mona88
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 29
تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 3
|
 |
« : 15 شهريور 1388,ساعت 12:59:06 » |
|
با سلام و خسته نباشيد من 21 ساله مجرد از تهران هستم. مدتي است احساس افسردگي شديدي ميكنم.حوصله انجام هيچ كاريو ندارم.قبل از انجام هر كاري فكر ميكنم كه آخرش كه چي؟براي چي بايد اين كارو انجام بدم؟(مثل دانشگاه رفتن و كار كردن در بيرون و...)و بالاخره انجام نميدم.از خونه بيرون نميرم از آدمها بدم مياد و اگر خيلي مجبور باشم بيرون ميرم. هيچ دوستي ندارم و اصلا هم نميخواهم به دوستاي قديميم تلفن كنم و باهاشون در ارتباط باشم چون اصلا دوست خوبي برام نبودن,همشون حسود,دروغگو و سوء استفاده چي هستند و فقط زماني كه به كمك احتياج دارند بهم تلفن ميكنند و هيچ وقت وقتي بهشون نياز داشتم نبودن. بيشتر شبها گريه ميكنم و اصلا نميدونم بايد چيكار كنم.چند بار خواستم خودكشي كنم اما راستش جرات نكردم. ديگه نميدونم براي چي به اين زندگي ادامه بدم و اصلا انگيزه و اميدي براي زندگي كردن ندارم . البته اين حالتها رو از 2 دبيرستان داشتم اما الان كه 3-4 ماه از فارغ التحصيليم(كارداني نرم افزار كامپيوتر)ميگذره بيشتر شده تا حدي كه واقعا نميدونم واسه چي بايد زندگي كنم و جدي نگران هستم آيا تا آخر عمرم بايد اينجوري سپري بشه؟ بخاطر همين آرزوي مرگ ميكنم چون فكر ميكنم ديگه كاري واسه انجام دادن ندارم. حتي حوصله نداشتم اين نامه رو اينجا بنويسم اما گفتم شايد يه تحولي بشه! اگر كسي ميتونه كمكم كنه البته نه با نصيحت و حرفهاي زيادي مثبت چون من ازين كتابهاي موفقيت خوندم اما هيچ تاثيري روم نداشت.......من بيشتر از اين حرفها نا اميد و خسته هستم.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
ostore
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 594
تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367
|
 |
« پاسخ #1 : 15 شهريور 1388,ساعت 13:24:58 » |
|
سلام و به ofc خوش اومدی
لطفا در مورد موقعیت خونوادگیتون بیشتر توضیح بده ؟ روابط پدر و مادرتون باهمدیگه و با شما ؟ تعدادفرزندان ؟ موقعیت مالی و
اجتماعی ؟؟
اینکه خودت چی فکر می کنی چرا اینطوری شدی ؟ ( منظورم اتفاق خاصی در زندگیت افتاد)
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
|
|
|
mona88
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #2 : 15 شهريور 1388,ساعت 14:24:19 » |
|
پدرم چند سالي هست با ما زندگي نميكنه چند ماهي يه بار مياد(زن 2 داره) ما 6 تا بچه هستيم كه 3 تا از خواهر برادرام ازدواج كردن .خواهر بزرگم آمريكا زندگي ميكنه و من بچه آخرم. موقعيت مالي متوسطه اما با فاميلي رفت و آمد نداريم چند ماه يه بار فقط ميريم خونه برادر يا خواهرم. اتفاق خاصي نيفتاده....!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
دریا
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1647
تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624
|
 |
« پاسخ #3 : 15 شهريور 1388,ساعت 15:58:06 » |
|
سلام
منم ورودت رو به خونواده ofc تبریک میگم
اول این که اگه بخوای مدام تو خودت باشی و از خونه درنیای بیرون یا بخوای زیاد بخوابی یا برعکس کم بخوابی ... دچار یه تسلسل میشی و مدام دور خودت می چرخی ...
پس در وهله اول سعی کن کم کم از لاک خودت بیای بیرون ، از خونه برو بیرون، برو سراغ ورزش -خیلی می تونه کمکت کنه- و کارهایی رو انجام بده که بهشون علاقه داری ...
می دونم این حرفا برخلاف تمایل شماست که دوست داری تو خونه بمونی و ... ولی اگه بتونی به این تمایل خودت غلبه کنی و از خونه بزنی بیرون، مطمئن باش موفق میشی ...
با این کارها که روحیت کمی بهتر شد، می تونی بری سراغ آرزوهات و هدف گذاری و برنامه ریزی کنی ... به این منوال کم کم این حالاتت تغییر می کنه ...
البته با توجه به مدتی که از این حالت شما می گذره بهتون پیشنهاد میدم از خدمات یه روانشناس یا مشاور مجرب هم به صورت حضوری استفاده کنید .
موفق باشید .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
|
|
|
mona88
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #4 : 15 شهريور 1388,ساعت 16:03:16 » |
|
الان بهتر شدم كه ميتونم بيرون برم اما از نظر اينكه بيكارم حالم بد ميشه و احساس پوچي بهم دست ميده نرم افزار خوندم اما علاقه ندارم حتي نميدونم به چي علاقه دارم نميدونم استعدادم چيه.......؟ چه جوري بفهمم.....اين شايد يكي از مشكلاتم باشه......
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
دریا
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #5 : 15 شهريور 1388,ساعت 16:19:53 » |
|
فکر می کنم اگه به یه مشاور تحصیلی مراجعه کنی، بتونن بهت در پیدا کردن استعدادت کمک کنن ...
ضمن این که می تونی به فعالیت هایی که دوست داری بپردازی تا فعلا احساس پوچی نداشته باشی ... (این طور برداشت کردم که نمی دونی در زمینه تحصیلی به چه رشته ای علاقه داری)
در مورد فعالیت هم هر کسی به یه چیزی علاقه داره ...
ورزش هنر مطالعه
در کل ورزش می تونی کمک زیادی به داشتن احساس خوب بهتون بکنه ... حتی در حد پیاده روی ...
یکی از راه هایی که می تونی متوجه بشی به چه رشته ای علاقه داری اینه که در مورد رشته های مختلف مطالعه کنی، ببینی هر رشته ای چی داره و بالاخره با مطالعش چه چیزایی به دست میاری و چه شغل و درآمدی می تونی داشته باشی و ... اما در مورد استعداد باید به مشاور تحصیلی مراجعه کنی .
موفق باشی .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
محمد(شب نشين)
گوشه نشين
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 192
تشكر
اهدا شده: 169
دريافت شده: 84
من مست مي عشقم
|
 |
« پاسخ #6 : 15 شهريور 1388,ساعت 19:54:38 » |
|
با سلام، خانم mona88 اميدوارم اين مطلب بنده رو بخونيد، دوستان ديگه هم بخونند لطفا، من خيلي خوشحالم ميدونيد چرا؟ چون من حالم از شما بدتر بود به نحوي كه حتي نميدونستم چطوري بايد توضيح بدم كه چه حالتي دارم، ولي الان خوشحالم اون هم خيلي خوشحال چون شما حرف دل من رو زديد و دقيقا حالت من رو توضيح داديد، اما اين رو بدونيد من يه پسر هستم و براي من اين آسيب جدي تري به شمار مياد قبول كنيد براي يك مرد خيلي خطرناكه اينجوري بشه، باورتون ميشه اگر ماهها هم مجبور نشم از خونه بيرون نميرم؟ خواهش ميكنم خانم mona88 در اين تاپيك هر چي تجربه داريد كه باعث ميشه حالتون بهتر بشه در اختيار بقيه قرار بديد من هم همين كار رو ميكنم تا ديگران استفاده كنند و دعايي در حقمون بكنند، دوستان باور كنيد آلودگي هواي تهران باعث شده ما جوونها اينطوري بشيم، مخصوصا من كه در تقريبا پايين شهر تهران هستم و آلودگي هوا اينجا خيلي زياده، به خدا آدم بچه هاي روستا و شهرستان رو ميبينه لذت ميبره از بس كه ماشاالله سر زنده هستند و روحيه دارند، اولين حركتي كه من كردم اين بود كه دوباره نماز خوندن رو شروع كردم، خيلي خوبه به خدا احساس آرامش ميگيريد، دومين حركتم هم ترك سيگار و قليون بود، هر وقت خواستيد جايي بريد و خيلي زورتون ميومد از جا بلند بشيد به زور هم كه شده از خونه بزنيد بيرون، اگر برادري در خانه داريد و ايشون ماشين دارند ازشون خواهش كنيد با ماشين ببرنتون در دل طبيعت، حتي يك پارك كه در يك جاي خوش آب و هوا قرار داره، براي خودتون هدف تعيين كنيد، و در نهايت اگر ساكن تهران هستيد و اگر براتون مقدوره،يك برنامه ريزي كنيد كه از تهران بريد يا حداقل بريد يك حاي خوش آب و هوا، اگر هم كه در جاي خوش آب و هواي هستيد موارد ديگه اي رو كه گفتم انجام بديد مطمئنم حالتون خوب هست خوبتر ميشه. موفق باشيد خدانگهدار
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
چون چشم تو دل مي برد از گوشه نشينان همراه تو بودن گنه از جانب ما نيست
|
|
|
mona88
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #7 : 15 شهريور 1388,ساعت 20:12:19 » |
|
سلام محمد.P خوشحال ميشم تجاربم رو بگم بيشتر فكر ميكنم و بهتون ميگم. من مشكلات ديگري هم دارم بخدا اينقدر زيادن كه نميدونم چي كار كنم انگار همه چيز به هم گره خورده. من دختر نماز خون و با حجابي بودم و دوست پسر نداشتم و نميخواستم كه داشته باشم اما از تنهايي نشستم خونه و بيشترين سرگرميم شد رفتن تو اينترنت و چت كردن كم كم بهش عادت كردم و معتادش شدم و طبيعتا با افرادي در نت آشنا شدم و به دليل بي تجربگي و خامي و بچگي دچار اشتباهاتي شدم كه تا آخر عمر فراموشم نميشه و هميشه وجدانم ناراحته و عذاب ميكشم و كم كم نمازو ترك كردم و به دنبالش معلوم نيست چه كارهايي.....! يك موردش اينكه با پسري از انگلستان آشنا شدم امد ايران با اينكه در نت خيلي س . ک. سی بود اما من شيفته ي چهره و تيپش شدم اومد ايران منو ديد من هديه دادم تا يادگاري باشه از من براش اما اون منو سوار ماشينش كرد و منو مجبور به كارهايي كرد كه من نميخواستم با اينكه من ازش خوشم نيومد و فهميدم عكسهاشو با فتوشاب زيبا ميكنه اما اون الان كه برگشته انگلستان و امروز باهاش تو روم حرف زدم اما با من بد حرف زد. از اينكه اينقدر احمق بودم و كارهاي ناخواسته انجام دادم و با اينكه ازش بدم مياد اما اون بد رفتاري مينكه انگار من كشته مردشم احساس بدي دارم هم عذاب وجدان دارم من اينو حتي به نزديكترين كسم نگفتم و الان فكر ميكنم فقط 1 تجربه دارم. ببخشيد اگه كلمه نامناسبي بكار بردم. نميدونم چي كار كنم ببخشم؟انتقام بگيرم؟نميدونم
پ ن مدیر : لطفا واژه س. ک .س رو جدا بنویسید .
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 16 شهريور 1388,ساعت 11:41:55 توسط دریا »
|
خارج شده است
|
|
|
|
محمد(شب نشين)
گوشه نشين
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 192
تشكر
اهدا شده: 169
دريافت شده: 84
من مست مي عشقم
|
 |
« پاسخ #8 : 15 شهريور 1388,ساعت 21:20:32 » |
|
نميدونم چي بگم  لعنت به هر چي آدم بده، نميدونم چرا ايرانيها اينطورين، دوستان لطفا ناراحت نشين خودتون هم ميدونيد ايرانيها خيلي عجيب هستن و بعضي وقتها كارايي ميكنن كه تاسف بر انگيزه، البته شما از خودتون انتقام بگيريد، اگر بشه اسمش رو گذاشت انتقام،كه بيشتر شبيه به لطفه تا انتقام، شما با توبه كردن و درس گرفتن از گذشته و ديگه تكرار نكردن اشتباه ميتونيد بزرگترين لطف رو به خودتون كنيد.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
چون چشم تو دل مي برد از گوشه نشينان همراه تو بودن گنه از جانب ما نيست
|
|
|
دریا
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #9 : 16 شهريور 1388,ساعت 12:58:52 » |
|
سلام
فکر می کنم خودتون متوجه شدین که کار اشتباهی کردین و حالا هم پشیمون هستین و قطعا این کارو تکرار نخواهید کرد ...
از این اتفاق به عنوان یه تجربه استفاده کنید و حواستون بیشتر باشه، در نت و به خصوص چت افراد می تونن خودشون رو خیلی بهتر از چیزی که هستن نشون بدن، در ابتدا خیلی مثبت ولی کم کم خود واقعیشون رو نشون میدن... اگه با این افراد برخورد کردین، به محض این که رفتار یا صحبت ناشایستی دیدین، سریع رابطتون رو قطع کنید... اگه به افراد ناشناس پاسخ هم ندین که خب بهتره ، چون کسایی که شما رو می شناسن حد و مرز خودشون رو بهتر می دونن و از اون چارچوب پا فراتر نمی ذارن و اگر هم بذارن که رابطه قطع میشه، یه مورد دیگه این که هرگز عکس خودتون رو برای هیچ کسی نفرستید، چون احتمال سوء استفاده میره، همون طور که چندی پیش کسی با چنین مسئله ای مواجه شده بود و مسئلش رو اینجا مطرح کرده بود ...
اگه برای خودتون برنامه ریزی داشته باشین، کمتر احساس تنهایی خواهید کرد ... نمیگم اصلا احساس تنهایی نمی کنید، ولی شدتش به قدری نخواهد بود که مضر باشه و فرد رو به کار اشتباه سوق بده ...
برای خودتون برنامه ای بریزید که شامل ارتباط شما با خودتون، با خدا و با طبیعت و دیگران باشه ...
موفق باشید .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
quantum2009
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 30
تشكر
اهدا شده: 22
دريافت شده: 7
|
 |
« پاسخ #10 : 16 شهريور 1388,ساعت 15:16:25 » |
|
سلام من فکر میکنم گذشته ها گذشته. حالا نمیدونم شمارو مجبور به چه کارهایی کرده ولی خوب اینکه فهمیدید که اشتباه کردید خیلی خوبه. این رو به فال نیک بگیرید ( و البته اینکه با این سایت آشنا شدید) و شروع کنید تغییراتی رو ایجاد کنید. صحبتهای دریا خیلی خوبه و عملیه. بازم بیشتر از ایشون مشاوره بگیرید و امیدوار باشید که می تونید زندگیتون رو اون طوری که میخواید بسازید. اگه میتونید سعی کنید خیلی سراغ دوستی با جنس مخالف و این کارها هم نرید. چون واقعا معلوم نیست که این دوستی ها چه کارهایی با آدم میکنه. حالا لازم نیست دوست پسرتون شما رو وادار به کاری بکنه همین که بهش وابسته بشید و بعدا به خاطر یه سری دلایل از شما جدا بشه ( که احتمالش کم نیست) میتونه خیلی بهتون ضربه بزنه.
شما دختر قوی ای بودید و مطمئنا هستید و احتمالا اعتقاداتتون خیلی قویه. دوباره سعی کنید اون ویژگیهایی که قبلا داشتید و فکر میکنید که باید دوباره داشته باشید به دست بیارید. اگه علاقه دارید و امکانش هست ادامه تحصیل بدید. مطمئنا با لیسانس هم بهتر کار گیرتون میاد هم موقعیتهای بهتری براتون پیش میاد و هم اینکه مدتی سرتون به درس گرم میشه.
به یک نکته هم توجه داشته باشید تنها راه در اومدن از جمودت و دل مردگی حرکت کردنه. اولش خیلی سخته و نیاز به انگیزه داره. میتونید یه نگاه به بقیه تاپیکهای این قسمت بندازید و ببینید که چقدر آدم با وضعیتی شبیه به شما اومدن مشکلاتشون رو نوشتن و مشاوره گرفتن و شروع کردن به تغییر دادن وضعیت و موفق بودن. بنا براین من توصیه میکنم بشینید و سوالاتی رو که در مورد شروع حرکت دارید بنویسید و بذارید اینجا بعد از این که از دوستان جوابشو گرفتید بدون فوت وقت شروع کنید یه کارایی انجام بدید. کم کم این دل مردگی از بین میره ان شاءالله.
اگر هم فکر میکنید که کمک میکنه به گوش مادر و بخصوص پدرتون برسونید که در شرایط سختی هستید و بیشتر به کمکشون احتیاج دارید. بعدش هم یه سری مسایلی که خیلی نیازی نیست پنهان بمونه رو براشون مطرح کنید مطمئنا اونا خیلی خوب میتونن کمکتون کنن.
یه چیز دیگه ما برای زندگی جاودان خلق شدیم و خالقمون حکیم و مهربان و بخشنده است. میدونه که توی یه زندگی جاودانه ممکنه ماها اشتباهاتی مرتکب بشیم ( یا شاید بهتره بگم غیر ممکنه که اشتباهاتی مرتکب نشیم) بنابراین همیشه راهی برای بازگشت از گناه برامون باز میذاره که برگردیم. اگه توی این راه قدم بذاریم خودش اینقدر کمکمون میکنه که راحت بتونیم برگردیم پیشش. اگه یه قدم بریم طرفش اون 10 قدم میاد طرفمون. پس ازش کمک بخواید. موفق باشید.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
delkade
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 41
تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 14
|
 |
« پاسخ #11 : 16 شهريور 1388,ساعت 16:34:56 » |
|
سلام ببین عزیزم من هم یه مدت اینجوری بودم یعنی این حالتهام باعث شد که از دانشگاه انصراف بدم.مواظب باش توی این حالت غرق نشی که دیگه بیرون آمدن خیلی سخته.توی خونه نشستن باعث میشه افکار منفی بیشتر در تو اثر بذاره.یه هدف انتخاب کن و پیش برو.مثلا همین درست یا هر کاری که برات خوشاینده.می تونی استخر بری-پیاده روی کن-و هر کاری که دوست داری.به سر و وضعت برس-خرید کن و سعی کن از زندگی لذت ببری-هیچ وقت هم از روی تنهایی به پسرا پناه نبر که عواقب بدی داره.سعی کن با یک مشاوره خوب در ارتباط باشی.قران زیاد بخون.مخصوصا سوره یس. موفق باشی.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
mona88
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #12 : 18 شهريور 1388,ساعت 13:31:51 » |
|
واقعا نميدونم با چه زبوني ازتون تشكر كنم انشالله همتون موفق و سلامت باشيد. ميخوام ادامه تحصيل بدم و واسه كنكور بخونم....ديگه كمتر ميام نت و سعي ميكنم هر روز ورزش كنم و نماز و قرآن بخونم و سرگرمي ديگه اي(مثل پارك رفتن يا تلويزيون يا كتاب خوندن و.... )پيدا كنم. delkade-quantum2009 -darya- از همتون ممنونم
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: quantum2009
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
دریا
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #13 : 18 شهريور 1388,ساعت 13:57:14 » |
|
خواهش می کنم عزیزم برات آرزوی موفقیت و شادکامی دارم ... 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
quantum2009
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 30
تشكر
اهدا شده: 22
دريافت شده: 7
|
 |
« پاسخ #14 : 18 شهريور 1388,ساعت 15:34:15 » |
|
خیلی خیلی خوشحال شدم. امیدوارم موفق باشی. خدا به همرات... 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|