خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چرا این قدر پر جنب و جوشم ؟  (دفعات بازدید: 439 بار)
آمان
آمان
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 69

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 18

16ساله/مشهد / مذکر / مجرد/

« : 10 شهريور 1388,ساعت 02:58:13 »

نمی دونم چطوری بگم مشکلم چیه . من آدم سریعی هستم. توی همه ی کارام. از ظرف شستنم گرفته تا راه رفتنم و کتاب خوندنم و...
نمی تونم روی مسال تمرکز کنم ،‌ تا می خوام روی یک مساله ای تمرکز کنم فکرم به حاشیه می ره و...
صبرم پایینه و نمی تونم آروم بگیرم. وقتی یک جایی می شینم مرتب با انگشتام ضرب می گیرم ،‌پاهامو تکون می دم یا خودکار رو توی دستم می چرخونم. اگر بخوام فکر کنم نمی تونم بشینم ، با سرعت تند توی اتاق می چرخم همون طوری که گفتم باز هم نهایتا نمی تونم راجع به هر موضوع بیش تر از چند ثانیه تمرکز کنم.
توی خیابون نمی تونم آهسته راه برم . با سرعتی معمولا راه می رم که دوستام اعتراض می کنن و مجبورن دنبالم بدونم. دلیلشم اینه که صحنه های تکراری رو بیش از حد نمی تونم نگاه کنم.
یا حتی توی سریال دیدنم هم دچار مشکل شدم. سریال های هیجان داری مثل prison break یا terminator که جزو هیجان دار ترین سریال ها هستن برام خسته کنندن. در عین حال هیچ علاقه ای به دعوا یا مسابقه و... ندارم.
این موضوع روی استرسم هم تاثیر گذاشته ، چون که نمی تونم روی چیزی خوب فکر کنم و اغلب افکارم نصفه و نیمه می شه. روی درسم هم مشکل ایجاد می کنه .
من بچه هم که بودم تقریبا سه یا چهار برابر یک بچه ی بیش فعال معمولی جنب و جوش داشتم. اما از دوران دبستان جنب و جوشم به طرز عجیبی خوابید.

حالا نمی دونم با این مشکل چی کار کنم. واقعا هم برام مشکل عظیمی شده . خواهشا راهنماییم کنین ! :'(
خارج شده است

هنگامی که ذهنم روشن شد ،‌دنیای اطرافم در تاریکی فرو رفت
45el23ba89
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 7

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 2

« پاسخ #1 : 10 شهريور 1388,ساعت 07:07:48 »

سلام
حتماً به مشاوره روانکاو مراجعه ای داشته باش ، سکوت احتمالاً دچار وسواسی فکری هستی ، نگران نباش هر مشکلی یه راه حلی هم داره خونسرد
خارج شده است
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #2 : 10 شهريور 1388,ساعت 09:06:46 »

آخ تو رو خدا آقاي آمان اگه پيش مشاور رفتي و نتيجه گرفتي مشاورتو به من هم معرفي كن ، من يه خواهر ده ساله دارم كه از ديوار راست بالا ميره ، گاهي اوقات ديگه كلافه ام مي كنه ناراحت
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #3 : 10 شهريور 1388,ساعت 10:11:53 »

مشکل شما اصلا به مسائل روانی و بعد روحی بر نمیگرده بلکه...شما غده تیروئید فعالی دارید!
به احتمال زیاد دست و پاهاتون هم باید تعریق داشته باشه درسته؟

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

آمان

خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
آمان
آمان
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 69

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 18

16ساله/مشهد / مذکر / مجرد/

« پاسخ #4 : 10 شهريور 1388,ساعت 20:17:28 »

والا فعالیت بدنی در حد همون ضرب گرفتن انگشتامه و راه رفتنم. و گرنه بقیش بر می گرده به اعصابم. تعریق که به خاطر سنم تعریق دارم. اما نه بیشتر ازحد معمول ...
خارج شده است

هنگامی که ذهنم روشن شد ،‌دنیای اطرافم در تاریکی فرو رفت
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #5 : 10 شهريور 1388,ساعت 20:45:56 »

مشکلت همینه که گفتم (البته به احتمال زیاد) چون خودمم همینطوریم!
بهتره به یه پزشک غدد داخلی هم مراجعه کنی حالا امتحانش که ضرر نداره!

آمان

خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
HIDDEN WAY
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 406

تشكر
اهدا شده: 741
دريافت شده: 341

« پاسخ #6 : 10 شهريور 1388,ساعت 23:00:22 »

سلام آمان لبخند

اگر بعد از بررسی های پزشکی منشا فیزیولوژیک پیدا نشد ، اطلاع بدید تا توصیه های لازم انجام بشه .

موفق باشید .

لبخند سکوت

آمان

خارج شده است

حضرت امیر :
حق و باطل با آدمها شناخته نمی شود ... حق را بشناس اهلش را خواهی شناخت و باطل را بشناس ، اهلش را در خواهی یافت ...

Qozlerim her axsam axtarir seni ... ureyim yollarda qayitmir eve
Sensiz dalghalarda tanimir meni ... neyleyim ureyim hec yatmir eve

Payiz qeldi ushdu qetdi qushlar ....sende qetdin bax yaghdi yaghishlar
Payiz qeldi qelbim oldu deniz ... bu denizin qozu yashdi sensiz yar
Bu denizin qozu yashdi sensiz

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :