خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: شما با احساساتتون چطور كنار مي اييد ؟  (دفعات بازدید: 578 بار)
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« : 18 شهريور 1388,ساعت 13:47:51 »

من خيلي احساساتي هستم تا حد زيادي رمانتيك

به طور كلي با هر مسئله اي توي هر زمينه اي، احساسي برخورد مي كنم

حتي مسائل جدي هميشه هم در اخر خودم رو مقصر مي دونم كه اين كار به سرانجام نرسيده (البته اگه نرسه)

يه مشكل ديگه اينكه بلد نيستم نه بگم البته تاحدي دوتا به يه موضوع بر مي گردد چون مي ترسم با نه گفتنم طرف ناراحت بشه

گاهي اوقات به همين خاطر كلي ضرر مي كنم اما نمي تونم با خودم كنار بيام

مي تونيد كمكم كنيد با اين مسئله كنار بيام ؟؟؟؟  لبخند
خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
ebrahim
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 150

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 40

« پاسخ #1 : 18 شهريور 1388,ساعت 15:21:42 »

خب بنظرم نوع مسائلی که انسان باهاش روبرو میشه و نیز میزان اهمیتشون در اینکه چقدر از احساس و چقدر از قوه عقلانی خود استفاده کنه بسیار بسیار حائز اهمیته بنظرم این خود انسانه که میتونه اهمیت موضوعات رو سبک سنگین کنه...............
خارج شده است

دوستان تلاش کنیم در لحظه لحظه زندگی مان انسان معتدلی باشیم
fataneh
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 23

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 15

« پاسخ #2 : 18 شهريور 1388,ساعت 21:45:10 »

سلام دوست عزیزم
برای اینکه بتونی توی این زمینه به خودت کمک کنی از کلاسهای خود شناسی و قاطعیت نه گفتن استفاده کن.....فکر میکنم اکثر کلینکهای روانشناسی ومشاوره  و فرهنگسراها این کلاسها رو برگزار می کنن.. لبخند
موفق باشید سکوت
خارج شده است
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #3 : 19 شهريور 1388,ساعت 01:49:28 »

با سلام..
راستشو بخواید منم یه همچین حالتی دارم یا بهتره بگم داشتم....
اما واقعا میگم خیلی تمرین کردم تا بتونم کلمه نه! رو با قاطعیت بگم ...الان خیلی وضع بهتری دارم و میدونستم که این مشکل از منه و تقصیر کسی نیست و خودم هم باید از پس این مشکل بر بیام.
خلاصه تو این چند سال که تونستم تا حدود زیادی این مسئله رو برای خودم حل کنم اینو فهمیدم که وقتی به کسی در مورد موضوعی که قبول کردنش فقط میتونه به ضررم باشه با قاطعیت بگم نه! نه تنها طرف مقابلم از من ناراحت نمیشه بلکه از شخصیت محکم و غیر قابل نفوذی که دارم در برخی موارد خوشش هم میاد.
خلاصه استفاده بجا و درست از کلمه( نه!) خیلی وقتها ما رو از ضررهای احتمالی دور میکنه..
فقط یک کلمه   نه!
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 19 شهريور 1388,ساعت 09:24:10 »

مرسي از جوابهاتون  لبخند

من مشكلم روي نه گفتن نيست بيشتر روي احساسات و اعتماد بيش از اندازه اي كه به افراد مي كنم من به همه اعتماد مي كنم حتي اگه بدونم ممكن دروغ بگه قبولش برام سخته كه افراد توي ارتباط ساده قصد دروغگويي دارند

نمي تونم بدون احساسات تصميم بگيرم

خيلي سريع افراد رو مي بخشم حتي اگه بخاطر كاري كه كردن من صدمه (چه عاطفي چه مالي) ديده باشم

مي دونيد خيلي خنده دار گاهي وقتي 100 درصد مشكل از طرف مقابل من توي خودم دنبال يه چيزي مي گردم كه باعث اين حركت اونها شده باشه و خوب معمولا در انتها خودم رو مقصر مي دونم
خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
LonelY
DorSa
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 124

تشكر
اهدا شده: 13
دريافت شده: 58

« پاسخ #5 : 19 شهريور 1388,ساعت 12:45:47 »

سلام فرزانه جان. منم مثل شما خیلی سریع همه رو می بخشم .به نظر من  خوده بخشیدن بد نیست ولی اینکه کارشو فراموش کنی و دوباره از همون شخص و یا از کس دیگه ای همون ضربه رو بخوری بده. یعنی اگه واست تجربه نشه...

چطور می گید 100% مشکل از طرف مقابله و شما خودتونو مقصر می دونید؟ اگه واقعا خودتونو مقصر می دونید پس چطور قبول کردین که مشکل از طرف مقابله؟
من اصلا قبول ندارم که فقط یک نفر مقصر باشه . هر چی که هست دو طرفست. پس خوبه که شما هم مشکل خودتونو پیدا و رفع کنین.

اما در مورد تصمیم گیری.. خب توی هر تصمیم 2 راه به ذهنتون می رسه که یکیش منطقیه و یکی احساسی.
بهتون توصیه نمی کنم که جز بعضی وقتا همه تصمیماتونو با منطق بگیرین. چون دخترم هستین. من این کارو کردم و حالا با احساساتم مشکل پیدا کردم.. دیگه حتی وقتی می خوام ابراز احساسات کنم اول با عقلم می سنجم و اگه دلیل منطقی پیدا نکردم نمی گم و فکر می کنم این خیلی بد باشه.

پس شما سعی کنین بدون بی توجهی به احساستون منطقی باشین. یعنی بین اونها تعادی برقرار کنین. درسته بعضی تصمیمارو فقط باید یا با عقل و یا احساس گرفت اما بیشتر وقتا می شه با هردو این کارو کرد.
سختم نیست. فقط کافیه هر دوراهی که به ذهنتون می رسه رو بررسی کنین و بعد تصمیم بگیرین.

خارج شده است

احتمال رسيدن کسي که با اراده به سوي ستاره اي مي تازد بيشتر از کسي است که با ترديد به سوي خاته گام بر مي دارد
mina shayanfar
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 60

تشكر
اهدا شده: 8
دريافت شده: 45

« پاسخ #6 : 19 شهريور 1388,ساعت 17:30:50 »

عزيزم اينكه نتونيم به كسي نه بگيم به اين برميگرده كه مي خوايم همه رو از خودمون راضي نگه داريم و اين به دليل نياز به تاييد ديگرانه واينم بر ميگرده به اعتماد به نفس پايين كه فكر كنم با مطالعات روانشناسي بتوني حلشون كني. اينكه در اشتباهات ديگران خودتو مقصر بدوني بازم به دليل اعتماد به نفس پايين و عدم پذيرش خوده و به راحتي قابل حله به خصوص براي شما كه از جوابهاتون توي سايت ميشه فهميد كه شخصيت محكمي داريد و به راحتي مي تونيد به خودتون كمك كنيد. سکوت
خارج شده است
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 21 شهريور 1388,ساعت 09:35:54 »

مرسي كه فكر مي كنيد شخصيت محكمي دارم

اعتماد به نفسم تا حدي خوب

البته شخصيت خيلي محكمي رو هميشه جلوي ديگران نشون ميدم نه خودم

مي دونيد بعد از يه جريان عاطفي و تموم شدن اون همه فكر كر من فراموش كردم اما نشد نتونستم هنوز هم مثل روز اول باو كن يعد از اون جريان شايد از قبل هم بيشتر دچار ضعف مي شم و احساس مي كنم مقصر همه جريانات منم

و ......

از ان همه احساسي فكر كردن به موضوعي كه ديگه تموم شده خسته شدم البته وقتي ديدمش خيلي محكم بدون اينكه چيزي نشون بده ظاهر شدم اما بازم از همون روز .......

خارج شده است

mina shayanfar
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 60

تشكر
اهدا شده: 8
دريافت شده: 45

« پاسخ #8 : 21 شهريور 1388,ساعت 14:59:52 »

عزيزم اين تا حدي طبيعيه كه ما در برابر شكست عاطفي احساساتي بشيم و نتونيم مثل قبل از اين جريان محكم باشيم. از خودت انتظار نداشته باش كه هميشه و در همه ي شرايط محكم باشي چون به هر حال ما انسانيم و اسيب پذير. وقتي خودتو تحت فشار قرار ميدي كه چرا من اينجوري شدم و نبايد اينقدر ضعيف باشم استرس مي گيري و بدتر احساس ضعف مي كني. بذار اين دوره هم تموم بشه و تو اروم اروم به شخصيت اولت برگردي. در مورد اينكه فكر مي كني مقصري بشين و صادقانه همه ي اتفاقاتي كه بينتون افتاده و تقصيرها و اشتباهاتو بنويس اگه خودت اشتباهاتي داشتي خودتو ببخش و سعي كن با اصلاح خودت ديگه تكرارشون نكني و اگه بيشتر تقصيرها مال اون بود به خودت بگو كه سرزنش خودم در چيزي كه در اون دخالتي نداشتم يه فكر منفي و مخربه و من مي تونم اين فكرو با افكار مثبت جايگزين كنم. يادت نره كه خيلي از ماها وقتي دچارشكست ميشيم ديواري كوتاهتر از خودمون واسه سرزنش پيدا نمي كنيم اما ميتونيم اين فكر منفي رو به صورت منطقي با يه فكر مثبت جايگزين كنيم.
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :