ميخوام بدونم مردها به دخترايي كه ارايش معمولي دارن و موهاشون تا حد متعارف بيرونه چه نگاهي دارن؟ ايا از احترام اونه به اون خانم كاسته ميشه يا اينكه اين موضوع تغييري در برداشت ادمها ايجاد نمي كنه؟
این یک مسئله نسبی است . ممکنه من از دختری که آرایش معمولی داره و موهاش در حد متعارف بیرونه خوشم بیاد چون هیچ احساس یا تعهدی بهم نداره ولی اگه باهاش وارد یک رابطه عاطفی که برای هردومون تعهد ایجاد میکنه بشم ممکنه ازش بخوام حجابشو بیشتر از قبل رعایت کنه چون دوستش دارم و دوست ندارم دیگران با من در لذت بردن از زیباییهاش شریک بشن ....
بهمین دلیله که گفتم دخترهای با حجاب متعارف تر ازدواج ( شاید ) بهتری خواهند داشت چون همسرشون لازم نیست اونها رو از یک دختر فشن به یک دختر با پوشش اسلامی تبدیل کنه و در این بین اون دختر احساس کنه که به نگرش و طرز فکرش توهین شده .
از طرفی کلاً مسئله حجاب رو یک امر اختیاری می دونم که بهتر بود در دین می گفتن " حجاب اختیاریه و هر کس فکر می کنه حجاب امنیت بیشتری رو براش به ارمغان میاره اونو رعایت کنه و هیچ کس اجازه نداره به پوشش دیگری ایراد بگیره و ایجاد مزاحمت برای هرکسی با هر پوششی جرم و مجازات برابر خواهد داشت "