خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12767 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: تیک تاک
صفحه: [1] 2 3 ... 11   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: بعد از دو سال جدایی میخوام طلاق بگیرم  (دفعات بازدید: 8565 بار)
انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 237

تشكر
اهدا شده: 119
دريافت شده: 82

« : 31 مرداد 1388,ساعت 17:11:10 »

دوستان بعضا تاپیک منو خوندن.اینبار از جنبه حقوقی به موضوع میپردازم.2 سال پیش (12 مرداد 86) پس از 8 سال زندگی شوهرم آنقدر منو سر دختربازی و مسائل مختلفش آزار داد تا در مرز جنون خونه رو ترک کردم(به همراه دختر 3 ساله ام که الان 5 سالشه) دو روز بعد ایشون در خونه رو قفل زد که من دیگه نتونستم اونجا برم.درست یک ماه بعد که ایشون بسیار از عدم حضور من سرخوش بود یک اظهارنامه براش فرستادم که شما منو از خونه بیرون کردی،درو قفل زدی با اینحال من مهریه ام،نفقه،سکه هایی که از من گرفته بودی به فلان مقدار را میخواهم.که متاسفانه ایشون اصلا اهمیت نداد و جواب هم نداد و مدام منو تهدید کرد که جهیزیه ات رو ببر و گرنه میریزم بیرون که بالاخره در ماه آبان 87 یعنی حدود 9 ماه پیش این کار رو هم کرد و خونه رو اجاره داد.حالا بدبختی من پول وکیله اون هم در حالیکه اصلا دستم به هیچ جا بند نیست.اینو بگم که اگه بخوام پولهارو نگیرم دیگه خیلی می سوزم
- این مدت 2 سال 1 قرون به من نداده.
- حدود 100 سکه از من در روزهای آخر زندگیمون دزدیده! و میگه به تو نمیدم،به دخترمون وقتی بزرگ شد میدم
- هیچ چیزی به نامش نیست که من بتونم مهریه ام رو بگیرم
- وکیل بابت همه اینها علی الحساب 5 میلیون طلب کرد تا به حال هم 800 هزار تومن پول داده ام
- میگه من هیچی بهت پول نمیدم،طلاق هم نمیدم مگر اینکه همه چیزو ببخشی.میگه: "میخوام 10 سال بدوونمت"
من میخوام هرچی میتونم پولهارو بگیرم،عجله ای هم برای طلاق ندارم.اصراری هم روی حضانت بچه ندارم.اما چون نمیخوام از بابام پول بگیرم،اینهمه پول برای وکیل ندارم و واقعا موندم متعجب که توی این مملکت زن بیچاره چکار کنه؟ برام خیلی مهمه که این پولهارو بگیرم تا حداقل اونهم کمی ادب شه
مهریه ام 400 سکه هست.
لازم به ذکره من یک شکایت کیفری برای نفقه کرده ام که تا اینجا مجرم شناختنش اما هنوز دادگاهی برگزار نشده و اون حسابی اهل رشوه دادن و خریدن آدمهاست.حاضره دو برابر پول رو هم خرج کنه اما به من چیزی نده.من هم خدا میدونه با حقوق خودم تا همین الان 1میلیون و 500 هزار تومن شهریه مهد کودک،2/5 میلیون پول پیش دبستانی و سرویس و 800 تومن پول وکیل دارم.اینهارو چطوری بگیرم؟
روحم که داغونه،زیر بار مسئولیت دارم خورد میشم دیگه مخارج زندگی داره از پا درم میاره،همیشه خسته ام،حتما الان جهیزیه ام رو هم که بیارم بعد از 2 سال داغونه.خیلی پریشونم.احساس میکنم همه چیزو باختم و به وضوح می بینم که در کمال بیرحمی خیلی براش راحته که به نیت شومش برسه
اگه میپرسین چرا تا الان شکایت نکرده ام باید بگم امیدوار بودم بلکه سرش به سنگ بخوره و آدم شه تا بچه مون در به در و بچه طلاق نشه
اما الان تازه اعتراف کرده که تموم این 2 سال فقط قصدش این بوده که مهریه رو نده
اون و خانواده اش بسیار بسیار ثروتمندن و اصلا 100 میلیون و دویست میلیون براشون هیچی نیست
خارج شده است

غروب شد.آفتابگردان به دنبال خورشید گشت.ناگهان ستاره چشمک زد.آفتابگردان سرش را پائین انداخت.گلها هرگز خیانت نمی کنند.
saba1388
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 95

تشكر
اهدا شده: 4
دريافت شده: 49

« پاسخ #1 : 31 مرداد 1388,ساعت 18:59:28 »

بعد از دو سال جدایی خسته شده اید و می خواهید طلاق بگیرید
این همان چیزی هست که همسرتان به دنبالش است من پیشنهاد می کنم شما به همسرتون رو ثابت کنید که از اون دسته خانم ها نیستید که از حقوق تون بگزرید چون معمولا اقایون برای فرار از دادن حقوق خانم ها این کار رو می کنند
عزیزم شما فقط درخواست نفقه بدید و در کنار دخترتون زندگی کنید اصلا و ابدا هم به طلاق فک نکنید به هر حال ایشون هم معلق هستند و باید این مساله رو متوجه بشند که با معلق نگه داشتن شما زندگی خودشون هم معلق می مونه
موفق باشید
خارج شده است
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« پاسخ #2 : 01 شهريور 1388,ساعت 08:31:23 »

e.n عزیز چقدر متاثر شدم ... بوسه
شما چرا مهرت رو اجرا نمیزاری ؟
خوب گرفتن مهریه ربطی به طلاق نداره ....
ضمنا قانون حتما مهریه تون رو میگیره میده ....اگرم نده مجرم شناخته میشه و زندان داره ....
وکیل چی ؟ پس چرا کاری نکرده ؟ چرا نمگین که اول حق منو بگیر من 20درصد بیشتر از اون مبلغ بهت میدم منتها اخر کار ....اون با بستن به روی شما خودش بزرگترین اشتباه رو کرده .......
عزیز من صبا جون راست میگن ....ثابت کن که تحملت خیلی زیاده ....و خیلی خونسرد و صبور کاراتو پیش بگیر به امید خدا مشکلت حل میشه و به حق و حقوقت می رسی ....چه جور پدریه که بچه شو نمی خواد ببینه ...
خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 01 شهريور 1388,ساعت 09:49:30 »

آآآآآآآآآآه!چی بگم دنیا جونم،صبا جون.اون ابدا بهش بد نمیگذره همچنان به دختر بازیش ادامه میده و کاری به کار چیزی هم نداره،البته من جلوی اون خودم رو بسیار محکم گرفته ام و هنوز هم بهش میگم من طلاق نمیخوام اما خودم از تو داغونم.اینرو هم بهش گفتم که باید به خواب ببینه که من حق و حقوقم رو ببخشم .اما نگاه میکنم میبینم من که مثلا تو رفاهم و خونواده ام دور وبرم رو دارن و کار میکنم،اینهمه مشکل دارم برای به اجرا گذاشتن مهریه ام وای به حال بقیه!شوخی نیست 5 میلیون علی الحساب میخواد!من همین الان هر ماه باید قسط مدرسه دخترم رو بدم و  همیشه پول ندارم.در مورد پیشنهادت دنیا جون که بگم بعدا میدم حالا انشالله انجام میدم ببینم چی میشه؟!
خارج شده است

غروب شد.آفتابگردان به دنبال خورشید گشت.ناگهان ستاره چشمک زد.آفتابگردان سرش را پائین انداخت.گلها هرگز خیانت نمی کنند.
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 01 شهريور 1388,ساعت 13:28:51 »

e.nعزیز قانون از این جور افراد حمایت نمی کنه ....مطمئن باش که رای دادگاه به نفع تو خواهد بود ....
کسی که نفقه زن و بچه شو نده .....از خونه بیرون بکنه ......دختر بازی هم بکنه ....مهریه هم نده ......مگه بی حساب کتابه این دنیا
حتما یک وکیل خوب بگیر .....چند جا سر بزن .....وکیل زیاده و شرایطشون هم با هم فرق داره .....
امیدوارم حل بشه مشکلت به حق این ماه عزیز
خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #5 : 01 شهريور 1388,ساعت 13:44:53 »

دوست خوبم مطالبتون رو خوندم و عمیقا باشما همدردی می کنم

میشه بگی  میزان در آمدت چقدره ؟؟؟
خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 01 شهريور 1388,ساعت 14:20:50 »

اسطوره جون ماهی 400 هزار تومن،
دنیا جونم ممنونم،امیدوارم به حق این ماه عزیز مشکل همه مون حل بشه
تازه این مشکل من رو حل نمیکنه مشکل من الان دیگه بی اعتمادی،بچه طلاق ،مطلقگی در این جامعه بی رحم،تنهایی و .......... هزاران مشکل دیگه است که نمیدونم چطور ممکنه حل بشن؟ اگر بتونم حق و حقوقم رو بگیرم این تنها کمی گوشه ای از مشکلاتم رو حل می کنه که اون بی انصاف این رو هم طاقت نداره!!!
خارج شده است

دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 02 شهريور 1388,ساعت 09:00:20 »

نه عزیزم اینطور فکر نکن
چه می دونی عزیزم پشت همه ی این مشکلات روزای خوشی نهفته که تو نمی دونی ...غروب غم انگیز  افتاب را دوست دارم چون می دونم بعد ازآن طلوعی است . (از خودم گفتم Cheesy)
ایشالا حق و حقوقت رو که گرفتی به یه ارامشی می رسی  و از بلاتکلیفی رها می شی و خدا هم با تو خواهد بود و تنها نخواهی بود ....و و    و و و و و وو یه یه یه یه یه نه می ترسم بگم
..
..
.
.
.
.
.
.
شوشوی خوب خوب که لیاقت تو رو داشته باشه  بی تفاوت بی تفاوت چشمک 
خارج شده است

دنیای گرفتار
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 02 شهريور 1388,ساعت 09:23:33 »

en  جان اگه مشکلت الان جور کردن  5 میلیون تومتنه عزیزم چرا وام نمیگیری یا امتیاز وام کسی رو بخری ؟؟؟؟؟؟
خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 02 شهريور 1388,ساعت 10:00:48 »

دنیا جونم ممنونم.مگه شوشوی خوبم وجود داره؟!!!!!!!! ولی این دیگه برای من واقعا مثل یک جوکه:)
اسطوره جون چطوری؟از کجا وام بگیرم؟ ببین البته میتونم به بابام رو بندازم اما میدونم اذیت میشه دلم نمیخواد اونا تو دردسر بیفتن
خارج شده است

ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 02 شهريور 1388,ساعت 10:33:28 »

دوست خوبم اگه به کار وکیل اطمینان داری چه اشکال داره از باباتون کمک بگیری

وقتی مهریه ات رو گرفتی از خجالتش در میای

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

انسیه

خارج شده است

black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #11 : 02 شهريور 1388,ساعت 11:22:32 »

e.n جان جهيزيه ات رو ريخت بيرون يعني چي؟ لطفا كامل توضيح بده
يعني اونا رو پس گرفتي؟
جريان اون 100 سكه چيه؟؟

چيزي به نامش نيست؟؟ خونه و اينها اجاره ايه؟  اگه نه به نام كيه؟
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 02 شهريور 1388,ساعت 13:42:54 »

بلک رز عزیز بدبختی من همینهاست.از اول که ازدواج کردیم گفتند خونه مال خودشه،اما بعد معلوم شد به نام مامانشه.حتی ماشینش به نام کارخونه است.کارخونه هم مال پدربزرگشه.میگفتن اونجا سهام داره اما بعید میدونم این یکی هم دروغ نباشه.تقریبا فکر میکنم هیچی به نامش نیست،نه اینکه نداشته باشه باور کنین توی سفرهای دبی که میرفتیم یکدفعه فقط 1000 دلار برای خودش تنها تی شرت و لباس زیر و خرت و پرت از زارا خرید می کرد.به علاوه من هیچ شماره حسابی ازش ندارم چون هرگز فکر نمیکردم کارمون به این چیزا بکشه و هرگز دنبال شمردن اموال شوهرم نبودم.اینکه اموراتمون به خوبی بگذر ه برام کافی بود.البته صد درصد حسابهایی داره که کم کم 40 50 میلیون توش باشه یا حالا مدام وارد حساب بشه و خارج شه چون کارهای کارخونه به همچین چیزایی نیاز داشت.اما من هیچ مدرکی ازش در دست ندارم.
راجع به خونه و جهیزیه،از روزی که من از خونه ام بیرون اومدم مدام بهم گفت باید اثاثت رو جمع کنی میخوام خونه رو اجاره بدم.من گفتم من زنت هستم اینجا هم خونه امه یا باید زندگی کنیم یا باید طلاق بدی چرا میخوای سورنا رو از طرف برعکس بزنی؟!
یکسال و چند ماهی توی خونه من خانوم می برد و منم راه نمیداد تا اینکه جهیزیه ام رو بسته بندی کرد و توی دفتر پدرشوهرم که تو همون مجتمع هست گذاشت و خونه رو هم اجاره داد!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(من الان که 9 ماه از این قضیه میگذره یک اظهارنامه داده ام که برم جهیزیه ام رو بیارم،فعلا خبری نشده.
وقتی تهدید میکرد که خونه رو اجاره میدم،به مامانش گفتم شما که نمیذارین خونه رو اجاره بده؟گفت آخه من شرعا بهش بخشیدم!!!!!!!!!! شوکه شوکه شوکه شوکه
راجع به اون 100 تا سکه،من تازه از حج اومئه بودم که دعواها شروع شد،خانواده ام همه کلی سکه داده بودند،سکه های زایمانم بود که فقط بابام 10 تا سکه بهم داده بود.سکه های عقد و عروسیم رو هم فروخته بودیم که ماشین خریده بودیم که زیر پای من بود اما من هیچوقت نگفتم به نامم کن که غرور کثافتش خدشه دار نشه!!!!!!!!!!!!!  :'( :'( :'( :'( :'(اوج حماقتهای منو ملاحظه میکننین؟ ناراحت ناراحت ناراحت ناراحت ناراحت
وقتی فهمید دستش برام رو شده بدون اینکه دعوا و بحثی با هم داشته باشیم یک روز صبح سکه ها و جواهراتم رو برداشت و از خونه برد!شب هم اومد ماشینم رو برد و فروخت!!!!!!بعدها جواهرا رو برگردوند چون آبروی خونواده شون میرفت اگه من جواهر نمی انداختم.از اون تاریخ به بعد من فقط 5 ماه اونجا دووم آوردم چون روز به روز حلقه محاصره اش رو تنگتر کرد تا جاییکه داشتم دیوونه میشدم.بعد هم هرچی بهش گفتم ماشینو برگردون،گفت مال خودم بوده!گفتم سکه های زایمان،گفت مال نازنینه(دخترم).گفتم بابای من خودش میگه من اون 10 تا سکه رو به تو دادم.گفت من قبول ندارم!گفتم سکه های حج؟گفت من سرپرست خونه بوده ام همش مال منه!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه من سکه های عقد و عروسی فقط اونهایی رو حساب کردم که مال خودم بود نه مال اون.اما از میون اینهمه سکه 1 دونه هم سهم من نبوده! مال  دنیا چرک کف دسته خود پولها اونقدر منو نمیسوزونه که رفتار وحشتناکش میسوزونه،اما چون تنها چیزی که میتونه یک ذره ناراحتش کنه همینه،خیلی دلم میخواد اونارو بگیرم.وگرنه بعد از اینهمه صبر و تحمل بازم به ریشم میخنده :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( عصبانی عصبانی عصبانی عصبانی عصبانی عصبانی عصبانی
خارج شده است

انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 02 شهريور 1388,ساعت 14:19:06 »

دوستان! تاریخ دادگاه نفقه ام معلوم شد بی تفاوت بی تفاوت بی تفاوت بی تفاوت:1 مهر درست روزی که دخترم میخواد برای اولین بار بره مدرسه.دعا کنین
خارج شده است

دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 02 شهريور 1388,ساعت 14:46:56 »

ایشالا همه چی حل میشه
به حق و حقوقت می رسی
و دخترتم جز و دخترای زرنگ و با هوش میشه
غصه نخور تو این ماه از خدا بخواه که کمکت کنه و سعه صدر بده  بوسه بوسه بوسهمنم دعات می کنم

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

انسیه

خارج شده است

دنیای گرفتار
صفحه: [1] 2 3 ... 11   بالا
چاپ صفحه
پرش به :