fariba58k
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 33
تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 13
|
 |
« : 21 شهريور 1388,ساعت 17:03:18 » |
|
دختری30ساله شاد ومهربانم شاغل تحصیلکرده محیط کاری همه متاهل هستند دوست واشنای زیادی هم نداریم کم رفت وآمدیم دوستان زیادی داشتم که همه از من دورند ومتاهل شدند سرشون به زندگیشون گرمه الان تنهام خیلی با اینکه ظاهر خوبی دارم واصلاه به 30 ساله هنمیخورم اما خواستگاری ندارم دختر باید دیده بشه شناخته بشه معرفی بشه تا بیان سراغش باور کنین نمیدونم باید چکار کنم دلم میخاد ازدواج کنم اما وقتی دیده نمیشم چکار کنم؟ شما دوستان چه راهکاریو پیشنهاد میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
farzaneh62
Sr. Member

آفلاین
تعداد ارسال: 397
تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174
|
 |
« پاسخ #1 : 22 شهريور 1388,ساعت 10:05:16 » |
|
ما خانم ها كيس خوب براي ازدواج نمي تونيم پيدا كنيم محكوميم به اينكه بشينيم تا يه اقايي از ما خوشش بياد و بياد به ما پيشنهاد بده (جامعه عقب افتاده)
پس الكي دلت رو به ان خوش نكن چو در بهترين شرايط وقتي تو پيشنهاد دهنده باشي يا محكوم به سبكي مي شي كه در بهترين شرايط
و يا تنها سوء استفاده البته خيلي نا اميد صحبت نمي كنم اما به اين كه تو كيسي رو پيدا كني دلت رو خوش نكن
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
|
|
|
ebrahim
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 150
تشكر
دريافت شده: 40
|
 |
« پاسخ #2 : 22 شهريور 1388,ساعت 10:37:45 » |
|
خب بنظرم بايد دربين همكارايي كه دارين مخصوصا خانمها گاهي به بهانه هايي حرف ازدواجو حتي به شوخي پيش بكشين كه احساس كنن شما براي ازدواج آمادگي لازم رو دارين البته بنظرم اصلا عجله نكنين چون قسمت دير يا زود اتفاق ميافته.............
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
دوستان تلاش کنیم در لحظه لحظه زندگی مان انسان معتدلی باشیم
|
|
|
sogol_666_balaa
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 344
تشكر
اهدا شده: 27
دريافت شده: 100
|
 |
« پاسخ #3 : 22 شهريور 1388,ساعت 21:33:14 » |
|
سلام فرزانه عزیز با گفتتون کاملا مخالفم شما حق انتخاب داری چون یا باید بله یاه نه بگید و برای این که دختری از پسر خوشش می یاد نیازی نیست دختر بره مثل مرد خواستگاری یا پیشنهاد بده می تونه با رفتارش و کاراشم به طرف بفهمون که دختر خوششس می یاد از طرف و به قول یک استاد که خیلی قبولش دارم می گفت بعضی موقع ها دختر همش تو خونس و همش ارزو می کنه مثل یک شوهر هنرمند یا با چنین کسی موجه شد برای اشنا شدن با چنین ادامی نیازه که طرف تو محیط های هنری و انجمن های هنری باشه تا با چنین کیسی اشنا بشه امید وارم منظورمو رسونده باشم مرسی سوگل
|
من به امار زمین مشکوکم اگر این سطح پر از ادم هاس پس چرا این همه دلها تنهاس ؟؟؟؟؟
|
|
|
farzaneh62
Sr. Member

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #4 : 23 شهريور 1388,ساعت 09:41:58 » |
|
نه سوگل منظورم رو نفهميدي
ما با افراد مختلف اشنا مي شيم ولي تا زماني كه ا طرف اون اقا پيشنهادي مطرح نشه شما نمي توني بگي خوب هست يا نه پس عملا 50 درصد انتخاب رو از دست مي دي بعد از اون تازه تو مختاري بگي اره يا نه
اميدوارم منظورم رو رسونده باشم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
|
|
|
sogol_666_balaa
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 344
تشكر
اهدا شده: 27
دريافت شده: 100
|
 |
« پاسخ #5 : 23 شهريور 1388,ساعت 13:29:52 » |
|
نه  نفهمیدم پیغام خصوصی بده چون فکر کنم به موضوع این دوستمون ربط نداشته باشه مرسی  سوگل
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
من به امار زمین مشکوکم اگر این سطح پر از ادم هاس پس چرا این همه دلها تنهاس ؟؟؟؟؟
|
|
|
zesht
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 25
تشكر
|
 |
« پاسخ #6 : 23 شهريور 1388,ساعت 14:30:38 » |
|
به نظرم بهتره یکم فعالیت هایه اجتماعی بیشتری داشته باشی . حالا هر چی که بیشتر با روحیات شما سازگاره . بهترین و
مهمترین و ارجح ترین مکان برای پیدا کردن خواستگار ، جلسات زنونست که انواع و اقسامش الان رایج شده از جلسات مذهبی
گرفته تا دوره های زنونه و اردوهایه زنونه ، ورزشایه زنونه و ..... . سعی کن اگه زمان کاریت طولانیه کمی کمش کنی و به اینکارایه
اینطوری برسی .
سعی کن شیک پوش باشی منظورم این نیس که دیگران رو گول بزنی ، نه یععنی اینکه کمی به خودت برسی چون دیدم کسایی رو
که اینقدر غرق خودشون شدن که اصلا یادشون نمیاد آخرین باری که برا خودشون خرید کردن کی بوده . و آخر همه حرفام عزیزم برا
ازدواج عجله نکن و بدون و باور کن که تا خدا نخواد برگی از درختی فرو نمی افته .پس هنوز باید دختر بابا باشی تا زن آقا !!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
fariba58k
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 33
تشكر
|
 |
« پاسخ #7 : 24 شهريور 1388,ساعت 11:49:03 » |
|
دوستای گلم سلام از همگی بخاطر نظرات جالبتون ممنونم نظر همه شما رو به نوعی قبول دارم سوگل عزیزم فرزانه نازنینم والباقی دوستان ممنونم دوستتون دارم  منم به نتایج شمارسیدم خیلی هدفای جالبی پیش رو دارم از موفقیتام با خبرتون میکنم بازم میگم دوستتون دارم 
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: Designer
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
katayoun
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 34
تشكر
دريافت شده: 10
|
 |
« پاسخ #8 : 24 شهريور 1388,ساعت 12:04:23 » |
|
چرا فکر میکنید دختر نمیتونه به یه آقای خوب پیشنهاد ازدواج بده؟؟ فقط باید اینو پیشه خودتون حل کنید که اگه خدای نکرده بعدا به رختون بکشه چی!!! وگرنه مشکلی نداره آتوی بدیه ندید دستشون بهتره
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: HIDDEN WAY
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
farzaneh62
Sr. Member

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #9 : 24 شهريور 1388,ساعت 12:23:59 » |
|
فريبا خانم گل عسلكم
واقعا مهربوني مطمئن باش اين گنج پنهان توي وجودت بالاخره كشف مي شه توسط يكي كه از خودت هم بهتره
موفق باشي منتظر شنيدن اون خبرهاي خوب هستم
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: Designer
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
Shahin-jojo
اصغر
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 32
تشكر
اهدا شده: 14
دريافت شده: 19
|
 |
« پاسخ #10 : 28 شهريور 1388,ساعت 01:51:11 » |
|
اگه نظر منو می خواین چرا آدم خودشو تا وقتی که وقتش نشده و اون کس پیدا نشده بدبخت کنه؟ یک نگاه بکنین ببینین چقدر پول درآوردن مشکله، قیمتا که دیگه بیخیال ... ما که تو خرج خودمون موندیم دیگه اول یک نون خور اضافی و شایدم بعد 1 دونه نون خور دیگه می خوایم چیکار؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
Everything will go smoothly
|
|
|
farzaneh62
Sr. Member

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #11 : 28 شهريور 1388,ساعت 11:36:58 » |
|
شاهين جان اينقدر به مسائل رمانتيك نگاه نكن
اخه ميشه اين همه احساس توي وجود يكي باشه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
Shahin-jojo
اصغر
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 32
تشكر
اهدا شده: 14
دريافت شده: 19
|
 |
« پاسخ #12 : 28 شهريور 1388,ساعت 14:51:12 » |
|
دیگه خدا تو این مورد در حقم خیلی خیلی لطف کرده ....
عزیزم شما دخترا که غمی ندارین تازه خوشحالم می شین که ازدواج کردین ، این پسرای بدبخت باید جون بکنن تا 2 ریال پول بریزن تو کاسشون ... دیگه به چه امیدی ازدواج کنن
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
Everything will go smoothly
|
|
|
farzaneh62
Sr. Member

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #13 : 28 شهريور 1388,ساعت 15:01:49 » |
|
اصلا هم از اين خبرا نيستم كه خيلي خوشحال بشيم كه حالا ازدواج كنيم
حالا كه مرد و زن پا به پاي هم كار مي كنند ديگه نمي تونم حرفاتو قبول كنم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
mahmoods
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 30
تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 11
|
 |
« پاسخ #14 : 28 شهريور 1388,ساعت 15:55:36 » |
|
اگر در محیط بسته مشغول کار هستی پس شرایطش وجود نداره در محفل های فامیلی و دوستانه حضور پیدا کن اقایون از افراد خوش صحبت و شیرین زبان خوششان می اید ولی به هر حال هر چی خدا بخواهد همان میشه پس به خدا توکل کن خدا همه چیز را میداند که ما از ان اگاه نیستیم فکر چیزی را نکن. امیدوارم خوشبخت بشی.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
هر چه گفتم از صداقت بود هر چه کشیدم از صداقت بود ای صداقت کاش نبودی هر چه درد می کشم از صداقتم بود .
|
|
|
|