خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1] 2 3 4   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: من با ديدن اندام زنانه به شدت افسرده ميشوم..لطفاً راهنمائيم كنيد  (دفعات بازدید: 5628 بار)
aak630
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 15

تشكر
اهدا شده: 4
دريافت شده: 2

« : 01 شهريور 1388,ساعت 09:03:27 »

با عرض سلا خدمت دوستان عزيز حتماً به اندازه كافي از ديدن عتوان تاپيك جا خورده ائيد پس بدون حاشيه ميرم سر اصل مطلب ...من مردي متأهل و چهل ساله هستم تيپ و قيافام هنوز روي فرمه و جوانتر از سنم به نظر ميرسم....سالها در هوس ازدواج بودم چون به شدت هر چه تمامتر نياز به ازدواج داشتم ..13 سال قبل به اميد آرامش جنسي ازدواج كردم ...همسرم را به شكل سنتي اتخاب كردم بعد از ازدواج متوجه شدم اندام نا همههنگ دارد ..شكمي كنده...باسني كه بين شكم و كوهانهايش(دوقطعه گوشت بزرگ كه در پشتش هست) گم ميشود و كولش انقدر بزركاست كه آدم ياد پهلوانها مي افتد..خلاصه ما هم به خاطر اينكه به قول معروف نامردي نكرده باشيم زندگي را با تمام بي ميلي ادامه داديم .اما به مرور متوجه شدم نتهنها آرامش جنسي پيدا نكردم ...به شدت جذب زنها در خيابان شدم با ديدن يه زن خوش هيكل در خيابان به شدت احساس يأس در من قوت ميگيرد ...ديگر دلم نميخواهد چشم از باسن و قوس كمر زنها در خيابان بردارم(عذر ميخوام صريح حرف ميزنم) با وجود اينكه آدم مذهبي هستم و ميدونم نگاه كردن گناهه ولي ديوانه وار نگاه ميكنم ..ديگه دست خودم نيست گاهي به خودم ميام ميبينم چند تا خيابون دنبال يه زن خوش اندام افتادم...تاز ه به اين ختم نميشه وقتي بر ميگردم خونهديگه اعصابم خرابه ديگه تحمل حتي يه كلمه حرف نا بجا رو ندارم...فوراً دعوام ميشه ..خانومم هم خيلي مغروره هيچ جوري حاضر نيست براي جبران مشكلاتش كاري بكنه ..حتي آرايش هم نميكنه ميگه اين كار هرزه هاست ..خلاصه مني كه از نگاه به نامحرم ها به ششدت حضر داشتم..حالا عين جوانهاي ولگرد چشمم دنبال زن ديگرانه ..البته الحملله هنوز دست از پا خطا نكردم ولي اين مشكل داره از درون وجودم رو ميخوره ..احساس گناه همراه با يأس و نااميدي...لطفاً بدون سرزنش راهنمائيم كنيد كه چگونه با اين مشكل روحي رواني كنار بيام...
خارج شده است
tata
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 274

تشكر
اهدا شده: 65
دريافت شده: 102

« پاسخ #1 : 01 شهريور 1388,ساعت 11:21:45 »

با سلام خدمت دوست جدیدالورود ..به تالار  خوش امدید ..اینکه شما صادقانه مشکل خود را در اینجا مطرح کردید خودش جای تحسین داره ....خوب از این سری مشکلات  در ازدواجهای سنتی که  با یک بار نگاه کردن  و یک صحبت کوتاه بوقوع میپیونده  زیاد پیش میاد ...راستش من  فکر میکنم شما باید با همسرتون صادقانه  و رک حرف بزنید ونیازهاتونو به ایشون منتقل کنید اگر ایشون  زندگی زناشوییشون براشون اهمیت داشته باشه در صدد رفع مشکل بر میان تا نیازهای شما برآورده بشه ..این حق شماست ..همانطوری که در مواردی که خانمها مسئله های اینچنینی رو مطرح میکنند حق دارن از همسراشون توقع  کمک به رفع مشکل و براوردن نیازشون رو داشته باشن ..خیلی ساده تمام نیازها تون رو مطرح کنید ..... اگر ایشون بی تفاوت برخورد کردن ..باید به نظر من در ادامه بازم باهاشون صحبت کنید و در مورد عواقب بد بی تفاوتیشون بهشون گوشزد کنید ...راستی همسر شما چند ساله هستند ؟  شاغلند یا خانه دار ؟ تعداد بچه ها ؟    با پاسخ به این  سوالها شاید بشه بیشتر ریشه یابی کرد که چرا ایشون اینطوری برخورد میکنن....شاد باشید
خارج شده است
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« پاسخ #2 : 01 شهريور 1388,ساعت 11:52:05 »

