خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: کیس مناسب برای ازدواج ندارم  (دفعات بازدید: 505 بار)
fariba58k
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 33

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 13

« : 14 شهريور 1388,ساعت 13:27:57 »

دختری30ساله هستم   تحصیلکرده شاغل واز نظر ظاهری هم مشکلی ندارم  بنده متین وبا وقار می باشد وپوشش ظاهری امروزی مرتب وباوقار است مشکل اصلی من ازدواج می باشدنه خواستگاری دارم ون کیس خوبی برای ازدواج اما در حال حاضر از نظر روحی وروانی اید ازدواج کنم لطفا راهنمایی کنید چه کنم؟

پ ن مدیر:
عنوان تغییر یافت .
« آخرين ويرايش: 20 شهريور 1388,ساعت 10:19:17 توسط دریا » خارج شده است
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #1 : 20 شهريور 1388,ساعت 11:49:33 »

سلام

ورودتون رو به خونواده ofc تبریک میگم

سعی کنید فعالیتتون رو در محیط های که احتمال میره کیس های مناسب برای ازدواج با شما هستن، بیشتر کنید و از لحاظ ظاهری و نوع پوشش به گونه ای باشید که افراد تصور نکنن که ازدواج کردین ! و همین طور ضمن رفتار با وقاری که دارید سعی کنید طوری رفتار کنید که آقایون بتونن به شما نزدیک بشن و پیشنهاد آشنایی برای ازدواج بدن، چون آقایون باید چند درصدی احتمال بدن که کسی که بهش پیشنهاد آشنایی برای ازدواج میدن،به خوبی باهشون برخورد می کنه و سریع طردشون نمی کنه و اگر احتمال بدن که با برخورد سرد و نامناسب خانوم مواجه میشن، از پیشنهادشون صرف نظر می کنن ...

موفق باشید .

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Kourosh

خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 194

تشكر
اهدا شده: 84
دريافت شده: 69

« پاسخ #2 : 20 شهريور 1388,ساعت 14:19:45 »

سلام
منم فكر ميكنم كه شما جوري برخورد ميكنيد كه هيچ پسري جرئت نزديك شدن به شما را پيدا نميكنه شايد شما در ارتباط با پسرها مشكل داشته باشيد البته يه ارتباط اجتماعي سالم و خوب
خارج شده است

بگذار تا دل من بي انتها تكرار كند
كه تو را ميخواهد فقط تو را
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :