مهم ترین دلیل سردی مردا نسبت به زنا بعد از دوران نامزدی چنتا دلیل میتونه داشته باشه !
معمولا هم خانوما و هم آقایون دوران نامزدی بابت مسائلی ؛ به نظافت، پوشش و آرایش خود خیلی بیشتر از دوران بعد نامزدی اهمیت میدن. مهمترین دلیل سردی مرد نسبت به خانوم، مشکل نظافت زن میتونه باشه ! البته مشکل نظافت نه اون نظافت کلی . یه چیزائی هست که خیلی جزئی هست ولی برای مرد خیلی مهم. حتی میتونه مردو از اوج شهوت به صفر برسونه. و تکرار این عمل یعنی سردی جنسی. معمولا اگر شوهرتون دوست دارن بعد حمام و یا حین حمام باهات نزدیکی کنن پس مطمئن باشید همون مشکل نظافت جزئی هست.
یه عامل مهم دیگه ، این خواستن س.ک.س هست. ایشون هم دوست دارند شما شروع کننده ی س.ک.س باشی. خیلی راحت با یه لباس س.ک.سی و آرایش خوب و تو یه فرصت مناسب میتونی کارتو شروع کنی
اینا رو از جائی نقل قول نمی کنم. مشکل منم هست. بعد نامزدی این مشکلارو دارم خودم. و چون عادتم عینا شبیه عادت همسرتونه پس شاید بهتر بتونم ایشونو درک کنم. منم بابت مسائل خیلی کوچیک خیلی زود قهر می کنم. و حتی میتونه این قهر کردنم مدت ها زمان ببره.
نمیخوام یه طرفه قضاوت کنم. ولی مشکلات س.ک.سی فقط متوجه آقایون نیست. یه مواردی هست که اگه زن اینارو رعایت نکنه باعث ماهها دوری مرد از زن خواهد شد. اینا برای من اتفاق افتاده بازم میگم نقل قول نیست.
من فكر كنم خيلي خوب باشه كه همونطور كه خانمها خيلي صادقانه تجربياتشونو در اختيار دوستاي مذكر توي اين سايت ميگذارن ، آقايون هم باز تر صحبت كنن ، چه اشكالي داره
واضح تر بگيد اون ايراداتي كه ميتونه كاري كنه مرد مدتها به سمت همسرش نره چيه؟
چه موارديست كه اگه زن رعايت نكنه ماهها اين دوري طول ميكشه؟
توي اين مدت احساس آقايون چيه؟ با حس ميل جنسي اشون چطور كنار ميان؟
و خييلي سوالهاي ديگه دارم كه اگه لطف كنيد و بتونيد پاسخ بديد ممنون ميشم و ترجيح ميدم توي اين تاپيك نباشه من يه تاپيك دارم كه شايد بهتر باشه ادامه بحث رو اونجا داشته باشيم
ممنون
http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,6432.0.html