بازم درد سرهاي ازدواج سنتي!!!
تا تا جون مطمئناً ايشون طي اين همه سال مشكلاتش رو به همسرش گفته و نتيجه نگرفته كه اينجا اومد در ثاني اين مشخصاتي كه ايشون ميده به اين سادگي قابل اصلاح شدن نيست..كاملاً مشخصه كه دليل اصلي اين وسواس فكري ايشون همون خانومشه.. متأسفانه خيلي از خانومها اصلاً به فكر اندام و قيافشون نيستن و همينكه ازدواج ميكنن بيخيال همه چيز ميشن ..آش خاله اس بخوري پاته نخوري پاته!!!
خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
tata
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 274

تشكر
اهدا شده: 65
دريافت شده: 102

« پاسخ #3 : 01 شهريور 1388,ساعت 12:19:08 »

خوب درست میفرمائید که برخی خانمها به محض اینکه ازدواج میکنن و بقولی خرشون از پل میگذره دیگه به فکر خودشون نیستند اما بازم به نظر من اگر مرد تقاضاشو  ابراز کنه فکر نکنم خانمها اینقدر بی فکر باشن که در صدد رفع .مشکل بر نیان ...حالا اینکه اون خانم هیکل جنیفر لپزی بدس بیارن ..خوب ممکنه که نا ممکن باشه اما خوب میتونن خودشون اصلاح کنند ..و از طرفی اون مرد هم باید از همسرش تقاضایی رو بکنه که قابل اجرا باشه ....خوب استاکچر بدن انسانها  ..متفاوته  و نمیشه تقاضاهای نا معقول هم داشت ..حالا بگذارید این دوستمون خودشون بیشتر توضیح بدن بعد ببینیم چطور میشه کمکشون کرد ................. شاد باشید
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #4 : 01 شهريور 1388,ساعت 12:22:35 »

بازم درد سرهاي ازدواج سنتي!!!
تا تا جون مطمئناً ايشون طي اين همه سال مشكلاتش رو به همسرش گفته و نتيجه نگرفته

چقدر مطمئن!!!!
چقدر نا اميد!!!!
چقدر تر بد بين!!!

جناب آقاي aak630
واقعا اين مسائل رو به خانمتون گفتيد؟ در مورد اينكه از هيكلش راضي نيستيد دوست داريد ظاهرش جور ديگه اي باشه؟؟

سواي ظاهر در مورد اخلاق و باطن خانمتون نظرتون چيه؟ مسئوليتهاي خانه و فرزندان!

يه سوال ديگه وضعيت مالي شما در چه حديه؟؟ يعني اگه لازم باشه حاضريد براي بهتر شدن ظاهر همسرتون هزينه كنيد؟ مثلا جراحي؟؟

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Designer, ياسمن-ق

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 363

تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188

« پاسخ #5 : 01 شهريور 1388,ساعت 12:59:08 »

آقاي برادر علي اكبر شما چرا همش نااميدي مياري با خودت. چقدر فركانسهاي منفي ميفرستي تو همه تاپيكا؟
آقاي aak630 شما خودتون چطوري هستيد؟ خودتون به خودتون ميرسيد؟ همسرتون از ظاهر شما راضي است؟ شايد اونم از شما راضي نيست و به تلافي به خودش نميرسه....
در هر صورت اولين قدم صحبت كردنه، صريح و بي پرده خواسته ها تون رو بهش بگيد سنگاتون رو وا بكنيد.
نگاه كردن به زناي تو خيابون هم فكر نميكنم در شان شما باشه اونم شما كه ميگيد به محرم و نا محرم معتقد هستيد يك آن اون خانم ها رو جاي خواهر مادر خودتون بذاريد... دوست داريد كسي اونجوري نگاهشون كنه؟
تحمل كنيد به هر حال هر مشكلي يك راه چاره اي داره. ان شاء ا... درست ميشه
خارج شده است

هر چه ميخواهي آرزو كن....
هر جايي كه ميخواهي برو...
هر چه كه ميخواهي باش....
چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #6 : 01 شهريور 1388,ساعت 13:11:31 »

برادر بزرگواراز اینه اینقدر روراست هستید واقعا ممنون ولی  نگاه حرام  به زنها  گناهی نیست که بشه پیش خدا  با هیچ دلیلی

موجهش کرد

شما مشکل دارید  این درست و ما به شما حق میدیم  که دوست داشته باشین همسرتون  ظاهرشون رو با سلیقه شما بیارایند

ولی شما راهو اشتباه رفتید !

ازاینکه مشکلتون رو اینجا مطرح کردید سپاسگذارم 

مردو زن باید به نیازهای هم توجه کنند 

تا حالا چند بار نیازهاتون رو به همسرتون منتقل کردید ؟؟؟

شاید بنده خدا فکر می کنه شما هیچ مشکلی نداری !!

یه چیز دیگه هرچند که دیگه گذشته ولی با این وصفی که شما از همسرتون کردی اگرچه ازدواج سنتی داشتید ولی حتما چند جلسه

ای ایشونو دیدی و فکر نمی کنم این اندام بزرگ زیر هیچ چادری قابل تشخیص نباشه !!!!
خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
aak630
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 01 شهريور 1388,ساعت 13:41:08 »

از همه دوستاني كه وقت گذاشتن و مطلب نوشتن ممنونم..
راستش همونطور كه آقاي علي اكبر فرمودند من بارها ازش خواهش كردم كه كمي ورزش كنه ...ميگه حال ندارم ....ميگم خوب به خاطر من گن ببند ..ميگه واي كي حاضره گن رو تحمل كنه...باورتون نميشه كار به جائي رسيده كه من شوهر به جاي لذت بردن از ديدن بدن عريان همسرم از ديدنش زجر ميكشم اونم فهميده و هيچوقت بدن برهنشو بدون سوتين ولباس زير به من نشون نميده ..ميدونه كه اگه اتفاقي اينجوري ببينمش هفته ها افسردگي ميگيرم....ولي حتي حاضر نيست موهاشو شونه كنه چه برسه به اصلاح اندامش ...خوب منم شنيدم ميشه با جراحي كارائي كرد ولي ...من دوتا بچه كوچيك دارم ...اگه ايشون به خاطر خواسته هاي من ..كه خيلي هم ضروري نيست بلائي سرش بياد من نميتونم خودمو ببخشم ...من حتي اگه گن ببنده يه كمم آرايش كنه به زندگي دلخوش ميشم ولي اون فكر ميكنه ديگه ازش گذشته و نيازي به اين چيزا نداره ...اون اصلاً براش مهم نيست من نسبت به اون چه احساسي دارم ..با عصيانيت ميگه من همينم ميخواستي روز اول چشمتو باز كني ..ميخواي بخواه نميخواي طلاقم بده ...ميدونه من حاضر نيستم به هيچ قيمتي بچه ها رو آواره كنم ..سو استفاده ميكنه...اخلاقشم طوريه كه همه فاميل باهامون قطع رابطه كردن ..چشم ديدن پدر و مادرمو نداره ..روزي نيست كه مادرم زنگ نزنه و با گريه منو ملامت نكنه ...مادرم خيلي دلش ميخواد عروسش تحويلش بگيره ولي دريغ از يه كم عاطفه ...خلاصه بساطي داريم كه بيا و ببين ..هرچه خواهش ميكنم التماسش ميكنم فايده نداره...مهريشم خيلي سنگينه ..البته اگه سبك هم باشه من به طلاق فكر نميكنم ...ولي خوب درد دل زياده ..من اونو كاريش نميتونم بكنم با خودم چكار كنم كه اينقدر ديدن كمر و باسن زنها توي خيابون روم تأثير نزاره باور كنيد با ديدنشو اصلاً حالم عوض ميشه ..هر كاري داشته باشم ول ميكنم ميفتم دنبال اون زن ...ميدونم گناهه ولي دست خودم نيست به خداااااا.....
خارج شده است
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 363

تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188

« پاسخ #8 : 01 شهريور 1388,ساعت 13:54:43 »

آخه اين كه راهش نيست. تا كي ميخواهيد به اين كار ادامه بديد؟
ضمناً بعد از مدتي براتون تكراري ميشه و دوست داريد يك مرحله بريد جلوتر تا.....
بايد مشكلتون رو حل بكنيد.
حتي سرديتون نسبت به زندگي هم تاثير نداره؟
خيلي برام عجيبه يكيميشه مثل تاراي نازنين كه اينقدر حساسه يكي هم مثل خانم شما از اون طرف پشت بوم افتاده هر چند من اصلاً تو ذهنم نميگنجه كه يك زن براي شوهرش لا اقل موهاش رو شونه نزنه يا مرتب نباشه
خارج شده است

هر چه ميخواهي آرزو كن....
هر جايي كه ميخواهي برو...
هر چه كه ميخواهي باش....
چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
Saba_Y
saba
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 170

تشكر
اهدا شده: 162
دريافت شده: 95

« پاسخ #9 : 01 شهريور 1388,ساعت 14:39:44 »

سلام دوست عزیز، دیدن مردی مثل شما که اینقدر متعهده و میاد مشکلشو اینجا مطرح می کنه برای دوستان مجرد می تونه جای امیدواری باشه...! راستش برای من هم عجیبه که همسر شما به خواهشتون اهمیتی نداده، با تهدید چطور؟ کارساز نیست؟
خارج شده است
begharar
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 409

تشكر
اهدا شده: 48
دريافت شده: 29

اسیر و زخمی و بی دست و اپا *** غریب و بی کس و تنها

« پاسخ #10 : 01 شهريور 1388,ساعت 15:30:49 »

بی خودی نیست امیرالمومنین میفرماید جهاد زن اراستن خود برای مرد است
زن های نسل گذشته که الان بچه دار هستن معمولا اینجورین و یه اعتقاداتی دارند
و این ها رو نمیشه هیچ کاری کرد مخصوصا اگه سواد نداشته باشن
از طرفی اگه بخوای اذدواج موقت داشته باشی تا مدت ها دیگه با همسرت یه جوری رابطه تون میشه که نمیتونی باهاش حرف بزنی یا تو چشم هم نگاه کنین از من میشنوی به فکر اذدواج دوم نباش
همسرت هرچیزی باشه یک ادمه و یک ادم قابل انعطاف و تغییر هست
چند باری با هم برین سونا و  جکوزی که وزنش کم شه
قرص هایی که وزن رو کم میکنه و لاغری به همراه داره
از طرفی سعی کن در جمعی ببریش که بیشتر امروزین و اون رو از این بی میلی به ارایش و ...... جدا کنه
به هر حال پزشک های متخصص زیبایی امروزه خیلی کارهای عجیب غریب تری میکنن
خارج شده است

این کاربر به دلیل دورغگویی و ارسال تاپیک های خلاف حقیقت و داشتن چند نام کاربری منع شده است.
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« پاسخ #11 : 02 شهريور 1388,ساعت 09:24:19 »

ياسمن خانوم چرا اينقدر به من گير ميديد!!(گريه شديد)
خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
aak630
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 02 شهريور 1388,ساعت 10:16:49 »

با عرض سلام
دوستان عزيز ممنونم كه مطلب مينويسيد...خوشحالم كه مشكلمو با شما در ميون گذاشتم شايد باور نكنيد همين گفتنش برام خيلي تسكين دهنده بود...
در جواب ياسمن خانوم بايد من خودم از لحاظ تيپ و قيافه بدك نيستم(حمل بر خود ستائي نباشه)ولي زنها با مرد ها فرق دارن زن مظهر زيبائيه ...
خارج شده است
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #13 : 02 شهريور 1388,ساعت 10:51:01 »

درسته زن بايد خودش رو براي شوهرش درست كنه اما بايد براي اين كار انگيزه هم داشته باشه شما اين انگيزه رو بهش دادي يا نه
خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
j_karimi
JK
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 40

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 7

« پاسخ #14 : 02 شهريور 1388,ساعت 11:12:15 »

پسر جون به قول خودت موقشنگ
دست از بچه بازی وردار
با توجه به حرفت تو بدلیل عدم اعتماد به خودت و مجبورا تن به ازدواج با اون خانم دادی
اگر دختری به قول خودت خوش هیکل می خواستی روراست به مادر جونت می گفتی تا یه کاری بکنه.
در هر حال من میگم :
زن مخلوقی است که عمیق‌تر می‌بیند‌ و مرد‌ مخلوقی است که د‌ورتر را می بیند‌. عالم برای مرد‌ یک قلب است و قلب برای زن عالمی است
خارج شده است

عظمت زندگی در علم نیست بلکه در عمل است

هرگز به زنی برخورد نمی کنی که چیزی از بزرگی در او نباشد

بادیگران آنگونه رفتار کن که می خواهی با تو رفتار شود
صفحه: [1] 2 3 4   بالا
چاپ صفحه
پرش به :