خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: 1 [2] 3 4 ... 9   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: خيلي داغونم يعني بازم خيانت؟؟؟؟  (دفعات بازدید: 7836 بار)
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #15 : 21 شهريور 1388,ساعت 22:42:45 »

راستش نمیدونم دیگه چی بگم
اما من فکر  مردها خیلی با زن ها فرق دارن یعنی زنها معمولا خیلی بیشتر پایبند و متعهد هستن..(البته داریم زن هایی که....)
ولی اگه واقع بین باشیم حتی میشه گفت بصورت غریزی در نهاد جنس نر تنوع طلبی هست..اما همیشه تفاوت انسان با حیوان همین کنترل غریزه و داشتن اختیار و اصلا وجه تمایزش با حیوان همینه..ضمن اینکه انسان یه کنترل درونی قوی مثل وجدان هم داره!
حالا بعضی ها کمتر روی غریزشون کنترل دارن و بعضی ها بیشتر..بعضی ها انسان ترند بعضی ها کمتر !

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Designer, Khorshide Taban

خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
مژي
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 117

تشكر
اهدا شده: 36
دريافت شده: 28

« پاسخ #16 : 21 شهريور 1388,ساعت 22:57:20 »

هر وقت من در مورد تغيير رفتارش ميپرسم معمولا يه بهانه داره اونم مشكلات مالي هستش و جالب اينكه پارسال توي همچين روزايي من اس ام اس هاي عاشقونشو ديدم و فهميدم وقتايي كه اول صبح (ساعت شروع كار اداري)هر روز به يه بهانه از خونه ميرفت بيرون(شغلش ازاده معمولا 9 به بعد ميره بيرون) ميرفته  معشوقش رو ميرسونده محل كارش!!!!!و جالبتر اينكه اون روزا اينقد با من سر سنگين شده بود كه هر چي تلاش ميكردم يخش اب شه فايده نداشت(اخه مثلا مشكلات مالش خيلي اذيتش ميكرد)ومن چقدر دلداريش ميدادم كه نبايد خودشو اذيت كنه!!!!!!!!!
خارج شده است
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 239

تشكر
اهدا شده: 378
دريافت شده: 151

« پاسخ #17 : 21 شهريور 1388,ساعت 23:00:19 »

شما از لحاظ ظاهری ، جنسی و عاطفی با هم چطور بودید ( قبل از اولین خیانت ) ؟ فکر می کنید چرا ایشون ممکنه اون شخص رو به شما ترجیح داده باشه ؟
موفق باشید . سکوت
خارج شده است

لطف که از حد بگذرد     نادان گمان بد برد
maryam_259
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 0

« پاسخ #18 : 22 شهريور 1388,ساعت 10:54:11 »

سلام  چند روزه فهمیدم شوهر م با منشیش رابطه داره نمی دونم در چه حدیه رابطه عاطفی و جنسی خوبی داریم متوجه شدم که خوابش پریشونه و عذاب وجدان داره اس ام اس موبایلش فهمیدم .البته قبلا دیده بودم ول یانکار کرده بود .ایندفعه جدی تر بود هنوز بروش نیاوردم دارم دق می کنم دوستش دارم نمی دونم چطوری اون دختر و که فقط با زبونش شوهر مو خام کرده از سر راهش بردارم .در ضمن یکسال پیش از محل کارش با دعوا ی من بیرونش کرده و من کر می کردم همه چیز تموم شده.شوهرم خیلی به خودش میبالید که  پاکه نمی دونم چ ی شد .توروخدا یه مشاور خوب بهم معرفی کنید که باهاش صحبت کنم خیلی دلم شکسته من کارمندم تنها اختلافم با شوهرم این بود که شاید خوب به نحوه پخت غذا و رفت و آمد زیاد با دیگران علاقه نداشتم ول یاخیرا بهتر شده بودم
خارج شده است
انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 237

تشكر
اهدا شده: 119
دريافت شده: 82

« پاسخ #19 : 22 شهريور 1388,ساعت 11:48:02 »

مژی جان کج دار و مریض رفتار نکن.اینطوری یک روز میبری.به نظر من قاطعانه باهاش برخورد کن.حالیش کن که همیشه نمیتونه به اینکارش ادامه بده.الان تازه نفسی چند سال دیگه میبری و دادت در میاد و گوش فلک رو کر میکنه.اون موقع شوهرت اصلاا حالیش نیست که تو چرا این رفتارو میکنی؟!فکر میکنه اصلا حقشه!!!!!!!! من این راه رو رفته ام.کاملا هم درکت میکنم،اما اینطوری فقط به شوهرم فرصت دادم تا اون منو دور بندازه و طلاقم بده. :'( :'(الان بهم میگه مشکل زندگی ما دختربازی من نبود،داد و فریادهای تو بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه :oیعنی اصلا نمیقهمه چرا من بعد از 4 سال تحمل دختر بازیش شروع به داد زدن کردم!!!!!!!!!!!!!! عصبانی عصبانی
خارج شده است

غروب شد.آفتابگردان به دنبال خورشید گشت.ناگهان ستاره چشمک زد.آفتابگردان سرش را پائین انداخت.گلها هرگز خیانت نمی کنند.
مژي
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #20 : 22 شهريور 1388,ساعت 14:00:11 »

مريم عزيزم با تمام وجود حالت رو ميفهمم چون مدتهاست حال و روزم اينه منم مثل تو نميدونم چكار كنم؟
انسيه  عزيز يعني بايد چكار كنم؟من الان هيچ مدركي واسه ثابت كردن ادعام ندارم...مجبور شدم به كجدارو مريز رفتار كردن
خارج شده است
انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 237

تشكر
اهدا شده: 119
دريافت شده: 82

« پاسخ #21 : 23 شهريور 1388,ساعت 17:06:33 »

من به روشا هم که مشکل تو رو داره گفتم.مژی جان اثبات خیانت هیچ چیز رو درست نمیکنه.همه چیز بدتر میشه مگر اینکه قصد جدایی داشته باشی.من اگر خودم عینا همین تجربه رو نداشتم فضولی نمیکردم و نظر نمیدادم.اما عزیزم زندگی من بعد از این اثباتها پاشید! بی تفاوت بی تفاوت بی تفاوت
خارج شده است

غروب شد.آفتابگردان به دنبال خورشید گشت.ناگهان ستاره چشمک زد.آفتابگردان سرش را پائین انداخت.گلها هرگز خیانت نمی کنند.
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #22 : 23 شهريور 1388,ساعت 19:00:02 »

اثبات خیانت عواقبی متفاوت میتونه داشته باشه...
یا اینکه طرف غافلگیر بشه و دیگه با شما رو راست میشه و ابراز پشیمانی میکنه به نحوی که شما کنترل زندگیش رو کاملا بدست میگیرید که اینطوری خیلی خوبه..
یا اینکه فقط میتونه روتون رو به هم باز کنه و همسرتون بگه دلم میخواد و اینکارو با کمال پررویی ادامه میده .. و این وسط فقط شمایی که متضرر هستی..
حالا این یه ریسکه و فقط بستگی به شناخت شما از همسرتون داره!
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
light_shadow
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 7

« پاسخ #23 : 28 شهريور 1388,ساعت 14:27:57 »

سلام دوستان من نمی دونم شما به چه می گین خیانت به همسر دوم یا رابطه نامشروع؟
ولی برای جلوگیری از این کار اگه مردتون باغریته از سوال کنید اگه مرد خیانت کنه وجدانش چطوری می شه؟ بعد هر چی گفت بهش بگین و زن باعث می شه بیشتر لذت ببره . چون مرد در یه روز نمی تونه بیش از سه مرتبه خوشحال بشه . ولی یه زن می تونه خیلی بیشتر از اینها خوشحال بشه . این اگه مرد غیرتی باشه این جواب میده و از دوحال هم خارج نیست یا مزنه میکشه که خوب برای همیشه راحت می شی و یا خودشو اصلاح می کنه. بهر حال ارزو می کنم موفق بشی.
خارج شده است
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 239

تشكر
اهدا شده: 378
دريافت شده: 151

« پاسخ #24 : 28 شهريور 1388,ساعت 14:35:18 »

سلام دوستان من نمی دونم شما به چه می گین خیانت به همسر دوم یا رابطه نامشروع؟
ولی برای جلوگیری از این کار اگه مردتون باغریته از سوال کنید اگه مرد خیانت کنه وجدانش چطوری می شه؟ بعد هر چی گفت بهش بگین و زن باعث می شه بیشتر لذت ببره . چون مرد در یه روز نمی تونه بیش از سه مرتبه خوشحال بشه . ولی یه زن می تونه خیلی بیشتر از اینها خوشحال بشه . این اگه مرد غیرتی باشه این جواب میده و از دوحال هم خارج نیست یا مزنه میکشه که خوب برای همیشه راحت می شی و یا خودشو اصلاح می کنه. بهر حال ارزو می کنم موفق بشی.
من حرفای شما رو متوجه نشدم !!! مرد بیشتر از 3 بار نمی تونه خوشحال بشه و ....! میزنه می کشه ....؟!

فقط می تونم بگم ازدواج دوم هم خیانت محسوب می شه فقط قانون کشور ما با طرف کاری نداره ! لطفاً واقع بین باشید .
خارج شده است

لطف که از حد بگذرد     نادان گمان بد برد
light_shadow
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #25 : 28 شهريور 1388,ساعت 14:43:15 »

خوب عزیز جان ما هم در ایران زندگی می کنیم. پس لطفا شما هم واقع بین باشید. با این اوصاف اون طفلکی می خواد چه کار بکنه.در ثانی همسر دوم داشتن سگش شرف داره به رابطه نامشروع. چون رابطه نامشروع بنیاد هر خانواده ای رو به هم می ریزه.در صورتیکه همسر دوم به این شکل نیست من نمی گم خوبه ولی باز هم از  خیلی روابط که این روزها عمومی شده ، بهتره.

مژي, HIDDEN WAY, Designer

خارج شده است
مژي
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #26 : 28 شهريور 1388,ساعت 14:46:25 »

light_shado
عزيزم من متوجه منظورت نشدم؟!!!
از نظر من حتي رابطه در حد اس ام اس هم خيانته

Designer

خارج شده است
مژي
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #27 : 28 شهريور 1388,ساعت 14:49:11 »

خيانت خيانته چه با عنوان شرعي چه غير شرعي
هر چند من نميدونم شوهرم روابطش در چه حدي بوده(هست)
خارج شده است
light_shadow
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #28 : 28 شهريور 1388,ساعت 15:08:18 »

بله با شما موافقم ولی خیلی ها به نظر من و شما احترام نمی ذارن و کار خودشون رو انجام می دن . عزیزم بهتره به دور و بر و محیط اطارفمون با دقت بیشتری نگاه کنیم اون موقع خدا رو باید روزی هزاران بار شکر کنیم.
خارج شده است
مژي
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #29 : 28 شهريور 1388,ساعت 20:33:41 »

برام خيلي جالبه!چرا اين شوهر من اينقدر وقيحه؟چرا اينقده پرروئه!با اين پرونده پر وپيموني كه از قبل داره و همينطور كاراي تابلويي كه الان داد ميزنه كه ميلنگه باز به من ميگه تو چرا به من مشكوكييييييييييييي!!!!!!!!!!!
انگار كه من از اول يه زن بد دل وشكاك بودم انگار نه انگار كه اون منو به اين روز انداخته
به خدا اوايل زندگيمون من يه شهر ديگه دانشجو بودم  هفته اي 3 روز خونه نبودم ولي حتي يك لحظه به ذهنم خطور نميكرد كه بهم خيانت كنه بعدها هم اينقد بهش اطمينان داشتم كه اصلا به اين چيزا فكر نميكردم حالا همين اقاي محترم به من ميگه رواني خيلي دلم گرفته خيلي عصبيم دارم دق ميكنم[
خارج شده است
صفحه: 1 [2] 3 4 ... 9   بالا
چاپ صفحه
پرش به :