خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: 1 2 3 [4]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: من با ديدن اندام زنانه به شدت افسرده ميشوم..لطفاً راهنمائيم كنيد  (دفعات بازدید: 5628 بار)
tata
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 274

تشكر
اهدا شده: 65
دريافت شده: 102

« پاسخ #45 : 05 شهريور 1388,ساعت 12:54:50 »

خدا کمکتون کنه در این ماهه مبارک ....شاد باشید

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

aak630

خارج شده است
شن آي
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 6

« پاسخ #46 : 06 شهريور 1388,ساعت 01:32:17 »

سلام
هميشه چون گفتيم مردها تنوع طلبند به اشتباه يه جورايي اين حس رو در اونا تقويت كرديم ! و مردها هم اين حق رو به خودشون دادن كه به داشته هاشون قانع نباشن و هميشه مرغ همسايه رو غاز بدونن.
1-
aak   عزيز اونقدر به خودتون تلقين كردين كه همسرم زشته و ... كه ديگه به زيباييهاش فكر نميكنين چرا؟!!

2- چرا حالا كه براتون فرزند آورده و جوونيشو براتون گذاشته دختراي خيابون واسطون عزيز شدن؟

3-اگه همسر شما ازتون بخوان مثل پسرهاي جوون خيابون باشين مثلا"  موهاتونو مثل جوجه تيغي پريشون كنين شلوار شل و ول و شلخته  كه كمرشو بايد با دستتون نگهدارين بپوشين و يه ريش كوچولو زير لبتون بذارين  و ابروهاتونو بردارين و گردنبند و دستبند ببندينو ... شما قبول ميكنين؟؟؟؟؟
شايد شما دلتون بخواد اين مدلي باشين ولي ديگه عرف خانواده ،فاميل ، محيط كار و ...اين اجازه رو به شما نده. و دوست نداشته باشين تو اين سن  مضحكه ديگران بشين.
من فكر كنم دقيقا" همين احساس در خانمتون هست كه به خودش اجازه نميده مثل خانوماي امروزي خودشو مانكن كنه و آرايشو مانتو تنگ و ....
4- راستي ببخشيد رك ميگم  آقايون وقتي تو محيط كار وقت بيكاري گير ميارن از خانوماي مانكن و ... زياد صحبت ميكنن سعي كنين تو اينجور مواقع قاطي بحث نشين چون حرفاي اونا هم  بيشتر روي شما تأثير منفي ميذاره!!!!!!
(قصد جسارت نداشتم فقط يه توصيه بود)

5- به نظر من اين مسئله رو خيلي خيلي واسه خودتون بزرگ كردين.يه مدت اگه سعي كنين مرغ همسايه رو غاز نبينين خيلي از زيباييهاي همسرتون رو درك خواهين كرد.

aak630

خارج شده است
aak630
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 15

تشكر
اهدا شده: 4
دريافت شده: 2

« پاسخ #47 : 07 شهريور 1388,ساعت 09:07:08 »

خانوم شن آي و تاتاتخانوم ممنونم..
راستش بسياري از حرفاي شما درسته و من قبول دارم..ولي نميدونم همه مطالب رو خوندين يا نه...
مشكل ما درست بعد از اينكه ما با هم محرم شديم جونه زدو شكوفا شد...نه بعد از دو تا بچه من تمام اين مدت تحمل كردم وتحمل خواهم كرد...چون معتقدم دنيا و زيبائي هاش به اين نمي ارزه كه من بخوام يه زن جوون و دوتا بچه رو به خاطر خودم فدا كنم...فقط قصدم درد دل بود و شايد رها چاره ...اينجا هم محيط خوبيه چون هيچكس خانوم منو نميشناسه كه غيبت بشه و يا آبروي كسي به خطر بيفته وگرنه من اينجوري عيباي ناموسمو بيان نميكردم...
در مورد خودم بايد بگم اگه ببينم هر كارباعث معظل ذهني براي خانومم شده خودداري نميكنم ...نميگم هميشه براش انجام ميدم ولي تا زمان حصول اطمينان از اينكه راضي شده انجام ميدم حتي اگه اون تيپها رو از من بخواد...
البته منم تيپ فشن از ايشون نميخوام..يه تيپي مثل زنهاي جوون معمولي نسبتاً شيك پوش ...فقط همين!
اتفاقاً من آدم درون گرائي هستم زياد راجع به زنا با مرداي همكار حرف نميزنم..
اين قسمت كه موضع رو خيلي بزرگ كردم رو قبول دارم ..زياد تر از حد بهش اهميت ميدم واين يك بيماري دست خودم نيست...
فرق من با مردايي كه گفتين اينه كه درسته مردا تنوع طلبن ولي من دنبال تنوع نيستم ميخوام از حس تنوع طلبي رهائي پيدا كنم و به موضوعات مهمتري فكر كنم نه به اين چيزاي پيش پا افتاده من اگه بتونم به اين معظل فكري غلبه كنم ..بنا به موقعيت شغليم و سابغهام ميتونم آينده موفقي در پيش داشته باشم ..متأسفانه اين افكار پوچ پر پروازمو ازم گرفته!!!
خارج شده است
sissis
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 14

تشكر
اهدا شده: 12
دريافت شده: 4

« پاسخ #48 : 07 شهريور 1388,ساعت 09:42:35 »

چطوره خانمتون روبيارين توانجمن اونهم درددلهاشوبگه شايدمشكل حل بشه!
خارج شده است
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #49 : 07 شهريور 1388,ساعت 09:48:27 »

sissis عزيز اينجوري كه خانمش بدونه شوهرش در موردش چه طوري فكر ميشه سكته مي كنه

فكر كن ؟؟؟؟
نه اصلاً پيشنهاد جالبي نبود
خانم ايشون يكم تنبل فقط همين حوصله نداره پيش شوهرش به خودش برسه شايد توي مهموني خيلي هم خوب بگرده !!!
اما مهمترين چيز اينه كه برادر خوبم همسرش رو اينقدر دوست داره كه نه به جدايي نه به ازدواج دوم فكر نمي كنه و اين خيلي مهم و با ارزش وگرنه افراد ديگه با يه همچين ديدي خيلي سريع اولين نفر رو انتخاب مي كنند و به هيچ چيز ديگه هم فكر نخواهند كرد

آقاي  aak630  فقط يكم ديگه تلاش كنيد شايد به زندگي بيش از اين اميدوار بشن

aak630, علي اكبر

خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
aak630
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 15

تشكر
اهدا شده: 4
دريافت شده: 2

« پاسخ #50 : 07 شهريور 1388,ساعت 10:13:27 »

خانم sissis فرمايش شما شبيه حرف آخرين روانپزشكي بود كه پيشش بودم اونم بعد از اينكه كلي بهم شوك الكنريكي داد و نتيجه نگرفت ..پيشنهاد كرد كه خانومم رو ببرم اونجا ..راستش اون موقع نه من دوست داشتم ايشون رو ببرم پيش يه مرد غريبه و راجع به اين چيزا صحبت كنه و نه اينكه خودش راضي مي شد بره پيش روانپزشك ..ميگفت مگه من ديونم برو خودتو درمان كن...
البته پيشنهاد بدي نيست ولي دو مشكل اساسي داره يكي اينكه همونطوري كه فرزانه خانوم گفت با ديدن مطالب من ديگه ماه ها ميره توي فاز قهرو دعوا ..دوم اينكه اصلاً از اينتر نت خوشش نمياد و اهل اين كارا نيست..سوم اينكه همونطوري كه گفتم آدم مغروريه نتنها اينجا نميشه روش اثر گذاشت بلكه فكر كنم باعث بشه نصف خانوماي تالار مطلقه بشن چون همه رو از راه به در ميكنه ...(خنده)
فرزانه خانوم دارم تلاش ميكنم ...13 ساله كه دارم تلاش ميكنم..ولي ..بي نتيجه
خارج شده است
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #51 : 07 شهريور 1388,ساعت 10:21:49 »

چرا بالاخره خانم شما هم سنگ نيست البته سنگ هم مي تونه تغيير فرم پيدا كنه
اميدوارم با يه روش جديد غير ا اينهايي كه شما تا بحال امتحان كرديد اين مشكل هم حل بشه

خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
شن آي
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 6

« پاسخ #52 : 07 شهريور 1388,ساعت 14:25:29 »

سلام
آقاي aak عزيز!
يكي از روشهاش اينه كه شما بهش انگيزه بدين.حالا اين انگيزه چي ميتونه باشه شما بايد كشفش كنين چون شما بهتر از بچه هاي تالار با خانمتون آشنايي دارين.
به نظر من يه مسافرت خارج از كشور برين البته ميدونم كه اين مسافرت شما رو بدتر ميكنه :-)
لطفا" مثل سابق محكم باشين و نذارين هواهاي نفساني بهتون غلبه كنن.
خارج شده است
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 139

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63

« پاسخ #53 : 08 مهر 1388,ساعت 16:27:39 »

سلام آقای aak630 امیدوارم الان که ارسال می کنم مشکل شما حل شده باشه
در غیر این صورت من احساس می کنم شما در گفتن خواسته هاتون کمی تند رفتین . به گفته خودتان همسرتان آدم مغروریه پس باید طوری رفتار می کردید که او غرورش را کنار بگذارد و بخاطر مشکلش از شما حتی شده هم فکری بخواهد . مطمئن باشید اگر شما از این وضعیت ناراحت هستین ایشان هم بیشتر از شما عذاب می کشن . اما با شرایط به وجود آمده به قول معروف سر لج افتادن.

اول از همه به شما پیشنهاد می کنم جدا از مسائل دینی خودتان که حالا دیگه شاید کمی کمرنگ شدن دست کم یک روز وقتی از منزل بیرون می روید اینبار به زن ها و یا دختران چاق یا بد اندام نگاه کنید . و اونارو با همسرتون مقایسه کنید . خیلی از اونا از همسر شما چاق تر نیستند؟ همسر شما در مقایسه با خیلی از زن های همسالش خوش هیکل تر به نظر نمیاد ؟
اینکار را چند روز ادامه بدین . برای شروع عوض کردن ذهنیت شما خیلی مفید خواهد بود

و پیشنهاد دوم من اینه که شما باید دوباره شروع کنید . اول به مدت طولانی برای درخواستتان باید همسرتان را دوباره آماده کنید .  این کار برای شما واقعا سخته ولی اگه واقعا زندگیتونو دوست داشته باشید عملیه
با خرید یک کادو در حد توانتون شروع کنید . چیزی که واقعا همسرتون دوست داشته باشن نه مثلا یک لوازم آرایش که اونو بیشتر عصبیش کنه .  طوری رفتار کنید که این اطمینانو پیدا کنن که شما برای ایشان ارزش قائلین . هر از گاهی حتی به دروغ به همسرتون بگید که قدری لاغر شده و چقدر لباسها زیباتر نشونش می دن . یا بگید چقدر بدون آرایش زیباست و اگر آرایش کند خیلی زیباتر به نظر می رسد . هر روز با نگاه جدیدی او را ببینید نه با تفکرات قبلیتان.  اصرار کنید با شما به مهمانی هایی که زیاد آشنایی ندارن بیان . و از لباس پوشیدن او تعریف کنین. نکات مثبت اخلاقیشو بزرگنمایی کنید . خلاصه تلاش کنید که همسرتون این موضوع را باور کنن که شما برای زیبایی خودش اصرار دارین که اندامش تغییر کنه نه برای لذت خودتان.
مطمئن باشید جواب توجهات و محبتهایتان به او را خواهید دید.

امیدوارم شما این ارادرو داشته باشید . از خودتون بگذرید ، حتی یک مدت کوتاه تا همسرتون این ارادرو پیدا کنن که اونطور که شما دوست دارین باشن . چون باور کنید لاغر شدن و یا حتی چاق شدن کار خیلی سختیه.

موفق باشید
خارج شده است
صفحه: 1 2 3 [4]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :