سلام
برادر اول می گفتید! بنده یک متن راهنمایی نوشتم پشیمان شدم بعد یک متن از موضع پند و اندرز نوشتم با دیدن متنتان پاک کردم و این سوم متنیست بخاطر شما می نویسم!!!
نقاط حساس بدن زنان:
1) پشت گوش
2) گردن و زیر چانه
3) بالای باسن و روی استخوان لگن
4) پشت ران
5) روی ماهیچه ی جلو ران
6) نقطه ی G
7) کناره های کمر از دو طرف پایین تر از زیر بغل

نوک سینه ها
9) ما بین سینه ها
اینها معمول ترین نقاط حساس بدن در زنان می باشند و البته برخی از این ها در برخی از زنان متفاوت می باشند یعنی ممکن است اصلا محرک نباشند! اما بندرت...
برای شروع معاشقه (زیبترین لحظان زندگی مشترک از نظر من) باید قبلا برنامه داشته اشید اما پس از شروع و درک نوع رابطه از طرف همسر باید اجازه دهید معاشقه باب میل ایشان و خودتان پیش برود و برنامه ی قبلی نباید مزاحم هوس و شهوت در آن لحظه شود!
مثال:
زمانی که در کنار یکدیگر نشسته اید با انگشت شصت پشت گوش ایشان را کمی نوازش کنید و سپس همانطور که دستتان را دور گردن وی انداخته اید با نوک انگشتان زیر گردن را نوازش و سپس با کف دست آنگاه با توجه به عکس العمل ایشان و نوع روحیاتشان عکس العمل مناسب اتخاذ کنید!
معمولا می پرسند چکار می کنی؟
شما در چنین لحظه ی حساس و حیاتی باید جوابی درخور داشته باشید مانند: می خواهم بیشتر به تو نزدیک شوم و احساس می کنم با تو یکی نیستم تو را دوست می دارم اما نمی توانم آتش عشقم را تنها در کلمات خلاصه کنم بلکه می خواهم واقعا احساس کنم با تو یکی هستم اجازه بده تو را در آغوش بکشم کنم! آنگاه وی را در آغوش کشیده و لبهایشان را میهمان یک بوسه ی عاشقانه می کنید و از آنجا به بعد را باید خلاقیت داشته باشید هرچند معمولا یکی از دو حالت زیر پیش می آید:
1)یکی از دو طرف و معمولا مرد در حال بوسه روی زن می خوابد.
2) دست های مرد یا زن و معمولا مرد شروع به لمس بدن زن بدون واسطه می کنند!
اما برادر باتوجه به روحیات نامزدتان جدا خواهش می کنم قبلا در محیطی آزاد که قادر به معاشقه نیستید خواسته ی قلبیتان را باوی در میان بگذارید! که آن هم با توجه به درک نامزد و نوع روحیات متفاوت می باشد!
بنده بیش از این توانایی تایپ ندارم اگر خواستید می توانید پیام خصوصی بدهید!
اما خوب درباره ی آنچه انجام می دهید فکر کنید همین صحبت های من اگر چشم بسته و به دور از درک همسرتان انجام شوند می توانند فاجعه بار بوده و منجر به جدایی شوند...!
موفق و شاد باشید.
یاعلی