خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: نمیتونم با کسیدوست بشم  (دفعات بازدید: 1527 بار)
ترنم284
ترنم284
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 23

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 2

« : 14 شهريور 1388,ساعت 22:32:37 »

سلام به همه دوستای گل موصوع اینه که من همیشه در برقراری روابط چه دوستانه وچه کاری و اجتماعی مشکل داشتم بخاطر همینم هیچ دوستی ندارم. یکی از مشکلاتم اینه که خیلی زود اعتماد میکنم دیگه اینکه نمیدونم چطور باید یه رابطرو شروع کنم و چطور باید حفظش کنم وهمیشه استرس دارم خیلیم عجولم وووو..... به نظر شما خیلی داغونم؟ میدونم میگید این یارو  باید بره تیمارستان. پوزخند ناراحت ناراحت
خارج شده است

شکهایت را باور نکن و به باورهایت شک نکن.
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #1 : 15 شهريور 1388,ساعت 09:51:07 »

يعني چي زود اعتماد مي كنم يعني قبل از اينكه ارتباطي داشته باشي اعتماد مي كني؟؟؟
يا نه دوست مي شي بعد نمي توني اين ارتباط رو حفظ كني ؟؟؟؟
خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
ترنم284
ترنم284
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 15 شهريور 1388,ساعت 15:22:05 »

یعنی قبل از اینکه طرفم را خوب بشناسم بهش اعتماد میکنم البته این مال گذشتس چون از این طریق آنچنان ضربه سنگینی توی زندگیم خوردم که فقط مرگ میتونه درمان زخم دلم باشه. الان دیگه به هیچکس اعتماد ندارم حتی از خانوادم هم فراریم هیچ کس جز هسرم واسم مهم نیست اونهم چون تنها کسیه که از راز دلم با خبره ولی هنوز دوسم داره و تنها انسانیه که وجودش بهم آرامش میده. من نمیتونم با آدمای دیگه رابطه داشته باشم چون حس بدی به همه پیدا کردم. همیشه دلهره واسترس دارم من حتی خواب راحتی ندارم.6-7 سال که از این موضوع رنج میبرم.
خارج شده است

farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 15 شهريور 1388,ساعت 15:32:24 »

مي توني بگي چه شد يا نه ؟؟؟؟؟؟
فكر مي كنم صدمه عاطفي خوردي ؟

خيلي خوب كه به همسرت اعتماد داري و دوستش داري اين خيلي باارزش

منم مثل شما هستم خيلي زود به افراد اعتماد مي كنم بعد وابسته مي شم بعد ديگه اصلا نمي تونم جدا بشم بعد اگه مجبور به اين جدايي بشم تا مدتها اثرش توي رفتار و افكارم است
خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
ترنم284
ترنم284
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 15 شهريور 1388,ساعت 15:48:46 »

ازم نخواه که بگم چون نمیتونم. من مثل شما وابسته نمیشم اگه ذره ای حس کنم طرفم داره زیرابی میره یا هر حس ناخوشایند دیگه ای سریعا قطع رابطه میکنم. من با همه صادقم و اگر ببینم که کسی از سادگی داره سواستفاده میکنه ازش متنفر میشم. نمیدونم میتونم مثل همه راحت وبی استرس روابطم را برقرار وحفظ کنم یا نه؟ من به همه چیزوهمه کس بد بین وبی اعتمادم.

خارج شده است

farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 15 شهريور 1388,ساعت 15:51:51 »

نه اشتباه نكن به هركسي وابسته نمي شم فقط زماني وابسته مي شم كه از هر نظر بهش اعتماد داشته باشم
يعني تا بحال غير از يك مورد از اعتمادم دچار ضرر نشدم چون افراد خوبي مورد اعتمادم قرار گرفتند

ضرر هم روحي بود نه چيز ديگه
خارج شده است

ترنم284
ترنم284
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 15 شهريور 1388,ساعت 16:12:47 »

خوش به حالتون. من نیدونم باید چیکار کنم تا قبل از ازدواج دنیا را واسه خودم تمام شده میدونستم و خودم را به کار کردن مشغول کرده بودم انقدر که نمیفهمیدم زمان چطور میگذره و همیشه تنها بودم زندگیم شده بود کار کار کار و دیگه هیچی. الان اوضاعم بهتره اما اون زخم کهنه هیچ وقت نمیذاره بتونم دوستی داشته باشم وحتی احساس آرامش کنم.
خارج شده است

farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 15 شهريور 1388,ساعت 16:27:55 »

من مجردم اما فكر مي كنم هميشه بهترين دوست ادم نزديكتين افراد به ادم هستند كه تا قبل از ازدواج خانواده اش هستند و بعد از اون دوست و همه كس ادم ميشه همون همسرش

پس فكر كنم با اين حس تفاهم كه بين شما هست نياز به دوست ديگه خيلي كمتر بشه

دوست خوبه اما .....
البته سعي كن يه مدت رويه تو عوض كني به همه اعتماد كن ولي تا وقتي صداقتشون بهت ثابت نبشه باهاشون صادق نباش
خارج شده است

ترنم284
ترنم284
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 15 شهريور 1388,ساعت 22:49:06 »

ممنونم امیدوارم بتونم. از شمام ممنونم.
خارج شده است

mahetaban
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 21

تشكر
دريافت شده: 3

« پاسخ #9 : 11 مهر 1388,ساعت 17:10:24 »

ba har kasi  joz hamsaret ziyad okht nagir
ba hame rabete moteadel ro hefz kon hata agar befehmi tarafet vaghean khobe va mishe b on etemad kard
batamrin mitoni motmaen bash faghad bayad har bar ba khodet tekrar koni
zaman hame chiz ro malom mikone
خارج شده است
golshan
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 12

تشكر

« پاسخ #10 : 23 مهر 1388,ساعت 09:33:47 »

سلام به نظر من دوست پیدا کردن سخته و نگهداریش از اون سخت تر .

برای این که تو دوستی صدمه زیادی نبینی توصیه می کنم که دوستاتت رو تو چند  مرحله  آزمایش کنی ؟

دیگه این که برای خودت حریمی  قائل بشی که  دیگران فکر  بد به مغرشون  را ه ندند .

در آخر پیشنهاد می کنم به امور دینی و مذهبی بیشتر توجه کنی که باعث آرامش قلبی می شه
خارج شده است

بهترین راه پیش بینی آینده ، ساختن آن است. برایان تریس
reza2kn
Ajab
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 22

عجب!

« پاسخ #11 : 23 مهر 1388,ساعت 09:47:49 »

سلام تر نم خانوم. اول بهخاطر اینکه همسرتون رو دوست دارین و حس آرامش نست بهش دارین بهتن تبریک میگم!
بعد شما هم متا سفانه درگیر همون مسئله بادوم شدید ه وقتی یه بادوم تلخ میخورید از همه بادوما دل میکنید!
این طور که من متوجه شدم شما میخواین با چند نفر رابطه دوستی برقرار کنید که هم از تنها د بیاید و م یه چند تا دوست داشته باشین:
خوب شما شاغل هستین؟؟
تو همسایگیتون خانومی تو سن های خودتون نیستن که با هم دوست شین و رفت و آمد داشته باشین؟؟
با نظر همسرشون می تونید با چند تا از دوستای ( حالال مرد یا زن - میتونه حتی خوار شوهرت باشه) شهورتون که اون تضمیت میکنه دوست شید!!! راجع به مساله اعتماد هم بایه کم تمرین حل میشه و نیاز به تیمارستان نداره:دی یکم که با شوهرتون و اون دوستای بالا تمرین کنید که زیاد اعتماد نکنین  و اگه یه شیشه خورده پیدا کردی متنفر نشی ازش!
خارج شده است

بزرگترین سایت طرفداران یاس
WwW.YasPersian2.CoM
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :