خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: من میترسم،به کمک نیاز دارم  (دفعات بازدید: 1695 بار)
دختر
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 18 شهريور 1388,ساعت 04:18:03 »

پدر و مادر من از لحاظ مالی مشکلی ندارند اما از پرداخت هر گونه هزینه زندگی به من و خواهرم خودداری میکنند، ما دو دختر 24 و 21 ساله هستیم که کلید خانه را نداریم و والدینم  هر چند ماه یکبار که به سفر میروند ما را از خانه بیرون میکنند من هر به خانه یکی از دوستانم میرفتم اما دیگر امکانش وحود ندارد آیا راه قانونی برای من وجود دارد؟ من از شب را در خیابان سپری کردن میترسم...
خارج شده است
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
دريافت شده: 29

« پاسخ #1 : 18 شهريور 1388,ساعت 05:23:42 »

سلام
واقعا متاسف شدم ازشنیدن شرح حالتون..هضمش برام قابل قبول نیست..آخه چرا؟...یعنی واسشوناهمیت نداره شما وخواهرت کجا باشید؟چرا ازکلید ها نمی سازید؟...چرا این مشکل روبه دایی یا عمویا مادربزرگ وپدربزرگاتون نمی گید؟ اگه خدایی نکرده مسئله ومشکل غیر قابل جبرانی براتون توی این شب های دربه دری پیش بیاد کی می خواد جواب بده؟..در آمدتون در حال حاضر ازکجاست؟ راستی به بهزیستی میتونید مراجعه کنید واونا پیگیر این رفتار پدر ومادرتون خواهند شد...متاسفانه اگر به نتیجه نرسیدید از راه قانون به راحتی بررسی میشه ..اما قبل ازاین اقدامات سعی کنید با وساطت اطرافیان وضعیت ونیازخودتون رو به پدر ومادرتون بفهمونید...اگر شیرازبودی حتما حمایتت می کردم ونمیزاشتم بترسی
خارج شده است
دختر
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر
دريافت شده: 0

« پاسخ #2 : 18 شهريور 1388,ساعت 15:44:18 »

مرثی عزیزم همه این کارها رو کردم دنبال راه قانونی میگردم،سازش فایده نداره راستی من حسابدارم و خواهرم دانشجو و همزمان منشی
خارج شده است
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #3 : 18 شهريور 1388,ساعت 16:08:17 »

چرا اينقدر بي عاطفه هستند ؟؟؟؟؟؟؟

حتما هدفي از اين كار دارند ؟؟؟؟؟

ميشه يكم از جزئيات بگيد چرا و كي اين اتفاق براي اولين بار افتد ؟؟؟؟؟
خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
دريافت شده: 29

« پاسخ #4 : 19 شهريور 1388,ساعت 22:29:21 »

سلام
بهترین راه قانونی برایشروع رفتن به شورای حل اختلاف حوزه منزلتون هست...به صورت شیفتی قاضی مشاور دارن ..برو مشکلت رومطرح کن وبه حالت ببا احترام طرح شکایت کن و از اونا تقاضا کن خانوادت روبخوان ..اگر نه که مجبوری کیفری شکایت کنی که جلوه جالبی نداره
خارج شده است
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 139

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63

« پاسخ #5 : 11 مهر 1388,ساعت 19:22:14 »

دوست خوبم من همین الان مشکلتو خوندم . می شه بگی چیکار کردین من نگران شما و خواهرت شدم . نکنه امشب که ما توی خونمون هستیم شما جایی نداشته باشین . دلیل این رفتارشون آخه چیه ؟

خارج شده است
arashk7781
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 16

تشكر
اهدا شده: 4
دريافت شده: 17

« پاسخ #6 : 02 آبان 1388,ساعت 12:43:21 »

دوست عزیز، شما مشکلتون رو خیلی تلگرافی نوشتین و توضیح ندادین که خلقیات پدرومادرتون چی هست ؟انگیزه وهدفشون از این رفتار چیه؟ رفتارشما با اونا چطوره و...............  ولی در هر صورت میتونی با شماره 123 تماس بگیری واز اونا مشاوره بگیری. موفق باشی
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :