خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12767 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: تیک تاک
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: من واقعاً ناراحتم  (دفعات بازدید: 2022 بار)
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« : 07 شهريور 1388,ساعت 13:35:55 »

سلام دوستاي خوبم، راستشو بخواين دليل ايجاد اين تاپيك اينه كه ، من احساس مي كنم دارم شغلمو از دست ميدم، نميدونم تا چقدر با اوضاع من آشناييد، من دانشجوام و به صورت پاره وقت وپروژه اي توي سازمان ميراث كار مي كنم.
خوشبختانه يا متاسفانه كه توي جامعه ي ما هر كسي مياد سركار ، فوري دوست وآشناي خودشو بر ميداره ميبره يه مقام بالاتر، از شانس ما هم با انتصابات جديد آقاي رياست جمهور ، رييس ما هم يه مقام خوبي گيرش اومد و داره ميره و حالا داره تمام كارمندي كه حتي 6 ،7 سال بدون بيمه و مزايا باهاش پروژه اي كار كردنو بيرون مي كنه، و من هم جزو اون دسته افراد محسوب ميشم البته من سابقه ي كاريم 1سال و 2 ماه هستش ، تو كارمم كاملاً واردم و بگيم عيب و نقصي بوده هيچي نبوده، يه سري رفتن و بقيه هم تا آخر اين ماه ، خوب من از نظر مالي خانواده ام تو يه سطح متوسط رو به بالا هستن خدا رو شكر، خوب خانوادم به حقوق من نياز ندارن، ولي خودم خيلي حالم گرفته شد چون رو حقوقم با اين كه خيلي هم در حقم كم لطفي كردن و كم بود ولي حساب باز كرده بودم، دلم مي خواست حداقل يه خورده از شهريه دانشگاهمو خودم بدم، يه خورده پس انداز كنم، مادر و پدرم نظري نميدن ولي خوب با آرش ( دوستم ، اگه تاپيكمو خوونده باشيد مي دونيد ديگه) آرش ميگه اصلاً چه بهتر ، ميگه تو بايد به فكر درست باشي، خيلي دلم ميخاد يه كار ديگه پيدا كنم، به خدا من بچه تنبلي نيستم ، من با اين كه درس مي خوونم واينجا هم كار مي كنم بازم بعدازظهرها تو خونه كاراي تايپي انجام ميدم يا حتي اون موقع كه بچه ها تحقيق داشته باشن ، تحقيقاشونو هم من انجام ميدم، ميدونيد آخه من همش فكر مي كنم كه با اين شرايط زندگي هاي الان، با اين گروني با درآمد يك نفر نميشه به هيچ جا رسيد، مي خواستم پس انداز كنم و تو اين دو سالي كه آرش ميره سربازي منم پولامو جمع كنم بذارم رو پول اون و با هم خونه بخريم، دلم بدجور گرفته ، بهتر از اينجا و شما جايي و كسي رو پيدا نكردم كه باهاش درد و دل كنم

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

آمان

خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« پاسخ #1 : 07 شهريور 1388,ساعت 13:54:16 »

ابهام خانوم من تبريك ميگم به پدر و مادرتون كه يه همچين دختر زبر و زرنگي تربيت كردن با اينهمه كار چطور درس ميخوني!!!؟؟؟احتمالاً رشته شما فني نيست كه ميرسي در كنار درست اينهمه كارم انجام بدب تازه توي تالارم مياي!!

ebham

خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 07 شهريور 1388,ساعت 14:20:20 »

آقاي علي اكبر خان شما لطف داريد، من رشته ام حسابداريه، خوب من كلاسامو جوري برميدارم كه حداقل روزي 4 ساعت سركار باشم ، براي درس خووندن باورت نميشه كه من براي خرداد چه جوري امتحان دادم، صبح ساعت 7 ميرفتم سركار تا 9 ، بعد ميرفتم امتحان ميدادم ، 2 برمي گشتم سركار تا 5 سركار بودم و فرداش هم دوباره امتحان داشتم (پشت سر هم بود) يعني فكر اون روزا هم ديوونم ميكنه ، واسه 5 دقيقه خوابيدن شبا كلي با خودم كلنجار ميرفتم، زبر وزرنگ نيستم خوب يه خورده فقط شم اقتصاديم خوب كار مي كنه اونم به اقتضاي رشته ام هستش، ولي حالا چيكار كنم ؟؟؟؟؟ متعجب
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
آنجل
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 282

تشكر
اهدا شده: 73
دريافت شده: 162

« پاسخ #3 : 07 شهريور 1388,ساعت 14:34:35 »

سلام عزيزم لبخند
خودتو اينقدر ناراحت نكن گلم.
يادت باشه كه هرجا ميري سركار ،خودتو براي اون روزي كه ممكنه بيرونت كنن هم آماده كني. پوزخند حالا هم كه چيزي نشده بازم ميگرديو ان شا الله يه كار ديگه پيدا ميكني. حتي شايد يه كار بهتر با حقوق بالاتر. خونسرد
خدا گر زحكمت ببندد دري                  ز رحمت گشايد در ديگري
تو دختر پرانرژي و مصممي هستي، پس مطمئن باش موفقيت هميشه با توئه. واسه اين چيزاي كوچيك غصه نخور عزيزم. بوسه اميدتو از دست نده و تا دوباره درسات شروع نشده بگردو يه كار جديد پيدا كن.

Diabloo, ebham

خارج شده است

یک عمر
در انتظاری تا بیابی آن را که درکت کند
و تو را همان گونه که هستی بپذیرد.
وعاقبت
در می یابی که او از همان آغاز خودت بوده ای...
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 243

تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149

« پاسخ #4 : 08 شهريور 1388,ساعت 21:34:23 »

سلام دوست عزیز خدار رو شکر که سالمی و موفق و با استعداد
درسته که خیلی سخته و درکت میکنم
من یکی از دوستام هم متاهله هم یه بچه کوچولو داره مهندس شیمیه از پتروشیمی عذرش رو خواستن
این مشکل متاسفانه زیاده تو جامعه ما
ناامید نشو
تلاش کن
موفق میشی حتما موفق میشی
در برابر مشکلاتی که خیلی از افراد جامعه ی ما دارن این مشکل شاید کوچک باشه
اما بازم قابل درکه
برات آرزوی موفقیت دارم

ebham

خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #5 : 08 شهريور 1388,ساعت 22:05:30 »

یه چیزی میگم خوب گوش کن..
شرط موفقیت در زندگی داشتن ایمان بخدا و پشتکاره...
شما شرط های اصلی رو داری نگران چی هستی؟
کار دنبال آدمایی مثل شما میگرده ..
نگران نباش!

ebham

خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #6 : 09 شهريور 1388,ساعت 11:33:53 »

ابهام جان این ناراحتی تو که از پشتکار و توانمندیهات  سرچشمه گرفته  رو تحسین می کنم !

خدارو شکر که از لحاظ اقتصادی هم خانواده توانایی داری !

مطمئن باش که در آینده موقعیتهای متعدد و بهتری بدست خواهی آورد پس فعلا صبر  تحمل و همچنان تلاش کن !

ebham

خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 139

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63

« پاسخ #7 : 13 مهر 1388,ساعت 08:40:19 »

ابهام جونم من همین الان مشکلتو خوندم . می شه بگی چی شد ؟؟

عزیزم تو شغل دومت تایپ کردن بوده ولی باور کن من 5/3سال تمام فقط با تایپ و ترجمه نصف شهریه دانشگامو خودم می دادم . تا بالاخره کار جدیدمو شروع کردم .

چقد لذتبخشه وقتی بابا مامانمونو کمک می کنیم ... نه ؟

دوست خوبم اصلا ناراحت نباش . شما کلی وقت داری و بیشتر از اون انرژی . پس نگران چی هستی آخه
خارج شده است
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 14 مهر 1388,ساعت 08:15:27 »

پناه عزيز ممنون از اين كه تاپيكو خووندي بوسه
راستش هنوز كه از كار بيكار نشدم ، فعلاً سرجام نشستم حالا ببينيم تا بعد چي پيش مياد خونسرد
باهات موافقم واقعاً لذت بخشه گلم  سکوت
خارج شده است

پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 139

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63

« پاسخ #9 : 14 مهر 1388,ساعت 08:30:42 »

امیدوارم هیچ وقت از کار بیکار نشی عزیزم . خوش بین باش  سکوت

ebham

خارج شده است
golshan
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 12

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 2

« پاسخ #10 : 23 مهر 1388,ساعت 09:27:31 »

سلا م  موضوع شما را خوندم .  با این که این وضع را تا بحال تجر به نکرده ام ولی می خواهم که به شما بگم سعی کن در زندگی و کار به درجه ای از مهارت ، تخصص و سابقه برسی که دیگران به تو محتاج باشند و نه تو به دیگران .
در وضعیت فعلی هم به نظر من باید آن را به عنوان یک موقعیت تازه نگاه کنی شاید قسمت این باشه که تو آینده موفق تری در یک جای دیگه و با یک سمت و شغل دیگه داشته باشی .
برات آرزوی سعادت می کنم .

ebham

خارج شده است

بهترین راه پیش بینی آینده ، ساختن آن است. برایان تریس
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 16 آبان 1388,ساعت 12:21:01 »

بچه ها
واااااااااااااااااااااي اين هفته من چرا بايد اينقدر بهم استرس وارد بشه
نميدونم چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چهارشنبه گفتن وسايل رو جمع كنيد ميريم يه جاي ديگه انتقال كل دفتر به اونجا
امروز بهم ميگن من و يكي از همكارام بايد اينجا بمونيم بقيه ميرن تا آخر اين هفته
نميدونم چه بلايي سرم مي خواد بياد
خدا كنه خدا خير ش رو برام پيش بياره
خدايا من به جز تو كسي رو ندارم ، كمكم كن
مي ترسم اينجا موندن براي راحت تر اخراج كردن باشه
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خارج شده است

n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #12 : 16 آبان 1388,ساعت 12:46:55 »

اتنا تو چرا اينقدر به خودت استرس وارد مي كني

بهت نگفتن اخراجي كه گفتند تو بمون

مگه مسئول بخش حسابداري نيستي

معمولا توي جابجايي ها تا يه مدت يه سري از افراد كه بيشتر با اونها سركار هست توي محلي قبلي مي مونند

اينكه نگراني نداره اي بابا يه مدت اينجا هستي بعد ميري همون دفتر جديد

اين اتفاق يه رخداد طبيعي پس بزرگش نكن فقط صبر كن و اميدت بخدا باشه

ebham

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 16 آبان 1388,ساعت 12:57:12 »

بابا اين رييس ما هم قاطيييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييه
الان ميگه همه بريم نمي خواد هيشكي بمون
انقدر از اين آدمايي كه با خودشونم درگيرن بدم مياد كه حد و حساب نداره  عصبانی عصبانی عصبانی
خارج شده است

n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #14 : 16 آبان 1388,ساعت 13:08:27 »

Cheesy

پس سركاري يهو فردا باز مي گيه بمون
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :