خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چگونه عصبانیت خود را ابراز کنیم؟  (دفعات بازدید: 640 بار)
quantum2009
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 30

تشكر
اهدا شده: 22
دريافت شده: 7

« : 14 شهريور 1388,ساعت 23:24:42 »

"زمانی که ما عصبانی می شویم به یکباره بدن ما به عملی دست می زند تا ما را برای مقابله آماده کند. اگر این مقابله اتفاق نیفتد ( و خوشبختانه به ندرت در یک جامعه متمدن رخ میدهد) ما اغلب با یک تنش جسمی شدید باقی می مانیم. بسیار مهم است که راهی برای تخلیه این تنش جسمی داشته باشیم" ( اعتماد به نفس برتر، گیل لیندن فیلد، دکتر منصور فهیم، انتشارات رهنما) به علاوه توی این کتاب اشاره شده که " افسردگی صرفا خشمی است که بر علیه خود شما تغییر مسیر داده است، به جای آنکه به بیرون هدایت شود"
حالا که ابراز عصبانیت اینقدر مهمه داشتن روشهایی برای این کار در موقعیتهای مختلف لازم به نظر میرسه. حرکتهایی مثل فریاد زدن، پرت کردن متکا، کوبیدن پا به زمین و... راهکارهای کلیشه ای هستن که البته در جای خودشون خیلی کمک میکنن. ولی مثلا چطور وقتی که دارید با یه نفر که از شما بزرگتره و براش احترام قائلید ( یا حداقل نمیخواید به احترام بینتون خدشه ای وارد بشه چشمک ) بحث میکنید و این فرد با برخی حرکات و جهت گیری ها یا با خنده و مسخره کردن و... شما رو خشمگین میکنه عصبانیت خودتون رو ابراز میکنید؟ در چنین مواردی ابراز عصبانیت علاوه بر فایده مذکور باعث میشه که فرد دست از این کارش برداره و شما رو خشمگین نکنه. یا کسی که خیلی هم براش احترام قائل نیستید توی یه مهمونی رسمی شما رو عصبانی میکنه در این صورت چه طوری این تنش رو به بیرون هدایت میکنید؟
لطفا نظرتون رو در مورد جملاتی که نقل شد و شیوره ابراز عصبانیت در مواردی که گفتم و مواردی که به ذهنتون میرسه بیان کنید.
تشکر.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

sepiide, HIDDEN WAY

خارج شده است
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #1 : 15 شهريور 1388,ساعت 11:22:11 »

خب من سعی می کنم محل رو ترک کنم ، حتی اگه برای مدت خیلی کوتاهی باشه و حتی اگه شده تغییر وضعیت ...

محل رو هم میشه فرضا به بهونه آب خوردن ترک کرد، همون چند لحظه کوتاه هم می تونه عکس العمل ما رو بیشتر تحت کنترل دربیاره و بیشتر به اعصاب خودمون مسلط باشیم و پس از تعدیل تاثیر هورمون ها عکس العمل بهتری می تونیم نشون بدیم ....

موفق باشید .

quantum2009

خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
j_karimi
JK
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 40

تشكر
اهدا شده: 0

« پاسخ #2 : 15 شهريور 1388,ساعت 11:39:47 »

بچه جون
ممکنه بروز خشم در بعضی مواقع موثر واقع شود، اما معمولاً مخرب است و وقتي اثرات خشم از يک زمان به زمان ديگر امتداد پيدا مي‌کند حالت تخريب مي‌گيرد.
اگه دوست داری بروز بدی : در اوج عصبانیت با مشت حمله كنید ، به كیسه بوكس لبخند  چشمک

دوست ‌داشتن‌ افراد یك‌ تكلیف‌ است‌ و نیازی‌ به‌ مجوز ندارد. بزرگترین‌ مشكل‌ كه‌ مردم‌ باور ندارند اینست
كه‌ پرخاشگری‌ قابل‌ كنترل‌ است

JK
خارج شده است

عظمت زندگی در علم نیست بلکه در عمل است

هرگز به زنی برخورد نمی کنی که چیزی از بزرگی در او نباشد

بادیگران آنگونه رفتار کن که می خواهی با تو رفتار شود
quantum2009
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 30

تشكر
اهدا شده: 22

« پاسخ #3 : 15 شهريور 1388,ساعت 15:15:19 »

بچه جون
ممکنه بروز خشم در بعضی مواقع موثر واقع شود، اما معمولاً مخرب است و وقتي اثرات خشم از يک زمان به زمان ديگر امتداد پيدا مي‌کند حالت تخريب مي‌گيرد.
اگه دوست داری بروز بدی : در اوج عصبانیت با مشت حمله كنید ، به كیسه بوكس لبخند  چشمک

دوست ‌داشتن‌ افراد یك‌ تكلیف‌ است‌ و نیازی‌ به‌ مجوز ندارد. بزرگترین‌ مشكل‌ كه‌ مردم‌ باور ندارند اینست
كه‌ پرخاشگری‌ قابل‌ كنترل‌ است

JK
ببخشید مادربزرگ! اما نظر روانشناسها اینه که اگه خشم بروز پیدا نکنه حالت مخرب به خودش میگیره و روحیه خود فرد رو تخریب میکنه. مطمئن باشید اگه جایی باشه که کیسه بوکس باشه حتما همین کار رو میکنم ولی خوب متاسفانه بیشتر جاها امکانات کافی وجود نداره چشمک. هیچ لزومی نداره که آدم خشمش رو با مشت زدن به کسی بروز بده. این کاریه که جنگلی ها انجام میدن!!! ما باید روشی پیدا کنیم که نه مشتمون تو صورت کسی بخوره نه اینکه روحیه خودمون مورد حمله قرار بگیره. به هر حال اون تنشی که گفتم باید تخلیه بشه. در ضمن به مجوز دوست داشتن چی کار داشتم؟ متعجب
ممنونم مادربزرگ.
خب من سعی می کنم محل رو ترک کنم ، حتی اگه برای مدت خیلی کوتاهی باشه و حتی اگه شده تغییر وضعیت ...

محل رو هم میشه فرضا به بهونه آب خوردن ترک کرد، همون چند لحظه کوتاه هم می تونه عکس العمل ما رو بیشتر تحت کنترل دربیاره و بیشتر به اعصاب خودمون مسلط باشیم و پس از تعدیل تاثیر هورمون ها عکس العمل بهتری می تونیم نشون بدیم ....

موفق باشید .
یعنی نظر شما اینه که در این جور مواقع نباید خشم رو بروز داد؟ مثلا در مورد بحث کردن چه طوری باید به طرف فهموند که این کاراش باعث عصبانیت میشه؟
ممنون
خارج شده است
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 15 شهريور 1388,ساعت 18:01:18 »

خشم رو باید به صورت منطقی بروز داد ، طوری که به کسی ضرر نرسونه ...

همین که شما محیط رو ترک کنی، خودش می تونه نشون دهنده اعتراض شما باشه !!!

بهتره وقتی عصبانی شدیم، اول تغییر وضعیت بدیم یا آب خنک بخوریم تا بعدش بتونیم تصمیم درستی برای برخورد و عکس العمل از خودمون نشون بدیم...

در لحظه تصمیم گرفتن اونم وقتی که عصبانی هستیم ، می تونه مسئله ساز باشه، یکیش همون از بین رفتن احترام بین افراد که شما بهش اشاره کردین ...

مخصوصا بدون فکر کاری انجام دادن و گفتن یه سری صحبتا در روابط خیلی مضره، فرضا کسی در اوج عصبانیت حرفی می زنه که پس از سال ها نمی تونه اون نقطه رنجش رو از یاد طرفش ببره

quantum2009

خارج شده است

Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 239

تشكر
اهدا شده: 378
دريافت شده: 151

« پاسخ #5 : 25 شهريور 1388,ساعت 04:13:57 »

می شه خوب فکر کنید و دقیقاً همون موردی رو که باعث خشمگین شدن میشه رو بیان کنید ! یک مثال می زنم :
شما دارید با یک بزرگتر از خودتون درباره خرید منزل صحبت می کنید و اون مدام در بین صحبتهاش شما رو بچه و بی تجربه صدا می کنه ! در چنین شرایطی اگه چیزی نگید و به خودتون فشار بیارید که چیزی نگید باعث میشه عصبانیتتون رو طور دیگه ای نشون بدید که وضع رو از اون هم بدتر کنه مثلاً یه هو از جاتون بلند شید و بگید " اصلاً من قصد معامله ندارم !!! " و محل رو ترک کنید . این باعث می شه اون شخص فکر کنه بر شما پیروز شده و به همه ثابت کرده که شما بچه و کم تجربه اید و نمی تونید پای معامله بشینید ! ولی اگه همون موردی که شما رو ناراحت می کنه از حرفهای طرف مقابل استخراج کنید و بهش بگید ، خیلی باید آدم بی سیاستی باشه که دوباره تکرار کنه ، ضمن اینکه شما هم تخلیه هیجانی شدید و تمرکزتون رو دوباره بدست میارید ( حتی با اعتماد به نفس بیشتر ). مثلاً شما اینطور عکس العمل نشون بدید : " آقا/خانوم فلانی من اومدم اینجا تا درباره خرید منزل با شما صحبت کنم و اصلاً از سن و سال شما انتظار ندارم که بخواید معلومات خودتون رو به رخ بکشید یا معلومات منو زیر سوال ببرید ، پس بهتره بریم سر اصل مطلب و احترام همدیگه رو نگه داریم ، خب نظر شما درباره .........چیه ...........!!! " .
اگه شما جای اون شخص باشید چه حالی می شید ؟

HIDDEN WAY, quantum2009

خارج شده است

لطف که از حد بگذرد     نادان گمان بد برد
مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91

« پاسخ #6 : 25 شهريور 1388,ساعت 09:29:02 »

من فکر میکنم عصبانی شدن در جایی در برابر اشخاص خودش یک جور اعتماد به نفس پایینه.... این نظر شخصیمه

شاید وقتی ادم به خاطر یکسری مسائل مثل بی احترامی،اذیت کردن، یا نرسیدن به هدفی و هرچیزی که فردی با گفتنش دیگری رو آزار بده باعث عصبانیت اشخاص میشه.

ولی وقتی ما سعی در کنترل عصبانیتمون کنیم  میتونیم برخوردها و رفتارهای مناسبی رو در برابر افراد نشون بدیم.
ما میتونیم عصبانیت و خشممون رو نه اینکه سرکوب کنیم بلکه  با آرامش و حرفهای تکون دهنده که فرد از بابت رفتار بدیه که با شما داشته پشیمون بشه و خجالت بکشه رو کنترل کنیم.

وقتی تنها شدید میتونید با نوشتن روی یک کاغذ یا با داد کشیدن مثلا در خیال خودتون به اون شخص هرچیزی که با عصبانیت میخواستید بگید رو (البته سعی کنید حرف زشت نزنیدا  پوزخند) خلاصه بگید.روبروی یک آینه وایسید بعد خشمتون رو بهش نشون بدید ،مثلا.

شما وقتی با آرامش به حرفها و کنشهایی که شخصی با شما داشته که باعث عصبانیتتون شده واکنش نشون میدید همین خودش ابراز خشم با ملایمته.
مطمئنا شخص مقابلتون از این کارش پشیمون میشه و یکجورایی می خواد شما را قانع کنه که منظر من مثلا این نبود و..........

اینا رو که گفتم تجربه کردم و به این حرفام اعتقاد دارم که فکر میکنم درسته

اعتماد به نفسو دیدین پوزخند

quantum2009, Designer

خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 239

تشكر
اهدا شده: 378
دريافت شده: 151

« پاسخ #7 : 25 شهريور 1388,ساعت 13:28:16 »

با مهربان عزیز موافقم اما همونطور که می دونید کنترل اشخاص روی عصبانیتشون تا حد زیادی ژنتیکی هست و برای بعضی ها هیچی نگفتن ، یا خیلی خونسرد و آرام صحبت کردن موقع عصبانیت کاری دشوار یا حتی غیر مکنه ! ولی با تمرین و ممارست همونطور که مهربان گفتند قابل انجامه .

quantum2009

خارج شده است

لطف که از حد بگذرد     نادان گمان بد برد
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #8 : 26 شهريور 1388,ساعت 14:11:31 »

بچه ها مي دونيد من معمولا وقتي عصباني مي شم هيچكار نمي كنم گاهي وقتي يكي خيلي اعصابم رو خورد كنه كنترل خودم رو از دست مي دم و گريه مي كنم  :'(  چون نمي تونم جواب طرف رو بدم

ولي خيلي كم پيش مياد معمولا سكوت مي كنم و خوب اين خيلي بد مي دونيد ادم فشار زيادي رو تحمل مي كنم

تمرين كردم عصبانيم رو قورت ندم همون جا يه چيزي بگم اما بدتر شد چون بازم نتونستم يه جواب دندون شكن بدم و ....  بی تفاوت

مطالب اينجا رو خوندم گفتم اين بار كه از چيزي عصباني شدم محل رو ترك مي كنم
اما اينبار متهم به بي ادبي شدم كه چرا محل ترك كردن  چشمک

اخه اين راه حل بود ............  Cheesy

همون وايستادن و عصبانيت رو توي خودت حا كني به نظرم بهتر   متعجب

خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 27 شهريور 1388,ساعت 13:35:28 »

مطالب اينجا رو خوندم گفتم اين بار كه از چيزي عصباني شدم محل رو ترك مي كنم
اما اينبار متهم به بي ادبي شدم كه چرا محل ترك كردن  چشمک

اخه اين راه حل بود ............  Cheesy

فرزانه جان، یه بهانه میاوردی، پامیشدی ...
نه این که طرف داره حرف بزنی، پاشی بری!!! شوکه

من که معمولا این کارو می کنم و اون لحظه جواب نمیدم، چون جواب بدم هم برا خودم بد میشه، هم برای اون کسی که داره اون حرفا رو می شنوه....

به نظر من بحث کردن در زمان عصبانیت، بی فایدست... چون معمولا هر کس می خواد حرف خودش رو اثبات کنه و اصلا افراد به حرف هم گوش نمیدن!! پس بهتره در یه موقعیت مناسب که همه آرومن بحث رو پیش کشید ...

در هر صورت باید به خصوصات خودتون و موقعیتی که درش قرار دارید، نگاه کنید و راهکارها رو استفاده کنید ..

quantum2009, Designer, Kourosh

خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :