سلام.
آرتين خان مگه سوء استفاده فقط جنسيه؟
دختر عموي من با يه گل پسري دوست بود. هر وقت مناسبتي ميشد ميديدم كه پسره يك كادوي معمولي ميخره دختر عموي من يه چيز خفن. كم كم كار به جايي رسيد كه كلاً لباساي شاه پسر رو دختر عموم ميخريد. بعد از يه مدت من بهش اعتراض كردم >:(كه يعني چي؟ اين چه وضعشه؟ چرا وقتي اون براي تو هزينه اي نميكنه تو اينهمه براش خرج ميكني؟ اوايل ميگفت دوست دارم و همينطوري و از اين حرفا ولي كم كم اعتراف كرد كه طرف ميذارتش تو رودربايستي. مثلاً ميگه فلان چيز رو ميگيري برام؟ فلان جا يك كاپشن خوشگل ديدم ميخري برام؟ اين دختر عموي شاسكول خجالتي ما هم كه نه گفتن بلد نبود مجبور ميشد اونا رو بخره. يه مدتي بهش گير دادم كه بايد بهش بگي نه. اگه ميخواي بشناسيش چند بار بهش بگو نه. اونم گفت و نتيجه هموني شد كه من فكر ميكردم. آقا دمش رو گذاشت رو كولش و رفت(احتمالاً رفت سراغ نفر بعدي)
يا ممكنه سوء استفاده هاي احساسي بشه، يا كاري يا.....
ضمناً هميشه هم قرار نيست آقا پسرا از دخترا سوء استفاده كنن كه ، خيلي وقتام دخترا اين كار رو ميكنن. دختري كه در آن واحد با چند نفر دوسته هدفش چيه؟ همه رو دوست داره؟ مسلماً نه يكي خوش تيپه براي مهموني ميخوادش.... يكي پولداره براي خريد ميخوادش..... يكي ماشين فلان داره براي رو كم كني جلو دوستاش و.....
آقاي آقا آرتين هضم شد يا بازم توضيح بدم؟