خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12767 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: تیک تاک
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: یک پیشنهاد در مورد آواترها  (دفعات بازدید: 769 بار)
آمان
آمان
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 69

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 18

16ساله/مشهد / مذکر / مجرد/

« : 09 شهريور 1388,ساعت 10:33:45 »

از نظر من اینجا که تالاریه برای تجمع متخصصین روانشناسی و کمک به اشخاص بهتره که روانشناسی هم در مورد همه ی مسائل برخورد کنیم.
الان اگر شما دقت کنین سایز آواتر ها به شدت کوچیکه . شاید این آواتر های کوچیک در افزایش سرعت سایت کمک کنه . اما سایز کوچیک آواتر باعث ایجاد حالت کوچکی ،‌تحقیر یا خجالت می کنه . این نکته توی هنر هالیوود و عکس برداری به شدت رعایت می شه . وقتی آواتر کوچیک باشه ،‌علاوه بر این که تاثیر حرف دوستان ،‌ و توصیه هاشون به حالت ناخودآگاه کم می شه ،‌باعث کمرویی خیلی از دوستان هم می شه. من فکر می کنم تاثیر این امر در مقایسه ی این تالار با تالار های دیگه ای که اندازه ی مجاز آواتر بیش تر از این سایزه به صورت محسوسی قابل مشاهدست .
خارج شده است

هنگامی که ذهنم روشن شد ،‌دنیای اطرافم در تاریکی فرو رفت
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #1 : 13 شهريور 1388,ساعت 13:09:24 »

سلام

البته من نمیدونم شما به چه استنادی میگید که :

اما سایز کوچیک آواتر باعث ایجاد حالت کوچکی ،‌تحقیر یا خجالت می کنه . این نکته توی هنر هالیوود و عکس برداری به شدت رعایت می شه . وقتی آواتر کوچیک باشه ،‌علاوه بر این که تاثیر حرف دوستان ،‌ و توصیه هاشون به حالت ناخودآگاه کم می شه ،‌باعث کمرویی خیلی از دوستان هم می شه.

حالا این مسائل درست هست یا نیست، تاثیر پذیر هست یا نیست رو من کاری ندارم...

اما آواتار بزرگ فضای سایت رو بیخودی اشغال میکنه.
انجمن رو سنگین میکنه.
سایت رو کلا از ریخت میندازه...

اون سایتهایی که شما میبینید 3 متر آواتار دارند - 6 متر امضا هم دارند ضمن اینکه اونجا تالار سرگرمی یا ... هست.

از نظر Design این سایز به این قالب ست هست.

با تشکر از توجه شما.
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
آمان
آمان
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 14 شهريور 1388,ساعت 00:57:35 »

این مساله رو به استناد نکات ظریفی می گم که در ساخت فیلم ها معمولا رعایت می کنن . جناب آقای مخملباف هم در تفسیر نوع فیلم برداری مناظره های انتخابات این مساله رو عرض کردن . اما اگر از نظر هاست مشکل هست ،‌ بنده به طور کامل درک می کنم.
خارج شده است

محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #3 : 14 شهريور 1388,ساعت 15:06:41 »

این مساله رو به استناد نکات ظریفی می گم که در ساخت فیلم ها معمولا رعایت می کنن . جناب آقای مخملباف هم در تفسیر نوع فیلم برداری مناظره های انتخابات این مساله رو عرض کردن . اما اگر از نظر هاست مشکل هست ،‌ بنده به طور کامل درک می کنم.

علیک سلام!

دوست من شما ظاهرا اینجا رو دارید با انجمن هالیوود مقایسه میکنید که به نظر من اصلا کار عاقلانه و درستی نیست!

جسارتا کارگردانی آقای مخملباف هم هیچ ربطی به این موضوع و کل موضوعیتی که مطرح کردید نداره.

ما با Host خودمون مشکلی نداریم! نمیدونم شما چطور این برداشت رو کردید!!

ضمن اینکه از نظرات شما متشکرم
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
آمان
آمان
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 14 شهريور 1388,ساعت 17:20:29 »

لبخند) . مگه ناخود آگاه شما عکس العملش رو بر اساس اینکه اینجا هالیووده یا نه تنظیم می کنه ؟؟؟
اما کلا هرجور صلاح می دونین. 
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :