خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12767 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: تیک تاک
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: مشاوره  (دفعات بازدید: 1371 بار)
mazda
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 7

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 5

« : 15 شهريور 1388,ساعت 14:24:39 »

سلام من در مدرسه از سوی هم کلاسی هایم مورد ازار و تمسخر قرار می گرفتم الان هم که از مدرسه بیرونم باز هم در خیابان مرا مورد ازار قرار می دهند و انها هیچ توجهی به عکس العمل من ندارند و فقط می خندند من هم دیگر تصمیم گرفتم سکوت کنم و این انها را پر رو تر کرده .وقتی در خیابان ودر جای شلوغ در این شهر کوچک  مورد ازار واقع می شوم به شدت ناراحت می شم اما چه کار کنم در جنگ زبانی هم از عهده ای انان بر نمی ایم در جنگ فیزیکی هم نه.
خارج شده است
ترنم284
ترنم284
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 23

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #1 : 16 شهريور 1388,ساعت 17:42:39 »

اولا چند سالته؟ دوما چیه تورو مسخره میکنن؟
لطفا بیشتر توضیح بده.
خارج شده است

شکهایت را باور نکن و به باورهایت شک نکن.
mazda
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 23 شهريور 1388,ساعت 22:01:38 »

سلاام اول ممنونم که به من پاسخ دادین . اما در مورد سوالی که کردین باید بگم من یه کم خجالتیم ودر برقراری رابطه مشکل دارم زود رابطه برقرار می کنم زودم از دستش میدم  .دوستام بیشتر منو سوسول می بینن. تو خیابون با صدای بلند واسه مسخره کردنم صدام می کنن اگه جواب نمی دم فوش میدن یه اسمی واسم ساختن . واز همه مهم تر اینکه پیشه اونایی که ادمای خوبین خرابم میکنن من19 سال دارم . کلا اینو بگم که دستم انداختن. و اسکلم کردن اشکال من اینه که ساده ام و پاستوریزه که بدترین خلاف تو خونوادم دروغ گفتن
خارج شده است
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #3 : 24 شهريور 1388,ساعت 02:13:47 »

سلام..
دوست عزیز این اتفاقات در دوران دبیرستان و در سنین شما خیلی زیاد پیش میاد و خودم هم که فکر میکنم در دوران دبیرستان نمونه هایی مثل شما زیاد بوده..
اینها گذرا و کاملا موقتیه فقط صبور باش و روی هدفت متمرکز شو..
چرا که دقیقا در دورانی هستی که داری از نظر موقعیت اجتماعی جایگاهت رو تثبیت میکنی و این امر با مورد تمسخر قرار گرفتن از طرف دیگران اصلا مرتبط نیست (از این جهت که گفتی در مقابل آدمهای خوب خرابت میکنن گفتم)
آدمهای خوب بواسطه خوبیشون بهتر از افراد مسخره ای که دور و برت میبینی مسائل رو درک میکنن مطمئن باش هرگز پیش اونا خراب نمیشی..
همونطور که گفتم این یه دوره کوتاه و کاملا موقتیه...روی درست متمرکز باش به محض اینکه وارد دانشگاه بشی..از نظر علمی پیشرفت داشته باشی..و در آینده یه کاره ای تو این مملکت باشی...اونموقع برخورد واقعی اطرافیانت رو میبینی..
به روزی فکر کن که یه انسان تحصیل کرده و با شخصیت اجتماعی بالا شدی.. مطمئنم اون افراد مسخره رو خواهی دید که اوضاع جالبی ندارن وقتی اونا رو دیدی تو اونا رو مسخره نکن!
بهتره توی این مدت تو خونه روی درست متمرکز بشی .. سعی کن دور و برشون نباشی!
راستش خوابم میاد وگرنه یکی از دوستامو برات تعریف میکردم که الان مهندس کامپیوتر شده و واسه خودش شرکت بزرگی زده و در کل برو بیا داره این آدم همونی بود که دوران دبیرستان مورد تمسخر همکلاسی ها بود اما الان.......نه!
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
mazda
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 24 شهريور 1388,ساعت 11:19:32 »

سلام ممنونم که راهنماییم کردید.
خارج شده است
ترنم284
ترنم284
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 23

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #5 : 24 شهريور 1388,ساعت 13:29:48 »

سلام . به نظر منم فعلا همه حواستو به درست بده وبیشتر با کسایی ارتباط برقرار کن که از نظر فرهنگی وخانوادگی بیشترین شباهتو با هم داشته باشید. سعی کن مطالعتو در زمینه روابط اجتماعی و انسان شناسی بیشتر کنی و قبل از همه سعی کن خودتم خوب بشناسی. خصوصیات خوب وبد خودتو پیدا کن یه جا یادداشت کن و سعی کن بدیهاتو برطرف کنی. مواظب باش بخاطر دوست شدن با کسی مجبور نشی به کارهایی رو بیاری که نه درستند و نه بهش اعتقاد داری. تویه این سن باید خیلی مواظب خودت باشی بعضی وقتا تنها بودن خیلی بهتره تا اینکه خدایی نکرده بخاطر یه رابطه غلط به بیراهه کشیده بشی. من مطمئنم تو میتونی آینده دوستای خوبی پیدا کنی فقط در انتخابشون خیلی دقت کن و همیشه سعی کن خودت باشی.
خارج شده است

شکهایت را باور نکن و به باورهایت شک نکن.
Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 148

تشكر
اهدا شده: 195
دريافت شده: 125

« پاسخ #6 : 25 شهريور 1388,ساعت 00:31:50 »

سلام من در مدرسه از سوی هم کلاسی هایم مورد ازار و تمسخر قرار می گرفتم الان هم که از مدرسه بیرونم باز هم در خیابان مرا مورد ازار قرار می دهند و انها هیچ توجهی به عکس العمل من ندارند و فقط می خندند من هم دیگر تصمیم گرفتم سکوت کنم و این انها را پر رو تر کرده .وقتی در خیابان ودر جای شلوغ در این شهر کوچک  مورد ازار واقع می شوم به شدت ناراحت می شم اما چه کار کنم در جنگ زبانی هم از عهده ای انان بر نمی ایم در جنگ فیزیکی هم نه.

محیط زندگیت رو عوض کن.... هر چی دورتر بهتر... این افراد کمبود ها و ضعف های خودشون رو با مسخره کردن دیگران سرپوش میزارن... الان بهترین فرصت رو برای این کار داری... با چسبیدن به درس و رفتن به دانشگاه توی یه شهر دیگه...

خارج شده است

یه زخم تازه کم دارم، برای باور پاییز...
aisan
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر
اهدا شده: 5
دريافت شده: 0

« پاسخ #7 : 09 آبان 1388,ساعت 08:51:57 »

من دختری 21 ساله  و دانشجو هستم در برقراری ارتباط با دیگران به خصوص با جنس مخالف دچار مشکل میشم طوری که بعد از اون رابطه بسیار ناراحت و تا چند روز درگیری ذهنی دارم خجالتی ام ولی سعی میکنم گوشه گیر نباشم البته قبل از رفتن به دانشگاه مشکلاتم خیلی بیشتر ازاین حرفها بود و وابستگی عجیبی به خانواده داشتم  .خیلی از مقالات مرتبط با اعتماد به نفس و کمرویی رو مطالعه کردم و متوجه شدم که یکی از ریشه های این مشکل نحوه برخورد و تربیت غلط خانوادگی ترس و اضطراب و... بوده با تمام مطالعاتی که کردم هنوز در ارتباطاتم به خصوص رودررو  آن هم به مدت طولانی مشکل دارم برای مقابله با این مشکل سعی کردم که در تمام فعالیتهای دانشگاه از جمله نشریه ، انجمن علمی و.... شرکت کنم ولی هنوز به حد رضایت نرسیدم شایدم خود این یکی از عوامل کمی اعتماد به نفس من باشه خیلی برام مهمه که دیگران درباره من چی فکر میکنن وقتی کسی حرفی به من بزنه که انتظار شنیدن اون رو نداشته باشم انقدر دستپاچه و هل میشم و کل قیافم میریزه به هم که طرف پی به درونم میبره و بعد از اونم مشکل درگیری ذهنی و عذاب خودم  .
با وجود اینکه یکبار اونم دفعه اول خیلی خوب و عالی کنفرانس دادم ولی هنوز از ارائه کنفرانس واهمه دارم سر کلاس بحث میکنک ولی وقتی همه ساکت میشن و استاد مستقیما ازم جواب میخاد باز هم مشکل قبلی برام پیش میادو...و مشکل دیگه من اینه که در
جمعهایی که قبلا آشنا نبودم دستپاچه میشم و خیلی دیر با اونا رابطه برقرار میکنم و به خاطر همینهم از ازدواج کردن و برقرار نکردن رابطه با خانواده همسر آینده و به خصوص در ارتباطات اول واهمه دارم و....
                                                                                                                                                          با تشکر
خارج شده است
سما
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 48

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 22

« پاسخ #8 : 11 آبان 1388,ساعت 19:52:46 »

aisan عزیز مشکلت رو به صورت یه تاپیک جدید در بیار تا دوستان بخونن و کمکت کنن
خارج شده است

بدان از بزرگی گناه او نیست بلکه از کوچکی قلب توست ، اگر روزی روزگاری نخواستی یا نتوانستی فرد گناه کار را ببخشی.
aisan
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر
اهدا شده: 5
دريافت شده: 0

« پاسخ #9 : 13 آبان 1388,ساعت 21:45:33 »

aisan عزیز مشکلت رو به صورت یه تاپیک جدید در بیار تا دوستان بخونن و کمکت کنن
.
چه طوری تاپیکش کنم؟