لیدی عزیزم،از اینهمه راهنماییهای خوبی که کردی ممنونم.حتی بیشتر اینارو وکیلمهم بهم نگفته بود!
1- راجع به شهادت :همسایه ها شهادت دادن که منو بیرون کرده واستشهادیه جمع کرده ایم و پیش بازپرس هم شهادت دادن
2-دادخواست کیفری ترک انفاق داده ام.دادگاهم 1 مهره،تا اینجا هم به نفع من نظر دادن،اما میترسم دادگاه رو بخره،الان منتظر دادگاهم
5-برای دختر بازیش باید بگم که من حتی یکبار به خونه سرزدم،نگهبان ساختمونمون بهم گفت که اونجان،با عجله فرار کردم چون طاقت دیدن اون صحنه رو نداشتم و میدونستم تا آخر عمرم از یاداوری اون صحنه داغون میشم

:'( :'( :'(و آبروی بچه ام هم تو ساختمون میره
6- جهیریه:دائم میگفت بیا جهازت رو ببر،اما بابام میگفت اونوقت برات حکم نشوز میگیره!به هر جهت ما براش یک اظهارنامه دادیم که چون شما خودت تمایل داری،ظرف یک هفته به ما اطلاع بده تا بیایم و ببریم،الان از یک هفته گذشته اما جواب نداده،وکیلم بهش زنگ میزنه،اما جواب نمیده!
7 - اعلام سرقت وسایل وخیانت در امانت:این یکی خیلی جالب بود،اگر بعد از اظهارنامه نذاره به خدا اینکارو میکنم.

8-مسئله مهریه به خاطر این بغرنج شده که اون هیچی به نامش نیست،اگرم بوده باشه،تو این 2 سال که مطمئن بوده که میخواد طلاقم بده،منتقل کرده،انقدر پست فطرته که حتی ماشینهایی که وارد می کنه به نام دوستش وارد میکنه

،موبایلهایی که باهاشون کثافت کاری می کنه به نام دوستش می کنه

،خونه مون به نام مامانشه،قرارداد اجاره رو نمیدونم!درباره فیش حقوقیشم بارها تهدیدم کرده که فیش حقوقی صوری ظاهر می کنم چون کارخونه مال دائیشه،میگفتن خودشم توش سهام داره اما فکر میکنم اینم مثل دروغهای دیگه شونه
بابت سکه ها:یعنی شهادت خونواده مو قبول میکنن؟
خیلی خیلی از راهنمائیتون ممنونم.خدا کنه واقعا بتونم همه رو بگیرم.