خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: لطفا خانمها پاسخ بدهند  (دفعات بازدید: 1647 بار)
zakie
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #15 : 25 مهر 1388,ساعت 18:47:19 »

من مجردم ولی تجربه سکس رو داشتم  . سعی نکنید با زور وارد عمل بشید رابطه جنسی سالم باید بدور از استرس و خستگی و با رضایت طرفین باشه و قبل از انجام سکس معاشقه یادتون نره
خارج شده است
miss.90
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 27

تشكر
اهدا شده: 6
دريافت شده: 4

« پاسخ #16 : 29 مهر 1388,ساعت 22:09:16 »

خوب حالا یک نفر رک و راست یه سوالی براش پیش اومده چرا کتکش میزنید؟....؟

طبقه گفتهای همهٔ دوستان قبل شروع رابطه آماده سازی مهمه فکر می‌کنید که می‌خواین با حرفاتون طرف رو ارضا کنید بعد از این مرحله و پاسخ طرف میتونید کم کم و با عشق جلو برید یعنی سعی‌ کنید از یه بوسه شروع کنید بعد بوسه‌ها زیاد و نوازش رو آغاز کنید مطمئناً اگر از ابتدای کار به سراغ علت تناسلی‌ برید نزدیکی‌ زود تموم می‌شه و ممکن نه شما نه طرف مقابل ارضا نشده باشید...سعی‌ کنید طولش بدید و در هنگام س ک س صحبت کنید و کلمات عاطفی به کار ببرید.در مورد اندام‌ها پرسیدین که باید اکثر خانم‌ها از همون عجله‌ای که گفتم خوششون نمیاد پس سعی‌ کنید با همون بوسه  ها روی صورت لب گردن آغاز کنید همه جای بدن جذابیت دارد بین بیشتره زنان گردن و سینه بسیار حساس است و باعث لذت فراوان  میشود که باز هم تاکید می‌کنم این در افراد مختلف متفاوت است.عاشقانه او را به آغوش بکشید اگر عاشق باشید خودتان اتوماتیک وار همه را انجام میدهید.احترام را فراموش نکنید.
خارج شده است
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :