میشه برای من توضیح قانع کننده ای برای شب قدر بدید ؟ اینکه چیه و ارج و قربش برای چیه و چه دلیلی داشته خدا بیاد یک شب رو خیلی عزیز کنه ؟ یک توضیحی که در ذهن کوچیک من بگنجه ، نه خیلی ماورایی که نتونم تصور کنم ! اینکه سرنوشت یکسال در یک شب نوشته می شه و .... !
درباره شب اول قبر هم ( چون دوستان مطرح کردند ) می خوام بدونم . چون نمی فهمم چرا باید با این همه تکنولوژی که ما در دنیا داریم و البته و صد البته میلیون برابرشو در دنیای برزخ و آخرت داریم بازم دونفر با قیافه های وحشتناک بیان ازم سوال بپرسن ! خب همونو یه نوار مغزی یا چیزی مشابه بگیرن و آدمو بفرستن توو دیگه .... !
ممنونم .
سلام
توضيح قانع كننده شب قدر كار من نيست ، و اينكه چيه و ارج و قربش براي چيه رو هم به نظرم به اندازه كافي كتاب و مطلب هست كه بري دنبالش و سعي كني تحقيق كني
اما شايد چيزي كه ميخوام بگم اينقدر كوچيك و ساده باشه كه در ذهن شما هم بگنجه
ببين : ما 365 شب داريم، و اگه خدا رو قبول داشته باشيم پس قبول داريم كتابي به نام قرآن سخن خداوند است و با توجه به اينكه خدا خودش گفته كه منزه از دروغ گويي است پس كليه نوشته هاي قرآن حقيقت محضه ، درست!
لازمه ترجمه سوره قدر رو اينجا بگم:
بنام خداوند بخشنده مهربان
ما نازل كرديم آن (قرآن) را در شب قدر
و تو چگونه درك ميكني شب قدر چيست
شب قدر برتر از هزاران ماه است
نازل ميشوند ملائك و روح در آن به اذن پروردگارشان براي همه امور
سلام بر آنها تا سپيده دم
((( ببخشيد ترجمه ام عين قرآن نيست سعي كردم كلمات عربي رو فقط ترجمه اش رو بنويسم))))
خب پس چي شد با توجه به ايمان به خدا و اينكه خدا دروغ نميگه و اين سوره معلوم شد كه يه شبي از 365 شب سال فرشتگان مامور و يك فرشته به نام روح
( كه روايت داريم اين فرشته اينقدر بزرگه كه با يه قدم برداشتن از آسمان به زمين مياد) براي همـــــــــــــــــه امـــــــــــــــــــــــور نازل ميشن به زمين، حالا اينم كه كجا ميرن و خدمت اما عصر (عج) ميرن يه بحث جداگانه است، بگذريم
اگه اصل نوشته شدن سرنوشت يكسال رو در يك شب با توجه به اين سوره قبول كنيم كه مشكل حله با توجه به روايات و احاديث از پيامبر و امامان كه براي اينكه خيلي سرگردان نباشيم و دنبال اون شب بگرديم سه شب رو به ما معرفي كردن كه اين شب قدر يكي از اين سه شبه!
حالا اگه مثل شما شك و شبهه اي هم باشه ، من يه سوال دارم
حتي اگه صد در صد مطمئن نباشيم و احتمال اين شب 1 به 365 باشه يعني يه احتمال زياد اما بهرحال يك سيصد و شصت و پنجم احتمال هست ديگه، نمي ارزه كه يه شب رو تا سحر تازه اونم نه از سر شب معمولا از ساعت 12- 1 بامداد تا اذان صبح كه حدودا ميشه 4 ساعت،...... نه دو ساعت........... نه يك ساعت........ نمي ارزه كه از 8760 ساعت يك ساعت رو اختصاص به اين موضوع بديم!!!!!
امديم و راست بود ضرر نكرديم و اگه راست هم نبود بين اين همه وقتي كه به بطالت گذرونديم يك ساعت به جايي بر نميخوره ميخوره؟؟؟
يه چيز ديگه گفتي كه نمي فهمم كه دو نفر با قيافه هاي وحشتناك بيان و ازم سوال بپرسن
منم نميفهمم
ميدوني چرا
چون اينها از كساني نقل شده كه انور نرفتن توي قبر نبودن و دو نفري نيومدن ازشون سوال كنن ، كسي نبوده كه به جد بياد به ما بگه من رفتم و اون دو نفر با اين مشخصات امدن ، درسته؟
اما كسي هم نيومده بگه كه نه بابا اينا همه حرف بوده من رفتم و خبري نبود
درسته؟؟
ميدوني بحثش خيلي طولانيه منم خيلي قدرت قلم ندارم كه بتونم بهتر از اين توضيح بدم متاسفم اما من پيش خودم ميگم وقتي يه دنيايي هست كه كساني كه واردش ميشن به هيچ وجه ازش خارج نميشن كه بگن اون جا چه خبره ، از طرفي دو دسته آدم خبرهايي كاملا متفاوت از اون دنيا ميدن دسته اي صديق هستن و ما حتي اگه قبولشون هم نداشته باشيم جز خوبي به بشر چيز ديگه اي ازشون نديديم و دسته اي كه جز فريب و دروغ و گول زدن به انواع وسيله ها كارشون نيست ، حرف كدوم رو بپذيريم عقلاني تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم به شخصه عاشق كساني هستم كه مسلمان نبودن و توي ناف امريكا و اروپا اسلام ميارن.
كساني كه مسلمان به دنيا امدن اما اعتقادي نداشتن و ميرن تحقيق و بررسي ميكنن و با شناخت به نماز مي ايستن و روزه ميگيرن
كساني كه چون دليل واضحي رو نشنيدن شب قدري رو قبول نداشتن و ميرن تحقيق ميكنن مطالعه ميكنن و شب قدر سالهاي ديگه رو با خلوص نيت كامل قدر ميدونن
همينقدري كه الان سوال كردي خيلي ارزش داره قدرش رو بدون
قدر كسي هم كه تورو افريده رو هم بدون كه اينقدر دوستت داره
با اينكه تو شب قدرش تو پارك ميدويدي و بعد هم پاي اينترنت بودي (به قول خودت) اما اون بيخيال تو نشده
ابر و باد و مه و خورشيد و فلك رو چرخونده و چرخونه تا ((( آرتين))) بياد اين تاپيك رو بزنه و تو سه نيمه شب بياي و اين سوال رو بكني و احتمالا اولين جرقه در وجودت زده بشه
خوش به حالت كه توجه خدا رو اينقدر به خودت جلب كردي
قدرشو بدون