خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12767 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: تیک تاک
صفحه: [1] 2 3   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: فشار جنسي و خود ارضايي  (دفعات بازدید: 11948 بار)
محمد(شب نشين)
گوشه نشين
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 192

تشكر
اهدا شده: 169
دريافت شده: 84

من مست مي عشقم

« : 04 شهريور 1388,ساعت 19:25:32 »

با سلام خدمت دوستان،
چند وقتيه كه از شدت فشار جنسي به خود ارضايي روي آوردم،
خوشبختانه هنوز به قدري بهش عادت نكردم كه تعداد دفعات انجامش زياد باشه،
خواهش ميكنم راهنماييم كنيد فقط نگيد ورزش و اين داستانها،
كه با وجود اينكه ورزش هم ميكنم ولي بسيار اذيت ميشم،
بيشتر از نظر ذهني ريختم به هم و بيشتر اين نياز ذهني است تا جسمي.
20 ساله هستم.هر چقدر هم خودم رو مشغول ميكنم باز اذيت ميشم.
احساس ميكنم برا ازدواج،چند سال ديگه خيلي ديره.
لطفا راهنمايي كنيد.
خارج شده است

چون چشم تو دل مي برد از گوشه نشينان
همراه تو بودن گنه از جانب ما نيست
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #1 : 04 شهريور 1388,ساعت 19:49:30 »

سلام..
دوست عزیز اینکه مدتیه اینطوری شدید طبیعی هستش و اصلا جای نگرانی نیست..
اما برای اینکه فشارش روی شما کمتر بشه توصیه میکنم از عوامل تحریک آمیز ویا فضاهایی که در ان بیشتر تحریک میشید دوری کنید.
بیشتر در جمع خانواد باشید و افکارتون رو به جاهای دیگه سوق بدید...
و یه مسئله مهم هرگز برای رفع نیاز جنسی ازدواج نکنید!(این توصیه رو جدی بگیرید)

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Designer, آمان, محمد(شب نشين)

خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
Ali Reza
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 628

تشكر
اهدا شده: 51
دريافت شده: 214

« پاسخ #2 : 04 شهريور 1388,ساعت 21:45:47 »

با عرض سلام خدمت شما دوست خوبم!
در ابتدا باید خدمت شما عرض کنم که چنين گمان نشود كه شما تنها جوانى هستيد كه چنين مشكلاتى را داشته‏ايد و داريد؛ بلكه تمام جوانان و تمام افراد هر كدام به گونه‏اى در سرار زندگى خود دچار مشكلات و سختى‏هايى هستند كه چه بسا از مشكل شما سخت‏تر باشد و با اندكى تفحص و بررسى زندگى هم سن و سالان خود در محيطهاى مختلف، به راحتى مى‏توانيد آنها را بفهميد؛ هر چند هر كسى مشكل و معضل خود را بدترين مشكل مى‏داند. علاوه بر اين، درصد بالايى از افرادى كه حتی دارای مشكل جسمانى  هستند، در سطوح بالاى علمى، سياسى، اجتماعى و فرهنگى قرار دارند و نه تنها دچار خود كم بينى و منفى بافى نمى‏شوند، بلكه در زمينه‏هاى گوناگون منشأ اثر نيز هستند و خلاقيت‏هايى دارند كه حتى افراد سالم نيز به آن موفقيت‏ها دست نيافته‏اند و با نشاط كامل و به دور از هر گونه افسردگى، زندگى موفقيت‏آميزى دست مى‏يابند.

مطمئن باشید که  خداوند به شما كمك خواهد كرد و شما را نجات خواهد داد و اين وعده الهى است كه افرادى كه در راه خدا مبارزه مى‏كنند و از فرامين الهى پيروى مى‏كنند و حريم الهى را حفظ مى‏كنند، راه‏هاى رسيدن به خوشبختى را خود خداوند به آنها معرفى خواهد كرد و در نهايت رستگارند؛ البته مشروط به اين كه صبر، مقاومت و تحمل خودتان را بالا ببريد و خسته نشويد و از رحمت الهى هرگز نا امید نشوید

در ضمن تأكيد مى‏کنم  که مشكل شما قابل حل است؛ مشروط بر اين كه آن را براى خود بزرگ و غير قابل حل تلقى نكنيد؛ زيرا بزرگ جلوه دادن مشكل، نوعى مبالغه غيرواقعى و در نتيجه، غير صحيح است. چه بسا تصورات و خيالات و افكارمنفى شما به آن دامن زده است و بايد با آن مبارزه كرد. ضرر اين تصور و غيرقابل حل تلقى كردن اين مشكل، چه بسا از ضرر اصل مشكل بيشتر باشد و مانع پيشرفت و مقابله با آن خواهد شد.
یکی از افرادی که اتفاقا  در هم سن و سال شما به این عمل مبتلا بوده  و توانسته است که این عمل را ترک کند، از تجربه اش این چنین می گوید:

" براى مبارزه با اين بلاى خانمان سوز، اول از همه سعى كردم كه با وضو باشم؛ در همه لحظه‏ها، يعنى بلافاصله بعد از باطل شدن وضو، وضو مى‏گرفتم. دوم اين كه وقتى اين افكار به من هجوم مى‏آوردند، يك استغفر الله مى‏گفتم و زود زود قرآن را باز مى‏كردم. يك بار وقتى قرآن را باز كردم، خدا اين دعا را به من ياد داد «و قل رب اعوذ بك من همزات الشياطين و اعوذ بك رب ان يحضرون؛ بگو پروردگارا از وسوسه‏هاى شياطين به تو پناه مى‏برم و از اين كه آنان در نزد من حاضر باشند به تو پناه مى‏برم». خدا شاهد است كه راست مى‏گويم. اين دو آيه را حفظ كردم و در آن لحظات بسيار بد، آنها را تند تند تكرار مى‏كردم و ذهنم را از ياد آورى آن صحنه‏ها منحرف مى‏كردم. شما هم به قرآن پناه ببر؛ زود قرآن را باز كن و مطمئن باش كه خدا با تو حرف مى‏زند. با من كه حرف مى‏زند و رابطه‏ام هم با خدا خيلى بهتر شده، انجام اين كار، خيلى سخت است؛ اما اگر در همه حالات مواظب باشى و هميشه يك قرآن همراهت باشد، كارها زود درست مى‏شود من اين مسئله را به يارى خدا پشت سر گذاشتم و اعتماد به نفسم بيشتر از گذشته شد. اين را هم بدان كه خدا هميشه با ماست و نااميدى هم اصلاً معنا ندارد. اميدوارم، نه مطمئنم كه اگر مثل من عمل كنى، زودتر از من به جواب مى‏رسى."

پس ...........دوست قدرتمندم :

1) سعى كنيد هرگز براى مدت زيادى دريك محيط تنها نباشيد و بلافاصله با بيرون آمدن از جاى خلوت و يا تماس تلفنى برقرار كردن با يكى از اقوام و دوستان و اعضاى خانواده، از تنهايى بيرون آييد.

2) بيكارى عامل ديگرى براى افكار منفى است؛ بنابراين با يك برنامه ريزى براى اوقات شبانه روزى خود سعى كيند هرگز بيكار نباشيد و اوقات فراغتتان را با برنامه‏هاى مختلف و متنوع، به خصوص فعاليت‏هاى دسته جمعى پر كنيد.

3) هميشه خود را موفق بدانيد و براى اين منظور، فهرستى از موفقيت‏هاى گذشته از ابتداى كودكى تا كنون در زمينه‏هاى مختلف هنرى ، ورزشى، علمى، تحصيلى، اجتماعى و...تهيه و هر روز آن را مطالعه كنيد؛ البته توجه به اين نكته مهم است كه همه انسان‏ها شكست‏هايى را در زندگى خود تجربه مى‏كنند و اين امرى طبيعى است و همين شكست‏ها مى‏تواند سكوى پرش براى موفقيت‏هاى بعدى انسان باشد.

4) خود را توانا و مستعد تلقى كنيد و بدين منظور توانايى‏ها و استعدادهاى مختلفى را كه داريد، براى خود يادآورى نماييد؛ نعمت‏هاى مختلف خدادادى كه اگر بخواهيد آنها را بشماريد، از شمارش آن ناتوان مى‏شويد. اينها در شما روح اميد و توان‏مندى را ايجاد خواهد كرد. باید مرتب به خود تلقین کنند که به خوبى قادرید این عادت را ترک کنید، ضمن این که به دنبال آن جاى گزین کردن یک عادت پسندیده ضرورى است.
روان شناسان مى‏گویند: براى ترک یک عادت بد، حتماً باید به سراغ عادت خوب رفت و آن را جانشین عادت بد نمود. در مورد عادات بدجنسى باید درست در همان ساعاتى که انگیزه آن در مبتلایان تولید مى‏شود، به سراغ برنامه خاصى (مانند ورزش، تفریح، رفتن پیش دوستان و بطور کلى بیرون آمدن از خلوت و تنها بوده) که براى چنین ساعاتى از قبل پیش بینى کرده اید  بروید.

5) ورزش - به خصوص ورزش دسته جمعى - را يكى از فعاليت‏هاى ضرورى و قطعى خود قرار داده، هر روز حداقل يك ساعت ورزش و نرمش كنيد. زیرا ورزش مقدار فراوانى از انرژى‏هاى بدنى و فکرى انسان را به خود اختصاص مى‏دهد و از مسائل دیگر کم مى‏کند.

6) به محض ورود افكار منفى به ذهنتان، افكار مثبت و خوشايند را جايگزين آن نماييد.

7)  خدا محورى: در هنگام بلوغ، با استمداد از احساسات مذهبى و رعایت تقوا مى‏توان شهوت را کنترل کرد. بزرگ ‏ترین قدرت براى مهار غرایز از نظر اسلام احساس مذهبى است. قرآن مجید نماز را عامل باز دارنده از گناه مى‏داند و مى‏فرماید: «نماز آدمى را از کارهاى زشت باز مى‏دارد».

خونسرد  رعایت اصل مهم حیا و عفت : نگاه نکردن به نامحرم و صحنه های تحریک کننده

9)  دقت در دوست یابى: اولین قدم‏هاى انحراف را نوجوانان به کمک دوستان ناباب بر مى‏دارند. براى پیش‏گیرى از انحرافات جنسى باید در انتخاب دوست وقت کافى صورت گیرد. به قول معروف:
ای  رفیق بگریز از یار بد       یار بد بدتر بود از مار بد
مار بد تنها تو را بر جان زند    یار بد بر جان و بر "ایمان" زند

10)  کنترل غریزه جنسى: جوان باید از ابتداى بلوغ، غریزه جنسى را به کنترل در آورد تا انحراف به صورت عادت در نیاید. کنترل از طریق: طرد افکار شیطانى، پر کردن اوقات فراغت، کنترل چشم و عدم اختلاط زن و مرد انجام مى‏گیرد. بیدار ماندن در رختخواب ممکن است زمینه ساز برخى انحرافات شود، از این رو به جوانان توصیه مى‏گردد زمانى وارد بستر شوند که به حد کافى خسته شده و آماده خواب باشند. براى این امر مى‏توان از مطالعه کتاب‏هاى مفید قبل از خواب استفاده کرد، زیرا اشتغالات فکرى اثر عمیقى در انصراف فکر از عادات و انحراف جنسى دارد، از این رو پر کردن اوقات فراغت از اهمیّت خاصى برخوردار است.

11)  یاد مرگ: یکى دیگر از عواملى که در غلبه بر شهوت نقش مهمى دارد، یاد مرگ است.
رسول اکرم(ص) مى‏فرماید: «زیاد مرگ را یاد کنید که یاد مرگ شکننده لذّات نفسانى و حایل میان تو و شهوات است».

12)  خویشتن دارى: قرآن مجید راه مقابله با طغیان غریزه جنسى را در صورت فراهم نبودن زمینه ازدواج، خویشتن دارى در امور جنسى مى‏داند و مى‏فرماید: «آن‏ها که وسیله ازدواج ندارند، باید عفت پیشه کنند تا خداوند آنان را به فضلش بى نیاز کند».
البته تسلط بر نفس و تعدیل غریزه جنسى، نیاز به مقاومت سرسختانه دارد. امام على(ع) مى‏فرماید: «شهوت‏ها و خواسته‏هاى نفسانى، بیمارى‏هاى کشنده هستند و بهترین دواى آن‏ها، صبر و پایدارى در برابر آن‏ها است».

13)  مؤاخذه و تنبیه: آدمى گذشته از همت والا، به محرک هایى نیازمند است تا نفس مایل به تنبلى و رکود را به حرکت و تلاش وا دارد و در طریق مجاهدت با نفس ثابت قدم و مقاوم گرداند. در این میان، مهم‏ترین محرّک، تنبیه و مجازات است.مجازات در برابر زیاده خواهى جنسى از ملامت شروع و سپس به مراحل شدیدتر مانند محروم کردن خویشتن از بعضى لذایذ زندگى در مدّت معیّن منتهى مى‏گردد.

14)  کم خورى: در روایات اسلامى از روزه دارى به عنوان یک عامل غلبه بر شهوت یاد شده است. پیامبر اکرم(ص) مى‏فرماید: «اى جوانان! هر یک از شما قدرت ازدواج دارد ازدواج کند و اگر قدرت ندارد، روزه بگیرد، زیرا روزه گرفتن براى کنترل شهوت مفید است».

ببخشید که طولانی شد. اما به نظرم لازم بود.........التماس دعا دارم بنده خوب خدا.

Designer, ebham, آمان, محمد(شب نشين), Diabloo

« آخرين ويرايش: 04 شهريور 1388,ساعت 21:54:15 توسط Ali Reza » خارج شده است
محمد(شب نشين)
گوشه نشين
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

من مست مي عشقم

« پاسخ #3 : 05 شهريور 1388,ساعت 02:10:06 »

ممنونم از پاسختون دوستان خوبم،
جناب عليرضا يه تشكر بسيار فراوان از شما دارم به خاطر مطالب كامل و مفيدتان،
مطمئن باشيد با به كار گيري موارد مذكور توسط شما،انشاالله كه مشكل بنده حل ميشه و تا عمر داريد به خاطر راهنماييتون براتون ثواب نوشته ميشه
همون قضيه ما تقدم و ما تاخر منظورمه،يك كار نيك رو با راهنماييتون پايه گذاري كرديد
خارج شده است

محمد(شب نشين)
گوشه نشين
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

من مست مي عشقم

« پاسخ #4 : 05 شهريور 1388,ساعت 02:12:26 »

باز هم ممنونم
خارج شده است

علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« پاسخ #5 : 05 شهريور 1388,ساعت 09:08:25 »

همه حرفاي آقاي عليرضا درست!!خيلي هم مفيد بود...ولي اگه يه بار اين كار رو انجام داده ائيد قول ميدم ديگه نميتونيد اونو كنار بزاريد...
خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
محمد(شب نشين)
گوشه نشين
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

من مست مي عشقم

« پاسخ #6 : 05 شهريور 1388,ساعت 11:44:16 »

ميگم آقاي علي اكبر نظراتت در نوع خودش جالبه ها
"ولي اگه يه بار اين كار رو انجام داده ائيد قول ميدم ديگه نميتونيد اونو كنار بزاريد..."
اصلا درسته يه همچين حرفي رو زدن؟واقعا كه عصبانی
خارج شده است

بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #7 : 05 شهريور 1388,ساعت 12:11:30 »

همه حرفاي آقاي عليرضا درست!!خيلي هم مفيد بود...ولي اگه يه بار اين كار رو انجام داده ائيد قول ميدم ديگه نميتونيد اونو كنار بزاريد...
اینجا رو ادم بهتره از یک مورچه یاد بگیره

اگه خواسته باشه از جایی بالا بره 100 بار هم زمین بیفته باز سعی خودشه میکنه تا بالاخره موفق بشه

Designer, *sara*

خارج شده است
Ali Reza
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 06 شهريور 1388,ساعت 11:15:41 »

سلام برادر عزیزم Mohammad p جان!
امیدوارم که حالتون خوب باشه. از ابراز لطف و محبت شما بسیار ممنون و سپاسگذارم.

این وظیفه ی هر انسانی هست که در حد توانش به دیگران کمک کنه. اونچه رو که من براتون نوشتم، فقط از باب وظیفه بود. امیدوارم تونسته باشم کمکی هر چند کوچیک برای شما انجام داده باشم و شما بتونید اون موارد رو بکار بگیرید و در این راه هم از خدا کمک بخواید و إن شاء الله نتیجه ی مثبت و خوبی بگیرید. چون خود خداوند وعده داده که:
. از شما حرکت، از خدا هم برکت. آخه خودش در قرآن گفته:

« و الذینَ جاهَدوا فینا لَنَهدیَنَّهُم سُبُلَنا  ....... عنکبوت/69 » ........... و آنها که در راه ما با خلوص نیت جهاد کنند، قطعا به راه های خود، هدایتشان خواهیم کرد...........!!!!!!

پس ما باید شروع کنیم، خود خدا برکاتش رو از زمین و اسمون برامون میفرسته و وقتی که خدا پشتیبان کسی باشه ..................

همیشه توکلتون به خدا باشه و هیچ وقت از لطف او، مخصوصا در این ماه مبارک رمضان، ناامید نشید. ماه رمضان فرصت خوبی است برای شروعی دوباره. برای خودسازی.

ان شاء الله لطف بی کران خداوند شامل حالتون بشه و با تلاش در راه رضایت خداوند، برکات زیادی در زندگی نصیبتون بشه.

ما رو از نتیجه کارتون بی خبر نزارید و اینجا در کنار دوستان، تا جایی که از دستتون برمیاد، به دیگران کمک کنید.
التماس دعا

محمد(شب نشين)

خارج شده است
jojo
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 158

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 73

« پاسخ #9 : 06 شهريور 1388,ساعت 14:58:36 »

ببخشید برای رفع نیاز جنسی شما میگید ایشون باید چی کار کنن؟؟؟؟؟
خارج شده است

كاش دوستي آدمها مثل رفاقت چشم و دست بود وقتي دست زخم ميشه چشم گريه ميكنه  وقتي چشم گريه ميكنه دست اشكاشو پاك ميكنه
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 07 شهريور 1388,ساعت 10:26:13 »

محمد جان از نظرات من ناراحت نشو من آدم واقع نگري هستم...اگه بتونم كمكي كنم ميكنم ولي آنچه از واقعيت اگه به ذهنم باشه هم بيان ميكنم قصدم اذيت ، و يا آزار كسي نيست...
خارج شده است

علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 07 شهريور 1388,ساعت 10:29:56 »

ضمناً ايني كه گفتم مبناي علمي داره ...حتي بسياري از افراد متأهل كه سابقه خود ارضائي داشتن در زمان تأهل هم اين كار رو انجام ميدن....
خارج شده است

Ali Reza
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 07 شهريور 1388,ساعت 16:17:32 »

محمد جان از نظرات من ناراحت نشو من آدم واقع نگري هستم...اگه بتونم كمكي كنم ميكنم ولي آنچه از واقعيت اگه به ذهنم باشه هم بيان ميكنم قصدم اذيت ، و يا آزار كسي نيست...
ضمناً ايني كه گفتم مبناي علمي داره ...حتي بسياري از افراد متأهل كه سابقه خود ارضائي داشتن در زمان تأهل هم اين كار رو انجام ميدن....
دوست عزیز!
چقدر خوبه که هیچ وقت نور امید رو از کسی نگیریم. شاید امید، تنها دارایی یه نفر باشه و همیشه سعی کنیم که صحبتهامون رو با ارائه ی دلیل و مستند بیان کنیم و در کنارش یادمون باشه که اراده و خواست خداوند فوق همه ی مباحث علمی هست و خداوند هیچ کس رو  که در راهش قدم برداره رو تنها نمیزاره. 

محمد(شب نشين)

« آخرين ويرايش: 07 شهريور 1388,ساعت 16:25:38 توسط Ali Reza » خارج شده است
محمد(شب نشين)
گوشه نشين
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

من مست مي عشقم

« پاسخ #13 : 15 شهريور 1388,ساعت 19:46:12 »

خوب،
همونطور كه به دوست عزيزم جناب عليرضا قول داده بودم اومدم تا يه سري از تجربياتم رو براتون بگم اميدوارم مفيد واقع بشه،
اون دو آيه اي كه دوست عزيزمون معرفي كردند واقعا معجزه ميكنه،
جدا از حفظ كردنش پيشنهاد ميكنم در وضو بگيريد و آن را در كاغذي تميز نوشته و در كيفهاي مخصوص قرار داده و با خودتون حمل كنيد،
واقعا خداوند شما رو از شر شياطين حفظ ميكند،
مداومت كنيد به خواندن آيت الكرسي،
از خوراكيهاي ترش به كرات استفاده كنيد،
همونطور كه بارها بهش اشاره شده،هيچ وقت در خانه تنها نمانيد،
صبح زود از خواب بيدار شيد و ظهر نخوابيد تا شب بدون افكار آلوده با خستگي هر چه تمام تر به خواب بريد،
ديگه عرض ميشه كه يك سري داروها هم هست كه خود به خود ميل جنسي رو كم ميكنه نظير آرامبخشها ولي به هيچ وجه خودسرانه آنها رو مصرف نكنيد كه بجاش يك عمر پشيماني داره،
از طرفي بهش معتاد ميشيد و از طرفي به خاطر يك اشتباه به يك بيمار رواني تبديل ميشيد كه ديگه بايد از اون به بعد قرص مصرف كنيد تا مثل قبلتون عادي زندگي كنيد،
ببنينيد من در اين مورد آخر هشدار دادما بعدا نگيد نگفتي كه همه شاهد هستند من هشدار دادم و عواقبش رو گفتم.

Ali Reza

خارج شده است

Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #14 : 16 شهريور 1388,ساعت 04:52:06 »

ببخشید برای رفع نیاز جنسی شما میگید ایشون باید چی کار کنن؟؟؟؟؟
شما فکر میکنید هدف اصلی ازدواج رفع نیاز جنسیه؟
من میگم بخاطر رفع نیاز جنسی ازدواج نکنید!
حالا یه سوال از شما دارم آیا بدلیل رفع این نیاز(فقط برای ارضا این نیاز) باید ازدواج کرد؟
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
صفحه: [1] 2 3   بالا
چاپ صفحه
پرش به :