای خودت حد و مرز در دوستی قائل شو                به امید اینکه کمکی کرده باشم چشمک لبخند
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :