خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: 1 ... 3 4 [5]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چگونه میتوان کیسهای خوبی برای ازدواج پیدا کرد؟  (دفعات بازدید: 3211 بار)
fariba58k
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 33

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 13

« پاسخ #60 : 16 مهر 1388,ساعت 10:28:18 »

سلام دوستای گلم خوبین سلامتین منم خوبم
تا حالا شده احساس نیاز به استقلال کلا داشته باشین خونه زندگی همسر بودن مادر شدن باورتون میشه  یه مدتی شده دیگه از تنها بودن خسته شدم با اینکه خانواده گرمی دارم اما از نظر روانی ارضا نمیشم نمیدونم میتونین درکش کنین دوستام سر خونه زندگیشونن بچه دارن همه سرشون گرم خودشونه من تو این برهه زمانی نمیدونم چکار کنم کارای مختلف میکنم اما همصحبت دوست واقعی ندارم بعدشم الان احساس نیاز به یه همدم واقعی میکنم یه زندگی آروم که همه چیزش مال خودم باشه نمیدونم محل کارمو عوض کنم کلاس برم چکار کنم گردش برم کلاس برم شاید یه کم کمک کنه اما بازم خود واقعیم یه نیازایی داره که نمیشه کاریش کرد  میدونین بچه ها خودم شادم اما یه دلتنگی غریب دارم با اینکه از شادی همه لذت میبرم از خدا میپرسم پس سهم من کجاست؟ گاهی ساعتها با خدا حرف میزنم دلم یه همدم واقعی میخاد
خارج شده است
mahmoods
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 30

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 11

« پاسخ #61 : 18 مهر 1388,ساعت 09:46:28 »

فریبا جان میدونم هر چی خودت را مشغول کارهای مختلف کنی باز بر می گردی به صورت مسئله پس هر وقت دوباره احتیاج به

همصحبت پیدا کردی خوشبینانه به این که یه فرد خوب توراه هستش به خودت امیدواری بده .

توکلت فقط به خدا باشه

خدا از همه چیز آگاه هستش که ما از اون ها بی خبریم

امیدوارم که خوشبخت بشی

چند سال بعد که این روزها یادت اومد با خوشحالی بگی که اون سختی و تنهایی ارزش این شیرینی حالا را داشت .

خارج شده است

هر چه گفتم از صداقت بود هر چه کشیدم از صداقت بود ای صداقت کاش نبودی هر چه درد می کشم از صداقتم بود .
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #62 : 18 مهر 1388,ساعت 09:51:45 »

شكسپير ميگه :

در آن لحظه كه به شدت احساس تنهايي كردي بدون كه يك نفر بي صبرانه در انتظار ديدنت

اميدوار باش و شاد

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ebham

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
پاييز
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 68

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 3

« پاسخ #63 : 20 مهر 1388,ساعت 12:15:52 »

ديده شدن و جلب توجه ديگران به خود يك قدرت ذاتي هست كه هركسي نداره
استعدادي كه بايستي در وجودتون باشه ولي متاسفانه در وجود شما نيست
و اگر بخوايد كاري كنين كه ديده بشين ديده ميشين ولي اون ديده شدن كجا و اين ديده شدن كجا
اميدوارم منظورم رو فهميده باشين
ناراحت نباشين دنيا كه به كام هيچكي موندگار نيست
فكر نكنين شما تنها اين مشكل رو دارين
دنيا حتي به عاشق ترين ها هم رحم نكرده
خارج شده است

باور ندارم منو تنها میذاره *دلم واسش یه ذره شد اما دیگه نیست
لعنت به تو ای دست سرد روزگار* حالا من موندم و این چشمای خیس
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #64 : 20 مهر 1388,ساعت 12:34:47 »

خيلي قشنگ بود پاييز واقعا تحت تاثير قرار گرفتم

ياد يه شعر از دكتر شريعتي افتادم

خداوندا اگر روزي بشر گردي ز حال بندگانت باخبر گردي پشيمان مي شوي از قصه خلقت از اين بودن از بدعت

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
صفحه: 1 ... 3 4 [5]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :