خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12767 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: تیک تاک
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: من تونستم فراموشش كنم.  (دفعات بازدید: 1104 بار)
mina shayanfar
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 60

تشكر
اهدا شده: 8
دريافت شده: 45

« : 11 شهريور 1388,ساعت 13:38:07 »

نمي دونم تا حالا براتون پيش اومده كه عاشق بشيد بعدش بگيد اگه بهش نرسم ديوونه ميشم؟ خب اين موضوع براي من پيش اومد ومن با چشمام و بازم ميگم با چشمام عاشق شدم. فكر مي كردم اون تموم دنياي منه و البته بود. يه مدت طول كشيد تا عاقل شدم و فهميدم كه اون يوسف من نيست. من تونستم در كنار اين مسئله و همه ي سختي هاش خودسازي رو شروع كنم تا ياد بگيرم از اين به بعد با عقلم عاشق بشم نه با چشمام. من خيلي خوشحالم كه در كنار همه ي سختي هاي به اصطلاح عاشقي تونستم شخصيتمو بسازم و پرورش بدم و الان زندگي من سرشار از لذته/ عشق به زندگي و يادگيري لحظه به لحظه. من نه تنها ديوونه نشدم كه با وجودي كه اون ادم هنوز جلومه و راست راست راه ميره تونستم با قضيه كنار بيام و عشقشو از دلم پاك كنم و رشد كنم. ميشه كه عاشق شد/فراموش كرد/درس گرفت و براي اينده اي درخشان به زندگي در حال ادامه داد.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ostore, maryam000, HIDDEN WAY

خارج شده است
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #1 : 11 شهريور 1388,ساعت 14:14:54 »

خيلي سخت
البته چون شما خواستيد شد اما گاهي ادم نميخواهد يعني ميدونه طرف مقصر همه بهت ميگن طرفت مقصر بود (البته منم مقصر بودم ) بازم مي خواي باور كني نه روزگار مجبورش كرده و اون بي تقصير بوده يكي بهم يكبار گفت نمي خواي فراموشش كني چون نمي خواي
خيلي شجاعي كه با اينكه در كنارت است اينقدر راحت با مسئله كنار اومدي
واقعا جاي تبريك داره
خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 309

تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153

« پاسخ #2 : 11 شهريور 1388,ساعت 14:21:37 »

بهتون تبريك ميگم.
ميشه گفت :مشابه موضوع شما رو داشتم و تونستم از اين به اصطلاح عشق برا خودسازي ام استفاده كنم.
الان هم خدا رو روزي هزار بار شكر ميكنم كه به اون به اصطلاح عشق ام نرسيدم.......

موفق باشيد
خارج شده است

آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #3 : 11 شهريور 1388,ساعت 14:31:04 »

بنده هم بتون تبریک میگم... لبخند

شما تونستید از عشق مجازی عبور کنید و پی به حقیقت عشق ببرید و به زندگی عشق بورزید و دارای عشقی بالنده بشی

برات آرزوی موفقیت و بهترین ها رو دارم سکوت
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 11 شهريور 1388,ساعت 14:41:13 »

يعني فكر مي كنيد هركي نتونه كسي كه يه وزي خيلي دوستش داشته فراموش كنه دچار عشق مجازي

چه اصطلاح بي خودي ادم يا عاشق يا نيست عشق مجازي و حقيقي نداريم
خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
mina shayanfar
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 11 شهريور 1388,ساعت 21:57:30 »

فرزانه جان اگه واقعا اون ادم مناسب تو نيست تلاش كن فراموشش كني چون وقت ادم چيزي نيست كه بشه بيهوده هدرش داد. رها كردن و دست كشيدن از موقعيتي كه مناسب ما نيست سخته ولي شدنيه و در عوض باعث ميشه بتوني موقعيتهاي ديگه رو ببيني و موقعيتهاي جديدي رو تو زندگيت ايجاد كني. اينم بدون كه اون ادم واقعا ممكنه بد نباشه فقط مناسب تو نباشه. همين ادمي كه من تونستم خودمو از فكرش راحت كنم ادم بدي نيست و من به دو دليل تصميم گرفتم فراموشش كنم/ اول اينكه عشق من يه طرفه بود و من اينو با شجاعت پذيرفتم و دوم اينكه خالي بود. تموم دنياش در يه زندگي عادي و روزمره خلاصه شده بود و وقتي من از علايقم و تلاش براي پيشرفت در زمينه هاي مختلف حرف مي زدم قيافه اش عين منگلا ميشد از فرط تعجب! در عين حال اين ادم ممكنه براي خيلي ها واقعا ايده ال باشه و ارزوشو داشته باشن اما اگه حتي عشق از طرف اونم وجود داشت به همون دليل دوم من همچنان روي تصميمم مي موندم و خواهم موند.  سعي كن با خودت روراست باشي و براي ادمي وقت بذاره كه مناسب تو باشه.

دریا

خارج شده است
AREZO1
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 2

« پاسخ #6 : 12 شهريور 1388,ساعت 02:49:01 »

مينا جون بهت تبريك ميگم
براي منم دعا كن بتونم ...
خارج شده است

خدايا هيچوقت تنهام نذار ...
mina shayanfar
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 12 شهريور 1388,ساعت 12:00:46 »

ارزو جون براي تو و خودم و همه ي ادما دعا مي كنم كه اون مسيري رو كه براي ما درست و مناسبه پيدا كنيم و پيش بريم...............
خارج شده است
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 12 شهريور 1388,ساعت 12:07:34 »

مناسب بودن يا نبودن رو نمي دونم مينا جون اما اين دل لعنتي به هر طرف كه خودش بخواد ميره به اينكه ذهن چي ميگه كار نداره
اميدوارم چند وقت ديگه به اين حرفها بخندم
خارج شده است

maryam000
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 100

تشكر
اهدا شده: 33
دريافت شده: 52

« پاسخ #9 : 14 شهريور 1388,ساعت 10:48:26 »

سلام عزیزم
اینقدر جمله من تونستم فراموشش کنم واسم شیرین بود که مستقیم اومدم سراغ تاپیک تو.
بهت تبریک می گم و آرزو می کنم به اونچه که واقعا لایقش هستی برسی. اون حتما باید یه چیز خیلی خوب باشه. چون آدمی که اینقدر شجاع که می تونه کسی رو که هنوز جلو چشماشه فراموش کنه حتما لیاقت بهترین ها رو داره لبخند.
واسه منم خیلی دعا کن. چون منم تازه تونستم شخصیت خودمو بسازم و یه آدم دیگه بشم . واسم دعا کن بتونم این آدم تازه رو پرورش بدم و ببینم بزرگ شده و دیگه ضربه پذیر نیست.
موفق باشی گلم سکوت
خارج شده است

نبودن هرگز به تلخی از دست دادن یک بودن نیست.
بودنت را از دست نده.
mina shayanfar
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 14 شهريور 1388,ساعت 17:13:54 »

چقدر خوشحال ميشم وقتي مي بينم كه بعضي از دخترها دارن تلاش مي كنن كه يه شخصيت محكم و غيراسيب پذير براي خودشون بسازن. من لازمه يه توضيح بدم كه من و اون همكلاس هستيم و هيچ رابطه ي عاطفي نداشتيم اما زياد با هم صحبت مي كرديم/ من عاشق بودم اما اون فقط دوست داشت لاس بزنه. اين كه ميگم فراموشش كردم به اين معني نيست كه وقتي مي بينمش  قلبم نمي تپه! نه اتفاقا خيلي هم رنگ و روم ميپره اما مي دونم كه اين حالتها موقته و به زودي رفع ميشه و مهم اينه كه من فهميدم راه ما از هم جداست و مسير و مقصدمون يكي نيست. مثل اون ادمي كه رژيم داره و از در مغازه ي شيريني فروشي رد ميشه/ مسلما مي ميره و زنده ميشه تا بتونه بر هوسش غلبه كنه و از اونجا رد بشه اما مهم اينه كه رد بشه. منم با اينكه توي شهري كه اون زندگي ميكنه نيستم و فقط سر كلاس همديگه رو مي بينيم اما مي ميرم و زنده ميشم تا وقتي كه از جلوش ميگذرم اما رد ميشم و نمي ذارم كه اشتباه كنم و خيلي مهمه كه عزت نفس خودمو وابسته به توجه اون قرار ندادم. دوستان واقعا چرا اگه كسي به ما توجه نكنه احساس حقارت مي كنيم؟ من وقتي تونستم خودمو ازين عشق بيهوده خلاص كنم كه فهميدم ارزش من بستگي به توجه و علاقه ي اون نداره و اون وقت بود كه به معناي واقعي احساس ازادي و سبكبالي كردم..........مثل يه پرنده........ازاد ورها.... ما ادماي ارزشمندي هستيم و وقتي بدونيم كه داريم اشتباه مي كنيم و در مسير اشتباه قدم بر مي داريم بايد شجاعت اينو داشته باشيم كه اشتباهمونو بپذيريم و مسيرمونو عوض كنم حتي اگه سخت باشه و قلبمون ديوانه وار به ديوار سينه مون بكوبه..به هر حال ميشه به حرف قلب گوش كرد و مسير اشتباهو ادامه داد يا اينكه به نداي درون گوش كرد...........قلب خيلي وقتا اشتباه مي كنه اما نداي درون هرگز................

دریا, sima1387

خارج شده است
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 14 شهريور 1388,ساعت 17:28:14 »

نه احساس حقارت مال كم توجهي نيست مي دوني در مورد من مال چي بود مال زود باوري اينكه اونم مثل من عاشق اما نبود
البته هوس هم نبود
مي دوني زيادي بچه ننه بود نتونست جلوي خونواده اش بايسته
پس ما زود باوريم نه حقير
يادت نره ما چون خودمون با صداقت وارد مي شيم فكر مي كنيم طرف هم صادق اما نيست پس براي همه ضربه مي خوريم
پس نمس تونيم فراموش كنيم چون درس و نبايد فراموش كنيم
خارج شده است

شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 194

تشكر
اهدا شده: 84
دريافت شده: 69

« پاسخ #12 : 14 شهريور 1388,ساعت 19:22:05 »

منم دوبار عاشق شدم اما عشقم الكي نبود .اوليش كه فهميدم بهم خيانت كرده اما من نتونستم ازش بگذرم .بهم گفت كسي ديگه را دوس داره اما از علاقه ي من از اون كاسته نشد بلكه هنوز با كمال ميل دوس دارم كمكش كنم تا به غشقش برسه و اون خودش ميدونه كه چقدر دوسش دارم اونم منو هنوز دوس داره ولي گويا عشقش به دختره ديگه زيادتره .من اون مثل خواهر و برادريم و ارزوي زندگي خوب واسه هم مي كنيم .
اونو دوس دارم اما نه اينكه بخوام باهاش ازدواج كنم الان واسه ازدواج عاشق كسه ديگه شدم كه مشكلاتي هست كه احساس ميكنم به اينم نميرسم اما يعني بايد اينم عاشقانه دوسش داشته باشمو خواهرش بشم چون اصلا نميتونم فراموشش كنم هر چند واسه جدا شدن تلاش كردم اما موفقيت اميز نبوده....
خارج شده است

بگذار تا دل من بي انتها تكرار كند
كه تو را ميخواهد فقط تو را
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #13 : 15 شهريور 1388,ساعت 11:15:38 »

فرزانه عزیز باید خدمتتون عرض کنم منظور بنده رو اشتباه متوجه شدین ...

گاهی اوقات فرد عاشق نشده و فقط فکر می کنه عاشق شده، چون بنده اصلا عشق با یه نگاه رو قبول ندارم، عشق با یه نگاه می تونه فرضا این باشه که فرد از کسی خوشش اومده باشه و پیش خودش یه اسطوره ساخته باشه که در این صورت به اون تصویر ذهنی عشق می ورزه در اصل ...

عشق واقعی فقط می تونه از روی شناخت واقعی باشه، چون اوایل آشنایی هورمون ها شناخت رو تحت تاثیر قرار میده و نمیشه بهش تکیه کرد، بهترین حالتش اینه که اول شناخت به وجود باید و بعدش از روی شناختی که ایجاد شده، عشق پدید بیاد ...

و تا وقتی هم که اون عشق واقعی پدید نیاد، فرد متوجه نمیشه که عشقای قبلی فقط یه وابستگی بوده ..

اما هر عشقی می تونه مطلعی باشه برای عشق حقیقی ...
عشقی که در درون خودت باشه، حتی اگه عاشق فرد خاصی هم نباشی، عاشق تموم مخلوقات خدا بودن ...
نمی دونم تونستم منظورم رو بفهمونم یا نه !!!

در هر صورت از مینای عزیز برای ایجاد این تاپیک مفید سپاس گذارم . سکوت

موفق باشی .
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 15 شهريور 1388,ساعت 11:50:30 »

مرسي دريا جون 
شايد چون گفتم زود باوري فكر كردي عشق يه هفته اي بود نه عشق بعد از يكسال به وجود امد باور مي كني تا مدتي ما چشم ديدن هم رو هم نداشيم (خيلي خنده دار)
اما بعد هم اون هم من يه جور ديگه شديم اما .....

به هر حال توي هر موقعيت تا از نزديك درگير نشي نمي توني شرايط رو درك كني پس كش دادن موضوع بيخود
مرسي از همه
براي منم دعا كنيد
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :