خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12767 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: تیک تاک
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: به خاطر خدا منو راهنمایی کنید  (دفعات بازدید: 1804 بار)
یاسمن65
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 24 مرداد 1388,ساعت 12:27:25 »

سلام من یاسمن هستم 9ماه قبل فردی به خواستگاری من اومد و خانواده من به علت اشنایی با انها واطمینان از انها مرا ترغیب به این امر کردن و فردی که به خواستگری من امده بود بدون هیچ مشکلی تمام خواسته های من را قبول کرد ازجمله ادامه تحصیل و خانواده او به من از نظر اینکه او فردی مومن است اطمینان دادند ولی الان مدت 9ماه است که ما در عقد هستیم و3ماه است که او به دلایل مختلف از جمله اطلاع من از اینکه او نماز نمی خواند و به مواد مخدر اعتیاد دارد به خانه ما نیامده است و هیچ خبری از من نگرفته.خواهش می کنم برای اینکه چطور از او جدا شوم به من کمک کنید زیرا او بطور غیر مستقیم گفته است که قصد ازار مرا دارد و می خواهد انقدر مرا بلاتکلیف بگذارد تا بدون مهریه از او طلاق بگیرم

« آخرين ويرايش: 24 مرداد 1388,ساعت 17:47:27 توسط دریا » خارج شده است
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« پاسخ #1 : 24 مرداد 1388,ساعت 16:44:12 »

عزیزم چرا ناراحتی ؟
اگه از اعتیادش مطمئنی دلیل خوب و محکمه پسندیه برا جدایی
می تونی بری وکیل بگیری حتما کمکت می کنه ....
ولی قبل از اینکه اقدام به جدایی بکنی
ایا عشقی بینتون هست ؟ چه قدر ؟ ایا همسرت راضی هست به خاطر علاقه به تو ترک کنه ؟ اول تلاشتو بکن اگر دیدی نمی تونه اون موقع اقدام کن
نماز نخوندنش هم به خودش مربوطه ....کسی رو نباید مجبور به نماز خوندن بکنی چون دیگه اونکار ارزش نداره ....بزار خودش به این نتیجه برسه که نماز خوندن خوبه ....بزار از تو یاد بگیره ....به این مورد گیر نده که مرد رو لج باز می کنه
خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 741

تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218

« پاسخ #2 : 24 مرداد 1388,ساعت 17:40:16 »

آره با همین مورد که دنیای کوچک گفت میتونی طلاق بگیری
اما اینجور که شما میگی همون بهتر که زیر یک سقف نرید و زودتر جدا بشید
چون اینجوری بیشتر آزار و اذیت میشید
در ضمن اگه بتونید وکیلی بگیرید که ثابت کنه ایشون امکانات اولیه زندگی رو نداره
(مثل خونه و کار مناسب )  باز هم میتونه روی مسئله ی مهریه کارسازتر باشه
اما مهریه رو کامل بگیرید
خارج شده است

این نیز بگذرد...
aak630
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 15

تشكر
اهدا شده: 4
دريافت شده: 2

« پاسخ #3 : 26 مرداد 1388,ساعت 08:29:16 »

اينقدر طمع كار نباش ..مهريه چيه مگه بيل و كلنگت شكسته ...همينكه خيلي زود متوجه شدي برو خدا رو شكر بكن و در خواست طلاق بده و از شرش راحت شو !..اصلاً هم اميد وار نباش كه يه آدم معتاد روزي سالم بشه ..اينائي كه شنيدي همش شايعس و تبليغاته هر چه زود تر شرشو بكن!!!

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

farzaneh62, sissis

خارج شده است
dorsad
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 212

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 35

« پاسخ #4 : 27 مرداد 1388,ساعت 12:23:00 »

سلام یاسمن عزیزم
برو خدا رو شکر کن که الان متوجه شدی اگه وارد زندگی مشترک با اون می شدی چی فکر اونجاشو کردی؟ و اگه یه بچه می اوردی تکلیف اون بچه چی می شد؟
می تونم یه سوال بپرسم از کی متوجه شدی عزیزم؟ جسارتا عرض می کنم هنوز دختری؟
علتی محکم تر از این که بگی معتاده (اون در حالت خماریه و نمی دونه چی گفته) ولی همین علت کافیه و در چنین صورتی دادگاه اونو محکوم می کنه و می تونی مهریتو بگیری ولی تا اونجایی که می دونم مهریه تو دوران نامزدی نصف می شه
ولی اگه هم نتونست مهریه رو بده نگران نباش فقط این که از این جهنم بیای بیرون کلیه و برو خدا را بخاطر این موضوع شکر کن
خارج شده است
dorsad
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 27 مرداد 1388,ساعت 12:24:47 »

می تونم یه سوال بپرسم از کی متوجه شدی عزیزم؟ جسارتا عرض می کنم هنوز دختری؟(بعد از این سوال فکر کردم جواب این سوال تاثیر زیادی تو راهنایی دوستان به شما نمی تونه باشه اگه دوست داشتی جواب بده)
خارج شده است
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 243

تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149

« پاسخ #6 : 27 مرداد 1388,ساعت 13:31:20 »

سلام چرا اینکه هنوز دختر باشن تو مهریه تاثیر داره چون اگه همبستر شده باشند و ایشون دیگه  دختر نباشن مهریه کامل تعلق میگیره والا نصف مهریه... اما به نظر من از همین نقطه ضعف اعتیاد استفاده کن و طلاق بگیر من وکیل هستم هر راهنمایی حقوقی بخوای حاضرم به تو خواهر گلم کمک کنم
اما این آدم که هنوز اول راه نشده اینجوری برات مشکل درست کرده لیاقت نداره همسر تو باشه حتی از خودت هم سوال نکن آیا دوستش دارم ؟؟چون اینجوری مجبور میشی با احساست در موردش تصمیم بگیری که کار درستس نیست...
یکم سخت هست اما بدید تجربه بهش نگاه کن تازه اگه هنوز دختر باشی بعد از طلاق میتونی شناسنامه المثنی بگیری که حتی اسمش هم تو شناسنامت نباشه... مطمئن باش بهترین راه جدایی چون تو از مشکلش خبر داری
خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
dorsad
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 28 مرداد 1388,ساعت 12:23:23 »

می تونم یه سوال بپرسم از کی متوجه شدی عزیزم؟ جسارتا عرض می کنم هنوز دختری؟( بعد از این سوال فکر کردم جواب این سوالتاثیر زیادی تو راهنایی دوستان به شما نمی تونه باشه اگه دوست داشتی جواب بده)
این جمله رو اصلاح می کنم
بعد از این سوال فکر کردم جواب این سوالتاثیر زیادی تو راهنایی دوستان به شما می تونه باشه اگه دوست داشتی جواب بده
الان که اومدم دیدم متوجه شدم  خیلی تاثیر داره
خارج شده است
Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 148

تشكر
اهدا شده: 195
دريافت شده: 125

« پاسخ #8 : 28 مرداد 1388,ساعت 12:41:51 »

به مواد مخدر اعتیاد دارد به خانه ما نیامده است

منطقی ترین دلیل برای طلاق گرفتن و فرار از یک عمر بدبختی و ...

سکوت

خارج شده است

یه زخم تازه کم دارم، برای باور پاییز...
arashk7781
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 16

تشكر
اهدا شده: 4
دريافت شده: 17

« پاسخ #9 : 28 مرداد 1388,ساعت 12:55:48 »

دوست عزیز سلام
خیلی صریح بگم اگه میدونی اعتیاد ش حتمیه به هر قیمتی جدا شو .با استفاده از وکیل این کار بسیار راحته. که قدما گفته اند: خشت اول گر نهد معمار کج    تا ثریا میرود دیوار کج....... موفق باشی
خارج شده است
dorsad
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 31 مرداد 1388,ساعت 12:05:18 »

یاسمن من اصلا ناراحت نباش
چون یه دلی منطقی مثل اعتیاد داری و مطمئن باش که اون لیاقت زنی مثل شما را نداشت ونداره
واگه هم یه روز قول می ده که بر می گرده و ول می کنه و دیگه پاک پاک می شه گول این حرفارو نخور من خیلی هارو دیدیم که دوباره برگشتن خیلی کم پیش اومد که به خواست خودشون بدون اینکه کسی بدونه برن ترک کنن و چون خودشون خسته شده بودن بخاطر همین دیگه به سمتش نمی رن
ولی اگه شما بخوای وادارش کنی این درست نیسبت و باز برمی گرده یعنی نباید اجبار کرد
خارج شده است
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
دريافت شده: 29

« پاسخ #11 : 11 شهريور 1388,ساعت 03:56:08 »

سلام
به همین راحتی ها اثبات اعتیاد ممکن نیست...مخصوصا این روزا اعتیاد به مواد شیمیایی اصلا قابل اثبات نیست
1-به چی معتاده؟ اگه شیشه وکرک وحشیشه که اصلا امیدوار به اثباتش نباش ودلیلاشو به وقتی که جواب دادی میگم
2-چرا از حقت بگذری؟مخصوصا اگه ازدواجم کرده باشی باهاش...اقدام کن وکوتاه نیا....چه بسا تو اقداماتت با پرونده هایی که گیرش می ندازی بره توو اون وقت دستت باز می شه که اعتیادش رو اثبات کنی البته اگه مصرف بالا باشه ....و سریعا شکایت کن شما وزندگی رو3 ماهه ترک کرده چرا که با گذشت 6 ماه حق طلاق رو بهتون می دن ...بازماگه سوال بود بگید...راستی از نظر من دروغشبه ایمانش بالاترین دلیلت باشه برا طلاق اعتیاد تو مرحله پایین تره از نظر من...کسی که دینوایمون رو به دروغ جلوه بده وای بر احوال دیگش...خدا هم دوست داره که اینقدر زود بهت نشون داده ..امیدوارم خودش کمکت کنه بتونی حقتو بگیری
خارج شده است
bahram2222
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 7

تشكر
دريافت شده: 0

« پاسخ #12 : 13 مهر 1388,ساعت 16:47:15 »

برای اینکه جدا بشین نیاز به وکیل دارین... اگر خواستین من در خدمتم...
اگر خواستین شمارتون رو برام بفرستین
خارج شده است

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ** ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
دانی پس مرگ چه ماند ز آدمی** لطف است محبت است و باقی همه هیچ
khorshid50
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 17

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 1

« پاسخ #13 : 26 مهر 1388,ساعت 22:54:01 »

یاسمن جون یادت باشه خاطرات 9 ماه را میشه فراموش کرد ولی خاطرات یک عمر رو چی؟زندگی با صداقت وصمیمیت شروع میشه نه با عذاب و دغدغه .چه دلیلی داره که خودتو در گیر احساسات و عشقه 9 ماه کنی ؟از تجربیات دخترانی که درگیر ازدواج با پسرانی نظیر همسرت شدند استفاده کن .دوران نامزدی رو که شیرین ترین دورانه با اعتیاد شروع کرده تو مسایل زندگی باید چکار کنه ؟
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :