خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: آرزوی مهال من  (دفعات بازدید: 1022 بار)
بي نشان
بی نشان
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 5

تشكر
اهدا شده: 5
دريافت شده: 0

« : 16 شهريور 1388,ساعت 16:34:03 »

سلام.
من یه دختر 23 ساله ام که همه زندگیم با چاقی دست و پنجه نرم کردم . هیچ جوری از پسش بر نیومدم.هزار تا دکتر رفتم و هزار بار تصمیم گرفتم که از شرش خلاص شم.ولی بدتر به خاطر وسواسی که تو این قضیه دارم غرقش شدم.از ورزش و رژیمای جور وا جور دیگه حالم به هم میخوره.اگه تعریف نباشه صورت بی عیب و  زیبایی دارم.اینو همه جا از رفتار دورو بریام شنیدم و دیدم.اما اینم همه جا شنیدم که همه میگن (حیف این دختر با این همه خوشگلی).یه جوری باهام رفتار مکنن که انگار یه بیماری نا علاج دارم یا مثلا نقص عضو.دیگه خودمم باورم شده که مرض من نا علاجه.اعتماد به نفسم به صفر رسیده . همه عمرم و تو افسردگی سر کردم.نه میتونم مشکلم رو حل کنم نه می شخه که باهاش کنار بیام.
هر راهیو امتحان کردم. فکر می کنم هیچ وقت روی شادیو نمیبینم.تو هر جمعی حس می کم از همه کمترم.از این که مرود تمسخر یا دلسوزی همه باشم خسته شدم.مامان و خواهرم  هم دیگه تحمل منو با این وضع ندارن. من هیچ اراده ای واسه عوض کردن خودم ندارم.
این مشکل داره روح و روان منو نابود میکنه.احساس بی هودگی و بی ارادگی می کنم .خواهش می کنم یکی من و از این وضع نجات بده.یکی کمکم کنه.مشکل من مسخرس ولی یه مشکل بزرگه.من به جنون رسیدم.دیگه تحمل خودمو ندارم.حاضرم بمیرم وی دیگه چاق نباشم.
از مردا و پسرایی که مدام تو خیابون بهم متلک میگن حالم به هم می خوره.اونا نی دونن با این کارشون چقدر روح منو داغون تر می کنن.انقد که الان نزدیک 2 هفتس من پیاده از خونه بیرون نرفتم.دارم دیوونه می شم.لاغر شدن شده بزرگترین آرزوم.
خواهش می کنم کمکم کنید.
خارج شده است

اگر کاشف معدن صبح آمد صدا کن مرا.و من در طلوع گل یاسی از پشت انگشتان تو بیدار خواهم شد.
panizz
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 202

تشكر
اهدا شده: 18
دريافت شده: 91

« پاسخ #1 : 16 شهريور 1388,ساعت 16:46:16 »

من يك دوستي دارم كه بي نهايت چاق بود.
خيلي راه ها رو براي لاغري امتحان كرده بود. اما موفق نشده بود.
آخر هم معده اش را جراحي كرد.
الان حدود 50 كيلو كم كرده. و همچنان هر چه ميگذرد وزن و سايز كم ميكند. خيلي راضي هم هست.
خارج شده است

خدايا دوستت دارم. دوستم داشته باش.
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #2 : 16 شهريور 1388,ساعت 16:56:53 »

سلام

عزیزم لازم نیست رژیم های سخت بگیری، چون رژیم های سخت دووم کمی دارن و پس از مدتی فرد خسته میشه و کنارش می ذاره ....
کم کم غذات رو کمتر کن + ورزش (ایروبیک می تونه خیلی کمکت کنه) و غذاهای نشاسته دار مثل برنج و ماکارونی و سیب زمینی رو بذار کنار یا مصرفش رو خیلی محدود کن .

یه نکته خیلی مهم تر از همه اینها این که : از لحاظ روحی مطمئن باش که لاغر خواهی شد و هر غذایی که می خوای بخوری با خودت بگو "این غذا منو لاغر می کنه" و با کوچک ترین پیشرفتی در جهت لاغری خودت رو تشویق کن مثلا می تونی به عنوان تشویق یه فعالیتی رو که دوست داری انجام بده .

این نکته آخری فوق العاده مهمه .

موفق باشی .
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
بي نشان
بی نشان
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 16 شهريور 1388,ساعت 17:01:59 »

میشه بگی برای عملش چقذ هزینه کرده؟
من فکر نمکینم امکان مالی یه همچین عملی رو داشته باشم.در ضمن این جور عملارو دکترا برای وزنای بالاتر از من انجام میدن.برای وزن من مجاز به عمل نیستن.من 85 کیلو وزنمه و 165 قدم.با این حساب حدودا 30 کیلو اضافه وزن دارم.برای اون عمل باد اضافه وزم خیلی بیشتر از اینا باشه.ولی اگه امکانش باشه آرزومه که عمل کنم
خارج شده است

اگر کاشف معدن صبح آمد صدا کن مرا.و من در طلوع گل یاسی از پشت انگشتان تو بیدار خواهم شد.
بي نشان
بی نشان
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 16 شهريور 1388,ساعت 17:09:16 »

دریای عزیز مننون از توصیت.ولی من هر راهی رو امتحان کردم.از رژیمای خیلی خیلی سخت تا رژیمای قدم به قدم و داحت و کم خوری.اما بیشتر از دو ماه نمیتونم هیچ کدومو ادامه بدم.بدش هر چی نتیجه گرفتم دو برابر جبران میشه.ایروبیک-پیاده روی-بادی بیلدینگ-شناو...همه رو امتحان کردم.نتیجش این بود که الان حالم از ورزش کردن به هم میخوره.مشکل من اینه که بیش از حد بی اراده و سست شدم.یعنی الان من یه ادم کاملا افسردم که از پس مشکلش بر منی آد.ای کاش می تونستم ختی یه قدم واسه لاغر شدنم بدارم.ولی تصمیم گیریای نا موفق من کاملا نا امیدم کرده.
خارج شده است

دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 16 شهريور 1388,ساعت 17:20:43 »

عزیزم شما شروع به کار کن، بعدش وقتی حتی یک روز از دو ماه گذشت خودت رو تشویق کن ... یه مقدار از جملات تاکیدی برای تلقین به خودت برای افزایش اراده و این که داری لاغر میشی استفاده کن، طوری که به این باور برسی که داری لاغر میشی و از اراده بالایی برخورداری ... قدرت تلقین و مثبت گویی رو فراموش نکن .
خارج شده است

panizz
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 202

تشكر
اهدا شده: 18
دريافت شده: 91

« پاسخ #6 : 17 شهريور 1388,ساعت 18:51:09 »

واي عزيزم تو با اين حال كه نبايد اين جور غصه بخوري.
اون دوستم رو كه بهت ميگم وزنش حدود 120 بود. قدش 160_ 170.
فكر ميكنم حدود 7 ميليون خرجش شد.
اما الان كه وزنش به 70 - 80 رسيده و همينطور باز داره كم ميكنه.
ايني كه تو ميگي رو ميشه با رژيم غذايي درست و ورزش درستش كرد. مطمئنم.
بهتره بري پيش يه دكتر تغذيه خوب.
البته يه دكتري رو ميشناسم كه هميشه ميگه اگر ميخواي لاغر شي بيا پيش من. و اگر ببينه كه يه ريزه تو كارت داري تنبلي ميكني... ديگه ويزيتت نميكنه .
منظورم از اينكه حرف اين دكتر رو گفتم اينه كه ايشون عقيده دارن كه تا از ته دل نخواي نميتوني تمركز كني روي اين كار و زود خسته ميشي. ميگه بايد خيلي صبر كرد. چشمک
خارج شده است

خدايا دوستت دارم. دوستم داشته باش.
بي نشان
بی نشان
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 17 شهريور 1388,ساعت 21:58:27 »

خوب من دیروز قدم اول رو برداشتم.رفتم پیش یه دکتر.اما می ترسم.از کجا بدونم این بارم مثه بارای قبل نیست.از اینکه غذا خوردنم نظم داشته باشه خیلی خسته شدم.هر کی جای من بود تا حالا از شر مشکلش خلاص شده بود.ولی من اصلا اراده ندارم.
خارج شده است

ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 363

تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188

« پاسخ #8 : 18 شهريور 1388,ساعت 09:16:48 »

سلام عزيزم.
من فكر ميكنم شما اول بايد با خودت اتمام حجت بكني  بعد اقدام كني براي لاغري.
 شما هنوز تو ذهنت با خودت كنار نيومدي ميگي اراده ندارم پس مطمئن باش هزار تا دكترم كه بري فايده اي نداره و فقط پول و وقتت رو هدر ميدي.
اولين قدم پيش دكتر رفتن نيست كنار اومدن با خودته
خارج شده است

هر چه ميخواهي آرزو كن....
هر جايي كه ميخواهي برو...
هر چه كه ميخواهي باش....
چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
HIDDEN WAY
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 406

تشكر
اهدا شده: 741
دريافت شده: 341

« پاسخ #9 : 18 شهريور 1388,ساعت 10:09:48 »

سلام بي نشان جان .

مشکل شما رو خیلی خوب درک می کنم ، چون من هم زمانی چاق بودم و دقیقا مثل شما از چاقیم خسته شده بودم ، اما بعدش وزنم رو کم کردم (حدود 25 کیلو گرم) البته لازمه ی این کار استقامت بود : من حدود شش ماه روزانه ورزش کردم و غذام رو کم کردم .

فکر می کنم بهترین راه برای وزن کم کردن دونستن تکنولوژی این کاره ، نه اینکه مثل ربات از یک برنامه ی غیر منعطف از پیش تعیین شده پیروی کنیم (مثلا خوردن 12.458 گرم پنیر در روز !!! و سوزاندن 184.214 کالری در هر 24 ساعت !!!) اما تکنولوژی و اصول وزن کم کردن اینه :

بدن ما ورودی و خروجی داره : به ترتیب غذاهایی که میخوریم ، و انرژی که به طرق جسمی و روحی مصرف می کنیم . (به اضافه ی درصدی که دفع میشه) برای اینکه وزنمون کم بشه ، لازمه که انرژی خروجیمون از انرژی ورودیمون بیشتر باشه ، به همین راحتی ! حالا این به عهده ی شماست که برنامه ریزی کنید چطور این اصل رو پیاده کنید .

از بین ورزش ها هم دو نرم ، شنا ، دوچرخه سواری و کلا ورزش های هوازی (ورزشهایی که از سیستم تنفسی کار میکشند) بهترین گزینه های برای وزن کم کردن هستند . بعد از نیم ساعت فعالیت مداوم ورزشی بدن شما از مصرف کربو هیدرات ها سویچ میکنه به مصرف چربی ها ، یعنی همون چیزی که میخواهیم ...

اما درباره ی قسمت روحی قضیه : توصیه می کنم کتاب به سوی کامیابی آنتونی رابینز رو بخونید ، مطمئن باشید تغییرات مفیدی خواهید داشت ...

موفق باشید .

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

بي نشان, ostore

« آخرين ويرايش: 18 شهريور 1388,ساعت 10:12:47 توسط HIDDEN WAY » خارج شده است

حضرت امیر :
حق و باطل با آدمها شناخته نمی شود ... حق را بشناس اهلش را خواهی شناخت و باطل را بشناس ، اهلش را در خواهی یافت ...

Qozlerim her axsam axtarir seni ... ureyim yollarda qayitmir eve
Sensiz dalghalarda tanimir meni ... neyleyim ureyim hec yatmir eve

Payiz qeldi ushdu qetdi qushlar ....sende qetdin bax yaghdi yaghishlar
Payiz qeldi qelbim oldu deniz ... bu denizin qozu yashdi sensiz yar
Bu denizin qozu yashdi sensiz

دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 18 شهريور 1388,ساعت 10:13:44 »

اما درباره ی قسمت روحی قضیه : توصیه می کنم کتاب به سوی کامیابی آنتونی رابینز رو بخونید ، مطمئن باشید تغییرات مفیدی خواهید داشت ...

+

یه مقدار از جملات تاکیدی برای تلقین به خودت برای افزایش اراده و این که داری لاغر میشی استفاده کن، طوری که به این باور برسی که داری لاغر میشی و از اراده بالایی برخورداری ... قدرت تلقین و مثبت گویی رو فراموش نکن .

بي نشان

خارج شده است

black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #11 : 18 شهريور 1388,ساعت 10:46:21 »

اي بابااااااااااااااااااااااااا همچين گفتي آرزوي محال من ، گفتم بيام ببينم چه خبره
با قد 164 وزن 85 رو كم كردن كه محال نيست عزيز من

من يه بنده خدا رو ميشناختم كه 5 سال پيش دوم راهنمايي بود با قد 175 باور ميكني كه 115 كيلو بود ميدوني يعني چي ؟؟؟

بگذريم كه كلي هم اعتماد به نفس داره و لباسهاي تنگ و چسبون هم ميپوشيد و از زندگي اش هم لذت ميبرد
اما يه يك سالي هست داره تلاش ميكنه لاغر بشه و با ورزش اونم چي با اين دستگاههايي كه توي همه پاركها گذاشتن و پياده روي و كم خوري از عيد تا حالا يعني حدود 6 ماه 18 كيلو وزن كم كردن

يه كمي شايد سخت باشه اما محال نيست اي بابااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
آرزوي محال نديدي كه اضافه وزن يادت بره

از همين امروز شروع كن ورزش و پياده روي رو و سعي كن ليست غذاهايي رو كالري منفي دارن رو در بياري و موقع گرسنگي از اونها تغذيه كني
من مطئنم كه موفق ميشي اگه بتوني شنا هم بري كه عالي ميشه

بي نشان

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #12 : 18 شهريور 1388,ساعت 10:58:46 »

مي دوني نظري كه ديگران روي ادم دارند داز تصور خودت ايجاد ميشه يعني اگه تو بگي بخندي و اعتماد به نفست رو بالا ببري ديگه كسي نمي گه اخي طفلك خوشگل ولي حيف ..... (ابته به نظرم چاق نيستي)

پس سعي كن ديد خودت رو عوض كني
درسته لاغري و خوشتيپي خوب اما اگه لاغر بودي بعد زشت خوب بود نه ديگه پس قدر زيبايي تو بدون و بزار ديگران بدونند تو از همين وضعيتت راضي هستي (حتي اگه نيستي)

نزار ديگران وضعيت روحي تو رو عوض كنند بزار تو روي اونها تاثير بزاري
باور كن كه چاق نيستي تلاش كن كه وزن كم كني اما به ديگران كاري نداشته باش
نشين تا ديگران بگين واي چقدر لاغز شدي بعد تو ذوق بزني

مي دوني من يه دختر خاله دارم خيلي حسوده يكم چاق (البته از من چاق تر) من هر وقت به اين ميرسم كه ميخوام كار به كارم نداشته باشه ميگم واي جقدر لاغر شدي ديگه از خوشحالي چنان ذئق مي كنه كه اونروز من از دست متلك ها و نيش و كنايه هاش راحتم

البته من بدجنس نيستم ها چون نمي خوام يه روزم خراب بشه اونو شاد مي كنم

پس نزار ديگران اين بلا رو سر تو بيارن

بي نشان

خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #13 : 18 شهريور 1388,ساعت 11:35:50 »

عزيزم به نظر من آرزوي شما آرزوي مهالي نيست گلم  لبخند
در ضمن فكر مي كنم بتوني از برادر عزيز serji كمك بگيري ، آخه اون هم تا سال گذشته مشكلي مشابه مشكل شما داشته ، وزنش 145 بوده كه الان رسونده به 95 ، مي توني روش حساب كني گلكم سکوت

بي نشان

خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 20 شهريور 1388,ساعت 13:11:56 »

http://www.ofc.ir/forum/index.php?topic=6447.new#new
خارج شده است

صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :