خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: با آدم زور گو چکار کنم؟  (دفعات بازدید: 1059 بار)
behi598
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 17 شهريور 1388,ساعت 15:52:21 »

من حدود 2 سال بود در شرکتی مشغول به کار بودم . پیمانکاری برای ما کار می کرد که من با او تقریبا دوست بودم و بهش اعتماد کردم و اون هم از من خواست که کارم رو ترک کنم و توی شرکت اون مشغول به کار شوم و کار یاد بگیرم و حقوق معینی تعریف کرد و از من خواست حداقل یک سال براش کار کنم .
پس از مدتی اوضاع کار خوب پیش نمی رفت . او از من انتظار بیشتری داشت و کار با کیفیت تری می خواست . در حالیکه به من گفته بود که با من مشکلی توی کار نخواهد داشت . یک روز جمعه بعد از ظهر از من خواست که هر چه سریعتر بیام دفتر و نقشه هایی که کشیده ام مشکل دارند .
من هم بیرون از شهر بوده و با چند ساعت تاخیر اومدم . چند اشتباه جزئی داشت . خلاصه اون روز به من گفت از این به بعد بصورت کارآموز منو می پذیره .
من هم دیگه نرفتم. در کل 21 روز کار کردم. او از من انتظار داشت مثل خودش کار کنم در حالیکه من توی این کار تازه کار بودم و داشتم ازش یاد می گرفتم.
از من تلاش بیشتری می خواست.
الان هم که بهش می گم حقوق من رو بده می گه ندارم. خلاصه که بعد از اون من چند ماه بیکار بودم و بدون حقوق . حتی حقوق اون 21 روز را هم نگرفته ام. بیش از یک سال هم میگذرد.
مرا راهنمایی کنید که چگونه پولم را پس بگیرم.
خارج شده است
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 363

تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188

« پاسخ #1 : 18 شهريور 1388,ساعت 09:22:08 »

سلام.
بابت كار كردن اونجا قراردادي بستيد؟
خارج شده است

هر چه ميخواهي آرزو كن....
هر جايي كه ميخواهي برو...
هر چه كه ميخواهي باش....
چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
behi598
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #2 : 18 شهريور 1388,ساعت 11:11:52 »

سلام
نه متاسفانه . چون بهش اعتماد داشتم و خودم رو دوست می دونستم چیزی ننوشتیم . قرار بود بنویسیم ولی امروز  و فردا کردیم .
خارج شده است
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 363

تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188

« پاسخ #3 : 18 شهريور 1388,ساعت 11:34:51 »

آخه عزيز من نشنيدي كه ميگن حساب حسابه كاكا برادر؟
شايد دوستايي كه از مسائل حقوقي سر در ميارن بتونن كمكت كنن. ولي من فكر ميكنم چون مدركي تو دستت نيست نتوني كاري كني، مگه اينكه  طرفت وجدان درد بگيره خودش بياد پولت رو بده.
خارج شده است

هر چه ميخواهي آرزو كن....
هر جايي كه ميخواهي برو...
هر چه كه ميخواهي باش....
چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #4 : 24 شهريور 1388,ساعت 02:17:36 »

اگه قرداد میداشتی که  مشکلی نبود..
اما در اینصورت شما بوسیله استشهاد افرادی که مورد تایید باشند (که همکاری شما با صاحبکار تون رو تایید کنند) بخاطر ندادن دستمزد و بیمه نشدن تان میتونید به اداره کار از ایشون شکایت کنید.
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :