خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: نفقه فرزندان  (دفعات بازدید: 1081 بار)
م.ش
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 05 شهريور 1388,ساعت 13:52:48 »

با سلام
من می خوام راجبه نفقه فرزندان بدونم.پدری دارم که با توجه به اینکه وضع مالیه خیلی خوبی داره ولی همه ی پولاشو واسه ی خودش جمع می کنه.چند وقتی هم هست که تصمیم به جدا شدن ار مادرم گرفته.می خوام بدونم اگه من بعد از جدایی والدینم حضانت و سرپرستیم با مادرم باشه و با مادرم زندگی کنم آیا پدرم وظیفه ئ پرداخت نفقه به من داره یا نه؟؟؟با توجه به اینکه من دختر هستم و سن من بالای 18 ساله.
خارج شده است
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #1 : 09 شهريور 1388,ساعت 03:11:48 »

فکر میکنم بهتر باشه با یه وکیل یا یه مشاور حقوقی صحبت کنید!
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #2 : 09 شهريور 1388,ساعت 12:34:18 »

متاسفانه با توجه به اينكه سن شما بالاي 18 ساله نفقه به شما تعلق نميگيره
..................

اصلاح ميكنم بنده اشتباهي متوجه شدم و نظر دادم.
شما به توضيحات آقاي شرلي توجه كنيد.
« آخرين ويرايش: 10 شهريور 1388,ساعت 09:57:05 توسط black_rose » خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 243

تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149

« پاسخ #3 : 09 شهريور 1388,ساعت 14:03:15 »

دوست عزیز نگران نباشید نفقه شما به عهده ی پدرتون هست چون دختر هستید و البته در قانون سن خاص برا فرزند قید نشده که با رسیدن به اون پسر یا دختر مستحق نفقه نباشن بلکه شخصی مستحق نفقه هست که به دلایلی قادر به تامین مایحتاج زندگیش نیست و تعبیر حقوقی ملائت نداره و اثباتش در محکمه ممکنه و برای دختر زیادتر ...پس جای نگرانی نیست
خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
دريافت شده: 29

« پاسخ #4 : 11 شهريور 1388,ساعت 03:12:59 »

راجع به نفقه فرزندان چند موضوع قابل توجه است.
اول اينكه نفقه فرزندان مانند نفقه زن نيست. در نفقه فرزند شرط اين است كه فرزند ندار بوده و نتواند به وسيله اشتغال به شغلى وسايل معيشت خود را فراهم سازد و پدر هم در صورتى كه فرزند ندار باشد و نتواند با اشتغال وسايل معيشت را فراهم سازد و پدر بتواند نفقه به فرزند بپردازد، به نحوى كه با پرداخت نفقه به فرزندان در وضع معيشت خود دچار مضيقه نگردد، براى تشخيص تمكن و دارايى پدر بايد كليه تعهدات و وضع زندگانى شخصى او در جامعه در نظر گرفته شود.
بنابراين در صورت عدم دارايى و توانايى كه فرزند خواه اين فرزندان صغير باشند يا كبير و در هر سنى باشند و توانايى و دارايى پدر، نفقه فرزند منجمله تهيه مسكن آن هم به قدر رفع حاجت با در نظر گرفتن وضعيت و درجه استطاعت پدر، با پدر خواهد بود.
مطالب بيان شده در مواد ۱۱۰۶ ، ۱۱۰۷ ، ۱۱۱۴ ، ۱۱۲۹ ، ،۱۱۶۹ ۱۱۹۷ ، ۱۱۹۸ ، ۱۱۹۹ و ۱۲۰۴ قانون مدنى بيان شده است.
مطلب ديگرى كه بايد گفت جداى از موضوع نفقه فرزندان، وضعيت تحصيل آنهاست كه آيا پدر با وضعيتى كه براى فرزندان ايجاد كرده و به نوعى مانع ادامه تحصيل آنها شده است، مسؤوليت خواهد داشت يا خير.
برابر ماده ۴ قانون تأمين وسايل و امكانات تحصيل اطفال و جوانان ايرانى مصوب ۱۳۵۳‎/۴‎/۳ هر يك از پدر يا مادر يا سرپرست قانونى كودك و نوجوانان كمتر از ۱۸ سال كه قانوناً مسؤول پرداخت مخارج زندگى آنها مى باشند و با داشتن امكانات مالى از تهيه وسايل و موجبات تحصيل كودك يا نوجوان واجد شرايط تحصيل در محلى كه موجبات تحصيل دوره هاى مربوط از طرف وزارت آموزش و پرورش فراهم شده باشد امتناع كند و يا به نحوى از انحا از تحصيل او جلوگيرى نمايد، علاوه بر محكوميت كيفرى، به انجام تكاليف فوق نسبت به كودك يا نوجوان محكوم خواهد شد.
هرگاه پس از ابلاغ حكم پدر يا مادر يا سرپرست به تكليف مقرر در حكم دادگاه اقدام ننمايد، يا پس از اجراى حكم مجدداً كودك يا نوجوان را از تحصيل بازدارد، به حبس از يك تا سه سال و تأمين هزينه معاش و تحصيل كودك يا نوجوان خود محكوم خواهد شد.
خارج شده است
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
دريافت شده: 29

« پاسخ #5 : 11 شهريور 1388,ساعت 03:15:05 »

سلام
نتیجتا با توجه بهاینکهشما دختر هستید ودر حال حاضر باید تحصیل کنی ...نفقه شامل حال شما می شه...مخصوصا اگر پدر شما کارمند یاحقوق بگیر باشهوملکومالی داشته باشه...نفقهمتناسب با شئوناتت زیر نظر کارشناس تعیینمیشه چیزی حدود زیر 100 تومن میشه البته ماهیانه
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :