خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: او بهترین دوست من بود  (دفعات بازدید: 2416 بار)
katayoun
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 34

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 10

« : 22 شهريور 1388,ساعت 12:52:43 »

وقتی دانشجو بودم زیاد دوست بازی نمی کردم اما او بهترین دوست من بود  سکوت حتی وقتی کلاس نداشتم بخاطرش به دانشگاه می رفتم ...
وقتی میخواستیم برای داداشم زن بگیریم با خوشحالی اونو پیشنهاد دادم و همه خوششون اومد  Roll Eyes  همه چیز فوق العاده بود  سکوت سکوت
اما بعد از عقد یه مدت داداشم بین ما فاصله انداخت و گفت نمی خوام با هم زیاد رابطه داشته باشن!!  شوکه  همه  تلاش می کنن تا رابطه عروس و خواهر شوهر خوب باشه اما اون جدامون کرد  متعجب
الان که 1 سال می گذره اداشم دیگه زیاد حساس نیست اما مشکل دیگه ای دارم  پدر و مادر من خیلی باهام خوب بودن و خیلی خوشبخت بودم اما حالا دیگه همه چی شده زن داداشم  متعجب نمی خوام باهاش دشمنی کنم  ناراحت هنوز دوسش دارم  سکوت اما اون با من یه جوری شده  مثله بقیه عروس ها
مثلا وقتی تو یه جمعی باشیم اینقدر با مادر م و بقیه گرم میگیره که نگو اما اصلا محل من نمی ذاره یا هر چی میگم یه جوری بهم میخنده و غیر مستقیم مسخرم میکنه  ناراحت  به بهانه ازدواج کردنم ته مونده رابطه اش رو باهام قطع کرد  و حالا رو مامان و بابام هم تاثیر گذاشته
مامانم یه جوری ازش تعریف میکنه که انگار جادو شده و تا صدای من در میاد یا مسخرم میکنه یا ... ناراحت
با اومدن بهترین دوستم همه چیزایی که دوست داشتم رو از دست دادم
وقتی به مامانم میگم شما باید احترام منو نگه دارید تا اونم نگه داره بحث و می کشه به جاهای دیگه و آخرش میگه حوصله ندارم ولم کن
مدتیه که رابطه ام با مامانم خیلی کم تر شده
قبلا همه به رابطه ما حسرت می خوردن
 :'(
حالا بنظر شما چکار کنم؟؟ دارم از همه چی زده می شم !! احساس میکنم همین رابطه باقی مونده اش با من بخاطره سیاستشه
نمی خوام خواهر شوهر باشم  :'(
خارج شده است
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #1 : 22 شهريور 1388,ساعت 17:02:18 »

تا حالا باهاش صحبت نكردي كه چرا اينكار رو مي كنه

يا چرا دوستي تون از بين رفته ؟؟؟؟؟؟

باهاش صحبت كن احتمالا از يه چيزي ناراحت بزار اونو بفهمي تا كمتر خودت رو عذاب بدي
خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
katayoun
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 22 شهريور 1388,ساعت 18:15:52 »

صحبت کردم
گفت من فکر کردم تو ازم ناراحتی  منم فکر میکردم اون ناراحته
یعنی هر دو هیچ دلیلی نداشتیم  2 روز خوب بود دوباره بد شد 
حالا چکار کنم؟؟
به نظرتون بخاطر این نیست که عروسی کرده و خودشو از من یه قدم جلو تر میبینه ؟؟ چون من هنوز عقدم
خارج شده است
Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 148

تشكر
اهدا شده: 195
دريافت شده: 125

« پاسخ #3 : 22 شهريور 1388,ساعت 23:48:31 »

به نظرتون بخاطر این نیست که عروسی کرده و خودشو از من یه قدم جلو تر میبینه ؟؟ چون من هنوز عقدم

از چی جلوتره؟

می دونین چیه؟ شما خانوما خیلی اوقات با دلایل نسبتا مسخره زندگی رو برای خودتون (نه خود خودتون! منظورم اینه که یه خانم برای یه خانم دیگه!!!) سخت می کنین...
خارج شده است

یه زخم تازه کم دارم، برای باور پاییز...
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 239

تشكر
اهدا شده: 378
دريافت شده: 151

« پاسخ #4 : 23 شهريور 1388,ساعت 00:48:50 »

وقتی خیلی روی رفتار همدیگه زوم بشین از توش یه چیزایی که دوست ندارین در میاد . اون وقتا که بقول خودتون بهترین دوستتون بود علتش این نبود که بدون هیچ منظور و قصدی حرف همدیگه رو گوش می کردین ؟؟؟  اما حالا وقتی یکیتون با اون یکی حرف میزنه ، اون یکی همش دنبال یه منظور می گرده تا ازش برداشت بد کنه !  که اینم طبیعت همه دوستیهاییه که یه چیزی اون وسط برای رقابت ( عزیز تر شدن نسبت به اون یکی پیش یه شخص یا خانواده دیگه ) پیدا می شه !
اگه دقت کنید دو تا برادر یا دوتا دوست هم که با هم باجناق می شن همچین حالتی رو ( خفیف تر از خانم ها ) نسبت بهم دارن ! یا دوتا دوست ( خانوم ) که با دوتا برادر ازدواج میکنن یا دوتا دوست که یکیشون با برادر یا خواهر اون یکی ازدواج میکنه !
پس همش به خودتون بر میگرده ، اگه مدتی به علائم منفی که از سمت اون دریافت می کنید بی تفاوت باشید ( نه بی تفاوتیی که خودش یک علامت منفی به اون باشه ، واقعاً ریلکس ... حتی بهش بی دریغ محبت کنید ) اون هم از سمت شما احساس امنیت می کنه و دیگه شما رو رقیبی برای بدست آوردن دل برادر یا خانواده تون نمیبینه و رفتارش با شما عوض میشه ! میگید نه ؟ امتحان کنید ...
خارج شده است

لطف که از حد بگذرد     نادان گمان بد برد
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #5 : 23 شهريور 1388,ساعت 09:42:54 »

چه جالب : دقيقا خاله من هم يكي از صميمي ترين و بهترين دوستاش رو به دائيم پيشنهاد كرد و چون واقعا دختر خوبي بود ازدواج كردن و الان هم دوتا بچه دارن. خاله من با فاصله دو سال بعد عروسي كرد و با هم كارد و پنير بودن البته بخوام منصفانه بگم مقصر خاله خودم بود البته ناآگاهانه
چون فكر ميكرد با اين كارش به دوستش نزديكتر ميشه و اونو واسه هميشه داره غافل از اينكه مسئوليتهاي يه خانم متاهل با دوست دوران تجرد فرق داره
بعد هم كه خاله ام ازدواج كرد با هم خوب شدن الان هم رابطه اشون از زن داداش خواهر شوهر خيلي بهتره اما كاملا با دوستي دوران تجردشون متفاوته و شكل و رنگش عوض شده
تو هم خيلي ناراحت نباش سعي كن محدوديت هاي اونو درك كني وقتي عروسي كني خودت متوجه ميشي.
من فكر نميكنم چون اون يه قدم از تو جلوتره بخواد خودشو بگيره بلكه اين فكر توست و از اون طرف هم اون ميدونه تو همچين فكري ميكنه بنابراين يه كمي تغيير رفتار ميده
من مطمئنم همش سوء تفاهمه
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
katayoun
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 23 شهريور 1388,ساعت 13:10:57 »

نقل قول
  می دونین چیه؟ شما خانوما خیلی اوقات با دلایل نسبتا مسخره زندگی رو برای خودتون (نه خود خودتون! منظورم اینه که یه خانم برای یه خانم دیگه!!!) سخت می کنین...
]چقدر شما مودبی!!! خدمتتون عرض کنم که این دلیلیه که اطرافیان برام گفتن و من خودم اهل این حرف ها نیستم . اگه به فکر این دلائل مسخره بودم مثله بیشتر خواهر شوهر ها رفتار می کردم و اینقدر برای خوب شدن رابطه مون تلاش نمی کردم .  خدمتتون عرض کنم که بیشتر این مشکلات ما بخاطر بی تدبیر بودن یک مرد (یعنی داداشه منه که با وجود تذکر اطرافیان منو پیش اون کوچیک کرد و دلیلش هم این بود که می گفت : نمیخوام اون بفهمه که تو از من قوی تر و با اعتماد به نفس تری !!! و یه شب اومد و ازم عذر خواهی کرد اما بازم به کاراش ادامه داد)
نقل قول
وقتی خیلی روی رفتار همدیگه زوم بشین از توش یه چیزایی که دوست ندارین در میاد . اون وقتا که بقول خودتون بهترین دوستتون بود علتش این نبود که بدون هیچ منظور و قصدی حرف همدیگه رو گوش می کردین ؟؟؟  اما حالا وقتی یکیتون با اون یکی حرف میزنه ، اون یکی همش دنبال یه منظور می گرده تا ازش برداشت بد کنه !  که اینم طبیعت همه دوستیهاییه که یه چیزی اون وسط برای رقابت ( عزیز تر شدن نسبت به اون یکی پیش یه شخص یا خانواده دیگه ) پیدا می شه !
نظرتون درسته اما من این کارا رو نمی کنم  برام فرقی نمیکنه بار قبل که اومده چطور رفتار کرده  هربار که ببینمش میبوسمش و کلی میخندم باهاش . زوم هم نمیکنم اگه منو شوهرم روشون زوم میکردیم که الان به کل قطع رابطه شده بود  بطوریکه هفته پیش اینقدر بد و با تحقیر ما رو برای افطاری خونشون دعوت کردن که بابام هم بهشون تذکر داد !!!
نقل قول
  تو هم خيلي ناراحت نباش سعي كن محدوديت هاي اونو درك كني وقتي عروسي كني خودت متوجه ميشي.
من فكر نميكنم چون اون يه قدم از تو جلوتره بخواد خودشو بگيره بلكه اين فكر توست و از اون طرف هم اون ميدونه تو همچين فكري ميكنه بنابراين يه كمي تغيير رفتار ميده
من مطمئنم همش سوء تفاهمه
معلومه که درکش میکنم . هر کاری هم بخواد براش میکنم همه جا گفتم که من زنداداشم رو از داداشم بیشتر دوست دارم عروسی کردن به نظر من جلو بودن نیست  اما وقتی با یه بزرگی مشورت کردم اینو بهم گفت و گفت وقتی عروسی کنی درست میشه!!
لطفا همه نوشته ام رو بخونین و اگه نقطه مبهمی داره سوال کنین!! دوستان جوری جواب ندن که آدم بیشتر تو مشکل خودش فرو بره
من همیشه کمترین دوست ها رو دور و بره خودم نگه میداشتم چون از همین بحث ها و مشکلات و گیر دادن های بعضی از خانوم ها به همدیگه خوشم نمی اومد.
این که میگین شما خانوم ها مثله همین نشونه کم توجهی بی صبری و سطحی نگری کسیه که داره جواب میده  متعجب

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Designer

خارج شده است
zesht
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 25

تشكر
دريافت شده: 13

« پاسخ #7 : 23 شهريور 1388,ساعت 14:00:06 »

کتایون جان شما هم مثه خودش رفتار کن .

وقتی زیادی به یکی بها بدی همینطوری خودشو لوس میکنه . معلومه که شما حساسی . سعی کن توجهت رو به چیزایه دیگه

معطوف کنی.

.یادت باشه زن داداش همیشه زن داداشه و خواهر شوهر همیشه خواهر شوهر . اما تو خونه ما برعکسه . خواهرشوهر منم

مثه زن داداش تو رفتار میکنه . این کارایی که گفتی برام آشنا اومد . شاید این یه جور سیاسته !!! وقتی تنهاییم شوهرم به زور ما رو

از هم جدا میکنه که چقد شما حرف میزنین اما وقتی میریم جایی اصلا انگار نه انگار که من تنهام و بقول تو شروع میکنه به گرم

گرفتن با بقیه . منم همه جا میرم پیش شوهرم میشینمو با اون حرف میزنم. تو هم اگه با شوهرت میری سعی کن بیشتر حواست

به اون باشه . احتمالا وقتی کاری چیزی داره خیلی باهات گرم میگیره ، اینجوری نیس ؟؟؟ توام غیر مستقیم بهش بفهمون . البته

اگه به پررویی خواهر شوهر من نباشه و بازم به رویه مبارکش نیاره !!!!!!!!!!!!
خارج شده است
katayoun
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 23 شهريور 1388,ساعت 18:20:31 »

نقل قول
.یادت باشه زن داداش همیشه زن داداشه و خواهر شوهر همیشه خواهر شوهر .
   این حرف و تقریبا همه بهم زدن
آره من خیلی حساسم  خصوصا روی اون چون واقعا دوسش داشتم  اکثرا کاراش و به من نمیگه  قبلا از خواهرش پیش من درد دل میکرد اما الان اصلا چیزی هم بپرسم جواب نمیده
نقل قول
شاید این یه جور سیاسته !!! وقتی تنهاییم شوهرم به زور ما رو

از هم جدا میکنه که چقد شما حرف میزنین اما وقتی میریم جایی اصلا انگار نه انگار که من تنهام و بقول تو شروع میکنه به گرم

گرفتن با بقیه .
اینا دقیقا هست  شوهرم هم همش بهم میگه زیاد مهم نیست و با من و دوستات زندگیت و پر کن تا جای خالیشو متوجه نشی
البته شاید بخاطر این باشه که بابای من خیلی بین ما فرق میذاره
یعنی اینقدر با عروسش خوبه که گاهی مامانمو میرنجونه  شوکه   
اینو همه میگن که خیلی دختر زرنگ و با سیاستیه ، اینجوری که با من هست با یقیه نیست برای همین دیر حرفمو باور میکنن!!!  متعجب
خیلی ممنون که برام نوشتی  تصمیم گرفتم بچسبم به شوهرم و بی خیاله کارای اونا شم  دیشب هم با مامانم صحبت کردم و قبول کرد که باید برخوردشون رو با من جلوی اون عوض کنن
انشالله همه چی بهتر میشه سکوت
خارج شده است
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #9 : 23 شهريور 1388,ساعت 21:12:47 »

با سلام..
نقش اصلی رو برادر شما بازی میکنه!
یه برادر میتونه با یه دختر غریبه ازدواج کنه علاوه بر اینکه همسرشه یه دوست خوب هم برای شما بهمراه داشته باشه..
وهم میتونه بهترین دوست شما رو بعد ازدواجش تبدیل به دشمن شما بکنه!
اینجا هنر برادرتونه که متاسفانه من فکر میکنم مورد دومی رو انجام داده!
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
katayoun
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 23 شهريور 1388,ساعت 21:46:33 »

برادر من متاسفانه اعتماد به نفس پایینی داشت و دوم اینکه بعد از ازدواج یه خورده از خانواده خودش زده شد و زیاد به خانواده زنش نزدیک شد
الان دیگه میخوام ریلکس تر کنم و هر بار که میبینمشون اوقات خودم و شوهرم و با یاداوری خاطرات گذشته تلخ نکنم
مثل الان که خونمون هستن و من سعی کردم زیاد بهشون توجه نکنم
دلم میخواد یه خواهر شوهر خوب باشم براش نه یه دوست

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Designer

خارج شده است
Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 148

تشكر
اهدا شده: 195
دريافت شده: 125

« پاسخ #11 : 24 شهريور 1388,ساعت 00:16:00 »

مثل اینکه بد نوشتم و نتونستم دقیق منظورم رو برسونم...

نقل قول
چقدر شما مودبی!!!
لطف شماس!! مودب می بینی!!   پوزخند

نقل قول
اگه به فکر این دلائل مسخره بودم مثله بیشتر خواهر شوهر ها رفتار می کردم و اینقدر برای خوب شدن

رابطه مون تلاش نمی کردم .

منظورم دلایل شما نبود، دلایل ایشون بود!!! حرفم هم خیلی کلی تر بود... الان اگه دقت کنی هیچ دلیل منطقی و قوی ئی برای دشمنی یا بد بودن ایشون با خودت نمی تونی پیدا کنی... منظور من این بود که خیلی اوقات دو تا جاری خیلی بیشتر از دو تا باجناق با هم مشکل دارن... یعنی خود خانوما تنش رو بی دلیل توی جامعه ی خانوما بالا می برن...

نقل قول
خدمتتون عرض کنم که بیشتر این مشکلات ما بخاطر بی تدبیر بودن یک مرد
قبول ندارم این حرف رو! هر چند که یک مرد بی تدبیر می تونه خیلی از این قسم مشکلات رو تشدید کنه. رابطه ی مادرم با یکی از عمه هام رابطه ی کارد و پنیره و با یکی دیگه رابطه ی دو تا دوست... میزان دخالت پدرم هم توی هر دو تا رابطه یه اندازس...

سکوت

خارج شده است

یه زخم تازه کم دارم، برای باور پاییز...
katayoun
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 24 شهريور 1388,ساعت 11:29:59 »

آقای محترم  داداشه من بابای شما نیست
 چرا با خانواده خودت میسنجی؟؟
مشکل منم همینه که چرا بدون دلیل داره با من کج خلقی(نه دشمنی) میکنه
در ضمن دنیای خانومها آنچنان هم بد نیست
مثلا تو همین فروم تا حالا شده خانوم ها تو نظراتشون خیلی با هم فرق کنن؟؟ اما من بارها دیدم آقایون میزنن تو سره همدیگه و پشت سر هم اسپم میدن !!!
خارج شده است
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 239

تشكر
اهدا شده: 378
دريافت شده: 151

« پاسخ #13 : 24 شهريور 1388,ساعت 12:52:19 »

بسه دیگه ، هر دو خونسرد باشید !
خارج شده است

لطف که از حد بگذرد     نادان گمان بد برد
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #14 : 24 شهريور 1388,ساعت 12:59:41 »

ديزاينر عزيز چقدر خشن

يكم مهربون تر

اينم يه مشكل ديگه حالا با يه صورت ديگه

البته راه حلش همون كه همه گفتند بستن چشم به روي بدي
تغيير ديد

مي دونيد تا وقتي با يكي مشكلي نداره هر چي ميگه به نظرا نمي ايد اما همين كه با هاش يكم مشكل پيدا كنيد حتي سلام كردنش به نظر توهين اميز من تجربه كردم

پس سعي كن ديد خودت رو تغيير بدي تمام اينها كه گفتي مال بد بيني تو بود

موفق باشي
خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :