خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
نظرسنجی
سوال: آیا با دوستی های قبل از ازدواج موافق هستید ؟
نه - اصلاً موافق نیستم
کلاً دوستی قبل از ازدواج باید باشد
در حد صحبت کردن و بیرون رفتن
دوستی تا حد داشتن رابطه جنسی

صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: دوستی های قب از ازدواج  (دفعات بازدید: 1425 بار)
7
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 60

تشكر
اهدا شده: 14
دريافت شده: 7

« : 11 شهريور 1388,ساعت 13:27:14 »

لطفاً نظر خودتون رو در مورد این سئوال که دوستی های قبل از ازدواج مناسبه یا نه بفرمایید .
من خودم از اون دسته آدمایی بودم که قبل از ازدواج دوست نداشتم .
خارج شده است
panizz
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 202

تشكر
اهدا شده: 18
دريافت شده: 91

« پاسخ #1 : 11 شهريور 1388,ساعت 16:26:10 »

خيلي كلي گفتي. شايد بهتر بود ميپرسيدي نظرتون رو راجع به س . ك . س قبل از ازدواج بگين.
من با دوستي اصلا مخالف نيستم. با س . ك . س قبل از ازدواج هم همينطور. اما هر چيزي يه وقتي داره. يه موقعيتي داره. شرايط رو هم بايد در نظر گرفت. هر كسي جنبه اين چيزها رو نداره. كلا بستگي داره به تربيت خانوادگي و خودساختگي فرد. شايد يه نفر فضاي خانواده اش طوري باشه كه تا حالا از اين موارد نديده و باهاشون آشنا نباشه. اونوقت در مواجه شدن با اين مسايل مشكلات زيادي براش پيش بياد. يا خيلي زود گول بخوره. چون افراد سودجو هميشه منتظر فرصت هستن.
به هر حال من معتقدم كه اگر روزي بچه اي داشتم با توجه به قبول و پذيرش فرزندم در مورد مسايل گوناگون او را آگاه كنم. خيلي ناراحت ميشم وقتي بچه هاي 4 يا 5 ساله رو ميبينم كه بعضي از بزرگترها به اونها ميگن كه دخترها نبايد با پسرها بازي كنند. اين خيلي تاثير مخربي روي بچه داره.اون دختر بچه يا پسر بچه از همه چي بيخبر ميشينه پيش خودش فكر و خيال ميكنه. و ممكنه كه در روابطش تاثير منفي داشته باشه. شايد فكر كنين كه ديگه هيچ بزرگتري اينطوري فكر نميكنه. اما من تقريبا 2 ماه پيش با اين مسئله رو به رو شدم. و جا خوردم. چيزي كه مدتها فراموشش كرده بودم.
نميدونم اصلا حرفام به درد اين تاپيك ميخورد يا نه. ولي اين بحثي نيست كه بشه به اين كليتي بهش جواب داد. خيلي پيچيده است.
در كل ميتونم يه جمله بگم. كه همه چيز بستگي به جنبه و ظرفيت انسان داره. خيلي ها توانايي قبول هر چيزي رو ندارند. و زود خودشان را ميبازند. اميدوارم آموزشها در اين زمينه بيشتر بشه.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

maryam000, 7, ARTIN_35

خارج شده است

خدايا دوستت دارم. دوستم داشته باش.
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 741

تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218

« پاسخ #2 : 12 شهريور 1388,ساعت 16:40:16 »

اگه نداشتید دیگه براتون چه فرقی میکنه؟!

7

خارج شده است

این نیز بگذرد...
panizz
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 202

تشكر
اهدا شده: 18
دريافت شده: 91

« پاسخ #3 : 12 شهريور 1388,ساعت 20:05:39 »

خانومي گلم به نظر من ربطي نداره كه رابطه قبل از ازدواج داشتند يا نه. شايد ايشون ميخواستن به نتيجه درست برسن.

7

خارج شده است

خدايا دوستت دارم. دوستم داشته باش.
ghalb
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 164

تشكر
اهدا شده: 306
دريافت شده: 128

تنهاتر از همیشه...

« پاسخ #4 : 13 شهريور 1388,ساعت 00:02:29 »

دوست عزیز سلام!  لبخند
قبلا در مورد دوستی بین پسرها و دخترها بحث شده!
پیشنهاد میکنم تاپیک زیر را که تقریبا مرتبط با سوال شماست مطالعه بفرمایید!

http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,5852.0.html

موفق و شاد باشی!

لبخند  سکوت

7, arashk7781, دریا

خارج شده است

به وسعت قلب مهربانت دوستت دارم...!
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 741

تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218

« پاسخ #5 : 16 شهريور 1388,ساعت 20:53:51 »

اینم میشه:)
خارج شده است

این نیز بگذرد...
ARTIN_35
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 122

تشكر
اهدا شده: 57
دريافت شده: 37

« پاسخ #6 : 24 شهريور 1388,ساعت 01:45:30 »

با دوستی هایی که با وابستگیهایه کورکورانه و عشق همراه باشه بحدی که جدایی به روحیاتشون لطمه وارد کنه و هرگز نتونن فراموشش کنن مخالفم چون در ازدواج اینده تاثیر بسزایی داره غیر از اون دوستی تا هر مرحله ای نوعی کسب تجربس پس ضرر نداره و تا حدی نیازهارو بر طرف میکنه

7

خارج شده است
7
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 60

تشكر
اهدا شده: 14
دريافت شده: 7

« پاسخ #7 : 24 شهريور 1388,ساعت 08:17:02 »

من خودم قبل از ازدواج هیچ رابطه دوستی و جنسی نداشتم .....و اصولاً به پایبندی اهمیت دادم و میدم
و الان که ازدواج کردم میخوام بدونم نظر دیگران در این رابطه چیه....چون ذهنمو مشغول کرده
خارج شده است
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 363

تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188

« پاسخ #8 : 24 شهريور 1388,ساعت 09:04:35 »

خوب يا بد اين كار به نوع دوستي ارتباط داره.
بعضي ها فقط دنبال سوء استفاده اند و بعضي براي شناخت بيشتر براي ازدواج دوست ميشن.
در كل به نظر من كار بدي نيست البته نه تا رابطه جنسي پيش رفتن من اين كار رو تا قبل از ازدواج نمي پسندم.
دوستي در حد معقولش خوبه  اين كه يه بيروني با هم بريم و گپي بزنيم يا نهايتاً مهموني بريم.
خارج شده است

هر چه ميخواهي آرزو كن....
هر جايي كه ميخواهي برو...
هر چه كه ميخواهي باش....
چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
ARTIN_35
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 24 شهريور 1388,ساعت 14:31:34 »

ببخشید یاسمین جان میشه در مورد سوء استفاده توضیح بدی من هنوز این جمله رو هضم نکردم وقتی یک نیاز دو طرفه رو با رضایت طرفین برطرف میکنند کجاش سوء استفادس یک تفریح دو جانبس که خانمها برای مظلوم نمایی میگن از ما سوء استفاده شد سوء استفاده زمانی که بزور یکنفرو ازش استفاده جنسی بکنید و طرف تا لحظه اخر هیچ رضایتی نشون نده
خارج شده است
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 25 شهريور 1388,ساعت 08:51:37 »

سلام.
 آرتين خان مگه سوء استفاده فقط جنسيه؟
دختر عموي من با يه گل پسري دوست بود. هر وقت مناسبتي ميشد ميديدم كه  پسره يك كادوي معمولي ميخره دختر عموي من يه چيز خفن.  كم كم كار به جايي رسيد كه كلاً لباساي شاه پسر رو دختر عموم ميخريد. بعد از يه مدت من بهش اعتراض كردم  >:(كه يعني چي؟ اين چه وضعشه؟ چرا وقتي اون براي تو هزينه اي نميكنه تو اينهمه براش خرج ميكني؟ اوايل ميگفت دوست دارم و همينطوري و از اين حرفا ولي كم كم اعتراف كرد كه طرف ميذارتش تو رودربايستي. مثلاً ميگه فلان چيز رو ميگيري برام؟ فلان جا يك كاپشن خوشگل ديدم ميخري برام؟ اين دختر عموي شاسكول خجالتي ما هم كه نه گفتن بلد نبود مجبور ميشد اونا رو بخره. يه مدتي بهش گير دادم كه بايد بهش بگي نه. اگه ميخواي بشناسيش چند بار بهش بگو نه. اونم گفت و نتيجه هموني شد كه من فكر ميكردم. آقا دمش رو گذاشت رو كولش و رفت(احتمالاً رفت سراغ نفر بعدي)
يا ممكنه سوء استفاده هاي احساسي بشه، يا كاري يا.....
ضمناً هميشه هم قرار نيست آقا پسرا از دخترا سوء استفاده كنن كه ، خيلي وقتام دخترا اين كار رو ميكنن. دختري كه در آن واحد با چند نفر دوسته هدفش چيه؟ همه رو دوست داره؟ مسلماً نه يكي خوش تيپه براي مهموني ميخوادش.... يكي پولداره براي خريد ميخوادش..... يكي ماشين فلان داره براي رو كم كني جلو دوستاش و.....
آقاي آقا آرتين هضم شد يا بازم توضيح بدم؟ چشمک

Kourosh

خارج شده است

هر چه كه ميخواهي باش....
ebrahim
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 150

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 40

« پاسخ #11 : 25 شهريور 1388,ساعت 08:59:41 »

كاملا با نظر خانم ياسمن موافقم البته خوب و بد و سوء استفاده كننده ميتونه هم پسر باشه هم دختر بايد طرف مقابلتو بشناسي كه البته كارآسوني نيست..........
خارج شده است

دوستان تلاش کنیم در لحظه لحظه زندگی مان انسان معتدلی باشیم
ARTIN_35
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 26 شهريور 1388,ساعت 00:02:37 »

نه یاسمین خانم هضم نشد من میگم کاری که با رضایت و توافق باشه سوءاستفاده نیست کاری به جنسی و غیر جنسیش ندارم بعضی وقتها خریدو خرج کردن واسه کسی که دوسش داری لذت داره مهم اینه که شما از زندگیت لذت ببری کجای این لذت سوء استفادس  مطمئن باشید اگه دختر عموی شما طرفشو دوست نداشت نمیخرید این هم یه دورانیه که اکثرا طی میکنن قرار نیست برای هرکی چیزی خریدی باهاش ازدواج کنی
خارج شده است
Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 148

تشكر
اهدا شده: 195
دريافت شده: 125

« پاسخ #13 : 26 شهريور 1388,ساعت 00:42:27 »

يا ممكنه سوء استفاده هاي احساسي بشه، يا كاري يا.....
ضمناً هميشه هم قرار نيست آقا پسرا از دخترا سوء استفاده كنن كه ، خيلي وقتام دخترا اين كار رو ميكنن. دختري كه در آن واحد با چند نفر دوسته هدفش چيه؟ همه رو دوست داره؟ مسلماً نه يكي خوش تيپه براي مهموني ميخوادش.... يكي پولداره براي خريد ميخوادش..... يكي ماشين فلان داره براي رو كم كني جلو دوستاش و.....

نه یاسمین خانم هضم نشد من میگم کاری که با رضایت و توافق باشه سوءاستفاده نیست کاری به جنسی و غیر جنسیش ندارم بعضی وقتها خریدو خرج کردن واسه کسی که دوسش داری لذت داره مهم اینه که شما از زندگیت لذت ببری کجای این لذت سوء استفادس  مطمئن باشید اگه دختر عموی شما طرفشو دوست نداشت نمیخرید این هم یه دورانیه که اکثرا طی میکنن قرار نیست برای هرکی چیزی خریدی باهاش ازدواج کنی

نه آرتین خان، قرار نیست برای هر کسی که چیزی خریدی یا کاری کردی براش باهاش ازدواج کنی... حق هم با شماس، وقتی که کسی رو دوست داری، هر کاری که براش بکنی لذت داره... ولی حرف خانم یاسمن اینه که سوء استفاده یعنی اینکه کسی رو برای خودش نخوای! برای پولش برای ماشینش برای ارضا ج.ن.س.ی برای علمش برای کارش یا ... بخوای و وانمود کنی که برای خودش می خوایش!!!

سکوت

ياسمن-ق, ARTIN_35

خارج شده است

یه زخم تازه کم دارم، برای باور پاییز...
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 28 شهريور 1388,ساعت 08:24:28 »

دقيقاً چيزي كه ميخواستم بگم رو آقا كوروش گفت آرتين خان. منم منظورم همين بود. راضي شدي يا همچنان  تلاش كنيم؟ خونسرد
خارج شده است

هر چه كه ميخواهي باش....
صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :