tara000
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 11
تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 5
|
 |
« : 26 مرداد 1388,ساعت 15:31:42 » |
|
با سلام به همه دوستان من دختری هستم که ظاهر و اندام بدی ندارم اما مشکل من اینه که همیشه احساس می کنم آلت جنسی و ب.اس.نم خیلی زشته و اگه یه پسر (منظورم همسر آینده) بخواد با دیدن ظاهرم به من نزدیک بشه در واقع یه جورایی گول خورده و ممکنه چون آقایون به ...... اهمیت زیادی می دن بعد از دیدن بدن من پشیمون بشه. این احساس به قدری در من شدیده که به شدت اعتماد به نفس منو پایین آورده و باعث شده تا حالا به خواستگارانم جواب رد بدم. اما مشکلی که الان وجود داره اینه که من تازگی ها با شخصی آشنا شدم که قصدشون خواستگاریه و منم واقعا به ایشون علاقه مندم اما این ترس لعنتی که با منه باعث شده فکر کنم که تا وابسته نشدیم بهتره جدا بشم. من می دونم که اکثر آقایون سکس داشتن و این آقا هم مستثنی نیست (البته گذشته ایشون در دوران تجرد برای من حل شده است) و ترسم از اینه که اندام های جنسی من خیلی زشت تر از کسایی باشه که قبلا باهاشون بوده و یه جورایی تو ذوقش بخوره و یا بعدها بهم خیانت کنه. ببخشید که اینقدر رک صحبت می نکم اما اندام من خیلی زشت تر از همه اون چیزهایی که تو ..... مختلف دیدم . لطفا منو راهنمایی کنید. من باید چیکار کنم که واقعا واسه خودم و طرفم این مساله مشکل ساز نشه؟ آیا باید واسه همیشه از فکر ازدواج بیام بیرون؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
*sara*
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1215
تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426
|
 |
« پاسخ #1 : 26 مرداد 1388,ساعت 15:37:56 » |
|
تارا جان سلام چرا فكر ميكني كه اندامت زشته شايد اين نظر شخصي تو باشه و فقط يه حسه كه از اعتماد به نفس پائين نشات ميگيره اصلا به اين چيزها فكر نمن اگه مردي بخواد به خاطر اين چيزها به همسرش خيانت كنه كه ديگه هيچي اگه واقعا" اين موضوع برات دردسر ساز شده به يه متخصص زنان مراجعه كن و باهاش مشورت كن كه اگه عيبي داشته باشه برات برطرف كنه وگرنه به چيزهاي ديگه زندگي فكر كن نه به اين چيزها
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: Irandokht
|
|
|
خارج شده است
|
.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
|
|
|
tara000
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #2 : 26 مرداد 1388,ساعت 15:55:09 » |
|
مرسی که جواب دادی سارا جون چندین بار خواستم اینکار رو بکنم و برم پیش دکتر اما خیلی خجالت کشیدم. من واقعا باید به یه پزشک چطوری منظورم رو بفهمونم ؟ چطوری بگم آیا آلتم شبیه آلت بقیه خانم هاست یا نه؟ بگم آلتم تیره است یا به نظرم بزرگتر از حد معموله و یا پوست با س.ن.م صاف نیست و لک داره؟ البته واسه با. س.ن چند تا کرم خریدم و استفاده کردم اما هیچ تاثیری نداشت و لی واسه اندام تناسلی نمی دونم چیکار کنم. می دونم که نوعی عیب خاص و یا بیماری درش نیست اما واقعا .... حس خیلی بدی بهم می ده. در مورد مردها هم می دونم درست نیست که بخاطر این چیزها بخوان خیانت کنن و تنها به جسم زن اهمیت بدن. اما من خودم دوست ندارم زشت باشم و یا تو ذوق طرفم بخوره از اینکه منو انتخاب کرده . می خوام براش بهترین باشم. خودت هم خوب می دونی که مسائل جنسی تو ازدواج خیلی تاثیر گذاره.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
*sara*
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #3 : 26 مرداد 1388,ساعت 16:15:23 » |
|
اره ميدونم عزيز پس خجالتتو كنار بزار و برو پيش يه دكتر و قشنگ حرف دلتو بزن و بگو اميدورام كه اين فقط يه حس باشه و اون دكتر هم بهت ميگه كه هيچ مشكلي نيست به هر حال سعي كن اعتماد به نفستو بالا ببري
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: tara000
|
|
|
خارج شده است
|
.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
|
|
|
ياسمن-ق
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 363
تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188
|
 |
« پاسخ #4 : 26 مرداد 1388,ساعت 16:29:09 » |
|
سلام . عزيزم من فكر ميكنم يه جورايي دچار وسواس فكري شدي. حتماً داري خودتو با خواننده ها و بازيگراي خارجي مقايسه ميكني. آره؟ ضمناً آدما همديگه رو براي زندگي ميخوان نه ظاهر. منم با سارا جون موافقم حتماًبرو دكتر. اميدوارم كه اونم بهت بگه مشكلي نداري تا خيالت راحت بشه. به خاطر يك همچين چيزي كيس هاي خوبت رو براي ازدواج از دست نده.
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: *sara*
|
|
|
خارج شده است
|
هر چه ميخواهي آرزو كن.... هر جايي كه ميخواهي برو... هر چه كه ميخواهي باش.... چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
|
|
|
دریا
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1647
تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624
|
 |
« پاسخ #5 : 26 مرداد 1388,ساعت 17:49:40 » |
|
سلام
به نظر من رفتار جنسی خیلی مهم تر از اندام جنسی هست ...
منظورم خوش رختخواب بودن هست ...
ولی خب به قول دوستان مراجعه به پزشک هم می تونه مفید باشه .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
|
|
|
Irandokht
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 14
تشكر
اهدا شده: 4
دريافت شده: 17
|
 |
« پاسخ #6 : 26 مرداد 1388,ساعت 18:59:55 » |
|
تارا جان من هم با دوستان موافقم که شما نزد یه دکتر متخصص برید لازم نیست که از دکتر بپرسید اعضای بدنتون مثل بقیه هست یا نه !! دکتر موقع معاینه اگر چیز مشکوک و حالت عجیبی در شما ببینه بهتون میگه . البته من فکر نمیکنم شما مشکل داشته باشی بلکه به دلیل نارضایتی عمومی از اندامتون ، احساس میکنید که دچار نقص هستید و اعتماد به نفس شما به شدت ضعیف شده و نیاز به تقویت داره ... لکهای روی ب ا س ن هم چیز مهمی نیست . اینقدر به خودت سخت نگیر . اگر کسی شما را دوست داشته باشه ظاهر براش اهمیت نداره و میتونه با این قضایا کنار بیاد اگر هم مردی خدای نکرده قصد خیانت و یا هر گونه بهانه گیری از همسرشو داشته باشه حتی اگر همسرش مثل حوری بهشت باشه باز هم بهونه پیدا میکنه ... پس اینا همش دستاویز و توجیه غیر موجه برای آقایون هست . شما هیچ وقت موقعیتهای ازدواجتون را به خاطر این خیالات از دست ندید و به زودی نزد دکتر بروید تا از سلامت جسمی خودتون مطمئن بشید . موفق باشی خانوم.
|
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
اشکال دنیا این است که همیشه جاهلان مطمئن هستند و دانایان مردد !!!
|
|
|
j_karimi
JK
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 40
تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 7
|
 |
« پاسخ #7 : 29 مرداد 1388,ساعت 11:47:48 » |
|
به نظر من : هر آنچه که بدان فکر کنی همان می شوی
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 30 مرداد 1388,ساعت 12:46:11 توسط دریا »
|
خارج شده است
|
عظمت زندگی در علم نیست بلکه در عمل است
هرگز به زنی برخورد نمی کنی که چیزی از بزرگی در او نباشد
بادیگران آنگونه رفتار کن که می خواهی با تو رفتار شود
|
|
|
علي اكبر
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 286
تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146
|
 |
« پاسخ #8 : 29 مرداد 1388,ساعت 12:36:35 » |
|
من واقعاً براي شما احترام قائلم كه تا اين حد به فكر همسر آيندتون هستيد ...اتفاقاً بر عكس بقيه من فكر ميكنم شما كاملاً درست فكر كرديد و اين چيزها براي مردا خيليم مهمه من خودم دچار همين مشكلم ..مشكل اينه كه آدم قبل از ازدواج از اينجور چيزا باخبر نيست ..و وقتي ميفهمه دچار بحران روحي ميشه ..و من هم شدم...و از دست خانمم بسيار گله مند البته اونم خيلي تقصير نداره تقصير از نوع ازدواجه كا زوجين كاملاً نا آگاهانه همديگر رو انتخاب ميكنن.. زندگي اين خانم دوحالت پيدا ميكنه يا شوهر آيندشو مثل من با قضيه كنار مياد و تا ابد خود خوري ميكنه و يا منجر به طلاق ميشه ...به نظر من شما بايد فداكاري كني ...چون نميشه اين موضوع رو قبل از ازدواج به شوهرت بگي ازدواج كن و بعد از ازدواج از شوهرت بپرس كه از اين وضعيت راضيه يه نه اگه نبود فراداي ازدواج بدون دريافت خصارت با توافق از هم جدا بشين ...اينجوري فقط به آرامش ميرسي شوهرتم همون روز تكليفشو با شما و اين وضعيت بايد روشن كنه ....
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
|
|
|
علي اكبر
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #9 : 29 مرداد 1388,ساعت 22:59:55 » |
|
راستی منظورم از ازدواج عروسی نیست ها بعد از عقد وقتی که محرم شدید به بهانه ای اندام خودتو به ایشون نشون بده ...اگه واقعاً جا خورد ..دیگه ادامش فایده نداره...
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
دریا
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #10 : 30 مرداد 1388,ساعت 12:41:35 » |
|
آقا علی اکبر سری که درد نمی کنه رو نمی بندن ...  همین طوری الکی مطلقه بشه ؟؟!  پیشگیری بهتر از درمانه .. 
|
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
علي اكبر
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #11 : 30 مرداد 1388,ساعت 13:52:07 » |
|
دریا خانوم ایشون اگه میتونست درمان کنه که مشکلشو اینجا مطرح نمیکرد...قبل از ازدواج هم نمیتونه که راه به راه اندامشو به این خواستگار و اون خواستگار نشون بده...اگه شفاهاً هم چیزی به هر کدوم از خواستگارا بگه چون ندیدن ممکنه فکرای عجیب غریب بکنن و بزارن برن..این به نظر من تنها و بهترین راهه ....
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
دریا
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #12 : 30 مرداد 1388,ساعت 15:39:07 » |
|
لطفا پست اول ایشون رو با دقت بخونید ...
ایشون فقط احساس کردن که این گونه هست و خودشون رو با فانتزی های فیلم ها مقایسه کردن و خجالت کشیدن مسئلشون رو با پزشک مطرح کنن، از این رو مسئلشون رو اینجا مطرح کردن ...
موفق باشید .
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: *sara*, tara000
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
tara000
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #13 : 01 شهريور 1388,ساعت 09:18:25 » |
|
مرسی از همه دوستان که جواب دادید و می خواین به من کمک کنید. راستش دیروز رفتم دکتر اما هرچه سعی کردم در این مورد صحبت کنم خجالت کشیدم و نتونستم بگم آیا اندام من مشکلی داره یا نه. البته معاینه پرده بکارت رو بهونه کردم و دکتر هم بعد از معاینه چیز خاصی به من نگفت. خودم هم از اول می دونستم که مشکل جنسی خاصی ندارم. اما دوستان مشکل من اینه که همش فکر می کنم اندام من با بقیه فرق داره . فکر می کنم از همه زشت تره و اگه همسری که قبلا اندام های دیگه رو دیده و همه از من بهتر بودن تو ذوقش بخوره چی؟ من باید این حرفها رو چطوری به یه متخصص زنان بگم ؟ اصلا اگه اندام من زیبا نیست آیا راه حلی واسه زیبایی وجود داره که متخصص زنان بتونه به من بگه؟ اما آقای علی اکبر مرسی از راهنمایی هاتون، ولی با همه احترامی که براتون قائلم باید بگم اگه خودتون هم به نظراتی که دادین توجه کنید می بینید که نگاهتون به زن فقط شبیه به یه جنسه. یه جنسه که انگار فقط واسه ارضای نیازهای جنسی مردها آفریده شده و ازدواج کرده. البته من بقیه تاپیک های شما رو در بخش های دیگه خوندم و فکر می کنم مشکل شما و همسرتون فراتر از این حرفهاست و جاهای دیگه گفتین که ایشون به شما کم محلی می کنن و ....... نمی خوام وارد این بحث بشم اما شما چقدر راحت در مورد ازدواج و طلاق صحبت می کنید. مگه زندگی به این سادگیهاست که یه روز ازدواج کنم و فردا صبح اگه خوشش نیومد طلاق بگیرم؟مگه من می خوام فقط واسه این رابطه ازدواج کنم؟ پس احساس و وابستگی و علاقه و هزار چیز دیگه که این وسط بوجود می یاد چی میشه؟ من اگه اومدم اینجا و می گم می خوام اندامم واسه همسرم زیبا باشه همونطور که خودتون هم اشاره کردین به خاطر اهمیت زیادیه که واسه همسرم و البته واسه داشتن یه زندگی مشترک خوب واسه خودم قائلم. چه برسه به طلاق و این حرفها. مشکلم هم الان اینه که باید چیکار کنم تا بفهمم یه اندام معمولی دارم یا زشت. می دونم قصد شما فقط کمک به من بوده و امیدوارم با حرفام شما رو ناراحت نکرده باشم.فقط می خواستم بگم بهتر نیست یه خورده دیدتون رو نسبت به زن و زندگی مشترک بازتر کنید دوست عزیز
|
|
|
|
|
*sara*
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #14 : 01 شهريور 1388,ساعت 09:24:15 » |
|
تارا جان بازم بهت ميگم اگه مسئله اينقدر برات مهمه حتما بايد با يه متخصص مشورت كني بله كه راه درمان داره اگه واقعا" اندام جنسي شما زشت باشه اين همه عملهاي زيبائي ولي اول بابد مطوئن بشي كه مشكل داري
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: ebham
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|