خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1] 2 3 ... 9   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: خيلي داغونم يعني بازم خيانت؟؟؟؟  (دفعات بازدید: 7836 بار)
مژي
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 117

تشكر
اهدا شده: 36
دريافت شده: 28

« : 21 شهريور 1388,ساعت 01:19:49 »

سلام عزيزان من 6 ساله ازدواج كردم
تا حالا 2 دفعه فهميدم شوهرم خيانت ميكنه هيچ وقت دلم باهاش صاف نشده ديگه هر دفعه كلي قول داد ه قسم خورده كه ديگه تكرار نشه ولي اين روزا بازم حسم ميگه يه خبرايي هست نميدونم چكار كنم؟؟؟؟خيلي درموندم
كمكم كنيد
خارج شده است
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 239

تشكر
اهدا شده: 378
دريافت شده: 151

« پاسخ #1 : 21 شهريور 1388,ساعت 01:36:30 »

می شه یکم بیشتر از خصوصیات ظاهری و رفتاری خودتون و شوهرتون بگید و توضیح بدید که دفعات پیش چطور این اتفاق افتاد و عکس العمل شما و ایشون بعد از لو رفتن ماجرا چی بود و اینکه ایشون چه دلیلی برای این کارشون آوردن ؟ 
آیا تشابهی بین زمانهایی که ایشون خیانت کردن میبینید ؟ مثلاً هر دفعه شما بیمار یا باردار بوده باشید یا قهر بوده باشید یا موارد مشابه ... ؟
خارج شده است

لطف که از حد بگذرد     نادان گمان بد برد
مژي
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 21 شهريور 1388,ساعت 01:59:06 »

designerعزيز
من سي ساله و همسرم 35ساله است بچه هم نداريم  دفعه اول دو سال پيش بود در كمال صلح و ارامش بوديم من يه اس ام اس توي موبايلش ديدم و اول انكار و...داستان بافي ولي بعد مجبور به اعتراف شد خلاصه معلوم شد خانم دوست دختر سابق اقا هستن كه حالا يه بچه 5 ساله داره و از زندگيش ناراضيه و داره جدا ميشه و 2 سال هست كه ارتباط دارن البته تاكيد داشت تلفني بوده و من ساده لوح از همه جا بيخبر خلاصه قول و قسم و...كه تكرار نميشه ...يه سال بعد وقتي كه مست بود و مدتي بود با من سرد شده بود بازم اس ام اساش لو رفت يه عالمه عاشقونه كه هر روز با ياداوريشون شكنجه ميشم اين دفعه موضوع رو به دوستش گفتم اونم پا درميوني كرد و بازم قول و...كه باذم اشتباهههههههههههه
حالا بعد از يكسال بازم حس زنا نم و البته سردي و كم حرفيش مثه قبل بيقرارم كرده نميدونم چكار كنم نميتونم جدا شم
شرايطشو ندارم افسرده ام
خارج شده است
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #3 : 21 شهريور 1388,ساعت 02:05:41 »

سلام..
خواهر عزیزم متاسفانه این مسئله توی این فروم بار ها تکرار شده و اگه خودتون یه جستجویی میکردید چندین مورد اینطوری میدیدن ....
من خیلی متاسفم که بازم دارم برای یه همچین مسئله ای مطلب مینویسم...
راستشو بخواید اینقدر تکراری شده که داره یواش یواش برای خودمون هم عادی میشه!
به هر حال بر حسب وظیفه سعی میکنیم با شما همراه باشیم ..
طبق گفته دوستمون بفرمایید تا بحال به چه نحوی از خیانت همسرتون مطلع شدید . (مختصری در رابطه با موارد گذشته توضیح بدید.)

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

انسیه

خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
مژي
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 21 شهريور 1388,ساعت 02:12:02 »

دوستان عزيز شوهر ابله من با اس ام اس لو رفت دوبارش ولي الان مطمئنم يه سيم كارته ديگه داره چون يه بار اتفاقي يه گوشي ديگه دستش ديدم كه گفت مال دوستشه!!!!!!!!!!!!!
كاش شرايطشو داشتم جدا ميشدم اينقدر حقير نميشدم
خارج شده است
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 21 شهريور 1388,ساعت 02:14:14 »

شما از لحاظ ظاهری ، جنسی و عاطفی با هم چطور بودید ( قبل از اولین خیانت ) ؟ فکر می کنید چرا ایشون ممکنه اون شخص رو به شما ترجیح داده باشه ؟

فعلاً فکر جدا شدن رو نکنید و دنبال علت باشید . با پیدا کردن علت و همچنین صحبت کردن جدی ((( حتماً در حضور یک بزرگتر یا کسی که همسرتون اونو قبول داشته باشه ))) با همسرتون و شنیدن دلایل همسرتون از ازدواج با شما و همچنین دلیلش برای اینکه اجازه میده شخص سومی وارد زندگیش بشه سعی کنید با این مشکل مقابله کنید .

من بارها به دوستانی که مشکل مشابه شما (sms ) رو داشتن گفتم که خیانت از طریق اس ام اس رو با خیانت واقعی و برقراری رابطه عاطفی ( منظورم عاشقانه است نه همدردی ) یا جنسی یکی ندونند و به شما هم میگم . خیلی ها خیانت رو با این چیزها تجربه می کنن و شما با اس ام اس . پس بدونید که هنوز خیلی جای برگشت وجود داره و نا امید نشید و دنبال علت بگردید و برطرفش کنید .

موفق باشید . سکوت

behsazandownload, HIDDEN WAY

خارج شده است

Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 21 شهريور 1388,ساعت 02:18:21 »

من حقو به شما میدم چون خیانت به هیچ شکلی صحیح نیست و راه حل مشکل صحبت کردن و به نتیجه رسیدنه نه خیانت اما شاید واقعاً راست گفته و مال دوستش بوده ولی طوری با تردید جواب شما رو داده که حسادت شما رو برانگیخته کنه که اینم ممکنه دلیل دیگه ای داشته باشه و از جای دیگه از شما ناراحت باشه . بیشتر توضیح بدید ...
خارج شده است

Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 21 شهريور 1388,ساعت 02:22:43 »

راستی شما بچه هم دارید ؟
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 21 شهريور 1388,ساعت 02:27:36 »

من سي ساله و همسرم 35ساله است بچه هم نداريم  ...

HIDDEN WAY

خارج شده است

Ghowgha
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 2

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 2

« پاسخ #9 : 21 شهريور 1388,ساعت 11:08:14 »

به نظرم وقتي خيانت همسري، يك بار بخشيده بشه، بهش اين تصور رو مي ده كه دفعه ي بعد هم امكان بخشش وجود داره و ديديد كه دوبار اتفاق افتاد و مشكوكيد به سومين بار.
گفتيد كه امكان جدا شدن نداريد، به نظرم اگر همسرتون هم همين تصور رو بكنه جرات بيشتري براي خيانت كردن پيدا مي كنه، چون مي دونه كه شما به هر حال با او خواهيد ماند و مجبوريد به گذشت. شايد بهتره كه اين تصور اون رو عوض كنيد تا بفهمه كه شما تن به هر شرايطي براي با او ماندن نخواهيد داد.
در عين حال، يادمون باشه كه زندگي مشترك با كسي كه دوستش داريم، ارزش تلاش زيادي براي نكه داشتنش داره. فكر مي كنم ريشه يابي اين مسئله بهترين كاره، به نظرم رك و روراست و بدون وساطت ببينيد دليل اين كارش چي بوده، مسئله رو از اساس و مستقيما حل كنيد تا نتيجه پايداري به شما بده.

انسیه, Designer

خارج شده است
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 21 شهريور 1388,ساعت 15:35:08 »

من فقط میگم نذارید این مسئله برای هر دوتون عادی بشه چرا که فقط شما این وسط ضرر میکنید.

انسیه, Designer

خارج شده است

مژي
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 21 شهريور 1388,ساعت 21:07:03 »

مرسي از اينكه نظر دادين

Designer

خارج شده است
مژي
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 21 شهريور 1388,ساعت 21:22:27 »

امروز تمام مدت توي تنهايي خودم به اين فكر ميكردم كه دليل خيانت همسرم چيه؟چي كم داره؟مريضه؟
هميشه همه جا از خوبي هاي من واسه دوست و فاميل تعريف ميكنه!!!از اينكه تنها شانس زندگيش من بودم...نميگم من خيلي خوبم!ولي اصلا ابراز نارضايتي نميكنه!!!!!!!!!!!!!!

خارج شده است
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 21 شهريور 1388,ساعت 22:36:30 »

راستش نمیدونم چطوری بگم اما مردها خیلی با زن ها فرق دارن یعنی زنها معمولا خیلی بیشتر پایبند و متعهد هستن..(البته داریم زن هایی که....)
ولی اگه واقع بین باشیم حتی میشه گفت بصورت غریزی در نهاد جنس نر تنوع طلبی هست..اما همیشه تفاوت انسان با حیوان همین کنترل غریزه و داشتن اختیار و اصلا وجه تمایزش با حیوان همینه..ضمن اینکه انسان یه کنترل درونی قوی مثل وجدان هم داره!
حالا بعضی ها کمتر روی غریزشون کنترل دارن و بعضی ها بیشتر..بعضی ها انسان ترند بعضی ها کمتر !
خارج شده است

Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 21 شهريور 1388,ساعت 22:36:44 »

...يه سال بعد وقتي كه مست بود و مدتي بود با من سرد شده بود ... البته سردي و كم حرفيش مثه قبل ....

علت سردیش چی بوده و شما فکر می کنید چرا گاهی سرد می شه ؟ تا حالا در اینباره که چرا با شما سرد می شه باهاش صحبت کردید یا حرف زدید ؟
خارج شده است

صفحه: [1] 2 3 ... 9   بالا
چاپ صفحه
پرش به :