خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: راهی برای بیرون اومدن هست...؟  (دفعات بازدید: 865 بار)
quantum2009
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 30

تشكر
اهدا شده: 22
دريافت شده: 7

« پاسخ #15 : 11 شهريور 1388,ساعت 14:31:30 »

سلام دوست خوبم. لبخند
من نمیدونم با کدوم قسمت حرفای من مشکل داری و به چه دلیل فکر میکنی درست نیستن. چون به طور دقیق اشاره نکردی کدوماش غلطه و به چه دلایلی. چیزایی که گفتم درسته میتونی از یکی که کار کرده و تجربه داره بپرسی.
اون جملت هم غلطه مگه اینکه بیشتر توضیحش بدی شاید بین توضیحاتت مشخص بشه چی میخوای بگی. ببین دوست خوبم جملاتی که توی فلسفه و مباحث فلسفی به کار میبری باید با اطلاع دقیق از تعریف واژه هایی که به کار میبری باشه و با جملاتی که توی متون ادبی هستن متفاوته. حدس میزنم چی میخوای بگی ولی گفتم خوب بیانش نکردی. در ضمن من به املاش کاری نداشتم به انشاش گیر دادم. پوزخند قبول دارم غلط املایی نداشتی چشمک
همون طوری که خودت هم گفتی بحث توی عرفان زیاده و راه مطمئنی نیست. به خاطر همین هم به نظر من خیلی باهاش درگیر نشی بهتره. حالا هرجور خودت میخوای.
باهات موافقم که اینجا راجع به عرفان نباید بحث کرد. هدفم این بود که بهت بگم که حد اقل توی عرفان آخر خط نیستی بلکه اول راهی. به هرحال من هم دیگه این مباحثه رو ادامه نمیدم چون واقعا اینجا نباید این موضوعات بحث بشه.

اینجا دوستان باتجربه ای هستن کا ان شاءالله راه حلهای جزئی تری در اختیارت میذارن ولی یه نکته رو فراموش نکن: این کلی ها رو هم دست کم نگیر.

امیدوارم هر چه زودتر مشکلاتت حل بشه و دوباره از زندگیت لذت ببری. موفق باشی سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت
خارج شده است
آمان
آمان
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 69

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 18

16ساله/مشهد / مذکر / مجرد/

« پاسخ #16 : 12 شهريور 1388,ساعت 02:22:15 »

والا اگر بخوام در مورد مشکل حرف شما بحث کنم باید یک زندگینامه ی تمام عیار از  خودم بگم . چون تمام حرفای شما وقتی توی موقعیت من باشین با مشکل دچار می شه . اما می تونه توی یک موقعیت دیگه ای خوب کار کنه . برای همین چون اینجا جای مناسبی برای نوشتن یک کتاب به اسم زندگی نامه ی آمان نیست ،‌پس از خیرش می گذریم.
در مورد انشا هم باید بهتون بگم که شک نکنید که کاملا از لحاظ انشایی بررسی شده و درسته ! درک جمله یک خورده پیچیدست . مثل اینه که بخوایم به کسی که عاشق نشده بگیم که عاشق که بشی حتی حاضری تمام خونه زندگیت رو به پاش بریزی . برمیگرده بهت می گه خدا شفات بده بنده خدا . یک هفته بعد عاشق می شه ،‌فرداش میبینی بالای برج وایستاده می خواد خودکشی کنه .
حالا بگذریم نمی خوام چیزی رو ثابت کنم.
خارج شده است

هنگامی که ذهنم روشن شد ،‌دنیای اطرافم در تاریکی فرو رفت
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :