خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: بعد از دو سال جدایی میخوام طلاق بگیرم  (دفعات بازدید: 9665 بار)
انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 237

تشكر
اهدا شده: 119
دريافت شده: 82

« پاسخ #45 : 31 شهريور 1388,ساعت 10:34:56 »

سلام دنیا جون،میخواستم ایشالله با دست پر بیام.فردا دادگاه نفقه امه.وکیلش زنگ زد و گفت این میخواد آشتی کنه!!!!!! شوکه شوکه شوکه عصبانی عصبانی >:(گفتم کسی که میخواد آشتی کنه اثاث زنشو بیرون نمیریزه،اشتباهاتشو میپذیره و درصدد جبران اشتباهاتش برمیاد.الان که دم دادگاهمونه میخواد آشتی کنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! شوکه شوکه :oمن باور نمی کنم.حالا منتظر دادگاه فردام.لیدی میگه تا آبان طول میکشه تا جواب دادگاه بیاد. بی تفاوت بی تفاوت :-\برای جهیزیه ام هم براش اظهارنامه فرستادم بازم نگذاشت بیارم گفته تا طلاقتو نگیری نمیشه جهیزیه ات رو ببری. :'( :'( :'( :'(
دوستان برام دعا کنین.فردا بر می گردم و از دادگاه میگم بوسه بوسه بوسه
خارج شده است

غروب شد.آفتابگردان به دنبال خورشید گشت.ناگهان ستاره چشمک زد.آفتابگردان سرش را پائین انداخت.گلها هرگز خیانت نمی کنند.
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« پاسخ #46 : 31 شهريور 1388,ساعت 11:41:17 »

وای دنیا جون ایشالا داره درست میشه
امیدوارم که مشکلت حل بشه .....انگار دعاهایی که تو ماه رمضون کردیم داره جواب میده
بی خبر نذار مارو
ایشالا به خاطر سه ساله کربلا مشکلت حل بشه
خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #47 : 31 شهريور 1388,ساعت 15:43:03 »

دنیا من که منظورتو نفهمیدم فکر کنم اشتباه تایپ کردی!!!!!!!
خارج شده است

غروب شد.آفتابگردان به دنبال خورشید گشت.ناگهان ستاره چشمک زد.آفتابگردان سرش را پائین انداخت.گلها هرگز خیانت نمی کنند.
saba1388
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 95

تشكر
اهدا شده: 4
دريافت شده: 49

« پاسخ #48 : 31 شهريور 1388,ساعت 19:25:55 »

وای انسیه عزیز چقدر خوشحال شدم الان دارم از خوشحال اشک شوق می ریزم
خدایا هزار مرتبه شکر
خارج شده است
saba1388
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #49 : 31 شهريور 1388,ساعت 20:09:48 »

انسیه جون یادت باشه تو هم اگه اشتباهی داشته ای باید اونها رو برطرف کنی
هم شوهرت و هم تو باید دست به دست هم بدید تا دخترتان زیر سایه پدر و مادرش غرق در لذت بشه
موفق باشی
خارج شده است
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #50 : 01 مهر 1388,ساعت 08:37:05 »

ببخشید انسیه جون منظورم خدا جون بود  پوزخند پوزخند پوزخند
امروز با خبرای خوش بیا منتظرتم ....زیاد هم سخت نگیر به خاطر رفتارای همسرت اما حواست رو جمع کن که از پشت خنجر نزنه
خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #51 : 01 مهر 1388,ساعت 08:42:47 »

واقعاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ميخواد آشتيييييييييييييييييييييييييييييي كنههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

اي خداي من يعني ميشه بعد اين ماه رمضون همه مشكلات دوستامون و همه جوونا حل بشه
اين انسيه خانم هم در كمال ناباوري بعد از دوسال سختي و اقدام براي طلاق بره سر خونه زندگيش و ببينه كله شوهرش باند پيچي شده و نتيجه بگيره سرش به سنگ خورده محكمممممممممممممممممممممم و اهل و عاقل شده!!!!!!!

اگه اينطوري بشه يعني دعاي بچه ها در حق شما مستجاب شده ها يعني آخر معجزه
توكل به خدا كنيد انسيه جون ان شاءالله هرچي خير و صلاح شما و فرزندتون همون بشه و همسرت هم بعد از اين مدت قدر شما رو دونسته باشه و يه مرد درست و حسابي شده باشه براي زندگي  و اين سختي ها براتون جبران بشه
ان شـــــــــــــــــــــــاء الله
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #52 : 01 مهر 1388,ساعت 08:57:54 »

بلک رز عزیز از این دعاها برا ما هم بکنین دیگه (((باند پیچی شدن سر شوهرم  Cheesy)))

همش دعای خیر شما و دیگر دوستان بوده ....من مطمئنم ....انسیه جون این خانم بلک رز ما خیلی در حق ما دعا کرده هااااا به خدا راست می گم من می دونم ....

بلک رز عزیز جواب  پیغام ما پس کو ....؟؟؟؟؟ بوسه بوسه بوسه بوسه دو تا برا شما دو تاشم برا دختر نازت

یه اس ام اس

az ye nini miporsan  eshgh  yani  chi? mige : ESHGH  yani  bezali  unam az  pofatet  bokhole  amma  faghat  tota  dune  haa!....a
خارج شده است

دنیای گرفتار
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #53 : 01 مهر 1388,ساعت 09:07:13 »

خداروشکر انسیه جان !!!!!!!!!!!!!1

امیدوارم ختم به خیر بشه !!!!!!!!!!!!!!!

امیدوارم برگردی سر خونه زندگیت  و همسرت تمام غمهات رو جبران کنه !!!!!!!!!1

آمین یا رب العالمین !!!
خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
saba1388
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #54 : 02 مهر 1388,ساعت 19:07:23 »

انسیه جان کجایی یه خبری به ما بده

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

دنیای کوچک

خارج شده است
انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #55 : 04 مهر 1388,ساعت 17:41:51 »

دوستان عزیزم.مهربانان من!دلم میخواست که خیلی سریع بهتون خبر بدم اما خیلی گرفتار بودم.عزیزان! روز اول مهر دادگاهم بود.رفتم اونجا قاضی به شوهرم گفت چرا زندگیتون اینطوری شد؟گفت به خاطر ندونم کاری،جوونی،جاهلی،غرور بیجا.قاضی به من گفت تو حاضری بری سر زندگیت؟گفتم بله.گفت شرطت چیه؟گفتم بازگشت اعتماد،احترام،محبت،احساس امنیت.
دوستان الان وقت ندارم.شب همه ماجرا رو مینویسم

ostore

خارج شده است

انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #56 : 04 مهر 1388,ساعت 21:32:52 »

دوستان عزیزم! بوسه :-*مجددا سلام.داشتم میگفتم،خلاصه قاضی گفت برین با هم نهار بخورین و صحبت کنین.ما هم رفتیم.تو صحبتها شوهرم مدام گفت غلط کردم،منو ببخش،.... خوردم،دست و پاتو میبوسم شوکه شوکه شوکه اما منو ببخش.میدونم خیلی بهت بد کردم،اما تو منو بخش.اما من نمیخوام دوباره زندگی کنم.من نمیتونم تو چهارچوب برم و خلاصه از این حرفها.اما همش گفت که من نمیخوام اذیتت کنم.نمیخوام حقت رو ندم.میدم همه چیزو بهت میدم.فقط تو منو ببخش.خونواده امو ببخش.منم میام از مامان بابات و خواهرات عذرخواهی میکنم!!!!!!!!!!!!! شوکه شوکه شوکه :oبیا با من مهربون باش،با من حرف بزن.جواب تلفنامو بده.من بعضی وقتا خیلی دلم میخواد با تو درددل کنم.شاید یک وقت دیدی 5 سال دیگه دیدیم بهتره برگردیم با هم زندگی کنیم.شاید تو رابطه جدید باز عاشق هم شدیم و دوباره ازدواج کردیم  شوکه شوکه :oفکر کنین این آدم مغرور اینهارو گفت،اما اینها فقط برای گول زدن من بود.خودم هم اون موقع میدونستم.البته خیلی گریه کردم.من هم از اشتباهاتم عذرخواهی کردم.اما اون نیت پاکی نداشت.چون به خاطر شکایت من گیر افتاده بود اینها رو گفت.حالا بگین چرا؟
قاضی به ما گفت شنبه بیاین پیش من تا بینم چی کار کردین؟دیشب تو جاده چالوس بودم.جاتون خالی با دخترم رفته بودم تور نمک آبرود. ;)از تو جاده بهش بهش زنگ زدم تا قرار فردا رو بذاریم.گفتم سلام گفت:- سلام خوبی؟خبری ازت نیست کم پیدایی...گفتم چه میدونم.گفت :کجایی قربونت برم؟ شوکه(شک کردم)گفتم جاده چالوس گفت اونجا چیکار می کنی؟گفتم من که بهت گفته بودم قراره برم نمک آبرود گفت کی گفتی؟با دوستات رفتی؟(مطمئن شدم که منو با کس دیگه اشتباه گرفته چون میدونه که من دوستی ندارم که شوهر یا پدرمادرش اجازه بدن با من به نمک آبرود بیاد)حالا کی میای؟گفتم مثل اینکه 11 شب میرسیم آرژانتین.گفت میام دنبالت قرررررررررربونت برم! :oگفتم نه مرسی ماشین دارم گفت مطمئنی با من رو در واسی نکنیها!!!!!!!!!گفتم نه.فردا کی میای؟با تعجب گفت کجا؟گفتم شعبه دیگه...گفت شعبه کجاست؟گفتم مطمئنی منو خوب شناختی؟گفت آره قررررررررررررربونت برم شناختمت.گفتم من کی هستم؟گفت تو "مهرناز"ی قرررررربونت برم. بی تفاوت بی تفاوت :-\گفتم نخیر من انسیه هستم و قطع کردم.
میدونین از دختربازیش مطمئن بودم.میدونم که با اینهمه قربون صدقه هم این آدم برای "مهرناز" هم کس نمیشه،اما از اون همه دروغهای اون روزش آتیش گرفتم.اینکه هنوز با روح و احساسات من بازی میکنه. :'( :'( :'(اینکه برای پول ندادن حاضره تا این حد با روح و روان من بازی کنه. :'( :'( :'( :'(میبینید دوستان،4 سال،بعدش 5 ماه تموم همینطوری با روح من بازی کرد.یک بار منو برای چک آپ حاملگی دکتر نبرد.یک بار بچه شو دکتر نبرده،گردش نمیبره،اما ساعت 11 شب حاضره بره میدون آرژانتین دنبال مهرناز خانوم.چی بگم؟ :'( :'( :'( :'( :'(چی بگم؟خوشحال باشم که دارم از دست چنین جانور خطرناک و بیرحمی خلاص میشم یا ناراحت باشم که پدر طفل معصوم من همچین آدم بی ارزش و پستیه؟ عصبانی عصبانی عصبانی
میدونین دوستان،باز آماده شده بو دم ببخشمش. :'( :'( :'(از ته قلب ببخشمش به شرطی که برگرده و اشتباهاتش رو جبران کنه.روز چهارشنبه که حرف زدیم تا شب گریه کردم با احساساتم درگیر بودم.شب قرآن و باز کردم و تفال زدموگفتم خدایا خواهش میکنم به من بگو نیتش خیره یا بازم حقه بازیه.این آیه اومد:"فلما ان جاء البشیر القه علی وجهه،فارتد بصیرا،قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون"یعنی :پس از آن که بشیر بشارت یوسف آوردو پیراهن او را به رخسارش افکند،دیده انتظارش به وصل روشن شدو گفت به شما نگفتم که از لطف خدا به چیزی آگاهم که شما از آن آگه نیستید؟"
دوستان چرا خدا با من این کارارو میکنه؟چرا؟از بنده اش توقعی نیست.خود خدا چرا؟
تا کی باید بازی بخورم؟تا کی باید با روحم بازی بشه :'( :'( :'( :'(
بازم از همه محبتاتون ممنونم سکوت سکوت بوسه بوسه بوسه
خارج شده است

ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #57 : 05 مهر 1388,ساعت 07:47:44 »

انسیه جان اولش که تاپیکت رو خوندم خیلی امیدوار و خوشحال شدم اما بعدش....

نمی دونم خداوند حکمتش چیه ! نمی دونم !

حالم بهم می خوره از مردهای پست و بی وجدان !!

نمی دونم اگه قرار باشه اسم چنین مردهایی رو پدر گذاشت  اونوقت بچه بیچاره چی میخواد از پدرش یاد بگیره !! عجب الگویی!!

انسیه جان خدارو شکر کن که دست شوهرت واست رو شد !!! از نیت واقعیش خبردارشدی !!!

خدا بهت کمک کرد تا فریب نخوری !!!

حالا میخوای چکار کنی ؟

انسیه

خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #58 : 05 مهر 1388,ساعت 08:11:15 »

انسيه جون شنبه رفتيد دادگاه چي شد؟
برخوردش چه طوري بود؟
اصلاً اومد؟
روش شد بياد؟
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #59 : 05 مهر 1388,ساعت 08:48:39 »

اي بابا توبه گرگ مرگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ببينم وقت بعدي كي هست؟؟
من جاي شما بودم همه اينا رو تو دادگاه ميگفتم
و بزار حالا كه همه راهها رو رفتي قانون براتون تصميم بگيره هيچ آوانسي هم بهش نده

از دست خدا ناراحتي!!!!!!!!!!!

از دست خدا كه نذاشت سر كار بموني و دست اين اقا رو برات رو كرد!!!!!!!!!!!!

از دست خدا ناراحتي كه اينقدر دوست داره نذاشت يه هفته يا يه ماه سركار بموني
نذاشت گولت بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اتفاقا جواب خيلي خيلي قشنگي در قرآن به شما داده
((((((((((((((( از لطف خدا به چيزي آگاهم كه شما از آن بيخبريد)))))))))))))))))))))))))

ebham

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
صفحه: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11   بالا
چاپ صفحه
پرش به :