خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12785 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: misre
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: من به يك وكيل نياز دارم!  (دفعات بازدید: 1109 بار)
mnikravan
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 31 مرداد 1388,ساعت 12:22:37 »

سلام. من يه مشكلي برام پيش اومده مي خواستم يه وكيل راهنماييم كنه.
من در مدت 6 ماه گذشته در دو نوبت به فاصله دو ماه با يك خانم پيامكهاي ناجور رد و بدل كرده ايم كه 3 ماه از آخرين بار مي گذرد ولي هيچگونه رابطه اي نبوده است. الان همسر ايشان قصد دارد به دليل رابطه با شخص ديگري پرينت پيامكهاي او را بررسي كند. آيا براي من هم مشكلي پيش خواهد آمد.
با سپاس
خارج شده است
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 243

تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149

« پاسخ #1 : 31 مرداد 1388,ساعت 12:26:17 »

سلام شما از چه شهری  هستین؟
خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
mnikravan
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر

« پاسخ #2 : 31 مرداد 1388,ساعت 12:33:41 »

تهران
خارج شده است
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 243

تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149

« پاسخ #3 : 31 مرداد 1388,ساعت 12:42:48 »

البته دوست عزیز 
بستگی به طرف مقابل داره ...به عنوان ایجاد مزاحمت که حتما میتونه شکایت کنه
و اگه بخواد و با زنش هم مشکل داشته باشه و شما هم اس ام اس های ناجور بهش داده باشی به عنوان رابطه نامشروع هم میتونه اذیتت کنه
خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
دريافت شده: 29

« پاسخ #4 : 16 شهريور 1388,ساعت 21:22:03 »

سلام
البته که  شما هم دچار دردسر میشی..اما بستگی به اعترافات طرف مقابلتون داره...شوهر من با هزار پارتی متن اس ام اس هامو با دوز وکلکی  که به قاضی زد رفت از تهران گرفت...سرور جوریه که متن رو تا 9 ماه ذخیره می کنه..اما در کل شاید توی گوشی خانمش متن ها باشه واز روش پرینت می گیره وارائه میده ..دادگاه بلافاصله  شما رومی خواد به شرطی که سیم کارت به نامتون باشه ویا خانمه اون آقا آدرست رو بده ..کمی ترس وبی آبرویی پیش می یاد ..اما اگه در متن ها قرارملاقات وصحبت هایی در ارتباط روابط فیزیکی بینتون نباشه زیاد مشکلی نیست ..در غیر این صورت مطمئنا شوهرش ول کن شما نمی شه چرا که از خداشونه همچین مواقعی یه شریک مالی پیدا بشه تا حق وحقوقه  زنشو بقیه مسائلارو بندازه گردنش ... اول امیدت به خدا باشه توبه کن وازش بخواه آبروتو حفظ کنه2-ببین متن ها رو دیده و گرفته یا نه؟ چون متن اس ام اس رو فقط قاضی شنود می خونه و نظر می ده نمی دن به خوده شوهرش3-آیا راهی نیست زنه لو نده و در عوض جبران خسارت براش کنی 4-نهایت حکمتون شلاق وجزای نقدیه که شلاقم معمولا خریدنیه..سیم کارت ایرانسل هم متن ها تا 4 ماه ذخیره می شه  ...مثلا اگه الان شهریوریم شوهرش اقدام کنه ازفروردین به این طرف رو پرینت متن می دن ..اما در کل لیست تماس هایخروجی وورودی وشماره پیامک های ارسالی ودریافتی همیشه قابل اخذ کردنه ..از روی تعدد تماس ها وساعتش قاضی تشخیص می ده که روابط در چه حد بوده
خارج شده است
bahram2222
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 7

تشكر

« پاسخ #5 : 13 مهر 1388,ساعت 16:44:27 »

متاسفانه بله اگر ایشان پیامهای شما را ببینند و بخواهند که پیگیری حقوق نمایند برای شما عواقبی دارد....
ضمناً شما که چند ماه است با ایشان ارتباط ندارین از کجا متوجه این قضیه شدین؟!!!!
خارج شده است

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ** ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
دانی پس مرگ چه ماند ز آدمی** لطف است محبت است و باقی همه هیچ
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :