خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12785 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: misre
صفحه: 1 [2] 3 4 ... 11   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: بعد از دو سال جدایی میخوام طلاق بگیرم  (دفعات بازدید: 8574 بار)
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #15 : 03 شهريور 1388,ساعت 10:06:36 »

انسيه عزيزم توكل كن به خدا متاسفانه با اين چيزهايي كه گفتي  چاره اي نيست و بايد تا روز دادگاه صبر كني و ببيني قضيه نفقه به كجا ميكشه اميدوارم يه جوري بشه كه به همين زودي با گرفتن نفقه دست و بالت باز بشه و بعد هم براي مهريه اقدام كني

قضيه سكه ها هم نميتونه كمكي بهت بكنه چون مدركي براش نداري
حالا كه شما عجله نداري پله پله قدم بردار
توكل به خدا كن خدا رو صدهزار مرتبه شكر هم خودتون زن مستقلي هستيد و هم اينكه خانواده اتون توانمند  هستن
خيلي ها هستن غصه جدايي براشون يه درد سر بار خانواده بي بضاعتشون شدن هم يه درد ديگه
ميدونين هميشه فكر كردن به كساني كه شرايطي به مراتب بدتر از ماها دارن باعث ميشه كه شاكر خداوند باشيم و بدونيم چقدر بهمون لطف داره و چقدر ما خوشبختيم

راستي همسرت اصراري براي گرفتن بچه نداره؟؟

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 237

تشكر
اهدا شده: 119
دريافت شده: 82

« پاسخ #16 : 03 شهريور 1388,ساعت 11:37:24 »

بلک رز جون ازت ممنونم.درسته من هم تمام مدت به اون زنای بیچاره ای فکر میکنم که دستشون به هیچ جا بند نیست مثلا دو تا بچه هم رو دستشونه!احیانا شوهرشونم معتاده! ناراحت
همسر که چه عرض کنم؟!  متعجبنه اصراری برای گرفتن بچه که نداره هیچ میگه باید تو نگهش داری من میخوام ازدواج کنم!!!! شوکه شوکه شوکه
بله میدونم که برای سکه ها دستم به هیچ جا بند نیست. ناراحتعزیزان میبینین عاقبت اعتماد و یکرنگی با شوهر چیه؟! متعجب
خارج شده است

غروب شد.آفتابگردان به دنبال خورشید گشت.ناگهان ستاره چشمک زد.آفتابگردان سرش را پائین انداخت.گلها هرگز خیانت نمی کنند.
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #17 : 03 شهريور 1388,ساعت 12:11:34 »

اينقدر نا اميد نباش
مطمئن باش اوني كه تورو افريده و از پدر و مادر بيشتر دوستت داره نميگذاره حقت پايمال بشه
بازم خدا رو شكر كه ديگه دغدغه بچه رو نداري عزيزممممممم

الان خبري ازش نداري ؟ تماسي  پيغامي؟؟
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« پاسخ #18 : 03 شهريور 1388,ساعت 12:19:29 »

تا جایی می دونم (وکیل گفته) اگه از طلاها و سکه هات کاغذ خرید داشته باشی و یا اشنا داشته باشی که برات کاغذ خرید بده می تونی به سکه هات برسی ....
اینو وکیل من گفت .....
گفت اگه برای لوازم خونه فاکتور خرید و برا طلاها کاعذ خرید داشته باشی می تونم ازش بگیرم
(البته من دیگه ادامه ندادم )
خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #19 : 03 شهريور 1388,ساعت 16:31:04 »

الان خبري ازش نداري ؟ تماسي  پيغامي؟؟
[/quote]
lمن که دیگه با اون کاری ندارم و حتی دنبال نازنین هم که میاد من جلو نمیرم.اما امروز اظهارنامه ای که برای جهیزیه ام فرستادم به دستش رسیده و اگه لجبازی نکنه میتونم همین روزها جهیزیه ام رو بیارم.فقط با توجه به اینکه دیشب دنبال دخترم اومده میدونم خداروشکر هنوز ایرانه! دعا کن بلک رز جونم.
خارج شده است

غروب شد.آفتابگردان به دنبال خورشید گشت.ناگهان ستاره چشمک زد.آفتابگردان سرش را پائین انداخت.گلها هرگز خیانت نمی کنند.
انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #20 : 03 شهريور 1388,ساعت 16:35:17 »

راست میگی دنیا جونم؟! لبخنداما مگه آدم از سکه کادو کاغذ خرید داره؟!!!!!والا به خدا خیلی قوانینمون احمقانه است! متعجبآخه زنی که طبق قانون ما بدون اجازه شوهرش نباید از خونه بیرون بره،میاد بابت سکه از شوهرش رسید میگیره؟ شوکه به خدا اینا باعث بی اعتمادی میشه بین زن و شوهرها ناراحت
خارج شده است

دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« پاسخ #21 : 04 شهريور 1388,ساعت 08:29:08 »

انسیه جون من که خبری ازش ندارم ....اتفاقی هم نیافتاده همه چی در امن و امان .....
اما   در مورد طلاها و سکه ها اره راست میگم ....من که رفته بودم پیش وکیل گفتم تمام طلاهام مونده خونه مونو خونه راه نمیده ...این طلاها رو هم خودم خردیم ضمنا کلی هم غیر از جهیزیه برا خونه وسایل خریدم با حقوق خودم ....اونم گفت از همه شون فکتور بیار ...اگه می تونی یه جوری برو خونه حتی برا چند روزم که شده ....یا اگه اشنا داری برو فاکتور بگیر برا همون تاریخ تا بتونم طلاهاتو بگیرم ....
امیدوارم تو هم بتونی بهشون برسی و دماغشو بسوزونی ....
این ادم یه روز سرش به سنگ می خوره که دیگه .....
و یه روزی میاد میبینه که تو و دختر و دامادت خیلی خوشبخت و موفق دارین به زندگی تون با ارامش ادامه میدین در حالیکه چیزی از اون باقی نمونده  بوسه
خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #22 : 04 شهريور 1388,ساعت 10:02:06 »

مرسی دنیا جونم.اما من فکر میکنم که بله یک روز میفهمه که خیلی اشتباه کرده.میفهمه چی از دست داده تا چی به دست بیاره اما اون روز برای من دیره فقط میاد و نازنین رو از پیش من میبره.حتما روز ی میفهمه که چقدر به دخترش نیاز داره.اما اون درست موقعیه که من تمام زحمتهارو براش کشیده ام و بزرگ شده و اون موقع من میخوام لذت دخترم رو ببرم اما مثل همیشه من کاشتم و اون خورده!!!!!!!
خارج شده است

hamishe
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

تشكر
اهدا شده: 8
دريافت شده: 3

« پاسخ #23 : 05 شهريور 1388,ساعت 15:38:44 »

در دادگاه ممکنه همسر شما به عدم تمکین شما و نشوز شما استناد کنه و زیر بار نفقه نره اگر این چنین شد به نظر من شما بگین که می خواین با همسرتون زندگی کنین اما مهریه را می خواهید  بگید که طلاق نمی خواهید و فقط مهریه رو می خواهید اینطوری راحت تر به نتیجه می رسیددر ضمن من فکر می کنم شما نفقه دخترتون رو می تونید بگیرید  البته  شوهرشما به علت اینکه ایشون شمارو از خونه بیرون کرده مسئول و به خاطر خسارتی که بابت جهار وارد اورده نیز مسئول توکل بر خدا کنید انشاالله که درست میشه  خداوند بزرگه و به شما کمک می کنه

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

دنیای کوچک, انسیه

خارج شده است
panizz
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 202

تشكر
اهدا شده: 18
دريافت شده: 91

« پاسخ #24 : 11 شهريور 1388,ساعت 13:33:38 »

انيسه جان من يه مقدار از تاپيكت رو خوندم. و خيلي ناراحت شدم. ديگه نميتونم ادامه بدم و بقيه اش را بخونم.همه اش زندگي ات را به زندگي خودم ربط ميدهم. و دليل پيدا ميكنم براي رفتار شوهرم. بگذريم كه خودم چند وقت بود كه شك كرده بودم. اما هيچ مدركي ندارم.
انسيه عزيز هستند وكلايي كه حق وكالتشون رو از مهريه شما بر ميدارند. يعني اگر موفق به اخذ مهريه شديد درصدي از مهريه رو به عنوان حق وكالتشون از شما ميگيرند.
و اما دختر كوچولوي شما... عزيزم بچه طلاق بودن هميشه بد نيست. اگر همچين پدر بي مسئوليت و خوش گذروني بالاي سر بچه ات باشه بهتره يا اينكه بچه ات در محيط سالمتري رشد كنه؟
بعضي وقتها بچه طلاق بودن خيلي بهتره انسيه جان.
براي خودت هم بايد بگم كه خيليييييييييييييييي سخته. ميفهمم. اين همه تلاش. اين همه آرزو و خيال.. همه اش فنا شده. همه اش دست يك بيگانه افتاده. و حتي فكر كردن به اين موضوع دردآوره.
اما خواهر گلم مقاوم باش. زندگي تموم نشده. ميتوني دوباره بسازيش. شايد به حرفم بخندي. اما اگر نخواي دوباره شروع كني... زندگيتو باختي. پس محكم باش. و براي شاد زندگي كردن تلاش كن. انشاالله هر چي زودتر از اين منجلاب مياي بيرون. دنياي اطرافت خيلي قشنگه. فقط به اين بستگي داره كه خودت بخواي اين قشنگي ها رو ببيني.
در ضمن كسي از تو توقع نداره كه مثل مادربزرگت زندگي كني.
اندكي صبر. سحر نزديك است. سکوت

انسیه

خارج شده است

خدايا دوستت دارم. دوستم داشته باش.
انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #25 : 11 شهريور 1388,ساعت 14:20:42 »

پانیذ جان!از همدردیت ممنونم.دلم میخواد حداقل بقیه از تجربه های من استفاده کنن تا دیگه هیچوقت هیچ زنی خوار نشه.تا دیگه احساسات کسی اینطوری به بازی گرفته نشه.تا دیگه بچه ای مهر کثیف بچه طلاق تو پیشونیش نخوره.مرسی

panizz

خارج شده است

lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 29

« پاسخ #26 : 11 شهريور 1388,ساعت 16:00:44 »

سلام
می تونمچند تا راهنماییتون بکنم امیدوارم کارسازباشه...1-باید برید کلانتری محل و مدارک ازدواجتون روببرید با پدر یا مادر یا هر شاهدی وصورت جلسه ای تنظیم کنید کههمسرتون شما رو از منزل بیرون انداخته...چرا که این صورتجلسه بعدا توی پرونده ها خیلی بدردتون میخوره ..2-دادخواست کیفریترک انفاق بدید.3-همزمان با اون درخواست نفقه معوقه ونفقه حال رو بدید....ترک انفاق ایشون به مدت 6 ماه وترکزندگیش خود از دلایل حبس میشه وشما می تونید از حق حبسبهره ببرید..حالا اون هر چقدرم می خواد آشنا داشته باشه..حکم حکمه...3-نفقه فرزندتون رو اجرا بزارید4-اجرت المثل این همه سال رو که توی خونش کار کردید اجرا بزارید5-از بابت سوء رفتار ازش شکایت کیفری کنید به شرطداشتن دلیل و شاهد..همین دختربازیاشو چرا زیر نظر نمی گیرید؟ در حالی که می دونستید به خونتون میبرده و می آورده براحتی می تونستید گیرش بندازید6-از بابت جهازتون دادخواست استرداد جهیزیه میدید به دادگاه خانواده و قاضی حکم توقیف جهازرو طبق لیست یا سیاهه و یا فاکتورهاتون که در صورتی که نداریدش اقدام به استعلام و تهیه فاکتور المثنی کنید رو می ده و با حکممامور کلانتری می رید به آدرس مذکور و کل جهازتون رو مسترد می کنن و می سپارن دست فرد امین یا اگه شوهرت بپذیره مال شماست همون موقع تحویلتون داده می شه..7-یا چرا این قدر حرمت بزارید اعلام سرقت وسایل وخیانت در امانت کنید و مکان رو معرفی کنید ازطریق اداره آگاهیو حکم قاضی وارد محل می شن واجناسومصادره می کنن تازه صاحب مکان همکلی می افته توی دردسر8-مهرتون رو اجرا بزارید اگه خرجدادگاه ندارید از طریق اداره ثبت اجرا بزارید نامه نگاری میشه واستعلام می گیرن می بینن آقا ملکی مالی داره یا نه..اگرم پول وکیل ندارید بازم وکیلای معاضدتی هستنکه رایگان هستن اعلام ناتوانی به دادگاه کنید و چند تا شاهد نیازه که بیان دادگاه شهادت بدن شما هزینه وکیل ندارید خود دادگاه وکیل معاضدتی براتون معرفی می کنه...شوهر شما حتی حتی هیچ مالی و ملکی نداشته باشه موظف و مجبور به پرداخته مهریه هست و می افته زندان...اون موقع هست که حاضره با شما کنار بیاد..بعید می دونم همسرتون بیکار باشه..پس به راحتی با حکم قاضی حقوق و در آمدش توقیف می شه..مگه آدرسه کارخونشوندارید سمت و جایگاهش چیه؟نیاز نیست شما شماره حساباشو بدونید قاضی نامه ای به درخواست شما ووکیلتون می ده خطاب به بانک مرکزی شهرتون و بانکاستعلام می کنه کل شماره حساباشو در میارن..کسی که کارخونه داره 100 درصد دسته چکداره براحتی با استعلامدسته چکمش گردش حساباش رو می شه واینا خودش دلایل توانایی مالی همسرتون می شه..منکه دقیقا تمام اینمراحل رو طی کردموهمهحساباش روشد...زود واسه قرار تامین خواسته اقدام کنید که از تاریخ بعد اون هرچی اموالش رونقل و انتقال بده وحساباشو خالی کنه می شه فرار از ادای دین وکیفری میتونید پیگیرش باشید.بابت سکه هاتون اگر فاکتور هست براحتی با شهادت حداقل اعضای خانوادت می تونید مطالبه مالتون رو بکنید و اونه که باید به دادگاه اثبات کنه پس داده یا نه وملاک می شه فیش واریزی به حساب شخصی شما که نشون بده مطالباتتون رو پس داده  یا نداده.اگر اهل سفر و خوشیه براحتی می تونید ممنوع خروج موقتش کنید تا پایان پرونده های مهر وطلاقتونپساقدامکنید بجای اینکه بخواید غصه خوشی هاشو بخورید...اگر واسه معامله میرفته مطمئنن حساب ارزیهم باید داشته باشه که باز قابل استعلام و توقیفه...چند تا خودروداره اگه 2 تاسمی تونید در ازای اجرت المثل و یا نفقتون توقیفش کنید ..اجاره نامه خونه تویبنگاه بنام کیه؟اگر با نامهخودشه با نامه دادگاه رونوشتیازبنگاه می دن بهتون ودر ازایآن دادگاه اجاره منزل رو هم توقیف می کنه...نمی دونم واقعا دستتون بازه ومیتونید به حقتونبرسید چرا اقدام نکردید جای سواله؟ و شاید ایشان می دونن زیادی شما کوتاه اومدید می تونه بیشتر هم بهتون ظلم کنه و احساس کرده روال های قانونی رو بلد نیستید..تویاین مدت سعی کنید با همراهتون بهشاسام اسبزنید وجوری مسائل رو مطرح کنید که مجبور به پاسخ بشهواون پاسخ ها رو به نفعتوننگه دارید تا به موقعش در پرونده هاتون ازاعترافش استفاده کنید..ضمنا بابت جهازتون هر گونه خسارتی وارد شده باشه کاملا ازطریق دادگاه قابل بررسی ومطالبه عین مال جنسو یا خود جنسامکانپذیر میشه...امیدوارم بتونید به اهدافتون برسید ..تمام این راه هایی که پیشنهاد دادم خودش میشه نهایت فشار فکری و روحی و مالی روی همسرتون که به خودش میاد و باعث میشه اقدام به توافق و سازش دو طرفه کنه...اگر موقعیت اجتماعی و شغلی داشته باشه مسلما احساسخطر خواهد کرد...

asia, انسیه

خارج شده است
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 29

« پاسخ #27 : 11 شهريور 1388,ساعت 16:08:39 »

راستی توی جلسه نفقه باید اون برگه ای که شکایت کردی در روقفل زده بیرون انداختتون رو همراهتون ببرید تا نشون بده ناشزه نبودید وخودتون با پای خودتون نیومدید بیرون...2-اصولا آقایوناعلاممی کنن نفقه رو می دیم به شرط تمکین یعنی شما تودادگاه مجبورین بگی تمکین می کنم اما با شرایطی واین شمائید که شرط بازگشت میزارید می تونه مطالبه سکه باشه ..مهر باشه ویا هر چیزی جز عنوان طلاق و اگرم درخواست دادید باید بگید حاضرید درخواستتون روپس بگیرید در ازای قبول شرایطتون چرا که ملاک نفقه دادن اینه که ببینن زن حاضر به برگشت هست یا نه؟
برامعجیبه تا حالا بابت مسکن اقدام نکردید ایشون تا قبل طلاق موظفه مسکن در شان شما وفرزندتون رومهیا کنه وخسارات وارده تا کنون روهم باید بده البته اینموضوع توی نفقتون قابل بررسیه چون مسکن از موارد نفقه هست..چقدر مطمئنید زنی نداره یا نگرفته ؟ اینم ازاداره ثبت احوال با نامه قاضی قابل پیگیریه...موفق باشید ..به امید حق

انسیه

خارج شده است
panizz
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 202

تشكر
اهدا شده: 18
دريافت شده: 91

« پاسخ #28 : 11 شهريور 1388,ساعت 16:09:12 »

ديروز شنيدم كه به زندان افتادن به خاطر عدم پرداخت مهريه حذف شده. نميدونم درسته يا نه. متعجب
خارج شده است

خدايا دوستت دارم. دوستم داشته باش.
انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #29 : 11 شهريور 1388,ساعت 16:35:32 »

لیدی عزیزم،از اینهمه راهنماییهای خوبی که کردی ممنونم.حتی بیشتر اینارو وکیلمهم بهم نگفته بود!
1- راجع به شهادت :همسایه ها شهادت دادن که منو بیرون کرده واستشهادیه جمع کرده ایم و پیش بازپرس هم شهادت دادن
2-دادخواست کیفری ترک انفاق داده ام.دادگاهم 1 مهره،تا اینجا هم به نفع من نظر دادن،اما میترسم دادگاه رو بخره،الان منتظر دادگاهم
5-برای دختر بازیش باید بگم که من حتی یکبار به خونه سرزدم،نگهبان ساختمونمون بهم گفت که اونجان،با عجله فرار کردم چون طاقت دیدن اون صحنه رو نداشتم و میدونستم تا آخر عمرم از یاداوری اون صحنه داغون میشم  ناراحت :'( :'( :'(و آبروی بچه ام هم تو ساختمون میره
6- جهیریه:دائم میگفت بیا جهازت رو ببر،اما بابام میگفت اونوقت برات حکم نشوز میگیره!به هر جهت ما براش یک اظهارنامه دادیم که چون شما خودت تمایل داری،ظرف یک هفته به ما اطلاع بده تا بیایم و ببریم،الان از یک هفته گذشته اما جواب نداده،وکیلم بهش زنگ میزنه،اما جواب نمیده!
7 - اعلام سرقت وسایل وخیانت در امانت:این یکی خیلی جالب بود،اگر بعد از اظهارنامه نذاره به خدا اینکارو میکنم. Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
8-مسئله مهریه به خاطر این بغرنج شده که اون هیچی به نامش نیست،اگرم بوده باشه،تو این 2 سال که مطمئن بوده که میخواد طلاقم بده،منتقل کرده،انقدر پست فطرته که حتی ماشینهایی که وارد می کنه به نام دوستش وارد میکنه عصبانی عصبانی،موبایلهایی که باهاشون کثافت کاری می کنه به نام دوستش می کنه عصبانی عصبانی،خونه مون به نام مامانشه،قرارداد اجاره رو نمیدونم!درباره فیش حقوقیشم بارها تهدیدم کرده که فیش حقوقی صوری ظاهر می کنم چون کارخونه مال دائیشه،میگفتن خودشم توش سهام داره اما فکر میکنم اینم مثل دروغهای دیگه شونه
بابت سکه ها:یعنی شهادت خونواده مو قبول میکنن؟

خیلی خیلی از راهنمائیتون ممنونم.خدا کنه واقعا بتونم همه رو بگیرم.
خارج شده است

صفحه: 1 [2] 3 4 ... 11   بالا
چاپ صفحه
پرش به :