خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: 1 ... 7 8 [9]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: خيلي داغونم يعني بازم خيانت؟؟؟؟  (دفعات بازدید: 7836 بار)
vulture
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 30

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #120 : 12 آبان 1388,ساعت 17:33:58 »

خانم مژی  عزیز ازم سوال کرده بودی چرا اون آقا بهم میگه بهش دل نبندم .چون میگه من متاهلم نسبت به خانوادم تعهد دارم.میدونید من به همسرش حسودیم میشه .میدونید من تازه فهمیدم که مردی که به زنش خیانت میکنه دل دو نفرو میسوزونه .هم زنش وهم دوست دخترش.شاید باور نکنید اگه بگم بیشتر دل دوست دختره میسوزد چون همه خطرها رو به جون میخره .عذاب میکشه که چرا تو این دام افتاده وزندگیش میشه پر حسرت زندگی زن اون مرد.
خارج شده است
ماریلا
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 123

تشكر
اهدا شده: 29
دريافت شده: 5

« پاسخ #121 : 12 آبان 1388,ساعت 17:47:46 »

خانم مژی  عزیز ازم سوال کرده بودی چرا اون آقا بهم میگه بهش دل نبندم .چون میگه من متاهلم نسبت به خانوادم تعهد دارم.میدونید من به همسرش حسودیم میشه .میدونید من تازه فهمیدم که مردی که به زنش خیانت میکنه دل دو نفرو میسوزونه .هم زنش وهم دوست دخترش.شاید باور نکنید اگه بگم بیشتر دل دوست دختره میسوزد چون همه خطرها رو به جون میخره .عذاب میکشه که چرا تو این دام افتاده وزندگیش میشه پر حسرت زندگی زن اون مرد.

هر کی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه خونسرد
خارج شده است
vulture
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 30

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #122 : 12 آبان 1388,ساعت 19:18:44 »

خانم ماریلا لطفا اینطوری صحبت نکنید .یه روز هم ممکنه شما هم در موقعیت من قرار بگیرید. من هرگز فکر نمیکردم یک روز به چیزی گرفتار شوم که اصلا به فکرم هم راه نمیدادم
خارج شده است
ماریلا
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 123

تشكر
اهدا شده: 29
دريافت شده: 5

« پاسخ #123 : 12 آبان 1388,ساعت 22:29:44 »

خانم ماریلا لطفا اینطوری صحبت نکنید .یه روز هم ممکنه شما هم در موقعیت من قرار بگیرید. من هرگز فکر نمیکردم یک روز به چیزی گرفتار شوم که اصلا به فکرم هم راه نمیدادم

قبلا فکر نمی کردید  یه همچین روزی به این مشکل گرفتار بشید

الان هم فکر نمی کنید چه مشکلاتی در اینده با ادامه این راه در انتظار شماست

بهتره از گذشته وتجربهاش درس بگیریم
خارج شده است
صفحه: 1 ... 7 8 [9]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :