خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
نظرسنجی
سوال: آیا با دوستی های قبل از ازدواج موافق هستید ؟
نه - اصلاً موافق نیستم
کلاً دوستی قبل از ازدواج باید باشد
در حد صحبت کردن و بیرون رفتن
دوستی تا حد داشتن رابطه جنسی

صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: دوستی های قب از ازدواج  (دفعات بازدید: 1425 بار)
mahmoods
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 30

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 11

« پاسخ #15 : 28 شهريور 1388,ساعت 16:31:04 »

دیگه الان یه دوره ای است که باید قبل از ازدواج با طرف مقابل حرف ها را باید زد
الان مثل قدیم نیست که چشم ها را ببندیم و ازدواج کنیم البته اون زمان هر کس ازدواج کرده خوشبخت شده چون زیر نظر خانواده فیلتر میشدن .
خارج شده است

هر چه گفتم از صداقت بود هر چه کشیدم از صداقت بود ای صداقت کاش نبودی هر چه درد می کشم از صداقتم بود .
121314
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 539

تشكر
اهدا شده: 100
دريافت شده: 98

دانشجوی رشته مهندسی شیمی-صنایع گاز

« پاسخ #16 : 28 شهريور 1388,ساعت 16:54:57 »

توصیه نمی کنم . به دنبال هدفهای بهتر و سودمند و اینده دار باشید تا تلف کردن وقت . امیدوارم تصمیم درست را بگیرید .

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

7

خارج شده است
ARTIN_35
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 122

تشكر
اهدا شده: 57
دريافت شده: 37

« پاسخ #17 : 29 شهريور 1388,ساعت 00:13:41 »

کوروش عزیز  اینکه کسی رو برای خودش بخای یعنی چی ما در دوره ای زندگی میکنیم که خودش شامل اینا میشه(تیپش قیافش اخلاقش خانوادش سوادش ثروتش فرهنگش ) درسته اگه غیر از اینه خودشو برام تعریف کنید حالا یکی رو برای خودش میخای یعنی برای چنتا از این موارد چه فرق میکنه کدومش باشه هر کدومش باشه جزئی از خودشه پس اگه برگردیم به صحبتای قبلی در دوستی سوء استفاده معنی نداره

7

خارج شده است
ژاله
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 23

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 3

« پاسخ #18 : 29 شهريور 1388,ساعت 01:21:32 »

اول بستگی به طرف و خودت داره که از دوست دختر و پسر چی برداشت کنی.اره همچین بد هم نیست اگه دوسش داشته باشی.شاید خیلی ها فکر کنن یه نوع بی بند و باریه ولی من میگم اگه به اصولی که خودت بهشون اعتقاد داری پایبند باشی خیلی هم خوبه.اگه یکی فکر میکنه س.ک.س خوبه و مشکلی هم با طرفه مقابلش از این لحاظ نداره مانعی نداره.البته من خودم بل س.ک.س قبل از ازدواج به شخصه مخالفم به خاطر تربیت خانوادگیم.ولی خوب خودم با دوست پسرم نامزد کردم و خیلی هم از هم راضی هستیم.وهیچ مشکلی نداریم از اینکه با هم بودیم/ نظیر بی اعتمادی/رابهتمون سکسی بود ولی نه تا اون حد.میگم که بستگی به خودت داره

7

خارج شده است
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :