خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: سهم دارو در درمان افسردگی؟  (دفعات بازدید: 620 بار)
hamed_online
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 13

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 18 شهريور 1388,ساعت 18:13:52 »

سلام دوستان.
من افسردگی دارم و می خواهم بدانم ایا فقط صرفا میتوان با اتکا به دارو(من سیتالوپرام مصرف میکنم) این بیماری را درمان کرد؟
در ابتدای مصرف دارو احساس خیلی خوبی دارم و فکر می کنم کاملا بهبود یافته ام اما بعد از مدتی اثر دارو کمتر می شود و من ناامید می شوم! :'( :'( :'( :'( :'( :'(
خارج شده است
HIDDEN WAY
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 406

تشكر
اهدا شده: 741
دريافت شده: 341

« پاسخ #1 : 18 شهريور 1388,ساعت 19:13:18 »

سلام دوستان.
من افسردگی دارم و می خواهم بدانم ایا فقط صرفا میتوان با اتکا به دارو(من سیتالوپرام مصرف میکنم) این بیماری را درمان کرد؟
در ابتدای مصرف دارو احساس خیلی خوبی دارم و فکر می کنم کاملا بهبود یافته ام اما بعد از مدتی اثر دارو کمتر می شود و من ناامید می شوم! :'( :'( :'( :'( :'( :'(

سلام SeroTonin  عزیز !

از اینکه در جمع ما هستید خوشحالم و بهتون خوشامد عرض می کنم لبخند

برای درمان افسردگی نظریات مختلفی هست ، اینکه بگیم صرفا با مصرف دارو افسردگی درمان خواهد شد ، نه جواب بله دارد و نه جواب خیر . اول باید مشخص شود که علت افسردگی چیست ؟ آیا منشا تنکرد شناختی ، فیزیولوژیک و عصب شناختی دارد یا اینکه منشا شناختی و روانی دارد ؟ بسته به نوع مشکل درمان مناسب هم تجویز می شود . بنده توصیه می کنم با روانپزشک خود مشورت کنید تا دقیقا علت بیماری را به شما بگوید که آیا مشکل منشا زیستی دارد یا خیر ؟ اگر زیستی و فیزیولوژیک نیست یک روان درمانگر ورزیده می تواند به خوبی به شما کمک کند تا خودتان را به زندگی عادی برگردانید .

در پناه پروردگار موید باشید .

لبخند سکوت
خارج شده است

حضرت امیر :
حق و باطل با آدمها شناخته نمی شود ... حق را بشناس اهلش را خواهی شناخت و باطل را بشناس ، اهلش را در خواهی یافت ...

Qozlerim her axsam axtarir seni ... ureyim yollarda qayitmir eve
Sensiz dalghalarda tanimir meni ... neyleyim ureyim hec yatmir eve

Payiz qeldi ushdu qetdi qushlar ....sende qetdin bax yaghdi yaghishlar
Payiz qeldi qelbim oldu deniz ... bu denizin qozu yashdi sensiz yar
Bu denizin qozu yashdi sensiz

mina shayanfar
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 60

تشكر
اهدا شده: 8
دريافت شده: 45

« پاسخ #2 : 18 شهريور 1388,ساعت 20:52:06 »

دوست عزيز سالهاي گذشته مي گفتن كه بيماري رواني منشا زيستي داره و صرفا با دارو ميشه حلش كرد اما الان اين نظريه تا حدودي رد شده. منبع اين حرف من كتاب "وقتي اضطراب حمله ميكند"دكتر ديويد برنز. مصرف اين داروها باعث ميشه كه به اونها نياز دائمي داشته باشي و اگه بخواي قطعشون كني دوباره برگردي به حالت سابق و اين معناش بهبودي نيست. شما بايد به روانشناس مراجعه كنيد نه روانپزشك. منم چند سال به مشكل افسردگي مبتلا بودم و با اينكه مي رفتم پيش روانشناس اما اون اصرار مي كرد برم روانپزشك و دارو مصرف كنم اما من پافشاري كردم كه قرص نمي خوام و بالاخره با روان درماني و كتابهاي روانشناسي الان حالم خيلي خوبه. تو هم سعي كن از اين طريق بري. اگه خواستي بگو كه يه روانشناس خوب بهت معرفي كنم.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

HIDDEN WAY

خارج شده است
hamed_online
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 13

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #3 : 19 شهريور 1388,ساعت 11:43:52 »

ممنون.
راستش من خودم اعتقاد قوی دارم که مشکل زیستی دارم.چون توی خانواده و اشنایان پدری افسرده های زیادی را میبینم . مشکل جدی همه ی ما وسواس شدید و بی قراری است! اما حرف شما هم درست است. ناراحت

پ ن مدیر:
به درخواست ارسال کننده پست، ویرایش شد .
« آخرين ويرايش: 19 شهريور 1388,ساعت 14:30:20 توسط دریا » خارج شده است
HIDDEN WAY
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 406

تشكر
اهدا شده: 741
دريافت شده: 341

« پاسخ #4 : 19 شهريور 1388,ساعت 12:04:41 »

SeroTonin

درک می کنم که تحمل وسواس خیلی سخته . بنده روانشناسی میشناسم که تخصص و حیطه ی درمانش وسواسه . اگر مایلید اطلاع بدید تا از طریق پیام خصوصی راه ارتباط با ایشون رو در اختیارتون قرار بدم .

موفق باشید .

خارج شده است

حضرت امیر :
حق و باطل با آدمها شناخته نمی شود ... حق را بشناس اهلش را خواهی شناخت و باطل را بشناس ، اهلش را در خواهی یافت ...

Qozlerim her axsam axtarir seni ... ureyim yollarda qayitmir eve
Sensiz dalghalarda tanimir meni ... neyleyim ureyim hec yatmir eve

Payiz qeldi ushdu qetdi qushlar ....sende qetdin bax yaghdi yaghishlar
Payiz qeldi qelbim oldu deniz ... bu denizin qozu yashdi sensiz yar
Bu denizin qozu yashdi sensiz

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :