خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: شبهای قدر رو چطور گذروندید  (دفعات بازدید: 1108 بار)
Shahin-jojo
اصغر
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 32

تشكر
اهدا شده: 14
دريافت شده: 19

« پاسخ #15 : 27 شهريور 1388,ساعت 21:28:24 »

ما که طبق 3 سال گذشته به اسم شب قدر رفتیم ماشین بازی ...
خدا همه ی ما رو ببخشه

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ARTIN_35

خارج شده است

Everything will go smoothly
farhad52
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 175

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 147

« پاسخ #16 : 28 شهريور 1388,ساعت 00:14:46 »

کار خاصی نکردم، مثل شبهای دیگه به کارهای روزمره ام رسیدم.فکر کنم بیشتر پای کامپیوترم بود.....

ARTIN_35

خارج شده است

«هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابرت پيرسينگ" »
آنجل
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 282

تشكر
اهدا شده: 73
دريافت شده: 162

« پاسخ #17 : 28 شهريور 1388,ساعت 00:43:37 »

سلام
من شب اولو زود خوابیدم چون باید فرداش میرفتم سرکار ولی دوشب آخرو تا صبح بیدار بودم...معمولا این شبا جایی نمیرم خونه میمونمو اونکاریو میکنم که دلم میگه ... بستگی به حالو هوام داره امسالم حسم گرفت یه سری دعاهارو خوندم یه کم فکر کردم و...
اما نمیدونم چرا حس کردم یه جورایی مثل سالای قبل نبودم... زلال و شیشه ای نشدم... اون انرژی که سالای پیش تو این شبا میگرفتمو امسال کامل نگرفتم! یه جای کار می لنگید ولی نفهمیدم کجا؟
به هرحال گذشت... امیدوارم همه شبای خوبی رو گذرونده باشن.

دنیای کوچک

خارج شده است

یک عمر
در انتظاری تا بیابی آن را که درکت کند
و تو را همان گونه که هستی بپذیرد.
وعاقبت
در می یابی که او از همان آغاز خودت بوده ای...
121314
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 539

تشكر
اهدا شده: 100
دريافت شده: 98

دانشجوی رشته مهندسی شیمی-صنایع گاز

« پاسخ #18 : 28 شهريور 1388,ساعت 00:55:15 »

با سلام . نماز و روزه های همگی قبول باشه . من شب قدر رفتم مهدیه تا 4 صبح . التماس دعا .

دنیای کوچک

خارج شده است
Shahin-jojo
اصغر
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #19 : 28 شهريور 1388,ساعت 01:47:08 »

سلام
من شب اولو زود خوابیدم چون باید فرداش میرفتم سرکار ولی دوشب آخرو تا صبح بیدار بودم...معمولا این شبا جایی نمیرم خونه میمونمو اونکاریو میکنم که دلم میگه ... بستگی به حالو هوام داره امسالم حسم گرفت یه سری دعاهارو خوندم یه کم فکر کردم و...
اما نمیدونم چرا حس کردم یه جورایی مثل سالای قبل نبودم... زلال و شیشه ای نشدم... اون انرژی که سالای پیش تو این شبا میگرفتمو امسال کامل نگرفتم! یه جای کار می لنگید ولی نفهمیدم کجا؟
به هرحال گذشت... امیدوارم همه شبای خوبی رو گذرونده باشن.
قصد سیاست بافی این چرت و پرتا رو ندارم به خدا
ولی والا با اون کارایی که به اسم اسلام کردن دیگه هیچ کس اعتقادی به قدیم به این مسائل نداره

ARTIN_35

خارج شده است

آنجل
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 282

تشكر
اهدا شده: 73
دريافت شده: 162

« پاسخ #20 : 28 شهريور 1388,ساعت 02:02:42 »

معذرت میخوام جناب shahin ، منظورتون ازین جمله چی بود:
نقل قول
فکر نمیکنم حرفایی که من زدم چرت وپرت بود ... قرار نیست وقتی با کسی اختلاف سلیقه و عقیده داریم بهش توهین کنیم!
والاممکنه خیلی از حرفای شما هم به نظر من چرتو پرت باشه ...
کاش یه کم یاد بگیریم که به نظراتو عقاید دیگران احترام بذاریم!

خارج شده است

یک عمر
در انتظاری تا بیابی آن را که درکت کند
و تو را همان گونه که هستی بپذیرد.
وعاقبت
در می یابی که او از همان آغاز خودت بوده ای...
Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 148

تشكر
اهدا شده: 195
دريافت شده: 125

« پاسخ #21 : 28 شهريور 1388,ساعت 02:10:43 »

فکر نمیکنم حرفایی که من زدم چرت وپرت بود ...

آنجل جان منظورش شما نیستی...

منظورش اینه نمی خوام سیاسی حرف بزنم! ولی میزنم!  پوزخند

(جمله ی دومش رو سیاسی بخون درست میشه...)

سکوت

Shahin-jojo, آنجل, Designer

خارج شده است

یه زخم تازه کم دارم، برای باور پاییز...
121314
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #22 : 28 شهريور 1388,ساعت 02:21:14 »

دوست عزیز آقا شاهین ، اولا1.بحثو سیاسی نکن2.اگر روی صحبتت با روئسای این نظام هست که به نام اسلام هر کاری کردن یه نکته می گم به شما: قرار نیست شما را تو قبر اون کسایی بزارن که به نام اسلام هر کاری کردن ! مهم خودتی نه کس دیگه ! اگر الان یک سری افراد برای شناخت اسلام چشم به اون کسایی می ندازن که به نام اسلام هر کاری کردن ، این افراد (خیلی ببخشیدا) یا نادونن یا گمراه . پس فردا ، شب اول قبرت نمی یان بهت بگن که دلیل نداشتن اعتقادت به اسلام به خاطر اونایی بوده که به نام اسلام هرکاری کردن پذیرفتنی است ! می گن : عقل داشتی و قوه ی تفکر ! میرفتی دنبال شناخت اسلام اصیل ! نه کسایی که به نام اسلام هر کاری کردن . امیدوارم متوجه منظورم بشی . به اعتقادات دیگرانم توهین نکن .با تشکر.

ebham, دنیای کوچک, آنجل, Kourosh

خارج شده است
121314
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #23 : 28 شهريور 1388,ساعت 02:21:38 »

دوست عزیز آقا شاهین ، اولا1.بحثو سیاسی نکن2.اگر روی صحبتت با روئسای این نظام هست که به نام اسلام هر کاری کردن یه نکته می گم به شما: قرار نیست شما را تو قبر اون کسایی بزارن که به نام اسلام هر کاری کردن ! مهم خودتی نه کس دیگه ! اگر الان یک سری افراد برای شناخت اسلام چشم به اون کسایی می ندازن که به نام اسلام هر کاری کردن ، این افراد (خیلی ببخشیدا) یا نادونن یا گمراه . پس فردا ، شب اول قبرت نمی یان بهت بگن که دلیل نداشتن اعتقادت به اسلام به خاطر اونایی بوده که به نام اسلام هرکاری کردن پذیرفتنی است ! می گن : عقل داشتی و قوه ی تفکر ! میرفتی دنبال شناخت اسلام اصیل ! نه کسایی که به نام اسلام هر کاری کردن . امیدوارم متوجه منظورم بشی . به اعتقادات دیگرانم توهین نکن .با تشکر.
خارج شده است
Shahin-jojo
اصغر
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #24 : 28 شهريور 1388,ساعت 02:44:44 »

ای خواهر جان کی به اعتقاد دیگران توهین کردم
همه منتظرن آدم یک کلمه حرف بزنه تا با هر فرمونی گاز صحبت رو بگیرن برن

حق با توه ... من دوستم یک بار به خاطر بحث سیاسی و این پرت و بلا ها از این سایت اوت شده پس دیگه بحثش بسه.
شرمنده این طوری گفتم ولی اگه شما هم به جرم بی جرمی 3 هفته تو بازداشتگاه می خوابیدین می فهمیدین چی می گم

یکی این پستا رو تا اوت نشدیم پاک کنه، لطفا
خارج شده است

Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 239

تشكر
اهدا شده: 378
دريافت شده: 151

« پاسخ #25 : 28 شهريور 1388,ساعت 03:00:33 »

میشه برای من توضیح قانع کننده ای برای شب قدر بدید ؟ اینکه چیه و ارج و قربش برای چیه و چه دلیلی داشته خدا بیاد یک شب رو خیلی عزیز کنه ؟ یک توضیحی که در ذهن کوچیک من بگنجه ، نه خیلی ماورایی که نتونم تصور کنم ! اینکه سرنوشت یکسال در یک شب نوشته می شه و .... !
درباره شب اول قبر هم ( چون دوستان مطرح کردند ) می خوام بدونم . چون نمی فهمم چرا باید با این همه تکنولوژی که ما در دنیا داریم و البته و صد البته میلیون برابرشو در دنیای برزخ و آخرت داریم بازم دونفر با قیافه های وحشتناک بیان ازم سوال بپرسن ! خب همونو یه نوار مغزی یا چیزی مشابه بگیرن و آدمو بفرستن توو دیگه .... !
ممنونم .

ARTIN_35

خارج شده است

لطف که از حد بگذرد     نادان گمان بد برد
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« پاسخ #26 : 28 شهريور 1388,ساعت 09:40:00 »

در طول سال، ساعات، روزها، شب‌ها و ماه‌ها و‌ ‌اساساً زمان‌هاي متفاوتي وجود دارد. اما در ميان همگي ‌اين زمان‌ها، بعضي به واسطه عنايت و توجه خداوند و اثراتي كه بر اين زمـان‌هـا مـقـرر شـده يـا اتـفـاقـاتي كه ‌در آنها روي داده يا مي‌دهد، داراي اهميت، شرافت و عظمت ويژه‌اي هستند.
يكي از اين زمـــان‌هـــا شـــب ‌قـــدر اســـت. در آيـيــن اســلام، ايــن شــب با ارزش‌ترين و برترين شب در طول سال است. اهميت اين شب تا ‌حدي است كه نه تنها آيات مختلفي از سور قرآن كريم درمورد خصوصيات اين شب نازل شده، بلكه ‌سوره‌اي مستقل نيز به اين نام و در خصوص شب قدر در قرآن كريم وجود دارد.
اين شب، شبي "مبارك" خوانده شده است.مبارك به معناي پرخير و ‌بركت است و به كار بردن اين تعبير در خصوص شب قدر به اين مفهوم است كه اين شب بلند مرتبه، ‌گنجايش و ظرفيت خير كثيري را دارد
‌از ديگر اثرات مهم شب قدر مي‌توان به عدم صدور عذاب در اين شب و در امان بودن بندگان از عقوبت‌هاي ‌الهي اشاره كرد، چرا كه خداوند صراحتاً سرتاسر اين شب، از لحظه آغاز تا سپيده دم آن را سرشار ‌از "سلامت" مي‌خواند.هر انسان با دقت در عظمت و شرافت اين‌چنين شبي و تأمل در اثرات آن و وقايعي كه در آن اتفاق ‌مي‌افتد، به طور طبيعي به دنبال شناخت بيشتر و آگاهي از جوانب مختلف شب قدر خواهد بود
حقيقت شب قدر
شب قدر شبي است كه:1-‌ قرآن در آن نازل شده است.‌2-‌ حوادث سال آينده در آن تقدير مي‌شود.‌3-‌ اين حوادث بر امام زمان - روحي فداه - عرضه و آن حضرت مامور به كارهايي مي‌گردد.شب قدر، شب تقدير و شب اندازه‌گيري و شب تعيين حوادث جهان ماده است.‌اين مطلب مطابق آيات قرآني نيز مي‌باشد؛ زيرا در آيه 185 سوره مباركه "بقره" آمده است: "ماه رمضان كه در آن قرآن ‌نازل شده است." طبق اين آيه، نزول قرآن (نزول دفعي) در ماه ‌رمضان بوده است. آيات 3 الي 5 سوره مباركه دخان نيز تصريح دارد كه نزول [دفعي‌] قرآن در يك شب ‌بوده است كه از آن به شب مبارك تعبير شده است. همچنين در سوره مباركه قدر تصريح شده است كه قرآن در ‌شب قدر نازل شده است.‌پس با جمع آيات سه گانه بالا روشن مي‌شود:‌1-‌ قرآن در ماه رمضان نازل شده است.‌2-‌ قرآن در شبي مبارك از شب‌هاي ماه مبارك رمضان نازل شده است.‌3-‌ اين شب، در قرآن شب قدر نام دارد.‌4-‌ ويژگي خاص اين شب بر حسب آيات سوره مباركه دخان دو امر است:‌الف. نزول قرآن.‌ب. هر امر حكيمي در آن شب مبارك جدا مي‌گردد.‌اما سوره مباركه قدر كه به منزله شرح و تفسير آيات سوره مباركه "دخان" است، 6 ويژگي براي شـب قـدر ‌مـي‌شـمـارد:‌1- شـب نزول قرآن است.2- اين شب، شبي ناشناخته مي‌باشد و ايـن نـاشـناختگي به دليل عظمت آن شب است.3- شب قدر از هزار ماه بهتر است.4- در اين شب مبارك، ملائكه و روح با اجازه پروردگار عالميان نازل مي‌شوند.5- اين نزول براي تحقق هر امري است كه در سوره "دخان" بدان اشاره رفت و اين نزول - كه ‌مساوي با رحمت خاصه الهي ‌بر مومنان شب زنده‌دار است - تا طلوع فجر ادامه دارد.6- شب قدر، شب تقدير و اندازه‌گيري است؛ زيرا در سوره قدر - كه پنج آيه دارد - سه بار "ليله` القدر" تكرار ‌شده است و اين نشانه اهتمام ويژه قرآن بـه مــســئـلـــه انــدازه‌گـيــري در آن شــب خــاص است.‌
چشمک چشمک چشمک

121314, Designer, ياسمن-ق

خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #27 : 28 شهريور 1388,ساعت 10:36:23 »

میشه برای من توضیح قانع کننده ای برای شب قدر بدید ؟ اینکه چیه و ارج و قربش برای چیه و چه دلیلی داشته خدا بیاد یک شب رو خیلی عزیز کنه ؟ یک توضیحی که در ذهن کوچیک من بگنجه ، نه خیلی ماورایی که نتونم تصور کنم ! اینکه سرنوشت یکسال در یک شب نوشته می شه و .... !
درباره شب اول قبر هم ( چون دوستان مطرح کردند ) می خوام بدونم . چون نمی فهمم چرا باید با این همه تکنولوژی که ما در دنیا داریم و البته و صد البته میلیون برابرشو در دنیای برزخ و آخرت داریم بازم دونفر با قیافه های وحشتناک بیان ازم سوال بپرسن ! خب همونو یه نوار مغزی یا چیزی مشابه بگیرن و آدمو بفرستن توو دیگه .... !
ممنونم .

سلام
توضيح قانع كننده شب قدر كار من نيست ، و اينكه چيه و  ارج و قربش براي چيه رو هم به نظرم به اندازه كافي كتاب و مطلب هست كه بري دنبالش و سعي كني تحقيق كني
اما شايد چيزي كه ميخوام بگم  اينقدر كوچيك و ساده باشه كه در ذهن شما هم بگنجه

ببين : ما 365 شب داريم، و اگه خدا رو قبول داشته باشيم پس قبول داريم كتابي به نام قرآن سخن خداوند است و با توجه به اينكه خدا خودش گفته كه منزه از دروغ گويي است پس كليه نوشته هاي قرآن حقيقت محضه ، درست!
لازمه ترجمه سوره قدر رو اينجا بگم:
بنام خداوند بخشنده مهربان
ما نازل كرديم آن (قرآن) را  در شب قدر
و تو چگونه درك ميكني شب قدر چيست
شب قدر برتر از هزاران ماه است
نازل ميشوند ملائك و روح در آن به اذن پروردگارشان براي همه امور
سلام بر آنها تا سپيده دم

((( ببخشيد ترجمه ام عين قرآن نيست سعي كردم كلمات عربي رو فقط ترجمه اش رو بنويسم))))

خب پس چي شد با توجه به ايمان به خدا و اينكه خدا دروغ نميگه و اين سوره معلوم شد كه يه شبي از 365 شب سال فرشتگان مامور و يك فرشته به نام روح ( كه روايت داريم اين فرشته اينقدر بزرگه كه با يه قدم برداشتن از آسمان به زمين مياد) براي همـــــــــــــــــه امـــــــــــــــــــــــور نازل ميشن به زمين، حالا اينم كه كجا ميرن و خدمت اما عصر (عج) ميرن يه بحث جداگانه است، بگذريم

اگه اصل نوشته شدن سرنوشت يكسال رو در يك شب با توجه به اين سوره قبول كنيم كه مشكل حله با توجه به روايات و احاديث از پيامبر و امامان كه براي اينكه خيلي سرگردان نباشيم و دنبال اون شب بگرديم سه شب رو به ما معرفي كردن كه اين شب قدر يكي از اين سه شبه!

حالا اگه مثل شما شك و شبهه اي هم باشه ، من يه سوال دارم

حتي اگه صد در صد مطمئن نباشيم و احتمال اين شب 1 به 365 باشه يعني يه احتمال زياد اما بهرحال يك سيصد و شصت و پنجم احتمال هست ديگه،  نمي ارزه كه يه شب رو تا سحر تازه اونم نه از سر شب معمولا از ساعت 12- 1 بامداد تا اذان صبح كه حدودا ميشه 4 ساعت،...... نه دو ساعت........... نه يك ساعت........ نمي ارزه كه از 8760 ساعت يك ساعت رو اختصاص به اين موضوع بديم!!!!!
امديم و راست بود ضرر نكرديم و اگه راست هم نبود بين اين همه وقتي كه به بطالت گذرونديم يك ساعت به جايي بر نميخوره ميخوره؟؟؟

يه چيز ديگه گفتي كه نمي فهمم كه دو نفر با قيافه هاي وحشتناك بيان و ازم سوال بپرسن

منم نميفهمم

ميدوني چرا

چون اينها از كساني نقل شده كه انور نرفتن توي قبر نبودن و دو نفري نيومدن ازشون سوال كنن ، كسي نبوده كه به جد بياد به ما بگه من رفتم و اون دو نفر با اين مشخصات امدن ، درسته؟
اما كسي هم نيومده بگه كه نه بابا اينا همه حرف بوده من رفتم و خبري نبود
درسته؟؟
ميدوني بحثش خيلي طولانيه منم خيلي قدرت قلم ندارم كه بتونم بهتر از اين توضيح بدم متاسفم اما من پيش خودم ميگم وقتي يه دنيايي هست كه كساني كه واردش ميشن به هيچ وجه ازش خارج نميشن كه بگن اون جا چه خبره ، از طرفي دو دسته آدم خبرهايي كاملا متفاوت از اون دنيا ميدن دسته اي صديق هستن و ما حتي اگه قبولشون هم نداشته باشيم جز خوبي به بشر چيز ديگه اي ازشون نديديم و دسته اي كه جز فريب و دروغ و گول زدن به انواع وسيله ها كارشون نيست ، حرف كدوم رو بپذيريم عقلاني تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من خودم به شخصه عاشق كساني هستم كه مسلمان نبودن و توي ناف امريكا و اروپا اسلام ميارن.
كساني كه مسلمان به دنيا امدن اما اعتقادي نداشتن و ميرن تحقيق و بررسي ميكنن و با شناخت به نماز مي ايستن و روزه ميگيرن
كساني كه چون دليل واضحي رو نشنيدن شب قدري رو قبول نداشتن و ميرن تحقيق ميكنن مطالعه ميكنن و شب قدر سالهاي ديگه رو با خلوص نيت كامل قدر ميدونن
همينقدري كه الان سوال كردي خيلي ارزش داره قدرش رو بدون
قدر كسي هم كه تورو افريده رو هم بدون كه اينقدر دوستت داره
با اينكه تو شب قدرش تو پارك ميدويدي و بعد هم پاي اينترنت بودي (به قول خودت) اما اون بيخيال تو نشده
ابر و باد و مه و خورشيد و فلك رو چرخونده و چرخونه تا  ((( آرتين)))   بياد اين تاپيك رو بزنه و تو سه نيمه شب بياي و اين سوال رو بكني و احتمالا اولين جرقه در وجودت زده بشه
خوش به حالت كه توجه خدا رو اينقدر به خودت جلب كردي
قدرشو بدون سکوت

121314, دنیای کوچک, Designer

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #28 : 28 شهريور 1388,ساعت 11:19:44 »

منم يكي دو ساليه نمي تون برم جايي
اخه دخترم از تاريكي ميترسه
براي همين خونه بودم و به كارام رسيدم
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 239

تشكر
اهدا شده: 378
دريافت شده: 151

« پاسخ #29 : 28 شهريور 1388,ساعت 11:36:32 »

دنیای کوچک و black rose عزیز ! یک دنیا از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ های به این مفصلی و جامعی به سوال من دادید ممنونم .
با بعضی از صحبت هاتون موافقم و با بعضی مخالف ( دلیل مخالفتم ممکنه این باشه که در ذهن من نگنجیدند ) یکی دو روز وقت می خوام تا به پاسخ هاتون بدون قضاوت و عجله پاسخ بدم و سوالات دیگه ای که دارم رو بپرسم .
بی نهایت از توجهتون ممنونم .
خارج شده است

لطف که از حد بگذرد     نادان گمان بد برد
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :