خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: بی میلی شوهرم به رابطه زناشویی  (دفعات بازدید: 6878 بار)
ARTIN_35
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 122

تشكر
اهدا شده: 57
دريافت شده: 37

« پاسخ #15 : 23 شهريور 1388,ساعت 01:20:20 »

با سلام بقول یه بنده خدایی میگفت زن ادم بعد از 3  4 سال میشه خواهر ادم.همه بعد از گذشت مدتی همسرشون براشون عادی میشه و اون داغی اولیه رو نداره این طبیعیه مخصوصا اگه تو زندگی مشکلاتی هم پیش بیاد اینکه مغروره تو رختخاب معنی نداره حالا برای اینکه این یکنواختی از بین بره باید تنوع ایجاد کنید البته این مشکل شما نیست مشکل اکثر جووناست که در مورد مسائل جنسی اطلاعاتی ندارن و جایی هم اموزش داده نمیشه فقط به فیلمهای پورنو بسنده میکنند که بزرگترین اشتباه برای اموزشه برای تحریک چیز خوبیه ولی برای اموزش اصلا مناسب نیست احتمالا همسر شما هم اطلاعاته کافی ندارن وگرنه ناز کشیدن زن جزء نیازهاشه شما سعی کنید در رابططون حالات قبلی رو تکرار نکنید از روشهای فانتزی استفاده کنید حتی برای تحریکش از فیلمهای پورنو هم میتونید استفاده کنید الفاظ محرک بکار ببرید تا جایی که ایشون از این نزدیکی لذت کافی ببره و براش تازگی داشته باشه

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Tatsu, Designer

خارج شده است
Tatsu
تاتسو
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 31

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 33

هی فلانی! زندگی شاید همین باشد . . . . .

« پاسخ #16 : 28 شهريور 1388,ساعت 11:56:05 »

مهم ترین دلیل سردی مردا نسبت به زنا بعد از دوران نامزدی چنتا دلیل میتونه داشته باشه !

معمولا هم خانوما و هم آقایون دوران نامزدی بابت مسائلی ؛ به نظافت، پوشش و آرایش خود خیلی بیشتر از دوران بعد نامزدی اهمیت میدن. مهمترین دلیل سردی مرد نسبت به خانوم، مشکل نظافت زن میتونه باشه ! البته مشکل نظافت نه اون نظافت کلی . یه چیزائی هست که خیلی جزئی هست ولی برای مرد خیلی مهم. حتی میتونه مردو از اوج شهوت به صفر برسونه. و تکرار این عمل یعنی سردی جنسی. معمولا اگر شوهرتون دوست دارن بعد حمام و یا حین حمام باهات نزدیکی کنن پس مطمئن باشید همون مشکل نظافت جزئی هست.

یه عامل مهم دیگه ، این خواستن س.ک.س هست. ایشون هم دوست دارند شما شروع کننده ی س.ک.س باشی. خیلی راحت با یه لباس س.ک.سی و آرایش خوب و تو یه فرصت مناسب میتونی کارتو شروع کنی

اینا رو از جائی نقل قول نمی کنم. مشکل منم هست. بعد نامزدی این مشکلارو دارم خودم. و چون عادتم عینا شبیه عادت همسرتونه پس شاید بهتر بتونم ایشونو درک کنم. منم بابت مسائل خیلی کوچیک خیلی زود قهر می کنم. و حتی میتونه این قهر کردنم مدت ها زمان ببره.

نمیخوام یه طرفه قضاوت کنم. ولی مشکلات س.ک.سی فقط متوجه آقایون نیست. یه مواردی هست که اگه زن اینارو رعایت نکنه باعث ماهها دوری مرد از زن خواهد شد. اینا برای من اتفاق افتاده بازم میگم نقل قول نیست.

علي اكبر, Designer

خارج شده است

Sev, Sevil
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #17 : 28 شهريور 1388,ساعت 12:28:47 »

مهم ترین دلیل سردی مردا نسبت به زنا بعد از دوران نامزدی چنتا دلیل میتونه داشته باشه !

معمولا هم خانوما و هم آقایون دوران نامزدی بابت مسائلی ؛ به نظافت، پوشش و آرایش خود خیلی بیشتر از دوران بعد نامزدی اهمیت میدن. مهمترین دلیل سردی مرد نسبت به خانوم، مشکل نظافت زن میتونه باشه ! البته مشکل نظافت نه اون نظافت کلی . یه چیزائی هست که خیلی جزئی هست ولی برای مرد خیلی مهم. حتی میتونه مردو از اوج شهوت به صفر برسونه. و تکرار این عمل یعنی سردی جنسی. معمولا اگر شوهرتون دوست دارن بعد حمام و یا حین حمام باهات نزدیکی کنن پس مطمئن باشید همون مشکل نظافت جزئی هست.

یه عامل مهم دیگه ، این خواستن س.ک.س هست. ایشون هم دوست دارند شما شروع کننده ی س.ک.س باشی. خیلی راحت با یه لباس س.ک.سی و آرایش خوب و تو یه فرصت مناسب میتونی کارتو شروع کنی

اینا رو از جائی نقل قول نمی کنم. مشکل منم هست. بعد نامزدی این مشکلارو دارم خودم. و چون عادتم عینا شبیه عادت همسرتونه پس شاید بهتر بتونم ایشونو درک کنم. منم بابت مسائل خیلی کوچیک خیلی زود قهر می کنم. و حتی میتونه این قهر کردنم مدت ها زمان ببره.

نمیخوام یه طرفه قضاوت کنم. ولی مشکلات س.ک.سی فقط متوجه آقایون نیست. یه مواردی هست که اگه زن اینارو رعایت نکنه باعث ماهها دوری مرد از زن خواهد شد. اینا برای من اتفاق افتاده بازم میگم نقل قول نیست.

من فكر كنم خيلي خوب باشه كه همونطور كه خانمها خيلي صادقانه تجربياتشونو در اختيار دوستاي مذكر توي اين سايت ميگذارن ، آقايون هم باز تر صحبت كنن ، چه اشكالي داره
واضح تر بگيد اون ايراداتي كه ميتونه كاري كنه مرد مدتها به سمت همسرش نره چيه؟

چه موارديست كه اگه زن رعايت نكنه ماهها اين دوري طول ميكشه؟

توي اين مدت احساس آقايون چيه؟ با حس ميل جنسي اشون چطور كنار ميان؟

و خييلي سوالهاي ديگه دارم كه اگه لطف كنيد و بتونيد پاسخ بديد ممنون ميشم و ترجيح ميدم توي اين تاپيك نباشه من يه تاپيك دارم كه شايد بهتر باشه ادامه بحث رو اونجا داشته باشيم

ممنون

http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,6432.0.html

Kourosh, *sara*, Tatsu, Designer

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
Tatsu
تاتسو
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #18 : 28 شهريور 1388,ساعت 13:16:12 »

با نهایت احترام به درخواست شما ، با توجه به اینکه مشکل فوق ، ناراحتی دوست عزیزمون هست بهتره تو این بحث گنجانده بشه.
من فقط تجربیات خودمو در این پست میذارم . با سایر مقالات کاری ندارم .

موارد ی که باعث دوری چند هفتگی من از س.ک.س شده موارد جزئی هست که شاید بهشون زیاد اهمیت نمیدیم.

1.من عاشق لب های شریک جنسی ام هستم. (نمیگم همسرم بابت مسائلی...) ولی متاسفانه برخی از زنان با مشکلی به نام خوردن لبا هاشون و یا کندن اونا مواجهن. وقتی می بینم یه لایه ی کوچیک پوسته بر روی لبای طرف نقش بسته، عمرا نمیتونم لب بهشون بزنم. البته شاید برخی دوستان بگن اگر یه کسی رو دوست داشته باشیم اینا اهمیتی نداره. بله اهمیت نداره برای بار اول، دوم و سوم و ... ولی رفته رفته تاثیر داره. خیلی هم تاثیر زیاد !

2. من خودم از استفاده ی بیش از حد خوشبو کننده ها متنفرم. سعی کنید شما خانوما عطر، ادکلن، کرم، رژ لبی استفاده کنید و یا خریداری کنید که شوهرتون با خبر نشه یعنی اینکه خودتون انتخاب کنید . به این منظورکه برای طرف س.ک.سی تون این بو تازگی داشته باشه. نه اینکه یه ساله دارید از این خوشبو کننده استفاده می کنید. معمولا عطر هاو یا رژها قیمت بالائی هم ندارند. عطر یه 1000 تومنی و رژ هم که نمیدونم.  متاسفانه شریک جنسی من به این مورد بها نمیده. از خوشبو کننده ی واحدی استفاده می کنه در طول این مدت. و این رفته رفته برای من تاثیر خوبی نداشته. اینم یادتون باشه یه مدتی همین خوشبو کننده برای من یه محرک جنسی بود. الان شده عکس اون.

3. من خودم پوشش جدی دارم . نه اسپرت و نه رپ و ... خیلی هم به پوشش سنگین اهمیت میدم0همیشه کت و شلوار, حتی اگر برای خرید یه چیزی برم سر کوچه ) . ولی این به این معنی نیست که دوست دارم طرفم نیز پوشش سنگین (رنگش) داشته باشه. البته نه بیرون. داخل خانه منظورمه. مردا اکثرا دوست دارن طرفشون لباس زیر رنگ به رنگی داشته باشه. اگر یه زنی با لباس زیر رنگ به رنگ ببینم عمرا نمیتونم از ذهنم خارج کنم و احساسمو بهش پنهون کنم. هر چیزی و هر کسی هم باشه در هر قبافه ای. یه مورد مهم در مورد لباس های زیر اینکه نرم باشن. استفاده از شلوار لی تو خوونه بشدت خواست س.ک.سی منو تعدیل خواهد کرد.
و یادتون نره. من و اکثرا دوستام یه کشش عجیبی به رنگ های صورتی و فسفری و سفید داریم. خیلی برامون محرکه.

4.  همیشه مو های اطراف آلت تناسلیتان را کامل ( اصطلاحا سه تیغ ) نزنید، تکرار می کنم نزنید. چند دلیل هم داره. اولیش همینه که باعث رویش نا منظم موهای واژن خواهد شد. دوم دلیل مهم که میتونه تاثیر داشته باشه روی س.ک.س اینکه اصلاح سه تیغ باعث رویش جوش های هر چند کوچیک در زیر موهای اصلاح شده میشه و یه سرخی نا همگون و نا خوشایند در جای جای محل مورد نظر. به اصلاح فرم و شکل دهید. مثلا لنگری و خطی و .... یه مدت اصلا فقط بغل هاشو اصلاح کنید و اجازه بدبد بالای محل پر مو باشه. خلاصه اینکه از یکنواختی در بیاد. و خواسته و اخلاق خودمو هم اضافه کنم نمیدونید چقدر تحریک میشم ( و میشن مردا ) وقتی مبیبینم که طرف جنسی یه فرم قشنگی به موهای روی آلتش داده.

5. اجازه ندید شوهر همیشه فاعل و نقش اول س.ک.س رو داشته باشه. خودتون 50 % در صد س.ک.س ها رو مدیریت کنید. شروع کنید . خودتون هم به پایان برسونید. اجازه ندید همیشه و کلا مردتون ارضا بشه. وقتی که شما شروع کننده ی س.ک.سید نذارید ارضا بشه. بین س.ک.س یه مدت استراحت س.ک.س.ی بدید. مثلا کلا ول کنید عمل دخوول را برید سراغ لیس ... تا یه مدتی طول بکشه. بعد یه هو یه بهانه ای بیارید و کلا س.ک.س رو تعطیل کنید. مطمئن باشید مطمئن باشید اینو 100% با اطمینان میگم. فردای اون روز یا چند روز دیگه چنان با شهوتی میاد جلو که خودتون هیچ وقت تصورشو نمی کردید. مثل اولین س.ک.س.تون که یادتون میاد چقد رمانتیک و جذاب و به یاد ماندنی بود ....

... موارد مهم دیگه ای هم هست. بخاطر اینکه نمیخوام زیاد طولانی شه قسمتی از اونا رو درج کردم. اگر به نظر دوستان مفید و جالب توجه بود؛ حتما بگید تا ادامه را نیز اضافه بکنم.

rosha kamali, *sara*, *elham*

خارج شده است

Sev, Sevil
ARTIN_35
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 122

تشكر
اهدا شده: 57
دريافت شده: 37

« پاسخ #19 : 29 شهريور 1388,ساعت 00:25:04 »

تاتسوی عزیز ممنون از توضیحاتت ولی مورد 3و4 کاملا سلیقه شخصیه شماست رنگ قرمز تحریک کننده ترین رنگه مخصوصا لباس زیر در مورد موهای اطراف واژن من کاملا عکس شما فکر میکنم در بقیه موارد موافقم

Tatsu

خارج شده است
Tatsu
تاتسو
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #20 : 29 شهريور 1388,ساعت 11:29:11 »

آره خب گفتم که سلایق متفاوته. ولی اصل موضوع یکی هست که باید بهش توجه کرد. بالای مطلب هم نوشته ام " من فقط تجربیات خودمو در این پست میذارم . با سایر مقالات کاری ندارم . "
خارج شده است

Sev, Sevil
ebrahim
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 150

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 40

« پاسخ #21 : 30 شهريور 1388,ساعت 08:17:36 »

آقاي تاتسوي عزيز سلام ميتونم بپرسم اين عكسي كه مربوط به پيامهاتونه ، عكس واقعي خودتونه؟
خارج شده است

دوستان تلاش کنیم در لحظه لحظه زندگی مان انسان معتدلی باشیم
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #22 : 30 شهريور 1388,ساعت 10:48:49 »

اینو تو پیغام خصوصی باید می پرسیدین...

*sara*, black_rose

خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
rosha kamali
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 57

تشكر
اهدا شده: 6
دريافت شده: 3

« پاسخ #23 : 30 شهريور 1388,ساعت 12:00:21 »

دوستان عزیز

ممنونم که به مشکلم توجه کردید و پاسخ دادید.من در اکثر مواقع سعی کردم که توی خونه مرتب باشم.همیشه تمیز و تا جای ممکن آراسته.تا جای ممکن لباسهای متنوع بپوشم و....

اما متاسفانه فکر می کنم شوهرم دوستم نداره و برای همین علاقه ای به این رابطه با من نداره.در این مورد کاری هم از دستم بر نمیاد.چون گفته به هیچ وجه دوست نداره در این مورد حرف بزنم.گله ای کنم و درخواستی کنم.
و اصلا دوست نداره که من شروع کننده باشم.

متاسفانه فکر می کنم که هیچ کشش جنسی در شوهرم نسبت به من وجود نداره.1 ماه می گذره و با اینکه مشکلی با هم نداریم ولی او کوچکترین حرکتی به سمت من نداشته.در یکی دوبار رابطه جنسی آخرمان هم آنقدر سرد بوده و این اتفاق به سرعت هر چه تمام انجام شده که من اصلا لذت نبردم.
مدتهاست حتی در موقع رابطه جنسی 1 بار هم منو نبوسیده.در آغوش نگرفته و....

با این شرایط احساس خیلی خیلی بدی دارم و ظاهرا کاری از دستم بر نمیاد.چون شوهرم منو خلع سلاح کرده.
خارج شده است
chashmhayash
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

تشكر
دريافت شده: 1

« پاسخ #24 : 29 مهر 1388,ساعت 23:31:36 »

دوستان به من کمک کنید. ناراحت افکار متشنج جنسی
خارج شده است
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #25 : 29 مهر 1388,ساعت 23:53:52 »

یه تاپیک جدا بزن تو بخش جنسی
مطمئن باش به دادت میرسیم..
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
obos
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 4

تشكر
دريافت شده: 0

« پاسخ #26 : 30 مهر 1388,ساعت 00:04:45 »

من هم به نوعی مشکل شما رو دارم فقط خدا رو شکر این بحث قهر کردن رو نداریم. درکتون می کنم که چقدر سخته.
خارج شده است
wintersun77
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 34

تشكر
دريافت شده: 14

« پاسخ #27 : 04 آبان 1388,ساعت 22:15:26 »

من مردم ولي راستش اصلاً معني سردي و بي ميلي جنسي رو نمي تونم درك كنم. آخه چطور يه مرد زن دار مي تونه چند ماه با زنش رابطه نداشته باشه. اين مشكلات لزوم ايجاد تست جنسي قبل از ازدواج رو زياد مي كنه.
خارج شده است
pedram irani
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر
دريافت شده: 0

« پاسخ #28 : 14 آبان 1388,ساعت 13:03:53 »

من شخصا مردی هستم با این مشخصات منفی.باید اذعان کنم زمانی که از همسرم دلخوری دارم هیچ تمایل جنسی در من وجود نداره،حتی برای ماهها
خارج شده است
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :