خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: بی میلی شوهرم به رابطه زناشویی  (دفعات بازدید: 6878 بار)
rosha kamali
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 57

تشكر
اهدا شده: 6
دريافت شده: 3

« : 04 شهريور 1388,ساعت 22:47:15 »

دوستان عزیز سلام

حدود 5 سال از ازدواجم میگذره.در طول این مدت مشکلات مختلفی با شوهرم داشته ام.شوهر من در پی هر مشکلی عادت به قهر و سکوت طولانی داره  و در این

مدت رابطه جنسی برقرار نمی کنه  .تا قبل از این دفعه آخر:بعد از مدتی که معمولا طولانی هم بود (مثلا 2 ماه یا چند هفته یا کمتر)هر وقت میخواست آشتی کنه با

برقراری رابطه جنسی این کار رو می کرد و بعد روال زندگیمون از طرف او عادی می شد.

اما این دفعه بعد از گذشت 2 ماه و نیم با شرط و شروط گداشتن آشتی کرد و  حرف زد ولی بعد از گذشت 3 هفته از اون هیچ رابطه ای برقرار نکرد و بعد از گله من از

طریق SMSچند روز بعد این اتفاق افتاد.برای من خیلی جالبه که در طول این 3 ماه چطور شوهر من اصلا به رابطه جنسی نیاز پیدا نکرده که بعد از آشتی کردن هم

تمایلی نداشت؟

شوهر من کسی بود که در دوران عقد به قول خودش بسیار گرم بود و در این مورد فعال.ولی بعد از عروسی کم کم از یه آدم گرم به یه آدم خیلی سرد تبدیل شد .و این

مساله برای من هم مشکل سازه و هم دردناک.نمیدونم چه کنم؟لطفا راهنماییم کنید
خارج شده است
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #1 : 04 شهريور 1388,ساعت 22:54:36 »

سلام...
بهتره در مورد این مشکل اخری که داشتید بیشتر توضیح بدید چی باعث شد که قهر کنید و برای شروع مجدد چرا و چه شرط هایی گذاشته؟
آیا شما خودتون مشکلی دارید؟
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
rosha kamali
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 04 شهريور 1388,ساعت 23:07:35 »

دوست عزیز

شوهر من آدم خودخواه و مغروریه که همه کارهای خودش رو همیشه درست میدونه و همیشه علت همه مشکلات رو از طرف من میدونه.در صورتی که خدا شاهده خودش مشکل سازی میکنه و دلیل همه مشکلاته.سر هیچ و پوچ  مشکل ایحاد میکنه.

شاید جالب باشه براتون ولی من اصلا نباید از شوهرم هیچوقت و در هیچ شرایطی بپرسم کجا میری یا کی میای یا کجا بودی وامثال این.....

یکی از شرط هایی که این دفعه دوباره تکرار کرد این بود.یعنی اصلش این بود و من مجبور شدم دوباره تایید کنم.هر چند قبل از این هم رعایت می کردم.

همیشه او قهر میکنه و خدا میدونه مقصر هم در اکثر موارد خودشه.

نمیدونم منظورتون از اینکه من مشکلی دارم چیه؟

خارج شده است
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 239

تشكر
اهدا شده: 378
دريافت شده: 151

« پاسخ #3 : 04 شهريور 1388,ساعت 23:19:13 »

آیا شما تا حالا درباره پیشنهاد رابطه ( وقتی از طرف ایشون بوده ) به ایشون خرده گرفتید ؟ مثلاً : " الان نه ..." ، " حوصله ندارم ..." ، " این جوری دوست ندارم ... " ؟
خودتون فکر می کنید ممکنه در اوایل که ایشون گرم بودن شما چنین برخوردی با ایشون کرده باشید و حالا ایشون در حال لجبازی با شما باشه ؟
خارج شده است

لطف که از حد بگذرد     نادان گمان بد برد
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #4 : 04 شهريور 1388,ساعت 23:28:37 »

سلام..
راستش کم شدن رابطه جنسی دلایل زیادی میتونه داشته باشه... اگه خوش بینانه به مسئله نگاه کنیم مشکلی نمیتونه باشه البته زمانی میتونیم بطور قطع بگیم که شناخت کافی نسبت به همسر شما داشته باشیم.
اگر شوهر شما آدم مغروریه در واقع شروع نکردن رابطه جنسی از طرف اون یه امر طبیعیه چون مغروره چون صفتش اینه و غرور در رابطه جنسی هم تاثیر زیادی داره بخصوص بین زن و شوهر ...چون باور داره که همسرش همیشه در اختیارشه!
حالا ما اصلا کاری با این موضوع نداریم..
الان مهم اینه که چرا قهر های شما اینقدر طولانیه از نظر من قهر بیشتر از 2 روز خیلی طولانی و غیر طبیعی به نظر میرسه..
مورد بعدی هم باید بگم خیلی طبیعی به نظر نمیرسه که واقعا 3 ماه یک مرد با زنش نزدیکی نداشته باشه ! همونطور که گفتم دلایل زیادی داره.....مثلا:
اعتیاد..
داشتن ارتباط جنسی خارج از منزل(با شخص دیگه)
یا مثلا باب میل نبودن همسر
مشغله فکری و کاری...
ضعف جسمانی که منجر به ناتوانی جنسی میشه.
باید بررسی بشه ببینیم که مشکل از چیه!
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 04 شهريور 1388,ساعت 23:30:18 »

سعی کنید هندونه زیر بغل شوهرتون بدید! منظورم این نیست که بهش دروغ بگید ولی آدم مغرور دوست داره تعریف و تمجید بشنوه و اونوقته که به طرف مقابل باج میده ! و اینکه ایشون دوست نداره شما سین جینش کنید اینه که :
1 - ایشون یادنگرفتن که زنها نیاز به صحبت و سین جین دارند .
2 - شما هم فراموش کردید مردها دوست ندارند جواب پس بدند و دوست دارند حرف های شما رو بشنوند .
خارج شده است

rosha kamali
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 05 شهريور 1388,ساعت 00:45:21 »

toussi عزیز

نه هیچوقت من از رابطه کناره گیری نکردم.حتی قبلا در این مورد که ایشون در این زمینه راغب نیستند با ایشون صحبت میکردم.

Diabloo  عزیز

بله.واقعا هم به نظرم عجیبه که مردی 3 ماه مایل به برقراری رابطه جنسی با زنش نباشه.همونطور که گفتم من با smsهفته پیش به ایشون سردیش رو بعد 3 ماه مطرح کردم که در جواب با smsگفت به خاطر مشکلاتی که با هم داشتیم این روی احساسش تاثیر گذاشته.منظورش قهر 2 ماهه بود.

من به دلیل بی میلی ایشون شدیدا بهش مشکوکم که با کسی در ارتباط باشه اما متاسفانه نمی تونم بفهمم که رابطه ای هست یا نه و از این موضوع عذاب می کشم

خارج شده است
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 05 شهريور 1388,ساعت 01:00:46 »

تا وقتی مدرک ندیدید به ایشون گمان بد نبرید . به نظرم در احساسات و عواطف ایشون دنبال علت بگردید.
موفق باشید.
خارج شده است

علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« پاسخ #8 : 05 شهريور 1388,ساعت 09:25:11 »

جالبه توي خونه ما موضوع كاملاً بر عكسه!!!!...هي ميگن خدا نجار خوبيه!!!..
خانوم من هم وقتي قهر ميكنه ماه ها طولش ميده و با كلي شرط و شروط آشتي ميكنه...
من فكر ميكنم همش ذاتيه ...اين قشر از آدما اصلاً نيازي به رابطه برقرار كردن ندارن ...به قول يكي از كاربرا اي كاش قبل از ازدواج يه تست ميل جنسي هم ميگرفتن...
به هر جهت بنا به تجربه عوامل زيادي هم از سوي زن باعث تحريك ميشه كه شايد كمكتون كنه...
مثلاً نوع لباس پوشيدن...ميتونه باعث سرحال آودنشون بشه ...نوع غذا...عطر...تنوع در رفتار جنسي...
اگه بازم تغيير نكرد ..يا بيرون كاراشو انجام ميده..(ايشالله اينجوري نيست)..يا كلاً بر خلاف گفته هاش ذاتش سرده..
خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
rosha kamali
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 05 شهريور 1388,ساعت 13:10:40 »

علی اکبر عزیز

من همیشه سعی می کنم توی خونه مرتب باشم.آرایش داشته باشم ولباس باز بپوشم و...

ولی متاسفانه فایده نداره
خارج شده است
rosha kamali
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 07 شهريور 1388,ساعت 18:13:12 »

دوستان عزیز
مصرف مواد مخدر چقدر روی میل جنسی میتونه تاثیر داشته باشه؟البته شوهر من چیزی مصرف نمی کنه(تا اونجا که من میدونم)ولی میخوام ببینم مثلا اگه تفننی تریاک مصرف کنه میدونید تاثیری در این مساله داره یا نه؟
خارج شده است
مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91

« پاسخ #11 : 07 شهريور 1388,ساعت 19:00:12 »

سلام rosha kamali

تا اونجايي كه من ميدونم مواد مخدر ميل جنسي رو كاهش ميدن ولي فكر نميكنم به اين اندازه.

بعضي ها رابطه جنسي رو يك نوع عشقبازي ميدونن ولي منظور از عشقبازي آيا فقط دوست داشتنه يا نه صرفا واسه ارضا شدن.

اينو گفتم چون فكر ميكنم مثلا به خاطر يك اشتباه كوچيك،يك دلخوري يا بحث و دعوا بعضي از آدما واسه تنبيه كردن همسرشون رابطه جنسي خودشون رو تا مدتي با اون قطع ميكنن. كار درستي نيست چون اونوقت اين موضوع از هر چيز ديگه تو زندگي مهمتر ميشه،البته نه اين كه مهم نباشه.

ولي خانمي سعي كن مثبت فكر كني به اين فكر نكن كه يك رابطه ديگه اي واسههمسرت بوجود اومده به اين فكر كن كه شايد اتفاقي واسش افتاده.اصلا چرا شما سعي نمي كني با همسرت رودرو درباره اين موضوع صحبت كني اين بهترين كاره.

همه اينا نظرام بود
خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
سحر باران
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 154

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 38

« پاسخ #12 : 08 شهريور 1388,ساعت 10:25:33 »

به نظر من که که با همسرتون رودرو صحبت کنید اگر بازم نشد دیگه باید به فکر دیگه ای باشید و حداقل یواشکی تحت نظرش بگیرید البته امیدوارم با همون صحبت درست بشه.
خارج شده است
roshi
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #13 : 18 شهريور 1388,ساعت 12:16:34 »

شوهر منم میل جنسی کمی دارد یعنی اصلا به سکس فکر نمیکنه
خارج شده است
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 18 شهريور 1388,ساعت 12:25:17 »

من وقتی از دست همسرم ناراحتم یا اون از دست من ناراحته ، من سمت س.ک.س نمیرم چون اگه برم رابطه فقط جسمی میشه و ممکنه همسرم فکر کنه ازش سوء استفاده میکنم . سعی می کنم اول مشکلاتمونو حل کنم و وقتی همه چیز رو به راه شد و با هم خوب شدیم س.ک.س کنم . این مسئله تا حالا شده که به یک ماه هم رسیده !
حالا نمیدونم ربطی به مشکل شما داشت یا نه ؟ ....
خارج شده است

صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :