خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: نفرين و اه اون مي تونه منو بدبخت كنه؟  (دفعات بازدید: 765 بار)
mina shayanfar
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 60

تشكر
اهدا شده: 8
دريافت شده: 45

« : 22 شهريور 1388,ساعت 00:27:38 »

سلام به همه ي دوستان سايت و تشكر از همه بابت كمكهاي بي دريغشون :-Xمن يه سئوال دارم. يكي از افراد خونواده ي من  در يه ماجرايي باعث شد يه دختر جوون و البته ساده با يه ادم نامناسب ازدواج كنه كه نتيجه اش تا حدي قابل پيش بيني بود واگه خودشون يه كم بيشتر فكر مي كردن قبول نمي كردن. اما متاسفانه بحث طلاق با يه سري ماجراهاي سخت پيش اومد و بعد از چند سال با لاخره طلاق گرفتن. حالا مادر اون دختر زخم خورده اس و ميترسم نفرين كنه. اه و نفرين اون مي تونه باعث بدبختي من بشه؟ چون من دختر مجرد اين خونواده ام و ديدين كه گاهي واقعا اه ونفرين اثرشو ميذاره. من به خدا توكل كردم اما مي ترسم............
خارج شده است
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 239

تشكر
اهدا شده: 378
دريافت شده: 151

« پاسخ #1 : 22 شهريور 1388,ساعت 02:08:34 »

من به شخصه به نفرین و آه اعتقاد ندارم اما به شدت به انسانیت ، کمک به دیگران ، خوش قولی ، پرهیز از خیانت زیر آب زدن و غیبت ، شاد کردن دیگران ، راستگویی و مال حلال اعتقاد دارم .
اما اگه اتفاقی مرتکب یکی از این کارها بشم ، برای اون شخص دعا می کنم و براش صدقه می دم و حتی اگه از دستم بر بیاد بطوری که متوجه نشه براش شرایطی رو فراهم می کنم که ضرری که دیده جبران بشه ( تا حدی ) . مثلاً در مورد این مشکل شما ، شما اگر می تونید با فرستادن خواستگار های خوبی که ممکنه بتونن سرنوشت این دختر رو تغییر بدن برای او جبران کنید و اگر نمی شه براش صدقه و خیرات کنید ( آنقدر که وجدانتون آروم بشه ) .
این که می گم به نفرین و آه اعتقاد ندارم به این دلیله که ما یاد گرفتیم تمام مسائل رو از بعد ماورایی و خدایی نگاه می کنیم در حالی که خود خدا پاسخ خیلی از سوالات مارو بصورت فیزیکی میده . اگه گفته شده بهم دروغ نگید ، بهم خیانت نکنید ، تهمت نزنید ، دزدی نکنید و ...... فقط برای این نیست که خدا گفته و اگه انجام بدیم آه و نفرین شخص و یا عذاب الهی گرفتارمون می کنه بلکه بخاطر اینه که انسان نیاز داره ( باید ) بصورت اجتماعی زندگی کنه و برای اینکه چیزی بنام اجتماع انسانی باقی بمونه انسانها باید ، باید و باید حق و حقوق همدیگه رو رعایت کنن . تمام دین های دنیا چیزی بجز مجموعه ای قوانین برای بهتر زیستن انسانها در کنار هم نیستند . چه دینهایی که در گذشته دور آمدند و رفتند و ما حتی اسمشون رو نشنیدیم و چه دینهایی که الان هستند و چه دینهایی که در آینده خواهند آمد و خواهند رفت .
پس از آه نترسید و زندگیتونو بکنید و دورادور به فکر نیکی کردن و جبران کردن برای اون دختر باشید .
موفق باشید .

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ghalb

خارج شده است

لطف که از حد بگذرد     نادان گمان بد برد
ghalb
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 164

تشكر
اهدا شده: 306
دريافت شده: 128

تنهاتر از همیشه...

« پاسخ #2 : 22 شهريور 1388,ساعت 02:17:35 »

سلام مینا خانم!
منم نظرم مثل designer هست!
باهاش موافقم!
به نظر من حرفهای درستی زدند!
ممنون!

موفق و شاد باشی  لبخند  سکوت

Designer

خارج شده است

به وسعت قلب مهربانت دوستت دارم...!
katayoun
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 34

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 10

« پاسخ #3 : 24 شهريور 1388,ساعت 11:33:34 »

آه و نفرین درسته امانه برای هر کسی  باید اینقدر بدی کرده باشید(خدای نکرده) تا بگیره
در غیر این صورت به حرف گربه سیاهه بارون نمیاد

Diabloo

خارج شده است
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #4 : 24 شهريور 1388,ساعت 12:27:00 »

مي دوني مينا جون مي گن ادم همون اتفاقي براش مي افته كه توي ذهنش بارها اونو تجسم كرده

اين علمي مي گن براي اينكه توي كاري موفق بشي بارها اونو توي ذهنت تمرين كن (البته در مورد اتفاقات بد هم همينطور) مثلا مي گن كسي كه مي ترسه از يه بيماري مثل سرطان بميره احتمال و ريسك بالايي داره كه اين بيماري رو بگيره

حالا در مورد شما هم همينطور فكر كردن به اين مورد باعث مي شه احتمال اين رخداد براي شما بالا بره چون ذهنت اون رو مي طلبه پس چرا به چيزهاي خوب فكر نكنيم

خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #5 : 24 شهريور 1388,ساعت 12:59:19 »

من به اینکه میگن آه مظلوم یه روزی دامن ظالم رو میگیره اعتقاد دارم  چون مطمئنم آه مظلوم خاکستر می کنه !!

اما در مورد شما مساله کاملا متفاوته !!

بستگی داره نیت ما از انجام هر عملی چی باشه ! اگه هدفمون بدبخت کردن کسی باشه و عمدا این کار رو انجام بدیم مسلما باید

منتظر عقوبتهای دنیوی واخروی هم باشیم ولی اگه سهوا باشه فکر می کنم  فقط ما می مونیم و حس عذاب وجدان !!

درمورد  مشکل شما درسته که شما به بد بودن اون آقا ایمان داشتید و نباید هرگز به کسی معرفیش می کردید

ولی در درجه دوم کسی که داره انتخاب میکنه باید هوشیار باشه مگه اینکه مشکل این آقارو فقط شما می دونستید که اگه اینطور

باشه مسئولید ولی نه به معنای گرفتن آه و نفرین چون قصدتون بدبخت کردن نبوده  !!

به قول آقای designer  می تونید جور دیگه ای جبران کنید ویا اینکه از اون دختر خانم حلالیت بخواین !!

Designer, farzaneh62

خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
Shahin-jojo
اصغر
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 32

تشكر
اهدا شده: 14
دريافت شده: 19

« پاسخ #6 : 24 شهريور 1388,ساعت 22:04:45 »

برعکس چون من فقط چیزی رو قبول می کنم که بشه با علم درستیش رو نشون داد
نفرین ... ، تاریخچشم مزخرفه دیگه چه برسه به خودش

راحت باش اگه احتمال رو بزاریم رو درستی نفرین و این چیزا اون طرف مطمئن باش اونقدر بچه نیست که بیاد زندگی یکی دیگه رو به خاطر اینکه زندگی بچش خراب شده، خراب کنه
خارج شده است

Everything will go smoothly
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 243

تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149

« پاسخ #7 : 24 شهريور 1388,ساعت 22:24:21 »

به نظر من بحث آه و نفرین اصطلاح عامیانه ست و ربطی به خرافات و ماوراءالطبیعه  و متافیزیک هم نداره....بله اینجوری نیست که بری پول بدی به رمال شهر و دو کیلو نفرین بخری و طلسم واین حرفا  ...اما... تمام اعمال ما ناشی از انرژی درونی ماست که روی زندگی دیگران تاثیر داره ....یه تیم فوتبال رو نگاه کنید تو استادیوم خودش چه با قدرت بازی میکنه این به علت انرژی هست که طرفدارها به تیم منتقل میکنن انسانها زاده ی انرژی هستن پس به نظرم وقتی کسی با علم به اینکه رفتار و کاراش به دیگران ضرر میزنه تو زندگی دیگران و سرنوشتشون دخالت کنه اثر انرژی که میذاره به خودش برمیگرده ....این جهان کوه هست و فعل ما ندا.....
ای کشته که را کشتی زان کشته شدی زار.... از هر دست بگیری از همون دست پس میدی... اگه بیخالی بود !!!!پس هیچ کار خوبی هم تو اجتماع انسانی تاثیرش رو نمیذاشت واین مساله انرژِی اینقد مهمه که حتی فاعل رو آماده دریافت همون نوع انرژی میکنه...ببینید مثلا خود شما چون تشخیص دادید کارتون منفی بوده ناخداگاه انتظار جواب مثبت هم ندارید ...به هر حال اون انرژی فقط زمانی خنثی میشه که طرف شما شما رو ببخشه ...ولی من فکر میکنم این موضوع ربطی به شما نداره چون شما گفتید یکی از اعضای خانوادتون اینکار رو کرده ....چه ربطی به شما داره اون باید نگران باشه...نه شما؟؟؟
خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
mina shayanfar
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 60

تشكر
اهدا شده: 8
دريافت شده: 45

« پاسخ #8 : 25 شهريور 1388,ساعت 12:44:22 »

اره حق با شماست/ من اون موقع بچه بودم و هيچ تقصيري در اين ماجرا  نداشتم اما اين كه اونها بدبختي منو به خاطر بدبخت كردن دخترشون ارزو كردن و نفرين............ مي دونم خيلي ديگه خرافي شد ولي گاهي مي بينم كه يه ادم بي گناه نابود ميشه و اينطور توجيه ميشه كه بلايي كه سر بچه ي ديگري اوردين سر بچه ي خودتون اومد/ تا حالا همچين چيزايي رو نديدين؟
خارج شده است
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #9 : 25 شهريور 1388,ساعت 14:26:55 »

با سلام..
بنده به نفرین اعتقادی ندارم...
به باز پس گیری حق مظلوم از ظالم اعتقاد دارم!
در انجام اعمال روزانه ذات عمل و نیت انجام عمل خیلی مهمه! برای همینه که توصیه شده هر شب به کارهایی که در طول روز انجام دادیم فکر کنیم... ببینیم چقدر رفتار و اعمال ما در مثبت یا منفی بودن زندگی دیگران تاثیر داشته حتی اگه این تاثیرات خیلی هم ناچیز باشه..
ناظر اصلی خداست حاکم مطلق هم فقط خودشه..
و کسی جز خدا از ذات عمل ما باخبر نیست و اونه که تسویه حساب های دنیوی رو انجام میده (در آخرت هم که بماند)...
اگر نیت عملت خیر بوده و ناخواسته به شر ختم شده بهتره نگران چیزی نباشی..
در این دنیا مسائل زیادی اتفاق می افته که با نیت خیر شروع میشن اما ختم به خیر نمیشن.. اگه همه چیز با آه و نفرین ما آدمها بود که سنگ روی سنگ بند نمیشد ... نقش خدا چی بود این وسط؟
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :