علي اكبر
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 286
تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146
|
 |
« : 16 شهريور 1388,ساعت 10:50:03 » |
|
من متلك نگفتم من به نوعي از ايشون تشكر كردم كه اينقدر به فكر همسرشونه! آخه اميدي به اصلاح ندارم... چيكار كنم؟ 1- همسر من از اندام بسيار نا متناسبي برخورداره! به صورتيكه من آرزوي تمام لباساي زنونه عالم به دلم مونده.. 2-از لحاظ جنسي بايد بگم اگه من هيچوقت سراغش نرم خيلي راضي تره(عجيب ولي واقعي) 3-پاي تمامي فاميلم مخصوصاً مادر پير و بينوام رو از خونم بريده!!! 4-خودمو از لحاظ جنسي دچار بحران روحي رواني كرده 5- به خاطر بچه ها نميتونم كاري كنم.. 6- اصلاً به خودش نميرسه! 7- تا ميگي بالاي چشمت ابروه بيست سال قهر ميكنه واز قهر بودنش لذت ميبره.. 8-لباس پوشيدنش توي خونه فاجعه است...مامان من از اون بهتر ميپوشه 9-توي خونه اصلاً توي حرف زدنش رعايت نميكنه دائم فحش و ناسزا دهنشه!!هرچي ميگم بده بچه ها ياد ميگيرن به خرجش نميره 10 -عادت داره وقتي عصباني ميشه هرچي دم دستشه به سمت بچه ها پرت ميكنه! 11-تنبله هميشه تا ساعت 10 ميخوابه همينكه من به خونه بر ميگردم به جاي اينكه خونه تميز باشه تازه اون موقع ميفته فكر نظافت !! 12- آرايش مطلاقاً نميكنه!! ميگه كار هرزه هاست.. چي بگم ...
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
|
|
|
ترنم284
ترنم284
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 23
تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 2
|
 |
« پاسخ #1 : 16 شهريور 1388,ساعت 18:17:11 » |
|
من واقعا از خوندن این مسائل متاثرشدم. شما تا حالا سعی کردین این مشکلو ریشه یابی کنید؟ اخلاق ورفتار خودتون چجوریه؟ میخوام بدونم همسر شما از اول زندگیه مشترکتون همینطوری بودند؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
شکهایت را باور نکن و به باورهایت شک نکن.
|
|
|
mina shayanfar
Jr. Member

آفلاین
تعداد ارسال: 60
تشكر
اهدا شده: 8
دريافت شده: 45
|
 |
« پاسخ #2 : 16 شهريور 1388,ساعت 19:40:15 » |
|
منم واقعا متاثر شدم....بهتره هرچي زودتر اوضاع اصلاح بشه و گرنه هم خودتون هم بچه ها واقعا ضرر مي كنيد. شما وقتي با ايشون ازدواج كرديد و در واقع وقتي انتخابش كرديد همين طوري بود؟ ارايش نمي كرد؟ اندام نامتناسبي داشت؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
دنیای کوچک
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 473
تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203
|
 |
« پاسخ #3 : 17 شهريور 1388,ساعت 08:58:55 » |
|
از خوبی هاش بگین ......  اینا همه بدیهاش بودن ....  شما کمی دلتون پره .....سعی کنین با ارامش توضیح بدین ....  این تعریفایی که کردین یعنی یک خانم شلخته و کثیف و بد دهن و بی احساس و قهر قهرو و بی سلیقه است ....چطور تحملش کردین ؟؟ چند ساله ازدواج کردین ؟ از ابتدا همین گونه بوده ؟ چند سالشه ؟
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: ARTIN_35
|
|
|
خارج شده است
|
خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن دنیای گرفتار
|
|
|
ostore
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 594
تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367
|
 |
« پاسخ #4 : 17 شهريور 1388,ساعت 09:50:24 » |
|
با سئوالات دنیا موافقم !!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
|
|
|
علي اكبر
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #5 : 17 شهريور 1388,ساعت 10:38:31 » |
|
خوب ديگه گفتني ها رو قبلاً هم خدمدتون عرض كردم...چكار كنم اين هم قسمت ما بوده ديگه ...خيلي ها اصرار دارن كه طلاقش بدم ..ولي ميترسم بچه ها شكست عاطفي بخورن ...از طرفي روحيه خودم هم طوريه كه با اين كار احساس گناه ميكنم...يه چيزي توي ذهنم ميگه كه بايد تحمل كنم ..ولي واقعاً سخته ..هر روز بايد گريه هاي مادرم رو از پشت تلفن بشنوم كه ميگه طلاقش بده ..طلاقش بده!!...از طرفي مهريه سنگين ..از طرفي احساس گناه ..يه طرف بچه ها !! ..يه طرف ترس از اينكه زندگي جديد هم اونجوري كه بايد نشه !!..از طرفي نگران از محكمه و دادگاه كه من توي عمرم پامو اونججا نزاشتم..از طرفي ترس از آبرو ريزي...همه دست به دست هم دادن كه من نتونم تصميم بگيرم...البته من خاطراتي هم با اون داشتم كه فراموش كردنش سخته...گاهي آرزو مي كنم كاش مي شد زمان رو به عقب بر گردوند . شايد اصلان ازدواج نمي كردم .. شايد انتخاب بهتري مي كردم.... كاش مي تونستم بهش بفهمونم كه چقدر دارم زجر مي كشم ...شايد كمي كمكم ميكرد ...
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
*elham*
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 309
تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153
|
 |
« پاسخ #6 : 17 شهريور 1388,ساعت 11:16:06 » |
|
تا مسئله رو كلي مطرح كنين,اصلا نميشه كاري كرد....... باهاشون صحبت كردين.........با چه لحني؟؟؟؟؟
چي جواب دادن؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
|
|
|
علي اكبر
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #7 : 17 شهريور 1388,ساعت 11:20:30 » |
|
الهام خانم پست (من با ديدن اندام زنانه خيلي افسرده ميشم رو خوندين)؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
*elham*
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #8 : 17 شهريور 1388,ساعت 11:33:02 » |
|
بلللللللللللله خوندم شما بودين ديگه؟؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
|
|
|
ostore
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 594
تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367
|
 |
« پاسخ #9 : 17 شهريور 1388,ساعت 11:39:13 » |
|
آقای علی اکبر اینجا دو مساله مجزا مطرحه یکی مشکل شما با ظاهر خانومتون دومی مشکل خانوم شما با خونوادتون
شما می خواین کدوم یکی رو مطرح کنید !! اینطوری حسابی قاطی میشه ها !!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
|
|
|
black_rose
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1227
تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458
|
 |
« پاسخ #10 : 17 شهريور 1388,ساعت 11:45:48 » |
|
آقاي علي اكبر اون تاپيك مربوط به aak630 هست كه !!! شما دوتا نام كاربري داريد؟؟؟
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: دریا
|
|
|
خارج شده است
|
چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند. بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
|
|
|
علي اكبر
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #11 : 17 شهريور 1388,ساعت 12:02:56 » |
|
بله من دو تا نام كاربري دارم خواستم بعدها حرف ها و نظراتم تحت تأثير اين پست قرار نگيره ....
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
*elham*
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #12 : 17 شهريور 1388,ساعت 12:26:45 » |
|
خوب آقاي علي اكبر با توجه به فرمايشات خودتون و ابراز نظر دوستان در اون تايپيك,لطفا خيلي روشن تر بفرمايين كه دوست دارين ,مادر چه موردي نظر بديم؟؟؟؟؟؟ يا ميخواين دل داري بديم؟؟؟؟؟؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
علي اكبر
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #13 : 17 شهريور 1388,ساعت 13:19:43 » |
|
والله من اين تاپيك رو ايجاد نكردم فكر كنم دريا خانوم ايجاد كردن...من ديگه قطع اميد كردم ...نيازي نيست كه زحمت بكشين .. فقط خوبي مطرح شدن دوباره موضوع اينه كه عدهاي عبرت بگيرن و بدونن كه يه اتخاب نادرست در ازدواج چقدر ميتونه آيندشون تحت تأثير قرار بده...اينكه توي تاپيك اون خانوم كه مشكلات اندام جنسي داشت تأكيد ميكردم حتماً همسرش بدونه به خاطر همين مشكلات خودمه .... من قرباني ازدواج سنتي هستم ... من قرباني عقب افتادگي ذهني بعضي از جوانهاي پاستوريزه ايراني هستم كه بدون شناخت كافي از زنها واندام زير چادر و به صرف تخليه جنسي بدون ايجاد رابطه قبل از ازدواج اقدام به ازدواج مكنن.. من قرباني ممنوئيت روابط بين زن و مرد قبل از ازدواج هستم.. من قرباني نا آگاهي پدر و مادر ها از روحيات فرزندشون هستم... من قرباني مهريه سنگين زنها هستم.. من قرباني ...
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
zesht
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 25
تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 13
|
 |
« پاسخ #14 : 17 شهريور 1388,ساعت 13:52:06 » |
|
من به شما اعتراض دارم .
اگر شما در واقع اینقدر قربانی بودین هرگز صاحب بچه هاتون نمیشدین .
اگر شما قرار بود تا اخر عمرتون قربانی باشید ملقب به اشرف مخلوقات نمیشدید.
ازینها که بگذریم چرا جواب سوالات بالا را بی پاسخ نگه داشتید ؟؟؟........................... به نظر من این آدمی که شما تعاریف
مختلفی ازش دارین یه هیولاست ، اما من مطمئنم خدا هیچ زنی رو از اول هیولا نیافریده مگر اینکه مردی اراده کنه . شاید اون
زمانهای دور همسر شما خیلی باب طبع شما زندگی میکرده و شما بی تفاوت ازش عبور کردین اونم حالا در صدد جبرانه . ما که تو
فکر شما نیستسم ببینیم واقعا چه خبره ، خودتون ریشه یابی کنید . همیشه متهم کردن همسر کار خوبی نیس این روی ذهنیت
منفی شما بیشتر از همیشه تاثیرات مخرب میذاره .
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: دنیای کوچک
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|