خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: بیماری روانی همسر و اقدام برای طلاق  (دفعات بازدید: 1075 بار)
east_knight
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 27 مرداد 1388,ساعت 02:19:30 »

با سلام
آیا اگر همسر (شوهر) به بیماری اختلال دو قطبی دچار باشد و این مسئله را پزشک او تایید کرده باشد زن میتواند تقاضای طلاق کرده و حق و حقوق خود را هم مطالبه کند؟
با توجه به اینکه یکی از پزشکان او هم توصیه کرده که ایشان داروهای خود را قطع نکند چون احتمال خودکشی و یا آسیب رساندن به خانواده اش وجود دارد.

با تشکر
خارج شده است
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #1 : 27 مرداد 1388,ساعت 08:54:48 »

عزيزم من كارشناس حقوق نيستم و اطلاعات زيادي هم ندارم ولي يه 3 واحد كليات حقوق پاس كردم و تا جايي كه من خاطرم هست، اگر همسر شما دچار جنون باشه، شما مي تونيد ازش جدا بشيد ، البته بازم تا جايي كه خاطرم هست اگه ايشون از قبل ازدواج جنون داشتن و به شما نگفتن، اصلاً عقد باطله ، اگه اشتباه ميگم دوستان اصلاح كنيد لطفاً
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
tata
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 274

تشكر
اهدا شده: 65
دريافت شده: 102

« پاسخ #2 : 27 مرداد 1388,ساعت 09:03:35 »

عزیزم چند ساله که ازدواج کردید ...مگه دوسش نداری ؟ اگه دوسش داری پس نباید تنهاش بذاری ..زن و مرد اگر همدیگر رو دوست داشته باشن ..در خوب و بد باید با هم همراه باشن ..شاید بتونی کمکش کنی ...به طلاق فکر کردن آخرین راهه ...چند وقته که اینطوریه ؟
خارج شده است
hamishe
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

تشكر
اهدا شده: 8
دريافت شده: 3

« پاسخ #3 : 05 شهريور 1388,ساعت 15:39:52 »

بله می تونید طلاق بگیرید
خارج شده است
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 29

« پاسخ #4 : 11 شهريور 1388,ساعت 03:47:27 »

سلام
به نظر من دوست داشتن با خطر جانی اصلا قابل ارزشگزاری نیست چه بسا که بیماری ارثی باشه وقابل انتقال به نسل بعدی...ازطرفیاگر قبل ازازدواجبوده کاملا می تونید به عنوان تدلیس و فریب در ازدواج اقدام کنید..حق وحقوق شاماتون میشه مگر اینکه جنون همسرتون در حد دیوانگیباشه( عاجز از به جا آوردن  نمازهای یومیه و ملاکجنون ودیوانگیه ) در این حالت گویا بار خسارت های حقوقی ومهر از دوش مرد برداشته میشه...موردی که شما میگید قابل پیگیریه وچون پرونده داره قابل اثباته هرچند مجددا ایشون به پزشکیقانونیفرستاده خواهد شد...در صورتی که تشخیص داده بشه قابل درمانه قاضی مهلت می ده بهش جهت مداوا و در طول اون مدت موظف به تامین مالی شماست معمولا یک سال مدت درمان داده می شه ..بعد اتمام مدت اگر بهبود نیافته بود طلاق شما ازطرف قاضی صادر خواهد شد حتی اگه همسرتون نخواد...اگرم از همون اول تشخیص بدن ارثیه وقابل درمان نیست که مشخصه..در کل خدا صبرتون بده..منممشکل شمارو داشتمو امیدم به درمان و بهبودش بود اما چه فایده به خودزنی کشید وایشون به قلبش چاقو زد ...حالا اسیر دفاع از خودم واثبات این ماجرا شدم...کاش همون ابتدا اززندگیش میرفتم...خیلی مراقب باشید توی این مراحل آسیبی به خودش و یا شما نزنه...
خارج شده است
fataneh
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 23

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 15

« پاسخ #5 : 17 شهريور 1388,ساعت 23:45:59 »

سلام

باید متوجه بشی این موضوع مربوط به قبل از ازدواجت هست یا نه؟؟؟
البته باید باشه چون  بایپولارها بیماریشون  چیزی نیست که توی مدت کوتاهی بوجود بیاد...اگر بتونی ثابت کنی که فبل از ازدواجت بیمار بود احتمالا همه حق و حقوقت رو میتونی بگیری...
اگر پزشکش این تشخیصو داده  که  به خانواده اش آسیب  میرسونه فکر کنم باید بستری شه..در مورد حتما باید با دکتر روانپزشک صحبت کنید که مشکلی پیش نیاد..
البته من وکیل نیستم و اطلاعات کمی دارم امیدوارم کمکت کرده باشم متعجب

« آخرين ويرايش: 18 شهريور 1388,ساعت 11:15:11 توسط دریا » خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :