خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: بالاخره فشن خوبه يا بد؟  (دفعات بازدید: 935 بار)
mina shayanfar
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 60

تشكر
اهدا شده: 8
دريافت شده: 45

« : 22 شهريور 1388,ساعت 00:32:11 »

من هنوز نفهميدم فشن بودن خوبه يا بد؟ از بچگي توي گوشم خوندن كه مردا از دخترهاي سنگين خوششون مياد اما راستشو بخوايد اونجوري كه من توي دانشگاه و جامعه مي بينم مردا از تنها دخترهايي كه خوششون نمياد همون سنگينه پوزخند حالا واقعا چه طورياس؟ از اقايون مي پرسم... راسته كه مردا دخترهاي فشنو واسه خوشگذروني مي خوان و دخترهاي ساده پوش و سر به زيرو واسه ازدواج؟
خارج شده است
Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 148

تشكر
اهدا شده: 195
دريافت شده: 125

« پاسخ #1 : 22 شهريور 1388,ساعت 01:08:42 »

من هنوز نفهميدم فشن بودن خوبه يا بد؟ از بچگي توي گوشم خوندن كه مردا از دخترهاي سنگين خوششون مياد اما راستشو بخوايد اونجوري كه من توي دانشگاه و جامعه مي بينم مردا از تنها دخترهايي كه خوششون نمياد همون سنگينه پوزخند حالا واقعا چه طورياس؟ از اقايون مي پرسم... راسته كه مردا دخترهاي فشنو واسه خوشگذروني مي خوان و دخترهاي ساده پوش و سر به زيرو واسه ازدواج؟

آدم به آدم فرق می کنه...

شما می تونی یه فرمول بدی که دخترا از چه مردایی خوششون میاد؟ اسپرت/ فشن / رسمی ؟؟؟

ولی در کل نه فشنی که زننده باشه و نه سنگینی که کسی جرئت نکنه بره سمتش... راه اعتدال ...

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

habill, Shahin-jojo, Designer, HIDDEN WAY

خارج شده است

یه زخم تازه کم دارم، برای باور پاییز...
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 239

تشكر
اهدا شده: 378
دريافت شده: 151

« پاسخ #2 : 22 شهريور 1388,ساعت 02:13:30 »

از اقايون مي پرسم... راسته كه مردا دخترهاي فشنو واسه خوشگذروني مي خوان و دخترهاي ساده پوش و سر به زيرو واسه ازدواج؟
به نظر من بله ! ولی فشن بودن میتونه همراه با وفاداری ، راستگویی ، خوش اخلاقی ، قناعت و رعایت تعادل و رعایت حق و حقوق همسر باشه و این هیچ اشکالی نداره .
چیزی که من در اجتماع امروز میبینم اینه که دختر های ساده پوش و سنگین ( و نه با ارتباطات اجتماعی ضعیف ) زود تر و با کیفیت بهتری به خونه بخت می رن تا دخترهای فشن و خوش گذرون !
خارج شده است

لطف که از حد بگذرد     نادان گمان بد برد
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #3 : 22 شهريور 1388,ساعت 09:57:49 »

مي دوني مينا جون هيچ دختر سنگيني اجازه دوستي با هيچ مردي رو به خودش نميده
قصد بي احترامي به هيچ دختر فشني رو ندارم اما ......

پس همون كه گفتي فشن براي دوستي و  سنگين و با نجابت براي ازدواج (البته نمي تونيم به كل بسط بديم)

بصیر

خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
mina shayanfar
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 22 شهريور 1388,ساعت 12:41:50 »

ارايش و موهاي بيرون گذاشته شده چي؟ ميشه نظرتونو راجب اين قضيه هم بدونم؟
خارج شده است
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 22 شهريور 1388,ساعت 12:48:58 »

به نظر من ما زمانی می تونیم بگیم ما متمدنیم که به پوشش همدیگه به دید عیب جویی نگاه نکنیم و در اون دخالت نکنیم حالا چه می خواد فشن باشه ، موهاش بیرون باشه و چه اینکه بخواد چادر و پوشش کامل داشته باشه .
موی بیرون هم اصولاً نوعی پوشش برای شخص محسوب میشه و نشان دهنده طرز فکرشه و باید بهش احترام گذاشت همونطور که به یک خانم محجبه باید احترام گذاشت . صرفاً به این دلیل که طرز فکر و طرز لباس پوشیدن یکنفر با معیارهای ما جور در نمیاد حق نداریم بهش توهین کنیم ، مزاحمش بشیم و یا حتی در موردش فکر بد بکنیم .

ARTIN_35

خارج شده است

farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 22 شهريور 1388,ساعت 12:57:12 »

با ديزاينر موافقم
بايد ازادي باشه تا هر كسي بتونه به راحتي اون طرز پوششي رو كه ميخواد انتخاب كنه البته با پوشش نامناسب مخالفم تا حدي هم بايد بعضي مسائل رعايت بشه

خودم اهل اين بازي ها نيستم يعني وقتش رو ندارم يه ساعت وقت بزارم تا موهام فلان مدل بشه يا ارايشم اينطوري بشه اما مخالف ازادي نيستم اما در حد معقول به قول دوست خوبم بيان طرز فكر البته نه تلقين اون به ديگران

ARTIN_35, Designer

خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
mina shayanfar
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 22 شهريور 1388,ساعت 13:03:04 »

از اقاي ديزاينر و فرزانه ي عزيز و بقيه ي دوستان واقعا ممنون. ميخوام بدونم مردها به دخترايي كه ارايش معمولي دارن و موهاشون تا حد متعارف بيرونه چه نگاهي دارن؟ ايا از احترام اونه به اون خانم كاسته ميشه يا اينكه اين موضوع تغييري در برداشت ادمها ايجاد نمي كنه؟
خارج شده است
katayoun
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 34

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 10

« پاسخ #8 : 22 شهريور 1388,ساعت 13:10:07 »

آرایش و موی بیرون با شیک گشتن فرق داره ها !!!!
شیک بودن خیلی خوبه و روابط اجتماعی خوب و سالم هم خیلی خوبه
اما موی بیرون و آرایش هم گناه داره هم به نظر من میتونه منشاء بعضی از کمبود ها باشه
مثلا دختری که به خودش اعتماد داره که به اندازه کافی زیبا هست و زیبایی بیشتر از اون رو لازم نیست که هر آدمی تو خیابون ببینه ، پس آرایش نمیکنه و این کار رو به خونه یا مهمونی یا برای شوهرش اختصاص میده
موی بیرون هم که تکلیفش روشنه

Designer

خارج شده است
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 22 شهريور 1388,ساعت 13:16:30 »

من خودم حرفت رو قبول دارم موهام هم هيچ وقت بيرون نيست

اما اين كه شما ميگي مال وقتي كه طرف به گناه بودن اين كار واقف باشه به شرطي قبول داشته باشه اين كار گناه

يه دوست دارم وقتي بهش مي گم گناه مي گه گناه مال وقتي كه از كاري انرژي منفي بگيري قبول كدن گناه از ديدش اينه از ارايش زياد و موبيرون گذاشتن هم انرژي مثبت مي گيره
خارج شده است

Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 22 شهريور 1388,ساعت 13:38:14 »

ميخوام بدونم مردها به دخترايي كه ارايش معمولي دارن و موهاشون تا حد متعارف بيرونه چه نگاهي دارن؟ ايا از احترام اونه به اون خانم كاسته ميشه يا اينكه اين موضوع تغييري در برداشت ادمها ايجاد نمي كنه؟
این یک مسئله نسبی است . ممکنه من از دختری که آرایش معمولی داره و موهاش در حد متعارف بیرونه خوشم بیاد چون هیچ احساس یا تعهدی بهم نداره ولی اگه باهاش وارد یک رابطه عاطفی که برای هردومون تعهد ایجاد میکنه بشم ممکنه ازش بخوام حجابشو بیشتر از قبل رعایت کنه چون دوستش دارم و دوست ندارم دیگران با من در لذت بردن از زیباییهاش شریک بشن ....
بهمین دلیله که گفتم دخترهای با حجاب متعارف تر ازدواج ( شاید ) بهتری خواهند داشت چون همسرشون لازم نیست اونها رو از یک دختر فشن به یک دختر با پوشش اسلامی تبدیل کنه و در این بین اون دختر احساس کنه که به نگرش و طرز فکرش توهین شده .
از طرفی کلاً مسئله حجاب رو یک امر اختیاری می دونم که بهتر بود در دین می گفتن " حجاب اختیاریه و هر کس فکر می کنه حجاب امنیت بیشتری رو براش به ارمغان میاره اونو رعایت کنه و هیچ کس اجازه نداره به پوشش دیگری ایراد بگیره و ایجاد مزاحمت برای هرکسی با هر پوششی جرم و مجازات برابر خواهد داشت "
خارج شده است

ghalb
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 164

تشكر
اهدا شده: 306
دريافت شده: 128

تنهاتر از همیشه...

« پاسخ #11 : 22 شهريور 1388,ساعت 18:46:16 »

سلام!

نقل قول
ميخوام بدونم مردها به دخترايي كه ارايش معمولي دارن و موهاشون تا حد متعارف بيرونه چه نگاهي دارن؟ ايا از احترام اونه به اون خانم كاسته ميشه يا اينكه اين موضوع تغييري در برداشت ادمها ايجاد نمي كنه؟
من خودم دختری هستم که با سلیقه ی خودم اونطوری که خودم دوست دارم و فکر میکنم درسته بیرون میرم البته دیدگاه دیگران هم واسم مهم هست ولی نه به اندازه ای که بخواد باعث بشه من رو نظر خودم پا بذارم تا دیگران ازم خوششون بیاد یا .....!

من که سعی میکنم هم متانت خودمو حفظ کنم هم جذابیت خودمو!
اینطوری هم به اعتقادات خودم و خانوادم احترام گذاشتم و هم به دیدگاه دیگران!

موفق باشید دوستان عزیز  لبخند  سکوت  سکوت

HIDDEN WAY, Designer, Kourosh, Ali Reza

خارج شده است

به وسعت قلب مهربانت دوستت دارم...!
Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 148

تشكر
اهدا شده: 195
دريافت شده: 125

« پاسخ #12 : 22 شهريور 1388,ساعت 23:36:15 »

من خودم دختری هستم که با سلیقه ی خودم اونطوری که خودم دوست دارم و فکر میکنم درسته بیرون میرم البته دیدگاه دیگران هم واسم مهم هست ولی نه به اندازه ای که بخواد باعث بشه من رو نظر خودم پا بذارم تا دیگران ازم خوششون بیاد یا .....!

فکر می کنم این باشه که جذابیت به وجود میاره... نه فشنی که همش تقلیده و نه سنگینی که به دلیل بی حوصله گی و تنبلی و بی سلیقه گی و به اسم سنگینی اون جوریه...

HIDDEN WAY, ghalb, Designer

خارج شده است

یه زخم تازه کم دارم، برای باور پاییز...
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 23 شهريور 1388,ساعت 09:37:22 »

موافقم كوروش

گاهي بعضي ها كثيفي و بي انضباطي رو دليل بر متانت و سنگيني مي دونند (شايدم دينداري)
البته اين كار هم طرف برخي خانم ها و هم برخي اقايون انجام مي شه

Designer

خارج شده است

Shahin-jojo
اصغر
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 32

تشكر
اهدا شده: 14
دريافت شده: 19

« پاسخ #14 : 28 شهريور 1388,ساعت 01:56:02 »

نظر خودمو می گم:
نه دخترایی که مثل کلاغ های سیاه رو می گیرن و جواب سلام آدم رو نمی دن ... نه ام اون دخترای مولتی فشنی که هر لحظه به یکی قول ازدواج می دن -البته این صفت آخریش مال دخترا نیست-
من خودم اونی رو بیشتر می پسندم که اخلاقش خوب باشه و به من بیاد... حالا اگه دو نفر این ویژگی رو داشتن اونی که سوسول تره و خوش تیپ تره -نه فشن تر- رو انتخاب می کنم
خارج شده است

Everything will go smoothly
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :