rosha kamali
Jr. Member

آفلاین
تعداد ارسال: 57
تشكر
اهدا شده: 6
دريافت شده: 3
|
 |
« : 09 شهريور 1388,ساعت 10:55:40 » |
|
دوستان عزیز کمکم کنید
حدود 3 سال پیش وقتی باردار بودم شوهرم به من خیانت کرد.البته من وقتی بچه ام حدود 3 ماهه بود فهمیدم.وقتی که حداقل 4 یا 5 ماه ازآن رابطه می گذشت.حدس یا شک و بدبینی نبود.اطمینان پیدا کردم.ولی شوهر من اونقدر هفت خطه که با وجودی که راه فراری نداشت بازم زیر همه چیز زد و گفت تهمته و... من دنبال فرصتی بودم که بتونم با اون زن مچشو بگیرم که متاسفانه نتونستم و البته اون رابطه هم کمی بعد تموم شد. و حالا دوباره متوجه شدم داره بهم خیانت میکنه و با کسی ارتباط داره. میدونم که بدون مدرک اساسی اگه مطرح کنم فقط خودم متهم میشم و هیچ فایده ای نداره.من اطمینان دارم ولی نمیتونم بهش ثابت کنم. از چند روز پیش تا حالا که فهمیدم داغون شدم.اصلا نمیدونم باید چه کار کنم؟باید دنبال فرصتی باشم تا مچشو بگیرم (اگه بتونم)یا کار دیگه ای باید بکنم؟ کمکم کنید.خیلی به کمک نیاز دارم.با داشتن یه بچه و بچه دیگه ای که تا 2ماه دیگه به دنیا میاد باید چه کنم؟نمی تونم این خیانت رو تحمل کنم؟به دادم برسید.خیلی بیچاره ام
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
black_rose
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1227
تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458
|
 |
« پاسخ #1 : 09 شهريور 1388,ساعت 11:11:34 » |
|
عزيزم دقيقا بگو چطور متوجه اين قضيه شدي؟؟
چرا اين اتفاقات در زمان بارداري شما مي افته؟؟ خيانت اولي به چه صورت بود؟؟ چطور فهميدي تموم شد؟؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند. بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
|
|
|
سحر باران
Full Member

آفلاین
تعداد ارسال: 154
تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 38
|
 |
« پاسخ #2 : 09 شهريور 1388,ساعت 11:14:24 » |
|
دوست خوبم چرا این خیانتا موقعی که شما باردار هستی اتفاق می افته؟ دلیل خاصی داره؟ بعد تو که دیدی این طوری چرا دوباره بچه دار شدی؟ رفتار شوهرت باهات خوب هست یا نه؟ از کجا متوجه شدی که دراه بهت خیانت می کنه؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
black_rose
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #3 : 09 شهريور 1388,ساعت 11:20:50 » |
|
روشا جان فكر كنم با اين قضيه علت تمام مشكلاتي كه قبلا توي اين سايت مطرح كردي معلوم شد
قهر هاي طولاني و نداشتن رابطه زناشويي؟؟ درسته؟
ميشه بيشتر از خودت و همسرت و خانواده هاتون بگي چند سالتونه؟
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: ARTIN_35
|
|
|
خارج شده است
|
چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند. بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
|
|
|
Diabloo
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 368
تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227
|
 |
« پاسخ #4 : 09 شهريور 1388,ساعت 11:38:30 » |
|
دقیقا همینطوره حالا دیگه داره مشخص میشه همونطور که قبلا گفتم سردی رابطه زناشویی علل مختلفی داره یکی از اینها داشتن رابطه بیرون از منزل است.. البته باید بگید از کجا به خیانت همسرتون پی بردید.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
|
|
|
rosha kamali
Jr. Member

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #5 : 09 شهريور 1388,ساعت 11:59:07 » |
|
black-rose عزیز
خیانت اول رو ابتدا از sms هاش به اون زنه فهمیدم.محتوای اون smsها حتی سطح رابطه اونها رو هم نشون میداد.و البته بعد از اون
خیلی دلایل و شواهد دیگه ای پیدا کردم که همه چیزو بهم ثابت کرد.ولی شوهرم منکر همه چیز شد و مدتی جنگ و دعوا داشتیم .و
من در مدتی که منتظر فرصت بودم تا مچشو بگیرم از روی رفتارهاش متوجه شدم به هر دلیلی که من نمیدونم اون رابطه تموم شده.
نمیدونم چرا این خیانت ها در زمان بارداری من اتفاق می افته.شاید وقتهای دیگه هم بوده من نفهمیدم.شاید هم نبوده.ولی از نظر
رابطه زناشویی من محدودیتی ایجاد نکردم.
بازم از طریق sms هاش: رفت و آمدهای مکرر و بدون دلیلش :سردیش در روابط جنسی و...فهمیدم.فقط باید بگم متاسفانه
مطمئنم.ای کاش شک داشتم.من 29 سالمه و شوهرم 34 سالشه.نمیدونم در مورد خودمون و خانواده هامون دیگه باید چی بگم؟
بله.علت همه اون قهرهای طولانی و نداشتن رابطه زناشویی همین بوده.
دارم داغون میشم.نمیدونم باید چه کنم؟
سحر باران عزیز
بارداریم ناخواسته بود وگرنه دیگه بچه نمی خواستم.شوهرم به دلیل خیلی مسخره ای حدود 2 ماه باهام حرف نمی زد و حالا بعد 3
هفته تازه داشت روابطمون کمی شکل عادی می گرفت که اینو فهمیدم.متاسفانه به علاقه شوهرم نسبت به خودم قبل از این هم
شک داشتم .چون اگه کسی زنشو دوست داشته باشه با قهر و سکوت بی دلیل و تا این حد طولانی آزارش نمیده.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
ostore
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 594
تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367
|
 |
« پاسخ #6 : 09 شهريور 1388,ساعت 12:04:15 » |
|
روشا جان نمی دونی رابطشون در چه حدیه ؟؟؟
آیا مال و املاکی به اسم شما هست ؟؟؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
|
|
|
rosha kamali
Jr. Member

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #7 : 09 شهريور 1388,ساعت 12:19:46 » |
|
ostore عزیز
خیانت قبلی ایشون در حد رابطه جنسی بود.در مورد این یکی مطمئن نیستم.ولی با این سردی در رابطه جنسی احتمالا در حد خیانت جنسیه.
نه .متاسفانه ملک و املاکی به نام من نیست
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
black_rose
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #8 : 09 شهريور 1388,ساعت 12:31:13 » |
|
روشا جان با توجه به وضعيت خودت (بارداري) ميخواي چه كار كني؟؟ چندتا راه به نظر من بيشتر نميرسه 1- به روي خودت نياري و تحمل كني 2- بهش بگي و ببيني عكس العملش چيه 3- خانواده ها رو در جريان بگذاري و از اونها كمك بخواي 4- قهر كني بري منزل پدرت
البته همه اينها نه صرفا به خاطر خيانت احتمالي كه در حال حاضر وجود داره بلكه به خاطر همه مشكلاتي كه داره بدخلقي ها، قهر بازي ها، سرد بودنش و ...
رفتارش با فرزندتون چطوره؟؟
لطفا در موارد بالا بهم بگو اگه هر كدوم رو انجام بدي تصور ميكني چي پيش مياد؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
Diabloo
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #9 : 09 شهريور 1388,ساعت 16:46:11 » |
|
با این وجود بهترین راهی که به ذهنم میرسه این نامرد باید ادب بشه! بهتره آبروش بره ... واقعا میگم. اصلا چرا زنها حتی چند بار از خیانت شوهرشون با خبر میشن اما بازم باید صبوری کنن؟ اگه یه زن اینکارو بکنه مرده صبر و شکیبایی پیشه میکنه؟(همون بار اول پدرشو در میاره) بهترین راه اینه که در یک فرصت مناسب و در حین ارتکاب جرم مچش رو بگیری و پای قانون هم وسط بیاد اونموقع میفهمی که بازنده این بازی کسی جز شوهر هوسران شما نیست. اگر هم بلد نیستی بگو تا یادت بدم چیکار کنی!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
|
|
|
rosha kamali
Jr. Member

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #10 : 09 شهريور 1388,ساعت 17:39:54 » |
|
black-rose عزیز
1.اگه به روی خودم نیارم که خوب احتمالا به کارش ادامه میده .یا مثل قبل شاید بعد مدتی تموم بشه.اما مشکل اینجاست که حتی اگه این رابطه تموم بشه چه تضمینی هست که یک رابطه دیگه به وجود نیاد؟
2.الان و بدون یه مدرک اساسی که اصلا نمی تونم و نباید باهاش مطرح کنم چون مثل دفعه پیش زیر همه چیز میزنه و تقصیر رو گردن من میندازه.محتاط تر میشه و ....بدون مچ گیری اساسی جوری که دیگه نتونه زیرش بزنه مطرح کردن مساله باهاش فایده ای نداره.تازه فکر میکنم اینقدر وقیحه که حتی شاید اگه با زنه مچشو بگیرم بگه:به تو مربوط نیست .زنمه . اونقدر هفت خطه که مچ گیری ازش هم سخته.تنها شاید اگه کسی رو پیدا کنم که تعقیبش کنه و شوهرم هم نفهمه شاید ممکن باشه
3.خانواده خودش متاسفانه اینقدر قبولش دارن که روی حرفش حرف نمی زنن.بدون اجازش آب نمی خورن.همه کاره خونشونه.پدرش در واقع کاره ای نیست.چند بار هم که قبلا به مادرش یا پدرش در مورد بیرون رفتن های زیاد و تا دیر وقتش گفتم جوابشون این بود:حتما کار داره.مطمئن باش جای بدی نمیره.بچه های ما اهل خیانت و...نیستن.خیالت راحت شاید در صورتی که یه مدرک اساسی داشته باشم حرفمو باور کنن.
4.راستش قهر کردن به خونه پدر رو مشاورها درست نمی دونن. بدون داشتن مدرک و دلیل اساسی که دیگه نتونه منکر بشه قهر کردن رو درست نمی دونم.چندین بار هم قبلا توی صحبتهامون گفته که زن اگه قهر کنه که دیگه نباید دنبالش رفت
متاسفانه در وضعیت خیلی بدی گیر افتادم .نمیدونم باید چه کار کنم؟
بچه مان رو خیلی خیلی دوست داره و براش خیلی عزیزه.
نمیدونم باید چه کار کنم؟در حال حاضر به مشاور هم دسترسی ندارم.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
rosha kamali
Jr. Member

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #11 : 09 شهريور 1388,ساعت 17:44:18 » |
|
بهترین راه اینه که در یک فرصت مناسب و در حین ارتکاب جرم مچش رو بگیری و پای قانون هم وسط بیاد اونموقع میفهمی که بازنده این بازی کسی جز شوهر هوسران شما نیست. اگر هم بلد نیستی بگو تا یادت بدم چیکار کنی!
اگه میشه راهشو بهم بگید
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
Diabloo
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #12 : 09 شهريور 1388,ساعت 19:03:54 » |
|
ببینید وقتی شما از خونه قهر بکنید به یه بهانه دیگه نه اینکه بفهمه شما بهش شک دارید.. معمولا مردها در این جور مواقع جاشون گشاد تر میشه و کسی که با دختر دیگه ای در ارتباط باشه اتفاقا از مسئله قهر کردن شما و رفتن شما از خونه با اشتیاق استقبال میکنه... اونموقع حدود 2 الی 3 روز که از رفتن شما بگذره و در ظاهر شما به هیچ عنوان قصد برگشت ندارید ایشون خیالش راحت میشه و .... کدوم خونه خالی بهتر از خونه خودش؟؟! اونموقع با یه کنترل نا محسوس شما اوضاع خونه رو زیر نظر میگیری به محض اینکه یه آمد و شد مشکوک دیدی و البته مطمئن شدی که ایشون الان با خانومی در خونه است بلافاصله موضوع رو با پلیس 110 در میون میذاری و................دیگه کار همسر شما تمامه! بعبارتی میتونه پایان هوسرانی هاش باشه!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
farhad52
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 175
تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 147
|
 |
« پاسخ #13 : 09 شهريور 1388,ساعت 19:59:13 » |
|
البته در ادامه صحبتهای آقای دیابلو عزیز باید اینطور ادامه داد که پایان هوسرانی های شوهر شما و طلاق .البته اگر نیروی انتظامی هم مچ آقا رو با خانومه بگیره معمولا" کاری نمیتونه بکنه شوهر شما خیلی راحت میتونه بگه صیغه کردم، مگر اینکه زنه شوهر دار باشه که خیلی بعیده شوهر شما با زن شوهر داری رابطه داشته باشه، پس طبق قوانین نازنین شرع ما میتونه صیغه کنه و کسی هم نمیتونه بهش ایراد بگیره. پس با این جمیز باند بازی فقط شما به طلاق میرسید که اگر واقعا" هدفتون اینه خب از حالا براش تلاش کنید....
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: ostore
|
|
|
خارج شده است
|
«هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابرت پيرسينگ" »
|
|
|
ostore
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 594
تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367
|
 |
« پاسخ #14 : 10 شهريور 1388,ساعت 09:15:29 » |
|
روشا جان تو دوراه بیشتر نداری : 1.جدایی 2.زندگی
به این دوراه فکر کن اگه بخوای جدا بشی خوب با توجه به علاقه شدید همسرت به بچه ها ممکنه اونها رو هم از دست بدی (البته اگه بالای 7 سالن )
باید همه جوانب رو در نظر بگیری ( مچ گیری و اثبات خیانت با کمی کاراگاه بازی مشکلی نیست ) ولی تو باید به عواقب طلاق فکر کنی و آ گاهانه تصمیم بگیری .
راه دومت زندگیه : می تونه این خیانت رو به همسرت و البته خونواده ها ثابت کنی که اینجا هم بستگی به روحیات همسرت داره و شناختی که تو ازش داری
در اینجور مواقع که مردها یا پررو تر میشن و به قول آقای فرهاد رابطشون رو رسمی می کنند و بد و بدتر میشه ویا اینکه خجالت زده و پشیمان میشن
روشا جان با شناختی که تو از همسرت و نحوه موضع گیری خانواده ها داری باید تصمیم بگیری.
|
مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
|
|
|
|